antoni-to-ja 28.10.09, 13:32 a kiedyś donosili do SB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharn1 Szefem ABW jest Bondaryk - aparatczyk PO 28.10.09, 13:40 więc nic nikomu w tej sprawie nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja Za Kaczyńskiego był Marczuk 28.10.09, 14:25 aparatczyk PiSuaru i mam nadzieje że go przypudlą a wówczas sypnie mocodawców Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Szczygło oskarża metan? 28.10.09, 14:51 "W opinii BBN, to Agencja - ze względu na możliwość powstania powszechnego zagrożenia dla życia i zdrowia górników pracujących pod ziemią - miała tytuł prawny oraz faktyczne możliwości, aby samodzielnie zająć się sprawą nieprawidłowości w kopalni" ************************** Jakich nieprawidłowości? Że w kopalniach występuje metan? Na razie niczego więcej nie ustalono. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja Dlaczego szczygieł wygląda jak naćpany? 28.10.09, 15:01 wącha metan? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 wypiles za duzo malpeczek "bimbru" POlikota? 28.10.09, 15:12 antoni-to-ja napisał: > wącha metan? M: ponad 20 gornikow zginego w kopalni Wujek za rezymu Tuska. Was to nie wzrusza bo wiemy co robilo wasze ZOMO kiedy wypowiedzieliscie wojne gornikom w stanie wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: wypiles za duzo malpeczek "bimbru" POlikota? 28.10.09, 15:32 mirmat1 napisał: > M: ponad 20 gornikow zginego w kopalni Wujek za rezymu Tuska. ********************************** Za reżimu Kaczyńskiego też ginęli. Ba! Runęła hala wystawowa w Katowicach. Mirmat, weź głęboki wdech, łyknij zimnej wody i przestań pieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Szczyt debilizmu !!! 28.10.09, 15:54 Ten facet powinien dostać "złotą malinę" w polityce. Jak prawie wszyscy prawnicy z PIS-u nie ma pojęcia o prawie tak jak pisprezydęt i słońce Źoliborza ( właśnie znowu przegrał proces, tym razem z Dornem). Ostatnio próbował wmówić, że PISprezydęt ma 14 dni zgodnie z KPA na wydanie opinii. Aplikant radcowski w 2 min. wskazał przepis KPA, zgodnie, z którym tego kodeksu tu się nie stosuje. A jeszcze niedawno słyszeliśmy przy zaniechaniu pisprezydęta z nominacjami sędziowskimi, że ustawa nie określa żadnego terminu wobec czego pis...dęt nie ma terminu. Teraz już ma ? Tzn. malino,że wówczas pis...dęt złamał wielokrotnie prawo ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Bełkot nie zagłuszy waszego sumienia 28.10.09, 16:26 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) dornjuan narzygała: > Ten facet powinien dostać "złotą malinę" w polityce. Jak prawie wszyscy prawnicy z PIS-u nie ma pojęcia o prawie tak jak pisprezydęt i słońce Źoliborza (właśnie znowu przegrał proces, tym razem z Dornem). Ostatnio próbował wmówić, że PISprezydęt ma 14 dni zgodnie z KPA na wydanie opinii. Aplikant radcowski w 2 > min. wskazał przepis KPA, zgodnie, z którym tego kodeksu tu się nie stosuje. A jeszcze niedawno słyszeliśmy przy zaniechaniu pisprezydęta z nominacjami sędziowskimi, że ustawa nie określa żadnego terminu wobec czego pis...dęt nie ma terminu. Teraz już ma ? Tzn. malino,że wówczas pis...dęt złamał wielokrotnie prawo ? M: starajac pojac tfuj belkot zrozumialem, ze potrzebujesz psychiatry. A sprawa jest prosta. Tusk wyraznie powiedzail, ze sluzby specjalne maja "chronic" nie scigac poczynania Tusko-mafii. CBA sie tego nie posluchala i zostala przeksztalcona w jeszcze jedna firme ochroniarska. Belkotac o wypadku w hali katowickiej to mozecie ile chcecie ale sprawcy tej katastrofy zostali osadzeni i skazani. Sprawcy kataklizmu w kopalni Wujek sa NIETYKALNI. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja Bawiliście się balu belzebubie kiedy to 28.10.09, 16:34 "W górnictwie węgla kamiennego odnotowano 15 wypadków śmiertelnych w roku 2005. Natomiast w roku 2006 wypadków śmiertelnych w górnictwie węgla kamiennego było aż 44" Odpowiedz bolszewiku Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Bolszewik antoni zabelkotal i sobie odpowiedzial 28.10.09, 16:41 antoni-to-ja napluł: > "W górnictwie węgla kamiennego odnotowano 15 wypadków śmiertelnych w roku 2005. Natomiast w roku 2006 wypadków śmiertelnych w górnictwie węgla kamiennego było aż 44" > Odpowiedz bolszewiku M: spojrz w lustro i zobaczysz tfuja SBecka fizjonomie. Jak zauwazylem w odroznieniu ode mnie POstKomuchy nigdy nie podaja linku do swoich fantazji. Ale nie potrzebuja. Coraz bardziej widac, ze w kopalni Wujek nie bylo katastrofy ale mord, ktorego skutki SBecy z ABWery zamiataja pod dywan. W koncu Solidarnosc gornicza to nie kryminalny elektorat Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja a jednak bawiliscie sie najlepsze 28.10.09, 16:45 jak twój wódz na dożynkach, miej choć odrobinę szacunku ćpunie wzgledem tych co zginęli, widać łajzy z PiSuaru po grobach do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja no mirmat, strzel małpkę weź działkę 28.10.09, 16:49 i pluj jadem, hehehehehehehe polecenie wykonać Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Małeszka właśnie wyciął mój post !!!! 28.10.09, 17:25 Stare SBeckie scierwo znow wzielo sie za cenzurowanie. Plujcie spokojnie SBecy, cenzor GWna czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos O, pissbot z muzeum folkloru 28.10.09, 16:35 mirmat1 nic nie napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja ja bezlezubie PiSowski? to poczytaj ćpunie: 28.10.09, 15:47 "W górnictwie węgla kamiennego odnotowano 15 wypadków śmiertelnych w roku 2005. Natomiast w roku 2006 wypadków śmiertelnych w górnictwie węgla kamiennego było aż 44" Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: wypiles za duzo malpeczek 30.10.09, 08:45 mirmat1 napisał: > > M: ponad 20 gornikow zginego w kopalni Wujek I ta szmata Strzygło wykorzystuje tragedię do celów politycznych kampanii podwładnego genseka PiS. A druga szmata mirmat, tutejszy Goebbels PiSu (zauważcie jak często powtarza kłamstwa) za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Dlaczego szczygieł wygląda jak naćpany? 28.10.09, 16:14 To ewidentny psychopata, widać po mimice, po oczach przy zbliżeniu w TV, typuję w kierunku paranoja, oni często tak mają. Ponadto, moim zdaniem, czesto jedzie na prochach. Nie wytrzymuje bapięcia, ciśnienia, za bardzo się chłopak robotą przejmuje.... Poza tym co inteligentniejsi rozumieją że po upadku puczu hazardowo-stoczniowego (juz wiadomo, że upadł)już jest po nich i działają w desperacji, każda brzytwa dobra, tu chodzą teraz takie myśli: z czego ja będę żył - po prostu obawa o egzystencję.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Po "malpeczkach" wszedzie widzisz POlikota ? 28.10.09, 18:28 zyks napisał: > To ewidentny psychopata, widać po mimice, po oczach przy zbliżeniu w TV, typuję w kierunku paranoja, oni często tak mają. Ponadto, moim zdaniem, czesto jedzie na prochach. Nie wytrzymuje bapięcia, ciśnienia, za bardzo się chłopak robotą przejmuje.... Poza tym co inteligentniejsi rozumieją że po upadku puczu hazardowo-stoczniowego (juz wiadomo, że upadł)już jest po nich i działają w desperacji, każda brzytwa dobra, tu chodzą teraz takie myśli: z czego ja będę > żył - po prostu obawa o egzystencję.... M: paranoje da sie leczyc ale musisz ograniczyc konsumpcje POlikotowego bimbru. Tak, jedna "malpeczke" mniej dziennie. Wciaz bedziesz mogl zapluc swoje sumienia ale stac to juz bedziesz prosciej. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POstKomuna rechocze nad grobami 20 gornikow 28.10.09, 15:21 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) wrojoz zabełkotał: Szczygło Śmigło Doda. M: Firma ochroniarska UBmafii pod nazwa ABWehra wlasnie zamiotla pod dywan sprawe mordu na 20 gornikach z kopalni Wujek a co na to "studenci" i "emeryci" POlikota wykonujacy instrucje Schetyny ? POtwarze, POdłość, POgarda, POhańbienie, POmyje, POrażka Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: POstKomuna rechocze nad grobami 20 gornikow 28.10.09, 15:27 Kazde przestepstwo dokonane przez polityka PO lub przedsiebiorce ktory wspieral kampanie PO w czasie wyborow jest obowiazkowo zamiatane pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja Re: PISbolszewia w 2006 roku rechotała 28.10.09, 15:57 na grobami 40 górników Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 dzien po wypadku pisdent balowal z Maria na dozyn- 28.10.09, 16:01 kach. Gorzaly nie zabraklo, na chleb nie mial ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Dzien po wypadku Tuskomafia organizowala matactwo 28.10.09, 16:19 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) rybka9915 zabelkotała: > kach. Gorzaly nie zabraklo, na chleb nie mial ochoty. M: jak zwykle POstkomuszka musiala sie wyrzygac lgajac. Faktem jest, ze jeszcze przed wypadkiem Tuskowa ABWehra przygotowala grunt pod ewentualne matactwo donoszac mafii weglowej...(czytaj Wyższemu Urzędowi Górniczemu -WUG), ze ktos zapodal (nie wiedzac, ze ABW to tez mafia) do ABWehry o manipulowaniu miernikami pomiaru metanu. Natychmiast do akcji wkroczyl Zbychu Morda Ty moja... Cytuje za organem Michnika... wyborcza.pl/1,76842,7058742,Politycy__Ukarac_winnych_tragedii_w_kopalni__Wujek_Slask_.html Politycy są zgodni, że winni tragedii w kopalni "Wujek-Śląsk" muszą zostać ukarani. Czy dramatu można było uniknąć? Już w kwietniu tego roku Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego dostała zgłoszenie, że jeden z górników kopalni odnotował zwiększone stężenie metanu i poinformował o tym swoich przełożonych. Prezydencki minister Aleksander Szczygło odpowiedzialnością obarcza ABW. Jego zdaniem sprawa została przez Agencję zbagatelizowana. Dodatkowo Szczygło wytknął ABW zrzucanie odpowiedzialności na szeregowych funkcjonariuszy. Tymczasem szef klubu Platformy Obywatelskiej Zbigniew Chlebowski wyjaśnia, że ABW przekazała tę sprawę policji, a ta z kolei zgłosiła to Wyższemu Urzędowi Górniczemu, który powinien ją szczegółowo zbadać. Chlebowski uważa, że to właśnie WUG może działać nieprawidłowo i dlatego trzeba poczekać na wyniki śledztwa prokuratury. ...UWAGA, UWAGA.... Chlebowski uważa, że to właśnie WUG może działać nieprawidłowo Czyli "nieprawidłowe działanie" kwalifikuje instytucje (czytaj mafie) do "śledztwa" Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia A jakiś sk*rwiel może sobie robić z ich śmierci 28.10.09, 15:32 kampanię? Cynizm pisuarów dorównuje ogromowi pustki w ich głowach mirmat1 napisał: > Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedz > ic > portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie si > e w > dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym info > rmowaniu o > nalezyta dyskrecje: > www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) > wrojoz zabełkotał: Szczygło Śmigło Doda. > M: Firma ochroniarska UBmafii pod nazwa ABWehra wlasnie zamiotla pod dywan > sprawe mordu na 20 gornikach z kopalni Wujek a co na to "studenci" i "emeryci" > POlikota wykonujacy instrucje Schetyny ? > POtwarze, POdłość, POgarda, POhańbienie, POmyje, POrażka Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Albo to metanol mu zaszkodził odkąd etanol 28.10.09, 15:12 w małpkach stał się niewygodny w rezydencji Rezydenta maruda.r napisał: > > "W opinii BBN, to Agencja - ze względu na możliwość powstania powszechnego > zagrożenia dla życia i zdrowia górników pracujących pod ziemią - miała tytuł > prawny oraz faktyczne możliwości, aby samodzielnie zająć się sprawą > nieprawidłowości w kopalni" > > ************************** > > Jakich nieprawidłowości? Że w kopalniach występuje metan? Na razie niczego > więcej nie ustalono. > Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: Szczygło oskarża metan? 28.10.09, 17:03 Jemu się wydaje, że ABW to se może zjechać na dół i cokolwiek sprawdzić???? Coś mu się pomyliło, TYLKO urząd górniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Za Kaczyńskiego był Marczuk 28.10.09, 16:45 Wybitna jednostka: w półtora roku z porucznka - generał. Napoleon mawiał, że każdy jego żołnierz nosi buławę marsz. w plecaku, ale nawet on takiego tempa nie obiecywał. Tu mam pomysł, jeśli ktoś obcuje z p. Marczukiem może mu podpowie: niech zgłosi swoją drogę awansową do rekordów Guinessa. antoni-to-ja napisał: > aparatczyk PiSuaru i mam nadzieje że go przypudlą a wówczas sypnie mocodawców Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Przeciez ABWehra ma chronic nie scigac.... 28.10.09, 14:26 sharn1 napisał: > Szefem ABW jest Bondaryk - aparatczyk PO > więc nic nikomu w tej sprawie nie zrobią. M: Bondaryk jak i nowo najeci SBecy ze stazem w WSI idealnie pasuja do zadan Tuska. Przeciez obecnie panujacy nierzad wezwal by sluzby zajely sie "ochrona" poczynan rezymu. Jak widac ABWehra spelnia te wymagania zajmujac sie niezaleznymi dziennikarzami, ktorym przyszlo do glowy sledzic poczynania mafijnych politykow. Mariusz Kaminski zamiast chronic zaczal scigac no i wiemy jak skonczyl. Bondaryk calkiem slusznie, kiedy ktos doniosl, ze w kopalniach falszuje sie wyniki poziomu metanu, przekazal ta infrornacje tym, ktorzy miernikami metanu manipulowali. W ten sposob likwiduje sie afery. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zbychu, mordo ty moja 28.10.09, 14:50 antoni-to-ja napisał: > -biuro > -baranów > -naćpanych M: no wlasnie, jak zwykle mąci. W ten sposob mamy tylko afery. No bo jak czytam organ Michnika z 20 wrzesnia 2009 to... "Politycy są zgodni, że winni tragedii w kopalni 'Wujek-Śląsk' muszą zostać ukarani. Czy dramatu można było uniknąć? Już w kwietniu tego roku Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego dostała zgłoszenie, że jeden z górników kopalni odnotował zwiększone stężenie metanu i poinformował o tym swoich przełożonych. Prezydencki minister Aleksander Szczygło odpowiedzialnością obarcza ABW. Jego zdaniem sprawa została przez Agencję zbagatelizowana. Dodatkowo Szczygło wytknął ABW zrzucanie odpowiedzialności na szeregowych funkcjonariuszy. Tymczasem szef klubu Platformy Obywatelskiej Zbigniew Chlebowski wyjaśnia, że ABW przekazała tę sprawę policji, a ta z kolei zgłosiła to Wyższemu Urzędowi Górniczemu, który powinien ją szczegółowo zbadać" I tak powinno byc...jakis idiota zawiadamia ABWehre o manipulacjach przyz miernikach metanu ta skierowuje przez znany kanal do tych, ktorych obowiazkiem jest by mierniki pokazywaly to co trzeba a nie to co jest. Zbychu odszedl (?) ale jego ferajna jest przy wladzy. I pozostanie tak dlugo jak poziom IQ ciemnych mas wierzacych w "cuda" Tuska sie nie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja bezpieka odpowiada za bezpieczeństwo górników? 28.10.09, 15:00 buhehehehehehe za waszej matki PZPR nawet tak nie było, walnijcie się jełopy w durne łby Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Nie, bezpieka odpowiada za to byc dziennikarzom za 28.10.09, 15:09 ...zakneblowac usta. antoni-to-ja napisał: > buhehehehehehe za waszej matki PZPR nawet tak nie było, walnijcie się jełopy w durne łby M: jestem pewien, ze za waszej SB "tak nie było". A doswiadczylem to na wlasnej skorze... i593.photobucket.com/albums/tt20/mirmat4u/Arrest.jpg Jak widzisz byla SB jak dzisiejsza ABWehra Tuska zajmowala sie rzeczami wazniejszymi z punktu widzenia rezymu niz bezpieczenstwo gornikow. Bo to czy zgnie ponad 20 gornikow dzieki temu , ze Tuskomafia manipuluje miernikami czy jak zgina pod kulami ZOMO w zaden sposob nie zagraza bezpieczenstwu rezymu. To czy jakis Matuszewski drukuje w 1968 w podziemiu literature ukazujaca zbrodniczosc systemu czy jak redaktor Wojciech Sumliński sledzi dzialania Tusko-mafii, jest krytyczne dla bytu przestepczej waldzy. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja W górnictwie węgla kamiennego odnotowano 28.10.09, 15:48 15 wypadków śmiertelnych w roku 2005. Natomiast w roku 2006 wypadków śmiertelnych w górnictwie węgla kamiennego było aż 44. Kaczyński pod sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja waszej bolszewickiej SB waszej 28.10.09, 15:50 nie interesuje mnie twoja bolszewicka przeszłość bo tylko bolszewik wspiera działania PiSbolszewi Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POzdrowienia od TW Olewińskiego 28.10.09, 16:37 antoni-to-ja napisał: > nie interesuje mnie twoja bolszewicka przeszłość bo tylko bolszewik wspiera działania PiSbolszewi M: tfuje majaczenia powinny zainteresowac psychiatre. Ale jest szansa, ze po kuracji przestalbys wierzyc w "cuda" Tuska. Kryminalisci i wariaci stanowia zelazny elektorat POstKomuny wiec SBecy w ABWehrze pilnuja byscie dalej trwali w stanie niepoczytalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja Re: POzdrowienia od TW Olewińskiego? twój kumpel? 28.10.09, 16:46 gratuluje znajomości PiSbolszewii, hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Majaczacemu: TW Olewiński to SBek na Kaminskiego 28.10.09, 17:04 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) antoni-to-ja zamajaczył: > gratuluje znajomości PiSbolszewii, hehehehehehehe M: wez prochy albo pozycz od Tuska niedopal marichuany bo widze, ze "malpeczki" bimbru POlikota ci nie wystarcza. Nie wiem jak ci pomoc bys zaczal rozpoznawac SBeckich towarzyszy Herr Thuska. SB w todze "prokuratora", Bogusław Olewiński: Przez pięć lat był zarejestrowany przez SB, teraz rozstrzygnie o losie CBA · poniedziałek, 5 października 2009 14:36 fronda.pl/news/czytaj/przez_5_lat_byl_zarejestrowany_przez_sb_teraz_rozstrzygnie_o_los Prokurator Bogusław Olewiński, który zamierza postawić zarzuty Mariuszowi Kamińskiemu, był w latach 1985-1990 zarejestrowany jako współpracownik Służby Bezpieczeństwa - dowiedział się portal Fronda.pl. Rzeszowski prokurator został zarejestrowany przez SB, gdy był studentem Uniwersytetu w Rzeszowie. Najpierw przez wydział III, potem przez wydział B Służby Bezpieczeństwa. - Pierwszy z tych wydziałów zajmował się walką z tzw. przeciwnikiem wewnętrznym, prócz Kościoła, którym zajmował się wydz. IV. Czy śledczy donosił SB Dział Krajowy 06-10-2009, ostatnia aktualizacja 06-10-2009 02:30 www.rp.pl/artykul/371375,373507_Czy_sledczy_donosil_SB.html Śledczy prowadzący sprawę Mariusza Kamińskiego był zarejestrowany jako TW – napisał portal Fronda.pl Jak podaje portal, prokurator Bogusław Olewiński został zarejestrowany w 1985 r., gdy był studentem uniwersytetu w Rzeszowie. Wyrejestrowano go w 1990 roku, jego teczka została wtedy zniszczona, ale zachowała się karta rejestracyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja masz super kumpla jak widze , sypiasz z nim chyba 28.10.09, 17:10 bo znasz go bardzo dobrze ale mnie nie interesują twoje intymne sprawy, ja jestem hetero choć penie nie masz pojęcia co to znaczy, hehehehehehehehe, no pluj dalej czy tchórzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Sympatycy Tuska to nie tylko SBecy ale i pederasci 28.10.09, 17:22 Pedal antoni-to-ja boi sie wyjsc z szafy wiec napluł: > bo znasz go bardzo dobrze ale mnie nie interesują twoje intymne sprawy, ja jestem hetero choć penie nie masz pojęcia co to znaczy, hehehehehehehehe, no pluj dalej czy tchórzysz? M: wyjdz z ukrycia PEDALE nie wstydz sie przyznac do zboczenia. Was zboczencow w szeregach Tusko-mafii jest sporo, wiec powinno byc ci raznie.. Homoseksualiści są zakochani w PO · piątek, 27. marca 2009 22:24 forum.www.fronda.pl/news/czytaj/homoseksualny_sondaz_polityczny Zaskakujące wyniki sondażu "Dziennika". Ulubioną partią homoseksualistów została Platforma Obywatelska. Ciekawe, co na to partyjni pijarowcy? Chyba nie o taką "politykę miłości" chodziło. W tym sondażu można się było spodziewać zwycięstwa SLD, ale to PO otrzymało 43 procent głosów, SLD jedynie 21,5 proc., procent, a PiS nieco ponad 6 procent. A moze ty pedale lubisz tez malych chlopczykow. Mozesz byc spokojny bo "Consigliere" UBmafii tow. TW Ćwiąkalski nad wami tez czuwa... Dziennikarka wytropiła pedofilów, a sąd ją skazał Robert Kowalik, Gazeta.pl 2009-04-03, ostatnia aktualizacja 2009-04-03 21:14 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6464514,Dziennikarka_wytropila_pedofilow__a_sad_ja_skazal.html W przypadku wyroku w zawieszeniu jego kasację mogą przeprowadzić minister sprawiedliwości albo rzecznik praw obywatelskich. - Ówczesny minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski odpisał, że gołym okiem widać, że byłam nierzetelna i niestaranna - mówi dziennikarka. Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Jak tam obciaganko u prezesa, rzysz jak ogier, 28.10.09, 19:20 chyba cos srednio poszlo. kakalka nie dal, co?> mirmat1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 obciagasz POlikota za "malpeczke" czy dwie ???? 29.10.09, 04:07 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) vatican_commandos zakwiczał jak ryj Polikota: > chyba cos srednio poszlo. kakalka nie dal, co?> M: Rozumie teraz wszystko. Wpierw POlikot oznajmia w Tusk Vision Network, ze "jest gejem" a potem placi "studentom" za frrncuska milosc "malpeczkami". Ale PO co mi to belkoczesz? Ja nie jestem z Platformy ! Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Szefem ABW jest Bondaryk - aparatczyk PO 28.10.09, 14:50 sharn1! Nie kompromituj się dobry człowieku głupotą i ignorancją powtarzając za Rydzem - Szczygłym bzdury, które mu karze gadać Dziadosław. ABW to nie PIP czy Urząd Górniczy i nie musi się znać na geologii kopalń. Ciekawe dlaczego Kwaczor nie każe CBA tam być? Są od poszczególnych gałęzi gospodarki kompetentne organy i gdyby zgłoszono , że grupa terrorystyczna zamierza wrzucać do wentylacji kopalnianej jakąś trującą czy wybuchową substancję to ABW było by tam w 10 minut bo to jest ich robota. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Nawet ABW nie ma prawa wejść na dół do kopalni. 28.10.09, 15:02 Bez zgody odpowiednich urzędów. Więc jak to mieli badac? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Niie ma prawa ? Mafia zabronila ? 28.10.09, 15:16 maaac napisał: > Bez zgody odpowiednich urzędów. Więc jak to mieli badac? M: alez to nie nalezy do ich obowiazkow. Oni maja chronic mafie a nie scigac. Scigac to ABWehra musi dziennikarzy, jak Wojciecha Sumlińskiego, ktrym chce sie sledzic wystepki mafijnej ferajny. No bo wiadomo, kto zasila kase Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Niie ma prawa ? Mafia zabronila ? 28.10.09, 15:27 Tak "mafia"odpowiadająca za bezpieczeństw w górnictwie. Byle kto pod ziemię nie ma prawa zjeżdżać. Ot takie ograniczenia, o których ludzie, którzy nigdy się uczciwa pracą nie skalali nie mogą wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Niie ma prawa ? Mafia zabronila ? 28.10.09, 16:48 maaac napisał: > Tak "mafia"odpowiadająca za bezpieczeństw w górnictwie. Byle kto pod > ziemię nie ma prawa zjeżdżać. Ot takie ograniczenia, o których > ludzie, którzy nigdy się uczciwa pracą nie skalali nie mogą wiedzieć. M: Oj Rysiu, Zbysiu, Grzesiu czy Donaldzik wiedza, wiedza, choc "nigdy się uczciwa pracą nie skalali". Ot sprywatyzowac za darmo to, dac do lombardu tamto, zamknac jeszcze tamto. A jak CBA przekret wykryje to wyrzucic szeryfa zamieniajac instytucje na Firme Ochroniarska mafii. Jak to bylo w hasle wyborczym Tuska? By kradło się lepiej. Wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja do pracy się weź pasożycie pałacowy 28.10.09, 17:01 biorąc forse z moich podatków okradasz mnie złodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tusko-mafia potrzebuje "zolnierzy" ??????????????? 28.10.09, 17:15 antoni-to-ja napisał: > do pracy się weź pasożycie pałacowy > biorąc forse z moich podatków okradasz mnie złodzieju M: to wam zelazny eletorat z Zakladow Penitencjarnych wypuszczony przez "Consigliere"UBmafii, tow. TW Ćwiąkalskiego (w PZPR od 1972 do 1981 a potem według dokumentów IPN został zarejestrowany jako kandydat na tajnego współpracownika Służby Bezpieczeństwa) nie wystarczy ? Wiesz, zeby byc zolnierzem Tusko-mafii (albo "studentem"/"emerytem" POlikota) to trzeba zalac sumienie wieloma "malpeczkami" bimbru. Z reszta macie ekspertow do pracy bo tow. TW Ćwiąkalski powypuszczal Obcinaczy Palcow a ci znaja sie na robocie wysmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja No widzisz, walnąłeś małpkę za moją forsę 28.10.09, 17:21 zapaliłeś skręta za moja forsę i nadal masz wizje tez za moją forsę, skończysz w szpitalu dla obłąkanych i będziesz leczony też za moją forsę, okradasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zrob skok na jakas bacie i bedziesz mial szmal 28.10.09, 17:27 ... w kancu Zoll cie wypuszci jak wpadniesz (traz pracuje dla Tusko-mafii). Tusek lubi was kryminalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Ty skaczesz na prezia 28.10.09, 19:21 mirmat1 napisał: > ... w kancu Zoll cie wypuszci jak wpadniesz (traz pracuje dla Tusko-mafii). > Tusek lubi was kryminalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Ahhhh! zapomnialem, pedrasci lubia Tuska 29.10.09, 04:10 Homoseksualiści są zakochani w PO · piątek, 27. marca 2009 22:24 forum.www.fronda.pl/news/czytaj/homoseksualny_sondaz_polityczny Zaskakujące wyniki sondażu "Dziennika". Ulubioną partią homoseksualistów została Platforma Obywatelska. Ciekawe, co na to partyjni pijarowcy? Chyba nie o taką "politykę miłości" chodziło. W tym sondażu można się było spodziewać zwycięstwa SLD, ale to PO otrzymało 43 procent głosów, SLD jedynie 21,5 proc., procent, a PiS nieco ponad 6 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja a poza tym nudny jestes 28.10.09, 17:26 mimo wszystko żal mi ciebie, jako pracownik jesteś do bani i jako propagandzista bolszewi też, zrób sobie misia z Millerem, ponoć was pokochał, hehehehehehe Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac A co to ma wspólnego z tematem? 28.10.09, 18:21 I tym że jesteś niekompetentny, a się wymądrzasz? Dostałeś tak we wytycznych to musisz pisać, bez wzgl;ędu na to o czym się pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 spytaj antoni-to-ja, moze Ci wypluje 28.10.09, 19:32 maaac napisał: > I tym że jesteś niekompetentny, a się wymądrzasz? > > Dostałeś tak we wytycznych to musisz pisać, bez wzgl;ędu na to o > czym się pisze? M: co do wytycznych to podam Ci link... www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print A teraz powaznie jezeli POtrafisz... maaac napisał: > Tak "mafia"odpowiadająca za bezpieczeństw w górnictwie. Byle kto pod ziemię nie ma prawa zjeżdżać. Ot takie ograniczenia, o których > ludzie, którzy nigdy się uczciwa pracą nie skalali nie mogą > wiedzieć. Gornik, ktory nagral na komorce przekrety mafii weglowej byl jednym z tych, he, he “ludzi, którzy nigdy się uczciwa pracą nie skalali nie mogą wiedzieć”? No bo pewnie nie chcial pracowac robol kiedy metal gazowal chodniki. Ot taki leniuch. I DLACZEGO ZAMIAST ANALIZOWAC MAFIE WEGLOWA "SW" BARBARY BLIDY SZARPIE SIE PO TUSKOWYCH "SEJMOWYCH" KOMISJACH POLICJANTOW BO AFRZYSTKA PALNELA SOBIE W CZULKO KIEDY JEJ PRZEKRET ZOSTAL WYKRYTY ? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac ?? Bierzesz jakieś prochy?? 28.10.09, 19:59 Przecież twój post to jeden wielki bełkot. Człowieku opanuj się! Nie dociera że od badania bezpieczeństwa w kopalniach jest Urząd Górniczy, a nie ABW? Że ABW nie ma ani uprawnien, ani sprzętu, ani możliwości, ani wiedzy odpowiedniej by cokolwiek robić? Bo to co piszesz o Blidzie to już całkiem wyraz kompletnego upadku moralnego. PS. Nie chwal się swoim papierem z 1968 - prowokatorzy też takie mogli mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 prochy przeciez bral tfuj Tusk 29.10.09, 04:23 maaac napisał: > Przecież twój post to jeden wielki bełkot. Człowieku opanuj się! M: przyznaje sie, ze w wulgarnosciach jestescie lepsi. > Nie dociera że od badania bezpieczeństwa w kopalniach jest Urząd > Górniczy, a nie ABW? Że ABW nie ma ani uprawnien, ani sprzętu, ani > możliwości, ani wiedzy odpowiedniej by cokolwiek robić? M: "Urząd Górniczy" ? Oni zabespieczaja mierniki metanu by pokazywaly to co trzeba. Nawet tfuj Tusk Vision Network pokazal nagrane wideo gornika z wynikami dzialan "Urzedu Górniczego",. Biedak myslal, ze dajac nagranie do ABWehry przekazal nagranie policji a okazalo sie, ze dal je Firmie Ochroniarkiej mafii. > Bo to co piszesz o Blidzie to już całkiem wyraz kompletnego upadku > moralnego. M: Ahhhh! modlisz sie tez do Sw Barbary B, patronki aferzystow. To swiadczy o tfuim upadku moralnym. > PS. Nie chwal się swoim papierem z 1968 - prowokatorzy też takie > mogli mieć. M: alez ja bylem "prowokatorem". Jak cie nauczyli na kursach marksistowskich czytac to zajrzyj do... Żołnierz “Wolności” ppłk. Julian Sokół, 7 stycznia 1982 “Konfederacja – dywersyjny twór służb specjalnych” Tam mozesz porownac nazwisko z aktu aresztowania do "agenta" CIA o takim samym nazwisku. Oczywiscie o ile potrafisz poruszac sie w bibliotekach. To przy inteligencji wierzacych w "cuda" moze byc trudne. W koncu pisze do wyborcy Tuska, he, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Naprawdę coś z Tobą nie tak. 29.10.09, 06:34 Współczuję rodzinie i bliskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pllx3 Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 13:45 A BBN nie zawiadami prokuratury o zagrożeniu wypadkami na kiepskich polskich drogach? Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 13:46 A Szczyglo to jest ten jeden z pensjonariuszy bebna, ktory zolnierzy wojska polskiega okresla mianem:Durnie? Belkot pelna para. Gdzie on zdobywal swoje "wyksztalcenie". Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 13:49 Szef BBN ( niejaki Szczygiełek ) zawsze był i pozostanie cynicznym małym pacanem. On nawet nie potrafił być szefem MON a co dopiero BBN, jak Pałacowy Karzełek mógł wybrać takie łajno. Odpowiedz Link Zgłoś
extranylon Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 13:55 ... szkoda że nie dają Nobla za osiągnięcia w dziadzinie matematyki. "Uzasadnione prawdopodobieństwo" by się kwalifikowało. Na cześć odkrywców, Hip Hip, Hura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Twierdzę,że po klęsce puczu hazardowo-stoczniowego 28.10.09, 13:57 głowni ludzie w PiS mają już świadomość prawie nieuchronnego upadku, jest panika i teraz przyszedł czas rozpaczliwego łapania się za wszystkie brzytwy, jakie tylko można wymyślić. Powodzenia, Panie Szczygło:)))! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Twierdzę,że po klęsce puczu hazardowo-stoczni 28.10.09, 15:27 zyks napisał: > głowni ludzie w PiS mają już świadomość prawie nieuchronnego upadku, jest > panika i teraz przyszedł czas rozpaczliwego łapania się za wszystkie brzytwy, > jakie tylko można wymyślić. ************************** Fakt. Dwie bomby zdetonowane przez szahida Kamińskiego okazały się zetlałymi kapiszonami. Wygląda na to, że cała reszta kaczej amunicji, to kapiszony. Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia No proszę, w kółku wyrównawczym pt. BBN 28.10.09, 14:07 można nauczyć się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: No proszę, w kółku wyrównawczym pt. BBN 28.10.09, 14:17 Szczygło, ty cmentarny blondynie ,twój donos jest nie ważny bo napisałeś z małej litery,Palant!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: No proszę, w kółku wyrównawczym pt. BBN 28.10.09, 14:22 holidays_in_cambodia napisał: > można nauczyć się pisać. "Zawiadomienie jest dokumentem ściśle tajnym." - mozna stad wnioskowac, ze ze wzgledu na debilizm tfurcy szczygla. Jak jutro bedzie padac w Warszawie - pewno na sprawdzianie szczyglo walnie nastepny "tajny" donos na Tuska, ze pluje na pisdenta. Odpowiedz Link Zgłoś
twan48 Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 14:35 zczyglo sie bardzo uaktywnil,bo obawia sie o swoje stanowisko! Przeciez teraz trzeba znalezc stolek dla Kaminskiego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Szczygłek przyłączył się do frontu walki 28.10.09, 14:36 z instytucjami państwowymi.Ta miernota nie nadaje się na stróża ochrony mienia.W Pałacu siedlisko prymitywów i nierobów.W przeddzień podpisania Traktatu Lizbońskiego nie wiedział nawet co będzie robił jego kaczy pRęzydent.Naobrażał żołnierzy dla których był przełożonym.Ale cóż,Kaczyńscy dobierają sobie miernych ale wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownica Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 14:40 Typowy system stalinowski,Donek jaka demokracja by Tobie odpowiadała kubańska, moskiewska czy sycylijska. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Kapciowy lokatora wyniuchal nowa "afere"... 28.10.09, 14:42 Cos trzeba robic.Koncza sie terminy.BBN bedzie rozwiazane,przydupasy beda musialy podjac prace na etacie. Probujcie znalezc pradziadka Tuskowi albo prababcie Schetynie.Moze sluzyli w carskiej ochranie? Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 BBN do ataku! Reduta CBA padła! 28.10.09, 14:48 Bronicie tych okopów PISu wszelkimi sposobami, ale zegar i tak tyka. Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Jako szef MONU Rydz-Szczygły miał też różne 28.10.09, 14:56 podejrzenia, np. durnowatości podległych mu żołnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Rydz Szczygły ?...miał... 28.10.09, 15:14 holidays_in_cambodia napisał: > podejrzenia, np. durnowatości podległych mu żołnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia prz 28.10.09, 15:10 antoni-to-ja napisał: > a kiedyś donosili do SB Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ABW to SB Donalda Tuska...... 28.10.09, 15:19 zamiast zajac sie tym co do nich nalezy, podsluchuja i szukaja hakow na nieprzychylne im media oraz opozycje.Policja polityczna Donalda Tuska i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Hehe kult Cargo 28.10.09, 15:33 Powtarzanie to samo co mówili o CBA ludzie głosujacy za PO ale BEZ zrozumienia tego dlaczego tak mówili z wiarą że da to identyczne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 ryplo cie szczyglo w czerep??? 28.10.09, 15:34 przepisujesz te bzdury z odprawek u kaczynskich, ktorzy przebierajac kusymi nozkami, toczac jadowita piane z dziobow - przesciguja sie w wymyslaniu coraz bardziej kretynskich "hakow" na PO. Aktywnosc sie nasila odkad super mario zostal pozbawiony ukochanych zabawek i wylany na zbity ryj z cba. A mialo byc tak pieknie, ale znow sie zes.alo i happyend bajki kurdupli o "wladzy" znow znikl z horyzontu. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz prawdziwy-moher, a czym było ABW do 2007 ? 28.10.09, 17:01 mleczko.interia.pl/zdjecia/rysunki-kolorowe,10561/zdjecie,1072414 Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Czy prezydent wie, ze jego kapral pajac 28.10.09, 15:45 uzywa smierci gornikow do bicia politycznej piany? Odpowiedz Link Zgłoś
trymerek Szef BBN...potrzebny nowy Piłsudzki... 28.10.09, 15:54 Pilnie potrzebny nowy"Piłsudzki!!!.Wejdżcie pseudopolitycy na jakąś udeptaną ziemię ,potrzepcie się po pyskach ale skończcie męczyć społeczeństwo.Jakie działania,jakiej ABW ???Czy gość nie wie że wejść do kopalni mogą tylko służby górnicze a w przypadku jakiejkolwiek kontroli tylko NUG.Jaki jest cel robienia publice "wody z mózgu"???.To już nie WOLNA POLSKA to POŚMIEWISKO EUROPY a być może i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba trzeba mniej małpek pić 28.10.09, 16:01 Kiedy PO i PIS-ki powrót wojska z Afganistanu? Juz nawet amerykanie twierdzą że pobyt tam nie ma sensu - pełnią 'misje' równą radzieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 BBN rozwala poski wywiad i służby 28.10.09, 16:12 Może niech tajniacy zrobią już jakiś zamach na pisrezydenata, ludzie im naprawdę wybaczą, i przemilczą! jest ich dwóch, rodzina się nie zawali :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Tusk i mafia rozkladaja panstwo............. 28.10.09, 16:39 i daza do konfrontacji w spoleczenstwie.Ostrzegam i powtarzam.Dla Tuska to skonczy sie o wiele gorzej niz Jaruzelskiego.Vide-Rumunia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk i mafia rozkladaja panstwo............. 28.10.09, 16:50 znów nie napisałeś jak to Tusk czyni! :) nauczysz się wreszcie? Czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Tusk i mafia rozkladaja panstwo............. 28.10.09, 16:57 Tusk jest na ostatnim zakrecie.Doprowadzi do wojny domowej.Powiesz ze to niemozliwe?.To jest coraz bardziej realne.Wladzy nie dostanie.Chyba ze wierzy w zycie pozagrobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk i mafia rozkladaja panstwo............. 28.10.09, 17:00 jak na teraz, to pisiarnia bardziej do tego dąży, bo straciła w wolnych wyborach władzę, bo chyba nie zakładasz, że Tusk przegrywając wybory, wyprowadzi wojsko? chociaż znając ciebie, to możesz tak zakładać :) Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz prawdziwy-moher, ty jesteś grożny tylko dla siebie 28.10.09, 17:09 my olewamy cię ciepłym moczem.... Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja Re: Tusk i mafia rozkladaja panstwo............. 28.10.09, 16:54 ty rozkładasz "policzki" przed yarem, ostrzegam nie bedzie z tego pisowszczyków Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz prawdziwy-moher,kłamiesz,Tusk nie zadaje się z PIS 28.10.09, 16:58 więc nie ma żadnej współpracy z mafią PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Szef BBN zawiadamia o podejrzeniu popełnienia p... 28.10.09, 16:39 coś sobie przypominam (jak to było ? noc długich noży ? czy jakoś tak ?) Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Do czego służy BBN i Szczygło? 28.10.09, 16:59 produkują wazeline i papier toaletowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz BBN.. ....Barany Bałwany Nastały 28.10.09, 17:08 www.makbet.pl/artykul/715/czy-wkurzaja-was-psie-kupy-na-trawnikach Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja jaki link ja się pytam kogo PiSbolszewia wsadziła 28.10.09, 16:42 do pudła za śmierć 55 górników za swojej kadencji, rozumiesz to ćpunie? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 jak plujesz to sie zaplujesz 28.10.09, 16:54 antoni-to-ja napisał: > jaki link ja się pytam kogo PiSbolszewia wsad > do pudła za śmierć 55 górników za swojej kadencji, rozumiesz to ćpunie? M: Trudno mi sie odnosic do czyjegos rzygania. To kwestia dla lekarzy a nie dla mnie. Jedyna bolszewia jaka ma wladze policyjna jest SBecja jaka odsunal z sluzb specjalnych Maciarewicz dzis dzieki protekcji Tuska chroni mafie w Tuskowej ABWehrze. Sa na to dowody i rozumiem, ze tfuj belkot jest rezultatem niemozliwosci skonfrontowania tfuich majaczen z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Skoro w PO brali i sie szprycowali.......... 28.10.09, 17:17 a dzis sa na powaznych stanowiskach w Panstwie , powinien wypowiedziec sie powazny psychiatra.Bo jak pedofil moze byc nauczycielem i autorytetem? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Abw jak sb...iii rp jak prl............... 28.10.09, 17:21 Udostępnianie jawnych dokumentów osobom trzecim zdarzało się już często - twierdzi Prokuratura. W latach 2007-2009 na 119 podobnych wniosków nie uwzględniono jedynie trzech. Wniosek Mąki nie był więc tutaj żadnym wyjątkiem. W lipcu 2008 roku dziennikarz Wojciech Sumliński podejrzany o oferowanie za pieniądze b. oficerom WSI pozytywnej weryfikacji próbował popełnić samobójstwo w jednym z warszawskich kościołów. "Rzeczpospolita" podała, że jeszcze przed decyzją sądu ws. aresztu dla dziennikarza, przekazał on jej list, w którym napisał o prowadzonych ostatnio dziennikarskich śledztwach i sugerował, że "mógł się tym narazić wielu osobom". Według "Rz", Sumliński twierdził, że miał mu grozić Mąka, za to, że dziennikarz zajmował się sprawą jego mieszkania. Zdaniem Sumlińskiego, warte ok. miliona złotych lokum w Warszawie Mąka miał uzyskać niezgodnie z prawem. Dziennikarz twierdził też, że wiceszef ABW usiłował zmusić b. szefa lubelskiej delegatury Agencji do złożenia przed sejmową speckomisją fałszywych zeznań przeciwko byłemu ministrowi - koordynatorowi służb specjalnych Zbigniewowi Wassermannowi. W wydanym oświadczeniu Mąka napisał wtedy, że podawane informacje są niezgodnymi z prawdą insynuacjami. "Przypisywane mi w wyżej wymienionej publikacji działania, które rzekomo miałbym podejmować, godzą w wyznawane przeze mnie standardy etosu służby państwowej. Reguły praworządności funkcjonowania służb specjalnych w Polsce oraz poszanowania prawa, były i pozostaną dla mnie wartościami traktowanymi w sposób pryncypialny i nadrzędny" - pisał m.in. wówczas Mąka. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ABW jak SB ........ 28.10.09, 17:30 Trzeba dodac na pocieszenie PRL.III RP to mafia. Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie.Tak pisze cenzor.A w dopisku bylo PRL jak III RP.Czy nazwiska mam pisac z malej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Gdzie było ABW gdy rządził PIS ? wtedy zginęło 55 28.10.09, 18:44 Górników. Czy ktoś siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 I gdzie był wtedy Szczygło i BBN ????? 28.10.09, 18:45 www.dziennik.pl/polityka/article448845/Posel_PiS_wspiera_brata_pedofila.html Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 Czym różni sie ABW 2007,a ABW 2009 ????? 28.10.09, 18:47 ci sami funkcjonariusze.... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Czym różni sie ABW 2007,a ABW 2009 ????? 29.10.09, 06:46 Czyli za działania ABW w 2007 nie odpowiada Kaczyński, a za działania ABW w 2009 odpowiada Tusk. Wszystko jasne i oczywiste. Wystarczy mieć tylko pewne problemy z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Sluzby specjalne.................... 28.10.09, 19:04 Nie udawajmy ze nic sie nie dzieje.Sluzby specjalne sa pod nadzorem rzadu.Kazdy z desygnowanych to przestepca.Jak Polska moze byc normalna?.Nie moze.Czeka nas Afryka, nie UE.To nawet nie problem.Problemem jest cos innego.Umiejscowienie przestepcow na powaznych panstwowych stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 prawdziwy-moher, w domyśle, prawdziwy kretyn.... 28.10.09, 19:16 mleczko.interia.pl/zdjecia/rysunki-kolorowe,10561/zdjecie,1072414 Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Ciagniesz druta, co? Aż ci proteza sprochniala 28.10.09, 19:22 mimrat1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 vatican_commandos, chcesz pociągnać ? 28.10.09, 19:45 masz... bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Polykasz, nie? 28.10.09, 20:06 mimrat1 napisał: > masz... > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś