GoĹÄ: agrodas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 14:06 Usługi ogrodnicze > Projektowanie ogrodów Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolwojnar10 Re: Projektowanie ogrodów 07.07.15, 20:15 Jeżeli ktoś szuka dobrego projektanta ogrodów polecam wytworniatlenu.pl/ogrody Rok temu sprezentowałem żonie taki bajeczny ogród z w/w strony i wyszło rewelacyjnie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kosmyk Re: Projektowanie ogrodów IP: *.play-internet.pl 17.03.16, 11:04 Witam. Jeśli chodzi o projektowanie ogrodów to zdecydowanie polecam firmę Trawarica.pl u nich nie ma rzeczy niemożliwych, a ja jako bardzo wymagająca klientka potwierdzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemmol Re: Projektowanie ogrodów IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.16, 11:26 Mieliśmy z żoną spory nieuzytek przy domu, sporo chwastow, nigdy nikomu nie chcialo sie za to zabrac, az pewnego pieknego dnia, postanowilem zabrac sie za to sam..okazalo sie ze to dosc duze wyzwanie, siadlem w internet zeby znalezc pomoc w jaki sposob moglibysmy to urzadzic.. Firma designoff.com.pl dziala tez na zasadzie online- chodzilo mi tylko o projekt takze spoko wyjscie a i ladny ogrod powstal a byla tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeo_p Re: Projektowanie ogrodów 31.10.16, 15:06 mi zakładała na wiosnę ta firma: www.justi-garden.pl/ i wszystko super wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Re: Projektowanie ogrodów IP: *.146.165.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.17, 16:49 Mój ogród realizowała firma Hortland.com.pl Jestem bardzo zadowolona z efektów. Projektowaniem ogrodów zajmują się od lat Odpowiedz Link Zgłoś