heraldek 04.12.09, 22:47 I bez represji zniechecilem sie do polskiego....gdy zobaczylem, ze tym jezykiem posluguje sie tylu idiotow...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus24kr "Przez represje chcą nas zniechęcić do polskiego" 04.12.09, 22:48 Może czas aby nasze ziemie wschodnie wróciły do nas spowrotem nie mówiąc o zachodniach które nam ukradli niemcy np. Łużyce. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 04.12.09, 23:06 A moze Hiszpania powinna wam zwrocic Wyspy Kanaryjskie...???? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 04.12.09, 23:07 krakus24kr napisał: > Może czas aby nasze ziemie wschodnie wróciły do nas spowrotem nie > mówiąc o zachodniach które nam ukradli niemcy np. Łużyce. szanowny panie. Wpierw jeden wasz krol oddal Slask po wsze czasy, potem drugi krol oddal Polske w obce rece. Nima, finito, kaniec, zadnych praw wiecej do tych ziem z woli WASZYCH krolow. A to, co teraz stanowi Panstwo Polskie, za to prosze byc grzecznie wdziecznym tym, ktorzy wam to laskawie dali. Bo sami tak na dobra sprawe to nie wywalczyliscie niczego, a wrecz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 04.12.09, 23:13 stul pysk szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 00:07 To forum jest zabawne, nigdzie nie spotykam się z takimi przypadkami że gość pisze po polsku w osobie "cudzoziemca" i nie są to marginalne przypadki praktycznie co drugi użytkownik czuje się a to Niemcem a to Francuzem, wyżej mamy nawet przykład Hiszpana. Czyż bym cos przeoczył i język polski stał się drugim po angielskim językiem międzynarodowym? A teraz na poważnie, weźcie się ogarnijcie i spuście ciśnienie z baniaków bo wam cewki rozwali, nie wiem co takie "dowartościowanie" daje, po za robieniem z siebie kretyna. Co z tego że nie podpisujecie się nazwiskiem i imieniem, robienie z siebie idioty nawet anonimowo nie jest zdrowe i jest powodem wszelkich frustarcji PS. Ja lubię filmy o wampirach ale jeszcze na żadnym forum nie kreowałem się na tegoż, co wam też radzę rdzenna ludności Podkarpacia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 01:32 calcinus napisał: > stul pysk szmaciarzu. ********** Sam kwiat polskosci. ------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, mowiac 04.12.09, 23:08 ...."kijow to mozecie mnogo dostac a lwow to sobie sami nalapcie".... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, m 04.12.09, 23:44 heraldek napisał: > ...."kijow to mozecie mnogo dostac a lwow to sobie sami nalapcie".... Na prawdę tak powiedział? Miał Kobo poczucie humoru i realizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Re: Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, m 05.12.09, 00:11 Ponoc tak powiedzial, choc niektorzy twierdza, ze to odpowiedz jego nastepcy, Chruszczowa na list Gomulki w sprawie Kresow...... Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 Re: Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, m 05.12.09, 00:13 Stary żart, jak przychodzi Bierut do Stalina Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, m 05.12.09, 00:32 Stalin, Chruszczow, czy żart - tak czy owak zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 a może roSSja jako pretendent do p. wschodniego? 05.12.09, 04:02 Czy moze utrata rezerw finansowych wskutek niedorozwoju kacapskliej gospodarki - czytaj ''reformy fjutina''. Czy moze wreszcie to, ze kacapy sa JEDNYMZ NAJWIEKRZYCH PRETENDENTÓW DO ''Partnerstwa Wschodniego''...ktos puka do drzwi gdy DB nie che finansować. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: a może roSSja jako pretendent do p. wschodnie 05.12.09, 09:48 pentagon8 napisała: > Czy moze utrata rezerw finansowych wskutek niedorozwoju kacapskliej > gospodarki - czytaj ''reformy fjutina''. > > Czy moze wreszcie to, ze kacapy sa JEDNYMZ NAJWIEKRZYCH PRETENDENTÓW > DO ''Partnerstwa Wschodniego''...ktos puka do drzwi gdy DB nie che > finansować. ********** Czysto po polsku, nieudolnosc, bezglowie, warcholstwo usprawiedliwia sie innymi, bo przeciez Polak musi miec zawsze winnych swojej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, m 05.12.09, 07:14 eva15 napisała: > Stalin, Chruszczow, czy żart - tak czy owak zabawne Tylko nie wiadomoczy się śmiać czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: Juz Stalin chcial wam zwrocic Lwow i Kijow, m 05.12.09, 01:42 heraldek napisał: ...."kijow to mozecie mnogo dostac a lwow to sobie sami nalapcie".... _____________________________________________________________________ "Wam"? ... przepraszam że pytam ale jaka jest Twoja narodowość? Nie wiem czy tych lwów mielismy sobie sami nałapać, faktem natomiast jest to, że w 1945 Stalin (zabierając Polsce wschodnie terytoria i rekompensując tę grabież "Ziemiami Zachodnimi") chciał Polakom zostawić rdzennie polski Lwów, lecz wyperswadowała mu to jego chwilowa wojenna kochanka, Polka, renegatka-komunistka Wanda Wasilewska. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 04.12.09, 22:49 No wlasnie, taki np. heraldek posluguje sie jezykiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek A co bedzie robila taka nauczycielka bez .... 04.12.09, 22:52 .....doswiadczenia jak Andzelika Borys.....gdyby na Bialorusi naprawde byl twardy rezim, to Andzelika mialaby tak pysk obity i opuchniety, ze mogla by uczyc angielskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: A co bedzie robila taka nauczycielka bez .... 04.12.09, 23:01 ...i wtedy heraldek bylby szczesliwy i mogl spokojnie spac Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Nie ma ktos jej zdjecia sprzed 20 lat? 04.12.09, 23:14 a po ci szmaciarzu to zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
liqier Re: Nie ma ktos jej zdjecia sprzed 20 lat? 04.12.09, 23:14 Skąd na tych forach tylu zdrajców i folksdojczów? Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: Nie ma ktos jej zdjecia sprzed 20 lat? 05.12.09, 00:30 ludzie.wprost.pl/G/ludzie_pic/79385.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 04.12.09, 23:10 Nazwisko też polskie jak nic :))) by the way: Podatki należy płacić, czy to na Białorusi czy w USA, zresztą w tym ostatnim kraju za przestępstwa podatkowe kary dotkliwsze niż za morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 04.12.09, 23:12 Mam kilka znajomych co sie Andżelika nazywaja, wygladaja mi na Polki no ale pewie nie sa, bo jakis rotschild tak twierdzi, musze je uswiadomic. Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Re: Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 04.12.09, 23:30 calcinus napisał: > Mam kilka znajomych co sie Andżelika nazywaja, wygladaja mi na Polki no ale > pewie nie sa, bo jakis rotschild tak twierdzi, musze je uswiadomic. Widzisz człowieku, ja mam nicka ty masz nicka, a ta pani ma imię i nazwisko "typowo" polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 04.12.09, 23:56 jeszcze wymiary sntropologiczne jej zmierz, byli juz tacy co tak robili, calkiem niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Re: Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 05.12.09, 00:02 calcinus napisał: > jeszcze wymiary sntropologiczne jej zmierz, byli juz tacy co tak robili, calkie > m > niedawno. Nie wkładaj w moje usta czy palce na laptopie swoich ciągotek. Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 Re: Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 05.12.09, 00:32 Nikt ci nic nie wkłada sam to sugerujesz człowieku. Umyślnie czy też nie wypisujesz brednie Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Andżelika - cóż za polskie a słowiańskie imię 05.12.09, 01:19 gdyby wania ivanow z czukotki pierdzil jak a.borys na ruskich to by zostal rdzennym polskim czukcza,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus „Liberum veto” na wyjazd się skusi 04.12.09, 23:10 Ślimak, ślimak wystaw rogi lub nogę. By Kraj nie ruszył na unijną drogę. „Liberum veto” na wyjazd się skusi, a nuż tam karmią jak u mamusi. On dyplomatycznie tak pomlaszcze, że wpatrzony w niego moher klaszcze. Chętnie pija gruzińskie łajniaki. Mamla i stęka dla niepoznaki. Nie jedzie natomiast tam gdzie musi, choćby na przykład do Białorusi, tam gdzie Polacy walczą samotnie, przydeptani przez genseckie sotnie. Co jemu car albo bojar ruski, jemu u nas w kraju wadzą Tuski! Kala, wzywa, wyzywa, powiada, że z ojcem eR pokutę im zada i swe oraz ich nagrywa słowa. Dla moherów audycja gotowa. Nie będzie dziadek Kaszub pluł mu w twarz, - ty u mnie swoją więźnia pryczę masz! Tworzymy sieć, partyjne układy, znajdziemy klucz, skopiemy wam zady! Przecież ten rząd niby wehrTuskowy, wątpię, by był wyraźnie postępowy, niech rządzi z pomocą rozporządzeń, będę hamulcowym z przednich siedzeń! Z Pajacem apetyt na wszystko mam i jak Ślimak sałatkę wcinam. Gdzie przepełznę zostawiam ślad lepki. Coś się przyklei i brak tobie klepki! - Mają hasło dla ciebie na dziś. Rządzi Pajac i Ślimak, czyli PiŚ. Ślimaczek winniczek W oczkach kamerki W pupce głośniczek! Ślimaczek winniczek W oczkach kamerki W pupce głośniczek! Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west "Przez represje chcą nas zniechęcić do polskiego" 04.12.09, 23:12 fajnie sie zyje pani borys na koszt polskiego podatnika? Wgląda nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 04.12.09, 23:37 Pani Andżelika to dzielna kobieta. Nazwisko Borys nosi całkiem sporo osób w Polsce, m.in. dość znana dziś aktorka oraz obecnie trochę zapomniana piosenkarka sprzed około 20 lat. Polskości nie ocenia się po nazwisku. Chopin, Mickiewicz, Sienkiewicz, gen. Anders, gen. Thomme i wielu innych wybitnych Polaków nie miało przecież typowo polskich nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 07:09 Powinna przymierać glodem i chodzić w szmatach to wtedy by była "wojującą matką polką" godną szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 04.12.09, 23:29 Niewielka strata przejdz na ojczysty ...kacapski...powodzenia Pizdjuku Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Przez represje GW zanosiłem do skarbówki kwity? 04.12.09, 23:35 że opłacałem internet a zrobiłem odpis w picie. To pewnie doniosła GW, bo nie podobają się jej moje wpisy na forum :)) Zastosowałem podobną konstrukcję myślową jak polscy działacze... tylko jak to się ma do rzeczywistości? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 W całej EU też prześladują nauczycieli, 04.12.09, 23:46 i żądają od nich zapłacenia podatków. Czy szlachetna p. Borys nimi też się zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem "Przez represje chcą nas zniechęcić do polskiego" 04.12.09, 23:50 A to zupełnie jak polski libe...premier Tuskano xD Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejmy_kolo Ruskie bydło won z forum:) 04.12.09, 23:56 Patrzcie jak się zlecieli agenci kacapscy. Lepiej liczcie trupy w Permie hehe:) A od Polaków na Białorusi wara, jeszcze pogonimy wąsatego idiotę Łukaszenkę na poleskie bagna:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ruskie bydło won z forum:) 05.12.09, 01:30 uprzejmy_kolo napisał: > Patrzcie jak się zlecieli agenci kacapscy. Lepiej liczcie trupy w Permie hehe:) > A od Polaków na Białorusi wara, jeszcze pogonimy wąsatego idiotę Łukaszenkę na > poleskie bagna:) *********** Ano polska madrosc i wyzszosc ponad narody swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
juzniewqrwionylektor ale dlaczego polskie służby podatkowe 04.12.09, 23:53 zniechęcają Polaków do życia w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie męczy 04.12.09, 23:59 Biją głosy, ziemia jęczy: - Łuka dzieci polskie męczy! Za ten pacierz w własnej mowie, Co ją zdali nam ojcowie, Co go nas uczyły matki, — Łuka męczy polskie dziatki! (...) Bijcie, dzwony, bijcie, serca, Niech drży Łuka przeniewierca, Niech po świecie krzyk wasz leci: — Łuka męczy polskie dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejmy_kolo Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 00:02 Morda szmato, jak dobrze że diś wybuchło w Permie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 00:07 uprzejmy_kolo napisał: > Morda szmato, jak dobrze że diś wybuchło w Permie:) Ileż to trzeba mieć podłości! Wstydu nie masz i rozumu! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 00:25 Dziwne ze nierepresjonuja nigdzie Czechow, Slowakow, Niecow, Francuzow, ... tylko represjonuja wszedzie Polakow? Czym Zasluzyl sobie Polak powszechne represje obojetnie w jakim kraju? Tu sie widzi jak dziala polski nacjonalizm i bruzdzenie tam gdzie nikt Polakow o to nie prosi, amerykanska szkola jak i prawa reka hameryki robi z Polakow najbardziej nielubianym spoleczenstwem w swiecie. Moze zaprzeczycie? Gdzie was lubia, wymiencie mi te kraje? --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 00:27 W Hameryce lubią. Jako materiał do polish jokes. Odpowiedz Link Zgłoś
forblog Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 01:08 Rumunia, Węgry Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 01:28 uprzejmy_kolo napisał: > Morda szmato, jak dobrze że diś wybuchło w Permie:) ******** Tylko Polak tak potrafi i z tego wlasnie slynie w swiecie. --------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Biją głosy,ziemia jęczy:-Łuka dzieci polskie 05.12.09, 00:30 Zapomniałam dla bystrzaków dodać, że to uwspółcześniona Konopnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
roguas "Przez represje chcą nas zniechęcić do polskiego" 05.12.09, 00:21 no chwila, ale bez przesady... takim aparatem represji to dysponuje kazde panstwo - i bardzo czesto z niego korzysta... Jak wezwaliby jakas grupe powiedzmy gornikow, momentalnie bylby podejrzenia, ze jednak moze cos kreca! Rzeczywiscie straszny rezym, w RP3 prawie kazdy zalicza wizyte na rozmowie w skrabowce, bo zgubi gdzies 5 groszy, albo krzywo podpis zlozy. Pytanie, czy urzad przekracza swoje kompetencje? Czy te kompetencje sa szczegolnie bolesne (osobiscie uwazam podatki z naprawde silny element represji), ale samo wzywanie celem wyjasnienia... rzeczywiscie szkaluja ich godnosc ;] Podejrzenia zupelnie realne, wiekszosc polonijnych organizacji tego typu otrzymuje dotacje od nas, wiec odbierajacy dotacje powinni umiescic to w zeznaniach podatkowych. My calkiem niedlugo byc moze bedziemy zapierdzielac na Bialorus na roboty dzialkowe! Ostatnio tam aparaty przesladowan, podatki itp. ulegaja znacznym reformom in plus. Lukaszenka ma te przewage, ze ma czas sie uczyc i jak narobi bigosu to pozniej bedzie musial posprzatac, on albo jego syn. Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 "Przez represje chcą nas zniechęcić do polskiego" 05.12.09, 00:35 nie-tak ile ty masz lat? 16? A może 14? Jak myślisz jaki to jest portal? Czeski a może Węgierski? Domyśl się dlaczego tu pisze się o problemach Polaków a nie np. Węgrów? PS Stanisław Lem miał jednak racje "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 00:40 masturbator2000 napisał: > nie-tak ile ty masz lat? 16? A może 14? Jak myślisz jaki to jest > portal? Czeski a może Węgierski? Domyśl się dlaczego tu pisze się o problemach > Polaków a nie np. Węgrów? > > PS > Stanisław Lem miał jednak racje > "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu > idiotów" ********* Ano wlasnie Polak ma wszedzie problemy, sam przyznajesz? Dlaczego nie ma ich wegier poza granica Wegier? Weger jest szacownanym a Polak? Co do mojego wieku, nie martw sie o niego? Czyzby zbraklo ci argumentow ze zaraz czepiasz sie osobistycz rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
vonslavek Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 00:50 Szczególnie ten Węgier jest szanowany na Słowacji lub w Rumuni. Muszę jednak pisać wprost bo inaczej się nie da, Gazeta.pl jest ewidentnie przeznaczona dla osób narodowości Polskiej i dlatego osoby tej narodowości bardziej zainteresują problemy Polaków żyjących na wschodzie niż problemy przykładowych Węgrów żyjących np. w okolicach Komárna. Chyba prosto się wyraziłem. Nie jest tak że jesli Ty o czymś nie słyszałeś lub o tym nie wiesz to nie znaczy że problem nie istnieje. I wbrew pozorom Polacy nie są najbardziej znienawidzoną narodowością na świcie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 00:56 vonslavek napisał: > Nie jest tak że jesli Ty o czymś nie słyszałeś lub o tym nie wiesz to nie znacz > y > że problem nie istnieje. I wbrew pozorom Polacy nie są najbardziej znienawidzon > ą > narodowością na świcie. *********** Dlaczego wtedy maja wszedzie problemy? Zadna narodowosc z europejskich krajow nie ma takich problemow w swiecie tylko Polacy? Wytlumacz mi to. Co do doniesien w polskich mediach, ano czy one nie donosza o innych i to w jaki sposob? Co za usprawieliwienie dla polskich mediow piszesz, to sa najgorsze media w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 01:04 Zadna narodowosc z europejskich krajow > nie ma takich problemow w swiecie tylko Polacy? Wytlumacz mi to. Wybacz ale nikt raczej tego racjonalnie nie wytłumaczy bo to jest Twoja teoria raczej trudna do obronienia Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 01:10 masturbator2000 napisał: > Zadna narodowosc z europejskich krajow > > nie ma takich problemow w swiecie tylko Polacy? Wytlumacz mi to. > > > Wybacz ale nikt raczej tego racjonalnie nie wytłumaczy bo to jest Twoja teoria > raczej trudna do obronienia ************ Dlaczego nie jest to do wytlumaczenia? Naturalnie ze jest, po prostu mentalnosc, zakompleksienie jak i falszywe miemanie o swojej wyzszosci Polakow przestrasza. ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 02:07 nie-tak napisała: .... Co do doniesien w polskich mediach, ano czy one nie donosza o innych i to w jaki sposob? Co za usprawieliwienie dla polskich mediow piszesz, to sa najgorsze media w Europie... _____________________________________________________________________ O czym Ty piszesz? O POLSKICH MEDIACH??? A są jeszcze takie? Oczywiście nie mam na myśli GW - czołowego "polskiego" medium. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 02:30 waldemar591 napisał: > nie-tak napisała: > > .... Co do doniesien w polskich mediach, ano czy one nie donosza o innych i to > w > jaki sposob? Co za usprawieliwienie dla polskich mediow piszesz, to sa najgorsz > e > media w Europie... > _____________________________________________________________________ > > O czym Ty piszesz? > O POLSKICH MEDIACH??? > A są jeszcze takie? > Oczywiście nie mam na myśli GW - czołowego "polskiego" medium. :) > ************* A co macie jeszcze w Polsce polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 01:00 vonslavek napisał: > że problem nie istnieje. istnieje, istnieje.... ten kutasek jest tak mały, że powinien zająć się nim dr albonista Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 Re: "Przez represje chcą nas zniechęcić do polski 05.12.09, 01:11 carpaccio4 napisał: > vonslavek napisał: > > > > że problem nie istnieje. > istnieje, istnieje.... ten kutasek jest tak mały, że powinien zająć się nim dr Z dedykacją dla karpatki www.youtube.com/watch?v=ymKEblIB2jY&feature=related > albonista Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 laa laga laga od 21lat 05.12.09, 01:23 masturbator2000 napisał: www.youtube.com/watch?v=Qg5rnps795g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 to nie-tak 05.12.09, 07:40 Byle przygłup formułuje tu ogólne tezy , np. jakoby Węgier nie miał problemów za granicą. Otóż przypomnę, ze nie tak dawno premier Węgier nie został wpuszczony na Słowację. Zamilcz idiot(k)o. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 To są realia 05.12.09, 00:39 tak sie traktuje Polaków na wschodzie. Litwa brak polskiej pisowni nazwisk, Białoruś jak wyżej, Ukraina brak "Domu Polskiego" we Lwowie. wszystko co robimy musimy robić za polskie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 od 21 lat 05.12.09, 00:47 `panie krzyśku, ja nie lubie pańskiej żony.... www.youtube.com/watch?v=FKUSBTGY00o Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: od 21 lat 05.12.09, 00:48 carpaccio4 napisał: > `panie krzyśku, ja nie lubie pańskiej żony.... > www.youtube.com/watch?v=FKUSBTGY00o ja proszę pana nie wnikam w to co pana żona robi z kowbojami Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Sprawa wyboru 05.12.09, 02:20 Albo Polacy - obywatele Bialorusi zaczna wnosic polska tradycje i kulture do spoleczenstwa bialoruskiego,albo zamkna sie w etnicznym gettcie i stana sie elementem nieporzadanym. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sprawa wyboru 05.12.09, 02:31 18261826www napisał: > > Albo Polacy - obywatele Bialorusi zaczna wnosic polska tradycje i > kulture do spoleczenstwa bialoruskiego,albo zamkna sie w etnicznym > gettcie i stana sie elementem nieporzadanym. ************** Zasada jest ze goscie przystosowywuja sie do otoczenia a Polska przestanie sie wtykac w nie swoje sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Sprawa wyboru 05.12.09, 04:19 Tylko kto to rozumie?Kto to rozumie ,ze np postawienie wielometrowego katolickiego krzyza(sam jestem katolikiem)tam gdzie przewaza prawoslawie to akt prowokacji,a nie milosierdzia.Kto rozumie ,ze tzw "karty Polaka" to rowniez akt prowokacji wobec kraju ,ktorego Polacy sa obywatelami. Szkoda slow! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
lawkanad Pani Borys,jej współtowarzysze uprawiają masochizm 06.12.09, 03:12 Jak im się to podoba i to jedyna możliwość zarabiania na życie, to trudno, wreszcie żyją w wolnym państwie. Nikt im tam nie zabrania uczyć dzieci. Chcą zwyczajnie wyjaśnić wszystkie sprawy podatkowe i nie tylko "Polonica", ale i wszystkich wcześniej kupionych domów polskich i przeprowadzonych przez Gawina i nie tylko tzw. "akcji finansowych". To proste, jak 2+2=4 Odpowiedz Link Zgłoś