czan-dra 13.11.09, 20:37 Przypominam, że ten wybryk natury, jest z nadania PiSu, mało tego, to miało być premierem na cztery lata, tak przynajmniej twierdził zakłamany Jarek Kaczyński... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mracek Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:37 Pokłócił się z Isabel. Idę sobie nalać kieliszek czegoś mocniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Porzucił żonę, porzucił bloga... 13.11.09, 21:00 ... teraz tylko czekać, aż jego porzucą, tzn. wyrzucą z pracy. Bo nie wierzę w jego kompetencje: on ma pracę jaką ma ze względu na stosunki i znajomości. A jak ktoś jest aż takim pajacem, to w końcu stosunki i znajomości też się wyczerpują. www.skubi.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
regeregerege Once you post it, it's there forever... 14.11.09, 22:51 A kuku! Nie warto czytać całego wpisu od początku, ale warto przewinąć do ostatniego akapitu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny1 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:39 no i bardzo dobrze.Inteligent z Koziej Wolki. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:41 Do polityki to predzej Miller z Kwasniewskim wroca niz ten celebryta. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku no nie, to porażajace, wiadomość dnia to 13.11.09, 20:42 co teraz? jak żyć? a to on miał bloga? Odpowiedz Link Zgłoś
antywsior Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:45 No to ja idę się pochlastać;) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:45 Looo,szkoda Kaziutek.Chcialem chociaz raz poczytac i nie zdazylem.Pewnie do Playboya przenosi swoje doznania erotyczno-malzenskie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego b 13.11.09, 20:50 A gdzie tam, on po prostu pożarł się z Isabel, i nie ma kto mu pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_95 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:47 Nie czytywałem gościa i do dziś nawet nie znałem URL-a, ale część wpisów można znaleźć w Web Archive. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo I takie to ważne że musieliście napisać? 13.11.09, 20:48 Że B(Ó)URAK i nawiedzony katol z PiS (wcześniej AWS) zamknął bloga? Darujcie... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: I takie to ważne że musieliście napisać? 13.11.09, 20:52 Czymś musieli nas rozbawić... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd NIE!!! Co poczną teraz jego wyznawcy? 13.11.09, 20:53 I redaktorzy GW siedzący na blogu do tej pory na okrągło? Odpowiedz Link Zgłoś
jesienne_dni Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 20:59 no to chyba się teraz pochlastam... info na pierwszą stronę, nie ma co :D Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 21:02 Dobrze ze zamknal, jednak duzo za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 21:11 wróci Kazio wróci, jak każdy pisior..... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 21:13 Ważne że fanzin/blog gazeta.pl działa. Można sobie komentarz wpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego b 13.11.09, 21:31 Zalosny gosc. Szkoda nawet komentarza. Pajac . Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 21:30 zwykły fiut i gnój z Gorzowa.Celebryta? co wy pleciecie? toż to smieć!;p Odpowiedz Link Zgłoś
stan-4 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 21:33 Kaziu, masz przerąbane, wyżej ch... nie podskoczysz. To twój koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
4v ludziom spełnionym Marcinkiewicz nie przeszkadza. 13.11.09, 21:42 natomiast frustratom seksualnym i kołtuństwu - i owszem. ja tam go bardziej cenię, niż w czasach gdy udawał kogoś, kim nigdy nie był, miał zapuszczoną żonę i maskę na twarzy. a i na rękach sznureczki, za które pociągał Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: ludziom spełnionym Marcinkiewicz nie przeszka 13.11.09, 22:10 Pierd* jak potluczony - lepiej posluchaj wypowiedzi kaźmierza gdy byl w ZChN. Zona jaka byla to byla, ale wychodzila za maz za kato-taliba, a tu sie okazalo, ze jak mu Isabel pokazala pare sztuczek to nagle mu sie w d* poprzewracalo. Identyczny motyw jak bodajze w Konopielce, gdy jeden zacofany wiesniak calkiem zmienil poglady jak mu miastowa nauczycielka pokazala, ze mozna nie tylko "po bozemu przy zgaszonym swietle". Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: ludziom spełnionym Marcinkiewicz nie przeszka 13.11.09, 22:34 no cóż, jedni to odkrywają w wieku lat -nastu, drudzy po dwudziestce, a inni po czterdziestce. lepiej późno niż wcale, Marianku. a katotalibem, jak to poetycko określiłeś, jest się właśnie przez seksualną frustrację. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: ludziom spełnionym Marcinkiewicz nie przeszka 14.11.09, 04:39 4v napisał: > no cóż, jedni to odkrywają w wieku lat -nastu, drudzy po dwudziestce, a inni po > czterdziestce. lepiej późno niż wcale, Marianku. Moze i lepiej. Ale moze nie trzeba tez bylo lansowac sie na "odrodzonego w Chrystusie" i wyglaszac tych wszystkich duperel o "wartosciach katolickich" (nie bardzo wiem, co to takiego, ale slychac to zewszad), glosic o "swietosci sakramentu", "nienaruszalnosci rodziny" i dyktowac wszystkim wokol jak maja zyc (oczywiscie "po katolicku"). Tylko po to, by pozniej - kiedy zobaczyl kawalek mlodszej d..y - spuscic w wychodku cala swoja "swieta przysiege malzenska"... Inaczej mowiac, odkryc po czterdziestce tez mozna, ale jak sie najpierw publicznie sto tysiecy razy wyglosilo katotalibskie credo, to juz bedzie trudno uchodzic za "autorytet"... Odpowiedz Link Zgłoś
mawt jak mogliście o tym napisać!? GW się stacza! 13.11.09, 21:43 przecież ja nie czytałem blogu Marcinkiewicza, mnie to nie interesuje, poświęcony temu tytuł w zdawało się poważnym serwisie informacyjnym mnie zwyczajnie obraża!!! mój intelekt obraża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: jak mogliście o tym napisać!? GW się stacza! 13.11.09, 22:50 mawt napisał: > przecież ja nie czytałem blogu Marcinkiewicza Ale dziennikarze GW czytają! W gazecie czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 22:01 Wyjątkowo ohydna, odrażająca gnida i szmata bez żadnych zasad i kwalifikacji, liży.upa wszystkich, dzięki którym mógł coś osiągnąć. Idealny, wzorcowy typ pisdzielca. Gdyby nie podpadł swojemu wodzowi który dał mu kopa w cztery litery, dotąd byłby jego podnóżkiem, sługusem i lokajem. Działacz partii katolickiej, pęknę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 22:11 moze szmal sie konczy, a Isabel przeciez nie bedzie utrzymywac golodupca :-D Odpowiedz Link Zgłoś
canton Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 13.11.09, 22:33 Gdzie? W klatce? Może ten blog jakiś nieusłuchany był i robił mu na dywan? Za to dziennikarz Gazety wziął swojego komputera i napisał genialnego artykuła na pierwszą stronę. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że większości komentujących bardziej przeszkadza jakiś tam Marcinkiewicz, niż polszczyzna niby-opiniotwórczego portalu... Odpowiedz Link Zgłoś
wiaderko.stefana O poważnych politykach Kaziu możę.. 13.11.09, 23:07 popisać na blogu, a właściwie nie może, bo bloga już nie ma. Kaziu powinin się zająć dawaniem autografów. Jego żona zresztą też. Mogliby to robić za pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
joe1925 Sa muzycy i muzykanci... 13.11.09, 23:23 Sa muzycy i muzykanci. Politycy i politykanci. Sa Fizycy i fizykanci... Jaki tam z niego fizyk. Nauczyciel fizyki - coz za figura? Jaki z niego "bankier". To sie w pale nie miesci, ze takie zero zaistnialo. Mam nadzieje, ze juz nigdy nie pojawi sie w polityce, a z banku predzej czy pozniej zostanie zwolniony. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus86 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 14.11.09, 00:11 OMG O.o to jest dopiero news dnia premier Marcinkiewicz zamyka swojego bloga... jak my sobie z tym poradzimy... co teraz będzie co na to UE Czy ja dzisiaj usnę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego bloga 14.11.09, 00:13 "Zamknął swojego bloga"? Rany! Po jakiemu to napisane? Zamknąć kogo, co, a nie "kogo, czego", więc zamknąć można swój blog. Dziennikarzu! Zamknij "swojego notesu" i przysiądź nad gramatyką, bo czyta się Ciebie jak forumowiczów z Onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: Były premier Marcinikiewicz zamknął swojego b 14.11.09, 02:15 bo1 napisała: > Dziennikarzu! Zamknij "swojego notesu" Notesa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski popioły 14.11.09, 00:13 Jeżeli ktos tęskni i chce pogrzebać w popiołach to może tutaj: web.archive.org/web/*/http://kmarcinkiewicz.blog.onet.pl Ale poza tym to wielki sukces polskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś