Gość: eps IP: *.cec.eu.int 19.07.07, 09:51 gdzie w Brukseli mozna kupic tanio akumulator do samochodu? Ja wiem jedynie o sklepie przy Carrfeurze w Auderghemie, ale nie wiem czy ceny sa tam atrakcyjne. z gory dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: tanie akumulatory IP: *.cec.eu.int 19.07.07, 15:01 Niedawno wymienialam akumulator i jest duzo taniej jak w AUTO5 (ten przy Carrefour)w SPEEDY-to jest moj ulubiony garaz oprocz prywatnego garazysty,bo blisko,bez wczesniejszego zamawiania,dokladnie,dobrze i tanio...........to jest oddzial sieci francuskiej,otwarty w godz 8.30-18h i sobota 9-14h,chausse de Zellik,BERCHEM ST AGATHE-to jest na przeciwko budynku biur VOLVO przy zjezdzie z ringu w kierunku centrum Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: tanie akumulatory 19.07.07, 15:02 przejedz sie w okolice Klemenso, tam masz od metra :) sklepikow z autoczesciami Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: tanie akumulatory lepiej nienajtanszy 19.07.07, 16:08 tylko lepiej nie kup najtanszy, bo zaoszczedzisz moze 10 ojro a skutki moga byc oplakane. w kazdym razie kup bezobslugowy i masz piec lat spokoj, nawet go ruszyc nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś