krzychkizier 28.11.09, 17:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lia.13 Re: Zdjęcia dnia - wtorek 28.11.09, 19:00 dokładnie, powinna się była rozebrać ta anorektyczka. A ta nie wiem po jaką choinkę się wdzięczy do obiektywu Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Zdjęcia dnia - wtorek 28.11.09, 19:05 A gdzie ta anorektyczka? Bo jakoś nie kumam..... Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Zdjecia roku... 28.11.09, 20:04 Aya waży zaledwie 25 kg ,to skrajne wyniszczenie. Od modelek powinno się żądać prawidłowego BMI,czyli 18,5!!Większość z nich tyle nie ma!!! Tak czy inaczej najbardziej idealny przedział wagowy dla każdegp człowieka wg.prawidel medycznych to obwod jego glowy plus/minus jego waga przy narodzinach.Nie ma czlowieka ,ktory nie wygladalby w tym dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Niestety, ale wśród młodych jest coraz więcej 28.11.09, 19:37 U Arabów są inne normy zgrabnosci... Widocznie dziewczyny chca schudnac by dogonic Europe... Nie beda przeciez siedziec w lepiankach wiecznie.... I czuc sie jak ludzie drugiej kategorii.... I ja nie rozumiem jak Arab moze wyglaszac sady o figurze bialej kobiety..I to publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Matolku, Noga Dekel jest Zydowka... 28.11.09, 22:53 Wiec nie wiem o co chodzi z tymi Arabami. Dziewczyna cierpiaca na anoreksje siedziala na wozku podczas sesji, wspolnie robiono im zdjecia. Pogooglajcie czasem troche matolki. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Zdjęcia dnia - wtorek 28.11.09, 20:11 Modelkami powinny zostawac tylko te kobiety,ktore maja genetyczne predyspozycje do tego....Wiekszosc modelek nie ma takich proporcji i przy BMI 18-18,5 bylaby po prostu mniej zgrabna...A i utrzymanie stalej wagi to przy ich proporcjach problem. Tak wiec tylko dziewczyny naturalnie dobrze zbudowane i ladne powinny byc w modelingu.Od momentu wprowadzenia w ten swiat wychudzonych pasztetow typu K.Moss czy kilka innych zaczal sie problem ogolnoswiatowy Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 ktoś to musi powiedzieć 28.11.09, 20:30 Chyba nie Noga, tylko Dupa Dekel. A dla tych, którzy nie lubią się brać za sprawy od dupy strony, proszę: blogs.timeslive.co.za/minor/files/2009/11/anorexia.JPG ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Matolki ...Noga Dekel to Zydowka! 28.11.09, 22:27 Wiec nie wiem o co chodzi z tymi Arabami. Dziewczyna cierpiaca na anoreksje siedziala na wozku podczas sesji, wspolnie robiono im zdjecia. Pogooglajcie czasem troche matolki. Odpowiedz Link Zgłoś