funny5 30.10.09, 17:40 Golym okiem widac,ze Kaminski to piss-kretacz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamon0 Ciemne, piwne czy Tuska zdradzaja wszystko... 30.10.09, 18:00 Zyta Gilowska: Donald Tusk zły bądź mijający się z prawdą ma ciemne oczy, piwne. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Ciemne, piwne czy Tuska zdradzaja wszystko... 30.10.09, 18:09 Jestes tak samo nudny i powtarzasz sie jak swoje piss-guru. PS.Lekcje juz odrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher Twarde dowody,dokumenty, przeciwko Kłaminskiemu... 30.10.09, 18:14 Dokumenty przeciwko plugawemu językowi Kaminskiego... www.dziennik.pl/polityka/article469822/Tusk_ujawnil_papiery_o_tarczy_CBA_Zobacz_.html....... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7162993,Kaczynski_i_dokumenty_ABW.html Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Kaminski - pogon Tuska, ale jesli klamales publicz 30.10.09, 18:27 nie wyczyscisz buty Kaszuba? Panie Kaminski zycze powodzenia, po blizniaku, chce zwyczajnego prezydenta, a nie miekkie ... rozplywajace sie w dloni i ciagle etycznie mlaskajace Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Ciemne, piwne czy Tuska zdradzaja wszystko... 30.10.09, 18:49 Gołym okiem widać ,że Tusk kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Ciemne, piwne czy Tuska zdradzaja wszystko... 30.10.09, 18:50 Ale założę okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Re: Ciemne, piwne czy Tuska zdradzaja wszystko... 30.10.09, 20:01 niestety nie,kolego a przekonasz sie wkrotce i bede czekal jak napiszesz przepraszam Panie Premierze Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Tusk przywódcą stada w CBA 30.10.09, 20:14 Jak Tusk dołoży Kamińskiemu to stanie się podwórkowym przywódcą stada w CBA. Doskonale wie że jak go napadnie podwórkowy gang to trzeba wyczaić przywódcę i mu dołożyć a wtedy przejmuje przywódzwtwo. Wtedy Kamiński aby zacząć się liczyć musi trzymać z TUZKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
maariuss "wszystko w rękach komisji" mówi Tusk, a komisja.. 30.10.09, 18:36 w rękach Tuska. To w czyich rękach jest wspomniane "wszystko"? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "wszystko w rękach komisji" mówi Tusk, a komi 30.10.09, 19:02 maariuss napisał: > w rękach Tuska. To w czyich rękach jest wspomniane "wszystko"? ********************************* To prawda. Jednak taka sytuacja była do przewidzenia. Kamiński miał całkowicie wolną rękę - i nikt nie kazał mu jej wkładać między drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 można zwariować 30.10.09, 18:37 ja systematycznie piszę listy do św. mikołaja (i teraz nie wiem czy to jest dokument) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: można zwariować 30.10.09, 19:21 > czy to jest dokument) jak piszesz wielkimi literami, to dokument, jeśli małymi to donosisz jednemu gościowi z układu, bo niby skąd mikołaj ma kasę - od MAFII! :) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 poczytajcie sobie blog Kataryny - sami oceńcie 30.10.09, 19:03 kto kłamie: www.blox.pl/komentuj/kataryna/2009/10/Kalendarium-wg-CBA.html Teraz wyszło jeszcze coś fajniejszego i niebezpiecznego Fałszowanie dokumentu rządowego albo przez Dziennik albo przez Rząd. I to jest sprawa do prokuratora i Ludwik Dorn tutaj bzdur nie wypisuj tylko zasuwaj do prokuratury niech dziennik wyjaśni fałszerstwo. Dokument pierwotny z dziennika www.dziennik.pl/foto/article455435/Untitled_3.html www.dziennik.pl/foto/article455436/Untitled_4.html Z artykułu www.dziennik.pl/polityka/article462872/Kaminski_mija_sie_z_prawda_Oto_dokumenty.html i teraz dokument z Rządu www.kprm.gov.pl/templates/admin/userfiles/files/11057_Zalacznik%204.pdf Pierwszy z dziennika odręcznym Pismem i podpisem i datą bez sygnatur A rządowy już z sygnaturą ale bez odręcznych podpisów. I mało tego podpisy na tych dokumentach Cichockiego są różne. I kto kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: poczytajcie sobie blog Kataryny - sami oceńci 30.10.09, 19:23 Katarynę czyta Jarek, więc nie wiem czy to dobre źródło, tak samo jak mówił, że tylko trwam jest prawdomówna! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Kto kłamie? Tusk Pinokio oczywiście! 30.10.09, 19:21 Kto kłamie? Tusk Pinokio oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kto kłamie? Tusk Pinokio oczywiście! 30.10.09, 19:27 ile masz lat? Ja mam 35, i takimi słowami jak ty, opisywałem sytuację w przedszkolu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Za Tuskiem stoją twarde dowody,dokumenty.. 31.10.09, 09:44 Za Kaminskim tylko bełkot, slinotok bez żadnych dowodów... Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Re: Kto kłamie? Tusk Pinokio oczywiście! 30.10.09, 19:59 Zebys sie nie zdiwil nie pinokio,chyba jestes z solidarnosci bo oni balwany rysują Pana Premiera z dlugim nosem, a lepiej miec dlugi nos niz 150 cm w kapeluszu Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Tusk na konfrontacji z Kamińskim? "Jestem do dy... 30.10.09, 19:35 Panie Tusk pomiłuj, z tą kaczą miernotą.... lepszych zajęć pan nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska To od czego jest CBA? 30.10.09, 19:50 To od czego jest CBA. Od robienia analiz? Czegos nie rozumiem tutaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: To od czego jest CBA? 30.10.09, 20:00 jchlebowska napisała: > To od czego jest CBA. Od robienia analiz? Czegos nie rozumiem tutaj :P nie musisz, nie ma takiego obowiazku. Zrelaksuj sie, idzie weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: To od czego jest CBA? 30.10.09, 20:01 CBA robiło ANALizy ciepłemu Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Bondaryk boi się Kamińskiego więc musi TUZK 30.10.09, 20:22 Właściwie to przed komisją śledczą powinna być konfrontacja Bondaryka z Kamińskim. Chyba że Tuzk chce dołożyć Kamińskiemu aby zgarnąć nieformalne przywództwo stada CBA i ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Tusk na konfrontacji z Kamińskim? "Jestem do dy... 30.10.09, 20:01 E tam panie premierze, konfrontacja Tusk-Kaminski to nie bedzie zaden szlagier telewizyjny, oczywiscie o ile poslowie PO dostana panska zgode, aby dopuscic do takiego pojedynku. Znajomosc prawa obu zawodnikow bliska zeru, gwarantuje tylko kiepska pyskowke. O, konfrontacja takich gigantow prokuratorskich: Engelking-Kaczmarek to jest warte ogladania, a nagranie tej walki mozna pokazywac studentom prawa, oczywiscie w celach dydaktycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Tusk robi Kaczyńskiemu konkurencję Kamińskiego 30.10.09, 20:02 Jak walka Gołoty o mistrzostwo boksu. Tuzk spotykając się na interwiew z Kamińskim daje społeczeństwu sygnał, że Kamiński stoi wyżej bo Jarosław przegrał. A moze chce mieć chłopca do łatwego bicia przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad A kto wierzy słowom Tuska? 30.10.09, 20:03 "Jak komisja śledcza zdecyduje"... Bardzo jestem ciekawa jak zadecyduje komisja śledcza z przewagą członków PO, nie wspominając o przewodniczącym... Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: A kto wierzy słowom Tuska? 30.10.09, 20:13 anwad napisała: > .... Bez komentarza. to po kija otwierasz plugawy dziob? jarus kazali bredzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Tusk pobił Jarosława więc pobije jego "goryla" 30.10.09, 20:04 Tuzk daje społeczeństwu sygnał że Kamiński stoi wyżej od Jarosława Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Konfrontacja..... 30.10.09, 21:30 Kaminski powinien zostac skonfrontowany wylacznie z prokuratorem. To prokurator powinien skonfrontowac Kaminskiego i jego mocodawcow z PiS ( Kaczynskich et consortes ) z zarzutem o probe zdestabilizowania konstytucyjnego urzedu panstwowego, rzadu, poprzez probe puczu wywolana buntem Kaminskiego przeciwko swemu zwierzchnikowi, premierowi rzadu RP. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Tusk na konfrontacji z Kamińskim? "Jestem do dy... 30.10.09, 22:05 Nawet jeśli Tusk kłamie, to do takiej konfrontacji nie powinno dojść z urzędującym premierem, a byłym urzędnikiem CBA. Odpowiedz Link Zgłoś