Dodaj do ulubionych

fotograf tychy

IP: *.30.19.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 12:45
Od czasu jak mieszkam w Wrocławiu to miasto bardzo mnie zauroczyło, ale cóż zrobić jak cała rodzina w Tychach więc i ślub muszę zaplanować w Tychach. Dlatego poszukuję sprawdzonego fotografa oraz DJ i kamerzysty na dnia 6-7 czerwca 2015. Znajomi polecili mi fotograf tychy ale ten pan ma już zajęty terminarz. Proszę tylko o poważne oferty. Acha jeszcze mile widziane namiary na samochody w stylu retro z lat 20. Dziękuję i pozdrawiam Sylwia.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: fotograf tychy IP: *.net-partner.pl 08.04.14, 11:01
      kto powiedział, że musi być w Tychach :) przecież to Twój ślub i sama możesz decydować gdzie się odbędzie... tak czy inaczej w polecam Pana Michała Joechemczyka fotografia ślubna Tychy, dja i kamerzysty nie miałem na weselu ale furki fajne zabytkowe mają w MM Limos
    • Gość: Eliza Re: fotograf tychy IP: 195.182.9.* 08.04.14, 13:33
      Marek ma rację. Ja natomiast miałam przyjemność pracować z parą fotografów: Magdą i Robertem ze strony: fotografiaslubnaplus.pl. Polecam, choć może się okazać, że nie mają wiele wolnych terminów. Ja jestem bardzo zadowolona ze swoich zdjęć, a szczególnie z fotokastu którego zazdroszczą mi wszystkie koleżanki w pracy.
    • andrzejlazarz.pl Re: fotograf tychy 14.04.14, 12:44
      Witam, zapraszam do kontaktu pod telefonem 535 353 008 lub mailowo: kontakt@andrzejlazarz.pl Moje portfolio można oglądać na stronie: www.andrzejlazarz.pl Pozdrawiam serdecznie!
    • studio_sfinks Re: fotograf tychy 12.01.15, 15:44
      Witam,
      Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia.
      Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi.
      Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/

Pozdrawiam

Paulina Płocha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka