Gość: banki4U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 16:03 Porównaj oferty wielu banków. Załóż najlepsze konto przez internet w 5 minut: www.konto-bankowe.dlamnie.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batkredyty Re: Gdzie najtańsze konto bankowe? 26.04.11, 22:54 Ja jednak jestem zwolennikiem oddziału, w 10min założysz konto. A tak zanim przyjedzie kurier itd. Polecam konto BZ WBK konto <30. Za free:d i dużo oddziałów i bankomatów mają, przynajmniej we wrocławiu. Gość portalu: banki4U napisał(a): > Porównaj oferty wielu banków. > Załóż najlepsze konto przez internet w 5 minut: > www.konto-bankowe.dlamnie.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zespol_bzwbk Re: Gdzie najtańsze konto bankowe? 27.04.11, 10:03 Konto dla młodych <30 w Banku Zachodnim WBK jest darmowe. Zarówno prowadzenie konta, przelewy internetowe jak i wypłaty z Bankomatów BZ WBK nie wiążą się z opłatami. Dodatkowo do konta wydawana jest karta zbliżeniowa. Więcej informacji można znaleźć na stronie: indywidualni.bzwbk.pl/konta/dla-mlodych/przed-30/konto-30.html Zasady obecności BZ WBK na forach można sprawdzić na: indywidualni.bzwbk.pl/zasady-obecnosci-bz-wbk-na-forach.html Zespół Banku Zachodniego WBK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Super obsługa IP: *.e-wro.net.pl 03.05.11, 16:41 Byc moze wąski teren, ale serdecznie polecam pania Jasię Kołecką z banku Pekao S.A w Brzegu (woj. opolskie), pomoze, podpowie, konta firmowe, ale prywatne chyba tez zaklada. Pomaga wybrac najlepsze, autentycznie dba o dobro klienta. Doradzila mi, jak uzyskac najlepszy kredyt, pomogla w formalnosciach i jest dostepna na kazde zawolanie, nawet jesli nie zawsze to lezy w jej kompetencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrekredyty Re: Gdzie najtańsze konto bankowe? IP: *.pools.arcor-ip.net 03.05.11, 11:44 ankador12.systempartnerski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś