Gość: astra IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:03 Opel astra 2 wersja sportive ( fabryczne sportowe akcenty tj. białe zegary, sportowe fotele itp ) pełne wyposażenie oprócz skóry. bezwypadkowy, alufelgi . stab bdb . nadwozie 3 drzwiowe, 515 972 307 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: więcej szczegółów Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.07.08, 14:17 Który rok, jaki przebieg, w jakim wieku był kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:23 rok 1998 pierwsza rejestracja październik 98. przegieg 175 tyś km. silnik 1,8 benzyna 116 KM średnie spalanie miasto ok 8,5 / 100 km trasa 6 l 100 km kierowca 23 lata o spokojnym usposobieniu !!! na chwilę obecną na samochodzie są NOWE alufelgi kupione w kwietniu br. i nowe opony fulda carrat progresso też kupione w kwietniu za koła dałem 2000 zł wszystko na gwarancji !. do tego komplet felg alu. z oponami zimowymi . autko serwisowane nowe klocki przó i tył świece itp . udokumentowane ! cena 13999 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:26 link do otomoto otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5716095 tam jest chyba wyczerpujący opis co jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:27 na otomoto na fotce astra stoi na zimowych kołach na dniach będę robił sesję więc powinno być więcej zdjęć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:31 no i co ważne nie ma róży bez kolców ... autko nei obeszło uwadze wałbrzyskich skó__ynów 4 elementy są porysowane troszkę ;-( co ważne przy póbie polerowania udaję się ich pozbyć ale nie wiem czy wszystkich . z tąd też cena niska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 18:18 wiele osób zapewne zastanawia się nad tym ile można utargować ? przynajmniej osoba zainteresowana autkiem z którą się dziś widziałem zaczęła się targować ... otóż ... te astry chodzą po 16 000 zł ! to raz dwa .. jak są tańsze to są do opłat a to 1200 zł i długi czas ... trzy ... na samochodzie są NOWE alufelgi i NOWE opony za które dopiero co dałem 2000 zł i po czwarte ... do auta są alufelgi z oponami zimowymi ... więc jak widać nie ma z czego się targować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś tu nie gra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.07.08, 18:47 Zastanawia mnie, po co kupowałeś felgi i opony nowe a teraz sprzedajesz okazyjnie? Czyżby w tym aucie była ukryta wada? Czy po prostu masz gest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 19:05 gest ? w żadnym razie ... tak auto ma wade ! są rysy na lakierze ! mało ? a robić tego nie chcę bo zaraz przyjdzie mi wielkii "znawca" i powie że auto miało spotkanie z walcem ... i jest posklejane z 4 innych . ludzie chcą 10 letnie auto wyglądające jak nowe ... wiesz co ? ostatnio ludzie oglądali autko już chcieli brać cena była 14000 zł ale na kołach zimowych ! no i te rysy ich bolały ... wyliczyli że malowanie wyniesie ok 1000 zł no i słusznie bo taki będzie mniej więcej koszt tłumacze .... te astry chodzą po 16 usłyszałem ... więc jest 2000 tyś. taniej . "no tak ale .... " do tego auto cały czas jeździ na kołach letnich tych nowych . i ci ludzie oglądali auto na tych kołach na tych kołach chciałem 15 000 zł i też grymas ... że te koła ładniejsze od zimowych i że te są nowe ... ale za nowe koła nie chcieli dopłacić proponowałem 15 000 zł i oba komplety kół i grymas . więc się nie dziw ! a chcę sprzedać astre bo chce coś większego kupić często woże 3/4 osoby i autko 3 drzwiowe okazuje się nie praktyczne szczególnie jak chce kogoś szybko zabrać a z przodu siedzą dwie osoby . tak na marginesie ... to jest moje drugie podejście do sprzedaży autka . za 3 razem to chyba przełoże te zimówki , zabiorę radio , zapas i dam cenę 16 000 zł ,a rysy zamaluję kredką i polece po tym jakimś woskiem koloryzującym wtedy chyba będzie najłatwiej sprzedać . bo jak widać jak daję uczciwą cenę to już za tanio i domysły ... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś