Dodaj do ulubionych

Ścigani przez policję

06.11.10, 23:47
Wyjątkowo dokładny opis ciała - nawet z opisem palców u stóp i stóp. Ciekawe, czy oszukała fetyszystę, czy może tak dokładna znajomość detali ciała oznacza wskazuje na oszustwo matrymonialne?
Najpikantniejszych opowieści nigdy nie zdradzają...
Obserwuj wątek
    • swistak336 Re: Ścigani przez policję 11.11.10, 12:27
      To bez sensu, że komentarz do konkretnego zdjęcia nie pozostaje pod nim, lecz przypisany jest do całego działu zdjęć. W ten sposób komentarz do KONKRETNEGO, lekko komicznego opisu poszukiwanej, teraz wyświetla się pod innymi przypadkowymi obrazkami.
    • kurza_twarz Ścigani przez policję 16.11.10, 13:59
      Medal dla Dariusza Wojtukiewiczna za super ksywe!!
    • jarek_arek Ścigani przez policję 16.11.10, 20:21
      Jak spotkam tę pannę to nie będę jej kablował na policji tylko zapytam czy się ze mną umówi.
      • mus-zek0 Re: Ścigani przez policję 05.02.11, 11:31
        jarek_arek napisał:

> Jak spotkam tę pannę to nie będę jej kablował na policji tylko zapytam czy się
        > ze mną umówi.
        Tylko w czasie spotkania, pilnuj swojego portfela.
      • lukask73 Re: Ścigani przez policję 01.04.11, 12:30
        Ja się już z nią umówiłem. Można polecić ;-)
    • stereoclub Ścigani przez policję 23.11.10, 08:09
      narodowość polska?
      Co to za okreslanie czlowieka? Jak to stwierdzone by zostalo? Jeden z poszukiwanych tak zostal okreslony. Chyba pomylka mam nadzieje ze chodzi i obywatelstwo. Jakies glebokie czasy komusze mi to przypomina.
      • el.rubio Re: Ścigani przez policję 27.01.11, 20:38
        obywatelstwo kołtuńskie. kosmopolitycznie!

? Co to za określenie? To określenie narodu, z którego się wywodzi. Nie rozumiem oburzenia. Wiesz, za komuny też jednak ludzie mieli rozum.

Zauważ, że narodowości nie można nabyć. Rodzisz się z nią, identyfikują twoje pochodzenie korzenie twoich przodków. A co to jest obywatelstwo? Nic innego, jak decyzja urzędasa - przystawiona pieczątka na papierku urzędowym. Coś, co byle kocmołuch może uzyskać.
        • unhappy Re: Ścigani przez policję 04.03.11, 09:06
          el.rubio napisał:

> Zauważ, że narodowości nie można nabyć. Rodzisz się z nią, identyfikują twoje p
          > ochodzenie korzenie twoich przodków.

Ale owa narodowość nie rodzi żadnych sensownych skutków bądź konsekwencji. A obywatelstwo jak najbardziej. Oczywiście, na punkcie narodowości można dostać zajoba ale to ani mniej, ani bardziej groźne od ostrej postaci filatelizmu na przykład :D
      • wyjepka Re: Ścigani przez policję 02.05.11, 10:30
        Powinna być jeszcze rubryka "wyznanie" to przypomniałoby to Sanację.
    • xapr Ścigani przez policję 28.11.10, 16:48
      Mogli jeszcze dodać do tego opisu: typowy Aryjczyk
      • ciotka-ltd To chyba jeden z tych bydlakow z Auschwitz. 14.01.11, 23:36
        Poszukiwany zleceniodawca kradziezy napisu z bramy w obozie, co to niby d;a wujka-kolekcjonera. Policja powinna to otwarcie podac - wiecej ludzi by im pomoglo szukac tego 'Aryjczyka'. I nie tylko w Polsce.
    • w_chmurach Ścigani przez policję 02.12.10, 14:08
      grubego trzeba skasować. dziewczyny puścić. aha i nie pijcie piwa pod sklepem, bo wam "policyjni" przylepią łatkę i sami się tu będziecie oglądać. polskie psy są bardzo złe, skoro proszą o pomoc obywateli...
      • swawolny_dyzio Re: Ścigani przez policję 04.02.11, 13:26
        w_chmurach napisał:

> grubego trzeba skasować. dziewczyny puścić. aha i nie pijcie piwa pod sklepem,
        > bo wam "policyjni" przylepią łatkę i sami się tu będziecie oglądać. polskie psy
        > są bardzo złe, skoro proszą o pomoc obywateli...

A w Stanach na policjantów obraźliwie mówi się "świnie" i mało tego że proszą o pomoc obywateli w ściganiu bandytów ale nawet płacą łowcy głów za doprowadzenie delikwenta.

To nie jest kwestia że polska policja sobie nie radzi w łapaniu bandytów więc prosi o masowe zaangażowanie obywateli, tylko policjanci nie mogą być wszędzie i w dobrym interesie każdego normalnego człowieka powinna być pomoc w szybkim ujęciu bandziora gdy takowego zauważy, zanim ten bandzior znowu poderżnie komuś gardło butelką byle ukraść portfel lub komórkę. Przypomnisz sobie bucu te słowa gdy jakiś kozak, na którego ktoś mógł wcześniej donieść ale tego nie zrobił będzie pozbawiał cie gotówki i telefonu
        • krates-8 przez milicję chyba 04.02.11, 15:02
          No oczywiście... póki co milicjanci nie mogą być wszędzie, zwłaszcza że najwyraźniej wolą być w miejscach takich jak: radiowozy, pobocza dróg w terenie zabudowanym, alejki rowerowe w okolicach barów piwnych, a tam groźnych bandziorów raczej się nie spotyka. Wielokrotnie już "jakiś kozak" pozbawiał mnie lub moich znajomych gotówki albo mienia ale milicja zawsze umarzała śledztwo bez żadnego efektu.
          Umyslnie piszę "milicja" bo Policja chroniłaby obywateli i ścigała bandziorów a milicja ma to w ~ i tylko służy władzy.
          Milicja nie ma czasu ani ochoty łapać bandziorów. Taki bandzior najczęściej jest przyjacielem komendanta, prokuratora, sędziego albo ministra a nikt nie chce skończyć jak gen. P.
          O ileż bezpieczniej i przyjemniej jest wlepiać mandaty za niemanie świateł frajerom śpieszącym się do pracy albo łapać w parku emerytów wracających z piwka na rowerze. Zresztą bandziory ze znanego gangu "sejm" wymyślają coraz to nowe rodzaje przestępstw, żeby zawsze można było przyp~ się do uczciwego, spokojnego człowieka, który nie kradnie, nie napada na innych, ma rodzinę, pracę, płaci podatki, nigdzie nie ucieka i sam przyjdzie wezwany do urzędu. Takich "przestępców" o wiele łatwiej ścigać niż prawdziwych bandziorów.
          Akcja ze zdjęciami w internecie jest bardzo wygodna dla władzy bo zwiększa liczbę donosicieli i donosów. Wybierasz sobie z listy kogoś podobnego do nielubianego sąsiada albo konkurenta w biznesie i załatwiasz mu za darmochę wizytę brygady antyterorystycznej oraz długotrwałe, przykre śledztwo. Milicja i służby mają przy tym wygodny pretekst żeby zniszczyć, zastraszyć albo przycisnąć każdego, kto miał pecha lub był na tyle głupi, żeby się narazić interesom jakiegoś wpływowego bandziora.
          Przesadzam? Może Kluska, Olewnik i Papała załatwili się sami, bez pomocy milicji. Być może, ja to jednak miedzy bajki włożę.

Jeszcze Polska nie zginęła?
    • ciotka-ltd Toz to w wiekszosci drobni oszusci 14.01.11, 23:42
      lub zdesperowani narkomani (jak ten poszukiwany za rozboj z podbitym limem). Poza nielicznymi wyjatkami w osobie Psiego Ch...a;)
      A kobiety istotnie glownie ladne i przystojne, kazda jedna podobna do ludzi, nawet te w srednim wieku... Jesli tak wygladaja 'straszne kryminalistki' z listow gonczych, to w pelni potwierdza sie stara prawda o urodzie Polek;)
      • 2-pswiecki Zdesperowany narkoman to mało? 11.06.11, 13:38
        Mój sąsiad bierze narkotyki twarde, jest półprzytomny więc nie ma pracy, szukając pieniędzy atakuje ludzi werbalnie i fizycznie (rzuca butelkami w pieszych z V piętra, z kolegami oddaje mocz na idących do pracy). I nie ma go jeszcze na listach gończych mimo spraw prokuratorskich i sądowych trwających kilka lat...nie stawia się na rozprawy. Jeśli już policja publikuje zdjęcia..to może coś jest na rzeczy? Publikowane zdjęcia pochodzą często z oficjalnych dokumentów - przed stoczeniem się. Ludzie o wyglądzie Osamy Bin Ladena są poszukiwani już jedynie, co niezwykle smutne, przez egzekutora z nakazem doprowadzenia "żywego lub umarłego".
        • mrarm Re: Zdesperowany narkoman to mało? 02.09.11, 16:35
          A u mnie jedni sąsiedzi z narkotyków biorą tylko alkohol i nikotynę - Ci są zwykle w nocy głośni. Inni - palą tylko marihuanę, Ci są miłymi i spokojnymi ludźmi. Pracują, mają często rodziny, są odpowiedzialni za siebie i innych.
    • de_m0nika dopisała PESEL na recepcie 20.01.11, 19:35
      bo lekarz zapomniał?
    • safom Ścigani przez policję 25.01.11, 22:36
      Kobiety w polsce protestują. A ja widzę ze wśród ściganych są zachowane parytet . Jak najb..ardzi..ej.
    • safom Ścigani przez policję 25.01.11, 22:36
      Kobiety w polsce protestują. A ja widzę ze wśród ściganych są zachowane parytet . Jak najb..ardzi..ej.
    • safom Ścigani przez policję 25.01.11, 22:38
      kobiety protestują. A ja tu widzę, że wśród ściganych są zachowane parytety. Jak najb...ardzi...ej.
    • major_1_8 Ścigani przez policję 03.02.11, 14:19
      nie no ale pseudo to ma koleś zajefajne: PSI CHUJ
    • losleandros Anna Dolecka 03.02.11, 15:16
      Wstępna lokalizacja tej pani na naszej klasie zajmuje minutę... nk.pl/profile/12071171 chyba miewa się dobrze we Włoszech...
      • sacerdos740 Re: Anna Dolecka 19.02.11, 00:42
        Zdążyłaś już ją przestraszyć i szybko wykasowała swój profil z nk.pl
        Mam nadzieję że Policja to czyta i wie co z tą informacją zrobić!
    • mukazy1988 Re: Ścigani przez policję 03.02.11, 19:52
      Krzysztof Solodko - mlodo wyglada jak na czterdziestolatka (lol)

Ale najlepszy jest pan Cienki to ten z wytrzeszczem
    • mtcwa Moje krótkie pytanko 03.02.11, 20:24
      Po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu wszystkich profili (21) zauważyłem pewną regułę, otóż gdy dana osoba ma oczy jasne - jest o tym wspominane w rysopisie, natomiast gdy ma oczy ciemne jest to albo pomijane albo jest napisane - "oczy normalnie osadzone, oczy szeroko rozstawione". Dlatego chciałbym się zapytać czym kierowała/kierowały się osoby tworzące dane rysopisy. Nie uważam jakoby sprawa ta była sprawą kosmetyczną, albo drobnym szczególikiem i dlatego oczekuje na odpowiedź.
      • lmblmb gen recesywny 10.02.11, 17:54
        .. i dominujący - szansa, że ktoś ma jasne włosy czy oczy jest mniejsza
    • mus-zek0 Ścigani przez policję 05.02.11, 11:28
      W całym świecie, policja korzysta z usług różnego rodzaju pomocy, kapusie, TW, OZ, itp., za niektóre informacje płaci, lub przymyka oko na mniejsze wykroczenia popełniane przez informatorów.
    • nafletek Ścigani przez policję 07.02.11, 13:44
      -Ten Daniel Żebrowski ,,, ja go znam .. to przecież Dżizas syn Józefa i Maryi, i wszystko jasne Wrócił na ziemie stygmaty posiada chcia znow zbawic świat I by mu sie udało ale go policja ściga..Dżizus trzymaj sie..
    • prawdziweja Wow zakochałam się w Henrym 08.02.11, 23:39
      O boziu, jakie piękne zielone oczy...

Chętnie bym go zatrzymała, przeszukała i zakuła w kajdanki mrau :)
    • lieft Ścigani przez policję 15.02.11, 12:16
      justyna jest ładna, ciekawe co zrobiła
      -------------------------------------------------------------
      nie toleruję kleru, głupich polaków, polskich zapyziałych wieśniaków i katolickich mieszczuchów
    • buj_w_chucie Dla Pana Darka mandat poselski za pseudonim :) 18.02.11, 14:31
      .
    • augustianin Ścigani przez policję 19.02.11, 14:19
      Bardzo im współczuję, źle wykorzystali swoją wolność, poszli za głosem cielesności, który mówi " zjawisk nie dzieli się na dobre i złe, tylko na przyjemne i nieprzyjemne "
    • filipinska.zaraza.prezydenta Prostolinijny nos... 28.02.11, 23:20
      > NOS: kolor nosa naturalny; nos średni; nos prostolinijny; koniuszek nosa opuszczony

To się nadaje na Srebrne Usta albo Złotą Czcionkę co najmniej!

prostolinijny «postępujący w sposób uczciwy, szczery i otwarty; też: świadczący o takich cechach» za www.sjp.pwn.pl

• alinaw1 Ścigani przez policję 03.03.11, 23:09
      Dlaczego nie widać pod opisem za co są ścigani? Kobiety wyglądają tam tak zwyczajnie, milo, normalnie...
    • macpherson Re: Ścigani przez policję 04.03.11, 07:32
      Nr 21

Pseudonim: psi chu....

Buahahahahahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka