Gość: poszukiwacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 02:28 Szukam w Rzeszowie gabinetu który zajmuje się hipnozą.Chodzi mi o namiar i dokładny adres.Z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poszukiwacz Re: Hipnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 12:40 Ponawiam prośbę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsh Re: Hipnoza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:31 Na Wilkowyji przyjmuje raz w miesiącu Witko, jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz Re: Hipnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:16 Czy naprawdę nikt nic nie wie o gabinetach, zajmujących się hipnozą w Rzeszowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiev Re: Hipnoza IP: *.res.pl 06.02.14, 09:57 poczytaj w necie... ja tez slyszalam ze na wilkowyji jest ale nie bylam , mam zamiar wyprobowac metode hipnozy ale poki co szukam... znalazlam to www.rafal-sakowski.pl/Gabinet-Hipnozy-i-hipnoterapii/hipnoza.html jesli ci zaciekawi i zdecydujesz sie na tego goscia to prosze pozniej o wpis :) ja chce rzucic palenie ia takie tam inne rzeczy- bardziej osobiste... Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Hipnoza 06.02.14, 16:10 Gość portalu: poszukiwacz napisał(a): > Szukam w Rzeszowie gabinetu który zajmuje się hipnozą.Chodzi mi o namiar i > dokładny adres.Z góry dzięki!!! Hipnoza jest bardzo niebezpieczna. Nie baw sie w takie rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia7 Re: Hipnoza IP: *.devs.futuro.pl 29.03.23, 21:38 Większej głupoty nie słyszałam. Chyba ktoś naoglądał się zbyt dużo filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Hipnoza 06.02.14, 16:31 Gość portalu: poszukiwacz napisał(a): > Szukam w Rzeszowie gabinetu który zajmuje się hipnozą.Chodzi mi o namiar i > dokładny adres.Z góry dzięki!!! Znam jedną kobiete w wieku 32 lat, która poddała się właśnie hipnozie i od tego momentu do dziś leczy sie psychiatrycznie. Uważajcie na to co nie zbadane, lepiej w takie rzeczy nie wchodzic (tak jak w różne wróżby, karty tarrota, wahadełka, wywoływania duchów). To naprawdę bardzo niebezpieczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Hipnoza 08.02.14, 07:54 Z którego jesteś kościoła? Hipnozę można z powodzeniem stosować np. do wyprowadzenia z nałogu. Znam sporo takich przypadków. Z pewnością jest tańsza, skuteczniejsza i ZDROWSZA od reklamowanych tabletek i gum z nikotyną. Jest tylko taki problem, że pewien % ludzi nie jest podatny na hipnozę... Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Hipnoza 08.02.14, 12:33 ten przypadek co zaprezentowałem wyżej dotyczy mojej znajomej z okolic Dąbrowy Górniczej. Temat nie zmyślony lecz prawdziwy. Tak zareagowała na hipnozę, że leczy się teraz systematycznie u psychiatry (rokowania niepewne) Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Hipnoza 08.02.14, 14:01 problemem nie jest sama hipnoza jako taka, ale dobry TERAPEUTA Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Hipnoza 08.02.14, 14:15 to jest niebezpieczna zabawa, ktoś zdesperowany tylko się na to godzi Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Hipnoza 08.02.14, 15:04 jaki znów zdesperowany? jaka zabawa? bardzo wielu psychologów stosuje w swojej pracy hipnozę i to z dobrym skutkiem; ale ciemnota - szczególnie podkarpacka - zawsze wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Hipnoza 08.02.14, 15:08 mal49 napisała: > jaki znów zdesperowany? jaka zabawa? bardzo wielu psychologów stosuje w swoje > j pracy hipnozę i to z dobrym skutkiem; ale ciemnota - szczególnie podkarpacka > - zawsze wie lepiej Elektrowstrząsy też były metodą stosowaną przez wielu psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Hipnoza 08.02.14, 15:09 i są nadal stosowane, wyobraź sobie, że w niektórych chorobach neurologicznych mogą być pomocne Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Hipnoza 08.02.14, 15:24 elektrowstrząsy podobno dalej stosują w schorzeniach psychiatrycznych czy neurologicznych a ta historia z moja koleżanką to szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Hipnoza 08.02.14, 15:32 W leczeniu np. depresji ale po wyczerpaniu wszystkich innych środków jak. farmakologia czy psychoterapia, czyli w ostateczności gdy jest zagrożenie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Hipnoza 08.02.14, 15:25 mal49 napisała: > i są nadal stosowane, wyobraź sobie, że w niektórych chorobach neurologicznych > mogą być pomocne Przez podkarpacką ciemnotę też. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek5 Re: Hipnoza 09.02.14, 11:10 Wszyscy sa podatni,ale ci z nałogami bez walki poddają się właśnie wyłacznie substancji i dlatego najlepiej prowadzić ich wcielając się w dym,smród,albo butelkę.Pójdą za tobą wszędzie,a przynajmniej to zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Hipnoza 09.02.14, 19:51 basiulek5 napisała: > Wszyscy sa podatni,ale ci z nałogami bez walki poddają się właśnie wyłacznie su > bstancji i dlatego najlepiej prowadzić ich wcielając się w dym,smród,albo butel > kę.Pójdą za tobą wszędzie,a przynajmniej to zobaczą. podobno "nałogowcy" maja inaczej "skonstruowany" mózg, bardziej rozwinięty układ limbiczny (odpowiadający za tzw. efekt nagrody) i dlatego w padają częściej w uzależnienia. A jak już wpadną w uzależnienie to już "muszą" bo inaczej dostaja nieprzyjemnych objawów odstawienia {pracowałem chwilke w szpitalu to troche tematu podchwyciłem} Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek5 Re: Hipnoza 10.02.14, 09:34 Ale wszystko się da,tylko nie od pierwszego razu.Hipnoza jest pozyteczna,trzeba jednak umieć się nią posługiwać.I głupoty gadają ci,którzy nią straszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia7 Re: Hipnoza IP: *.devs.futuro.pl 29.03.23, 21:46 Co za bzdury tu wypisujecie. Jeżeli osoba znalazła się w psychiatryku to znaczy że poddała się hipnozie zatajając chorobę. Są przeciwwskazania do stosowania hipnozy, min. schizofrenia, nie wolno przyjmować żadnych psychotropów, narkotyków i alkoholu oraz kobiety w ciąży nie mogą poddawać się hipnozie, chyba że przy samym porodzie jako znieczulenie. No chyba że osoba poddała się hipnozie komuś kto nie był hipnotyzerem a po prostu dla zabawy. Hipnoza jest jedną z najbardziej bezpiecznych metod. Odpowiedz Link Zgłoś