wikonwi 09.10.09, 23:14 Czułem to podskórnie że te kanalie przez dwa lata hodowały króliki do wyciągania z kapelusza. Nie odpowiadają mi czarodzieje intryganci potrafiący igłę Zamienic na widły i dlatego będę głosował na PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moojcik CBA - Tusk 5:0 ! Brawo biało-czerwoni ! 09.10.09, 23:52 1. Sawicka 2. Zbysio 3. Miro 4. Schetyna 5. Grad Będzie 6. Tusk ? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Ja również 09.10.09, 23:54 i to bez względu na to, jakie goowno wyciągnie z kieszeni Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Uderza? A 10.10.09, 00:20 Tylko uderza? A może gnoi niewinnych? B. dobrze, że "GW" bije w CBA, a nie w tych, co dali powód CBA. Ew. złodziei trzeba chronić, a bić tych, co ich wykrywają. Taka postawa "GW" zasługuje na najwyższy szacunek. Najlepiej jednak Mariusza K. od razu zapuszkować na 8 lat. CBA dać Piterze i wreszcie problem korupcji zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: CBA znowu uderza 10.10.09, 00:24 Bardzo mi się podoba ten królik: Chlebowski. Ciekawe, czemu premier go odsunął? Taki świetny królik! Ps. Też będę głosować na PO, bo ma wspaniałe króliki. I nawet mnożą się jak króliki. Na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: CBA znowu uderza 10.10.09, 00:48 ajakzupa napisał: > Bardzo mi się podoba ten królik: Chlebowski. Ciekawe, czemu premier go odsunął? > Taki świetny królik! > > Ps. Też będę głosować na PO, bo ma wspaniałe króliki. I nawet mnożą się jak > króliki. Na potęgę. Widzę, że jesteś niezwykle wnikliwym i jakże obiektywnym obserwatorem sceny politycznej. Twoja uwaga o "króliku" no to wprost istne mistrzostwo świata w kulturze polemicznej. Ale im dołożyłeś!!! Po tym ciosie PO już się nie podniesie...I nawet nie będzie potrzebowało twojego głosu."Królik", "królik"... Tylko zechciej łaskawie to objaśnić takiej miernocie intelektualnej, jak ja...Bo o królikach, które się objawiają, słyszałam tylko w wypadku osób, dotkniętych delirium alkoholowym albo ciężką formą schizofrenii. Ale ciebie to,chyba, nie dotyczy...?Więc jak to z tym "królikiem" było? Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: CBA znowu uderza 10.10.09, 01:01 1) wikonwi 09.10.09, 23:14 Odpowiedz Czułem to podskórnie że te kanalie przez dwa lata hodowały króliki do wyciągania z kapelusza. Nie odpowiadają mi czarodzieje intryganci potrafiący igłę Zamienic na widły i dlatego będę głosował na PO Mój wpis był odpowiedzią "wikonwi", może więc się "wikonwi" czepisz, a nie mnie, ale - jeśli łaska - możesz mnie tłuc, bylebyś nutka57 nie tłukła Chlebowskiego. Ps. To delirium alkoholowe: epitet godny wieszcza A. Mickiewicza. Kłaniam się nisko, najniżej twojemu talentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: I co łyso ci teraz ? (Nie mogłem sie powstrzy 10.10.09, 01:30 Łyso? Żeby tylko, właśnie sobie żyły podciąłem i trochę juchy spuściłem z rozpaczy. Ps. Bij, bij we mnie, byleś tylko nie ruszał Chlebowskiego, to dobry człowiek, w przeciwieństwie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: I co łyso ci teraz ? (Nie mogłem sie powstrzy 10.10.09, 01:54 Nie zajarzyłeś pewno przez późną porę to było do nutka57 :) Ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Nobel dla GW za rzetelne opisywanie rzeczywistości 10.10.09, 00:34 "CBA znowu uderza". Fajny tytuł. Ale bardziej by pasowało Tuskowe przekręty cdn. PO kręci kolejne lody. Wszyscy niewinni Tuska. PO by żyło się lepiej Wszystkim ... Kolesiom Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Nobel dla GW za rzetelne opisywanie rzeczywis 10.10.09, 00:50 r.siwy napisał: > "CBA znowu uderza". > Fajny tytuł. Ale bardziej by pasowało > > Tuskowe przekręty cdn. > PO kręci kolejne lody. > Wszyscy niewinni Tuska. > > > > PO by żyło się lepiej > Wszystkim ... Kolesiom Nie martw się. To można wyleczyć. Zobacz, Niemcy się wyleczyli z nazizmu. Ty też dasz radę wyleczyć się z kaczyzmu. W twoim wypadku trzeba na to trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy CBA znowu uderza 10.10.09, 01:21 Kaczyzm jest wymyślonym przez skrzeczącą idiotkę słowo które nic za sobą nie niesie. Bo co to znaczy być "Kaczystą" Głosować na PiS (nie głosowałem) Głosować na Leszka w wyborach prezydenckich (nie głosowałem) Zgadzać się bezkrytycznie z wszystkim co mówią/robią ww (nie zgadzam) Nie zgadzać się ze wszystkim co piszą w GW (nie zgadzam) Uważać że wyśmiewanie się z ww to grzech (nie uważam) podzielać poglądy ww (podzielam) Tak więc powiedz mi proszę czy jestem kaczystą bo nie wiem co trzeba za kryteria spełnić by nim być. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: CBA znowu uderza 10.10.09, 01:56 r.siwy !!!! Już objaśniam: być kaczystą to znaczy być BUCEM !!! Kontynuując myśl - jesteś kaczystą w pełnym słowa tego znaczeniu - jako dowód przeczytaj to co napisałeś na tym forum, weź kilka głebokich oddechów, potem znowu przeczytaj jeszcze raz, zastanów się nad swoim tekstem, potem znowu przeczytaj i znowu pomyśl !!! Ćwiczenie powtarzaj minimum przez 8 godzin dziennie przez 2 tygonie i w końcu dojdziesz sam do wniosku, że jesteś kaczystą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: CBA znowu uderza 10.10.09, 09:33 czyli wieksza połowa płowa polaków to kaczyści łącznie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś