Dodaj do ulubionych

Kitty sklep

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 10:22
Szukam sklepu z Hello Kity, moja córka bardzo to lubi i bym chciała kupić jej taki prezent na święta. Wiecie gdzie mozna to kupić ? Chodziłam po róznych sklepach ale mało tego jest a myślałam nad pościelą, czy coś takiego w ogole jest ?
Obserwuj wątek
    • ioki9 Re: Kitty sklep 20.11.12, 11:34
      Polecam H&M, dział dziecięcy - tam tego na pęczki...
      Bielizna, dodatki, butelki, maskotki, ubrania itp.
      Jam byłam tam z dzieckiem, musiałam się ewakuować.
      :)
    • Gość: x0x3 Re: Kitty sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 08:33
      Wiem że trochę za późno tutaj odpisuje ale może sie komuś w przyszłości przydać. Zatem ja kupuje z Hello Kitty tutaj -> www.kittysklep.pl
      • Gość: Klaudia Re: Kitty sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 10:46
        I sie przydało, super dzięki
        • Gość: Marcia Re: Kitty sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 08:20
          Dzięki! Fajny sklep, spodobało mi się kilka pozycji na prezent.
          Ktoś pytał o pościel, na stronie sklepu są dostępne poduszki, ale pościel może też mają, nie wiem. Mi się bardzo podobają rzeczy, które sprzedają.
      • Gość: gość Re: Kitty sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 09:31
        Dzięki za link naprawdę się przydał Mają bogaty asortyment i szybką wysyłkę. Polecam :)
        • Gość: W. Re: Kitty sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 11:00
          po co dziś szukać po sklepach danej serii skoro można wszystko komfortowo zamówić przez neta. dodatkowo masz większy wybór, zawsze można coś znaleźć. seria hello kitty ma gust, bardzo fajny sklep, muszę przyznać wam rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka