Dodaj do ulubionych

Graffitidruk-Kraśnik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 12:17
Witam, mam taką małą sprawę czy słyszał może ktoś o nich ? Jak to tam u nich wyglada to wszyscy, jaki maja wybór tych wzorów duzy ? maly ?
Obserwuj wątek
    • Gość: norbi Re: Graffitidruk-Kraśnik IP: *.eltronik.net.pl 18.01.13, 11:44
      No wybór jest ogromy i jakość super zresztą sam zobacz www.sciennenaklejki.pl .
      Pomyślnych zakupów:)
      • Gość: Ala Re: Graffitidruk-Kraśnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 12:40
        Dokładnie musisz sobie wejść sb na ta stronkę która została wyżej podana i sobie popatrzec ;) Na pewno na coś się zdecydujesz.
        • Gość: paresens Re: Graffitidruk-Kraśnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 15:01
          zajrzałem na stronę i muszę przyznać, że mają ciekawą ofertę ;)
          zamówiłem dwie takie, zobaczymy jak prędko dojdą.
      • Gość: radzikowa Re: Graffitidruk-Kraśnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 10:56
        No i nie wiem na jaka sie zdecydowac :( Maja tyle fajnych naklejek... Ostatnio zamowilam jedna, teraz mam checi na kolejna, mam dylemat ;P ;P ;P
        • Gość: Pontiac Re: Graffitidruk-Kraśnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 09:13
          daj spokój małolato z tymi śmiesznymi buźkami... co to ma być - :P ?????
          ehh, dzieci neo...
          sam sklep jest wart uwagi, ceny są śmieszne. w przeciągu roku zamawiałam u nich kilka razy, bo miałam taką ochotę sobie zmieniać wystrój pokoju co jakiś czas... nigdy nie było problemów z transakcją. świetna sprawa, bardzo pomysłowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka