laptop-zera 18.11.09, 07:17 za stołki w TVP Napieralski musi wykonać polecenie Kaczyńskiego: nie wystawiać żadnego konkurenta dla obecnego prezia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadjan Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 07:24 czyżby to komusze dziecie chciało zostać prezydentem? Napieralski, dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
0kostek Agnisia pianę toczy a Napieralskiemu nie spada 18.11.09, 08:32 Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Napieralski ciągnie SLD w niebyt 18.11.09, 07:26 Nijakiego Olejniczaka zastąpił jeszcze bardziej nijaki Napieralski. Najgorsze jest to że na horyzoncie nie widać żadnej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 A wyborcza jak zwykle ustala co ma SLD robić. 18.11.09, 07:33 Niech zajmie się kanapami po UD i po Borowskim i Nałęczu. To przecież jej główni faworyci. Niech się o nich martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
malarysa Kanapy kanapami ale język Napieralskie jest 18.11.09, 07:47 podobny do tego którego używa Jarosław Kaczyński. I to go dyskwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kanapy kanapami ale język Napieralskie jest 18.11.09, 11:52 Możesz wykazać konkretne podobieństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
laptop-zera Re: A baby1 jak zwykle chce ustalac 18.11.09, 08:30 co ma pisać gazeta, załóż swoje piśmidło i pisz to na co masz ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: A wyborcza jak zwykle ustala co ma SLD robić. 18.11.09, 09:22 baby1 napisała: > Niech zajmie się kanapami po UD i po Borowskim i Nałęczu. To > przecież jej główni faworyci. Niech się o nich martwi. No właśnie :-) Bardzo ciekawa postawa niektórych "zwolenników lewicy" Nie martwi ich ale cieszy postawa takich jak w/w dranie, to i nie będą pokazywać ich niecności. Wszystko w normie, z wrogami takimi jak POPiS lewica łatwiej sobie poradzi niż z fałszywymi przyjaciółmi lewicy :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
anna12-3 Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 07:42 Nie rozumiem po co sa takie artykuly.Po deklaracjach Cimoszewicza,ze nie bedzie kandydowal,ze brzydzi sie SLD-absurdalne bylyby jakiekolwiek z nim rozmowy na ten temat.Mozna Napieralskiego nie lubic,slusznie czy nie slusznie atakowac,ale robic z niego nierozgarnietego idiote?....W koncu jest szefem trzeciej partii w Polsce,jedynej liczacej sie o charakterze lewicowym,wybrany w demokratycznych wyborach i to wszystko sprawia,ze powinien sie szanowac,a nie narazac na jakies upokorzenie.A tak na marginesie-Gazeta jak zwykle znowu rozmawiala z anonimowym dzialaczem SLD-przez co wzrosla jej "wiarygodnosc"-gratulacje! Tyle razy od wielu dzialaczy SLD znanych z imienia i nazwiska slychac o moze nie doskonalych,ale demokratycznych prawyborach w strukturach SLD,od najnizszego do najwyzszego szczebla i kandydatem bedzie ktos,kogo wskaza czlonkowie SLD,nie "wodz",a zwykli czlonkowie.Jakos o tym malo,bo niewygodne,bo w sposob oczywisty trzeba by bylo napisac dobrze,a media maja zadanie:pisac o SLD zle,albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Prawybory w SLD na prezydenta w terenie wygrywa 18.11.09, 07:55 Szmajdziński. GW wypisuje kłamstwa i znów usiłuje mącić. Ostrzegam przed czym innym. PO razem z SLD preparują właśnie ustawę pozwalającą wsadzać rodziców do więzienia za każdy klaps dany własnemu dziecku. Ta sama ustawa ma pozwolić na odbieranie dzieci rodzicom i wsadzanie do domu dziecka na podstawie decyzji pracownika socjalnego, bez decyzji sądu. Obie bandy zwyrodnialców PO i SLD powinny być wyeliminowane przez wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
trymerek Re:w.i.l 18.11.09, 08:07 Dawno nie widziałem takiego jołopa co wychowuje dzieci laniem.Widocznie do Ciebie ośle nic nie trafia przez głowę.Durny KIBOL Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A ja spotykam czasem jełopów, ktorzy 18.11.09, 08:54 nie odróżniają lania od lekkiego klapsa. I twierdzą, że nigdy takiego nie dali dziecku gdy dziecko zacznie przekraczać granice i z dziecinnego braku rozumu NIE SŁUCHA upomnień. Np. wsadza palce w gniazdko elektryczne. To jest oczywiście kłamstwem. Nie ma takiej rodziny, w której to się kiedyś nie zdarzyło. To czysta hipokryzja. Za to teraz mają pójść siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
edza4 Re: Prawybory w SLD na prezydenta w terenie wygry 18.11.09, 11:28 Pomyliły ci się kolory czerwony z białym. Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 07:56 Ta mała cyniczna łajza ze Szczecina boi się iż kompletnie nie bedzie mógł kierować SLD. TAK GŁUPIEGO BARANA WYBRALI SAMI PRZEDSTAWICIELE SLD. lepiej by to małe cyniczne g--wno znieł z kraowej poltyk. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 08:02 Cimoszewicz nie zakandyduje, bo nie dostanie zgody Kwasa. Wola Kwasa jest, zeby SLD wystawiło jakigoś cienkiego bolka bez szans, bo na SLD wydano już wyrok: politykasvetomir.blox.pl/2009/07/Komu-zaszkodzi-Stronnictwo-Demokratyczne.html Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Jestem przeciwnikiem SLD, ale na p. Cimoszewicza 18.11.09, 08:04 Jestem przeciwnikiem SLD, ale na p. Cimoszewicza bym chyba zagłosował, bo nie kojarzy mi się z komunistami, a raczej z światłymi lewicowymi Europejczykami! Może on wr4eszcie położyłby tamę temu przeklętemu "elytaryzmowi" PiSu i PO? Odpowiedz Link Zgłoś
demis1 Re: Jestem za Panem Cimoszewiczem 18.11.09, 09:23 IU CAŁA MOJA RODZINA TO SWIATLY CZŁOWIEK MADRY ON JEDEN W SWIECIE ZAPROMUJE POLSKE I POLAKOW.NAPIERALSKI TO PIÓRO KACZEGO ODCHODU DLATEGO GO WSZYSCY MAMY W DUP... GŁUPI TAK SAMO JAK TE SZCZURY PISOSKIE.ZE JESZCZE GO NIE WYWALILI TEGO DEBILA. Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 A co Kublików obchodzi? 18.11.09, 08:30 Jest to wewnętrzna sprawa SLD. 'Redaktorka' [w cudzysłowiu bo marnej jakości] marzy o tym ,żeby wzbudzić w SLD bunt. Gra na osłabienie SLD. Ciekawe co by Jarek na takie zachowanie powiedział? Pewnie ...won babo !... Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Czyli Koszerna nakłamała jak zwykle 18.11.09, 08:35 co wynika z treści artykułu. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aunap Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 08:39 Napieralski to młody pływak !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
susenka Towarzyszu Zapaterski 18.11.09, 08:44 Do tej pory ja i moja rodzina głosowaliśmy na lewicę. Obecnie macie już 4 zwolenników mniej i nie liczcie na nasz powrót. Wszystkiego najlepszego na drodze w polityczny niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Aleś się nagadał. Akurat ci wierzę, ha, ha. 18.11.09, 09:32 Też mogę powiedzieć, że do tej pory moja rodzina głosowała na PO a teraz już ma 4 zwolenników mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnywomigo Re: Towarzyszu Zapaterski 18.11.09, 11:56 Powrócisz, powrócisz wraz z rodziną jak SLD bedzie dzieliło stanowiskami. Takich chorągiewek jak Ty susenka jest dużo w tym kraju. Dziś uciekliści do POpapranców bo są przy władzy. Wstyd mi za was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Dywagacje! 18.11.09, 08:47 Piszący na tym forum mają ugruntowane poglądy i niekoniecznie zgadzają się z argumentacją szanownych redaktorów. Pzypuszczam, że wyborcy lewicowi w większości nie czytają GW a ci, co czytają, śmieją się w kułak z argumentacji redaktorów.. "Starzy" działacze mogą sobie usiąść na kanapie i powspominać, jak to kiedyś fajnie było. Czasy się zmieniają a więc trzeba szukać ludzi, którzy poradzą sobie z nowymi wyzwaniami. Na koniec uwaga, jeśli szeregowi członkowie partii mają w doopie Cimoszewicza, to z czego to wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
olszymow Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 08:51 bo ten facio to jest gośc! Rozpieprzy doszczętnie tą partię i chwała mu za to Odpowiedz Link Zgłoś
rekkoon Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury! 18.11.09, 08:56 Cały ten szum wokół Kwaśniewskiej i Cimoszewicza to nie są żadne polityczne gry tylko zabawa znudzonych dziennikarzy, którym marzy się kreowanie polityki "z tylnego siedzenia". Chociaż słyszeli już setki razy "nie" to nadal w sondażach umieszczają a to Kwaśniewską a to Cimoszewicza, bo a nóż uda się któreś z nich namówić. I nawet gdy przegrają to i tak gazeta się ucieszy, że współtworzy politykę, zamiast jedynie nudnie ją opisywać. Politycy bawią się w policjantów w debilnych komisjach, dziennikarze bawią się w polityków - to może policjanci powinni zająć się wydawaniem gazet? Odpowiedz Link Zgłoś
slaw-102 Napieralski prawdziwym przywódcą Lewicy 18.11.09, 08:58 Gdy widać,że notowania SLD rosną(także dzięki Napieralskiemu)Wyborcza znów stara się zdewaluować rolę przewodniczącego.Nic z tego nie wyjdzie oprócz ośmieszenia się Gazety w środowiskach lewicowych(tylko kto będzie czytał Gazetę) Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 09:06 ten Napieralski to taki typ p_i_z_dusia. Taki lewicowy ministrancik. Mała duszyczka, sprycik i płaska, gogusiowata, banalna i tandetna myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Napieralski nie słucha zarządu 18.11.09, 09:19 Jak to nie pytał? Przecież Cimoszewicz sam mówił, że nie będzie kandydował. Ani tym bardziej nie będzie kandydował na szefa SLD, co sugeruje autor niniejszego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 SLD nie potrzebuje doradców z GW i TVN 18.11.09, 09:26 Te media pełnią obecnie rolę departamentu propagandy przy PO. W SLD zaden przewodniczący nie może o sobie powiedzieć : "partia - to JA". Sojusz Lewicy Demokratycznej jest jedyną w Polsce partią d e m o k r a t y c z n ą. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Cimoszewicz i tak wystartuje. 18.11.09, 09:27 Jak w prawicowych mediach czytam rady co robić żeby wzmocnić lewicę, to od razu wiem, że takich rad pod żadnym pozorem nie należy stosować. A Cimoszewicz i tak wystartuje. Z tym, że jako kandydat pozornie niezależny, ale za pieniądze PO. Wg mnie PLAN jest taki: PO da Cimoszewiczowi pieniądze i zaplecze organizacyjne, którego Wołodia nie posiada. Startem w wyborach Cimowzewicz osłabi zarówno narodowo socjalistyczny PiS jak i eropejsko socjalistyczny SLD. W wariancie optymistyczmym Donek wygra dzięki temu w I turze. W wariancie mniej optymistycznym Wołodia, który do II tury nie wejdzie, wezwie swoich wyborców żeby DLA DOBRA Polski zagosowali na Donka. I już. taki wariant został zastosowany kiedyś w wyborach prezydenckich w Lublinie i sprawdził się doskonale. Inna rzecz, że ze szkodą dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Cimoszka to matrioszka 18.11.09, 09:58 Z wierzchu cimuch - w środku komuch. On by za jednego katabasa całą Polskę sprzedał. Tak już ma ta pezetpeerna rasa z SLD. Dowiedli tego swymi nie-rządami. Lizali tylko tyłki czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Napieralski to świetny lider SLD 18.11.09, 10:49 Bo kto lepiej niż towarzysz Szmaciak zagwarantuje mi, wyborcy Platformy, że koszmar 2001 roku się nie powtórzy. I dlatego gorąco kibicuję, aby wodzował komuchom co najmniej do wyborów 2011. A najlepiej do momentu, kiedy SLD spadnie poniżej progu. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Napieralski to świetny lider SLD 18.11.09, 15:29 fagusp napisał: > Bo kto lepiej niż towarzysz Szmaciak zagwarantuje mi, wyborcy Platformy, że > koszmar 2001 roku się nie powtórzy. Czy mógłbyś wyjaśnić na czym ten "koszmar", według Ciebie polegał? Odpowiedz Link Zgłoś