GoĹÄ: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.12, 12:16 Profesjonalne oprogramowanie do zarządzania firmą, teraz dodatkowo z dużym rabatem od naszej firmy. Zapraszamy htttp://www.computer-expert.pl/enova Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.dk Re: Program dla firm, enova - Rabat!! 15.12.14, 11:46 Oferta fajna to fakt, ale mnie zdecydowanie przekonuje możliwość przetestowania demówki jaką dają tutaj www.tradiss.pl/ nie lubię kupować kota w worku, jesli wiesz co mam na myśli :) Symfonie mam przetestowaną i mam nadzieję że enova też da radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: główna księgowa Re: Program dla firm, enova - Rabat!! IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.15, 22:55 Przecież można pobrać wersję demo enova- ja mam enova i korzystam (biuro rachunkowe) - pełna satysfakcja. demo tutaj: erp-enova.pl/ kliknij "pobierz demo", wypełnij formularz i już masz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Limes Re: Program dla firm, enova - Rabat!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.15, 10:26 Można pobrać wersję demo ze strony producenta, można też zgłosić się do enova.edu.pl i postawią bazę testową na swoim serwerze i przygotują ją pod wymagania danej firmy. Dodatkowo mozna zobaczyc jak dziala dostep przez przegladarke. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.dk Re: Program dla firm, enova - Rabat!! 11.03.15, 16:21 a ja miałam stąd enove infotelecom.pl/k/m/p/kadryplace tu też mają fajne promocje i jakieś rabaty teraz :) ale pomijając to świetna jest opcja pracy w chmurze bo tak naprawdę wszędzie można pracować jak się tylko ma przy sobie laptopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Limes Re: Program dla firm, enova - Rabat!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.15, 15:21 Wszystko zalezy od tego, z ktorego regionu jestes. Kazdy wybiera zawsze najblizej siebie. A chmura jak najbardziej jest ok. Wygoda, zawsze przy sobie... Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.mirek Re: Program dla firm, enova - Rabat!! 29.12.16, 10:41 Jak chcesz u siebie CRM Enova365 (mam w chmurze wszystko) to możesz skorzystać z oferty enova365.opole.pl. U siebie w firmie przechodziłem na Enovę z innego oprogramowania, a raczej z kilku aplikacji. Wszystkie funkcje informatycy powiązali jakby w jednym systemie i teraz mam spokój organizacyjny. Warto zostać ich stałym klientem (nie jest drogo), a otrzymujesz zdalną pomoc techniczną i to właściwie natychmiastową. Z aktualizacjami też się człowiek nie musi martwić. Jestem zadowolony. Dobry wybór. Otrzymałem duże wsparcie przed i po wdrożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś