szczurwa 30.01.06, 14:17 ...i jego progenitura rulez..! A reszta hołoty - do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
y.y Re: TW Bolek 30.01.06, 14:47 Heheh, sąd wydał wyrok i moherowej hołocie głupio więc produkują się na forum. Pyskujcie, pyskujcie, i tak wam już nikt nie wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
szczurwa Re: TW Bolek 30.01.06, 15:00 Sąd może w wyroku orzec, że ziemia jest płaska, debilu ! Nie zewalnia cię to z obowiązku samodzielnego myślenia. Ale po co myśleć, przecież jest GW oraz telewizja, prawda, europejsie ? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: TW Bolek 04.02.06, 13:03 Sąd może w wyroku orzec, że ziemia jest płaska, debilu ! >>>Jakoś nigdy nie słyszałem aby tak orzekł kretynie Nie zewalnia cię to z obowiązku samodzielnego myślenia. >>>Wyobraź sobie, że tak jest i jak widać idzie mi to o wiele lepiej od kretynów takich jak ty Ale po co myśleć, przecież jest GW oraz telewizja, prawda, europejsie ? >>>A skąd ty wiesz jakie media ja czytam i oglądam pajacu? I co za epitet: europas. Rotfl. Lepiej byc za ciemnogrodem rydzykowym i poklamac troche na forum no nie? Co z tego, ze kolejne sady przyznaja racje Walesie. Skoro nie orzekaja po mysli klamliwej moherowej holoty, to znaczy ze klamia no nie?:)) Co za debil... Odpowiedz Link Zgłoś