punter W TiWi drwiąz "gospodarkich wizyt" Putina 07.01.10, 22:12 A Słońce Peru wie kogo naśladować :) Dobry Premier Tósk skarcił złego urzędasa i jutro w nagrodę dostanie pierwszą stronę we wszystkich szmatławcach. A koncerny farmaceutyczne pokazały Paszkiewiczowi kto tu rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk tusek;co z wielkanocną aferą stryczkową w twoim ga 07.01.10, 22:20 gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: tusek;co z wielkanocną aferą stryczkową w two 07.01.10, 23:04 cudaktusk takimi wpisami wykazujesz swoja skorwysynska nature pisiaku wykorzystywac tragedie czlowieka do oczerniania drugiego czemu Ziobro i Kaczynskiego nie pytasz co zrobili w zwiazku ze smiercia bildy ,,,na ktora wydali bezpodstawnie jak sie pozniej okazalo nakaz aresztowania... Odpowiedz Link Zgłoś
retsift Plujecie ludziom w twarz 07.01.10, 22:32 jak długo jeszcze? donald ty szmaciarzu! zniszczyłeś mój kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
gamma_m Re: Plujecie ludziom w twarz 07.01.10, 22:46 Od kiedy Polska należy Ciebie? Kupiłeś ją na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Re: Plujecie ludziom w twarz 07.01.10, 22:59 gamma_m napisał: > Od kiedy Polska należy Ciebie? Kupiłeś ją na allegro? Jestem POLAKIEM z krwi i kości i to jest mój KRAJ, jak się komuś nie podoba , to może Go opuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Plujecie ludziom w twarz 07.01.10, 23:12 cep_0 napisał:Jestem POLAKIEM z krwi i kości i to jest mój KRAJ, jak się komuś nie podoba , t > o > może Go opuścić. ty rowniez mozesz,nikt cie nie trzyma,,,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gamma_m Re: Plujecie ludziom w twarz 07.01.10, 23:37 To nie jest Twój kraj, tylko Nasz kraj. Nie Ty będziesz decydował po pierwsze kto jest Polakiem, i po drugie do kogo ten kraj należy. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Plujecie ludziom w twarz 07.01.10, 23:05 retsift napisał: > jak długo jeszcze? donald ty szmaciarzu! zniszczyłeś mój kraj! a co ty zrobiles dla kraju zeby bylo lepiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Kopacz i Paszkiewicz przepraszają pacjentów. Sz... 07.01.10, 22:41 Baranku Bozy, co rzad to gorzej,a Pani minister Kopacz, najgorszy szef resortu zdrowia w PL od zakonczenia II wojny, zamiast zajac sie swoja dzialka, bawi sie w jezykoznawce i wymysla kalambury. Po pomrocznosci jasnej do urzedniczej nowomowy proponuje wprowadzic "niedoskonalosc urzednicza". W moim przekonaniu najwieksza niedoskonaloscia urzednicza (P. Tuska) jest Pani Kopacz na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo a jednak 07.01.10, 22:43 a jednak roznicie sie od pokolenia swoich dziadow ktorzy z kapitalizmem na barykadach walczyli.A wy jak potulne baranki, opluwacie gazete zamiast dac w morde takiemu ministrowi czy innemu politykowi. Czas najwyzszy poznac prawde. Twoim wrogiem jest panstwo utrzymywane zreszta za Twoje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Asterix i 12 prac się kłania 07.01.10, 22:49 - Poproszę formularz A39. - A38... - Nie nie. Formularz A39, jako załącznik do nowego zarządzenia B65. Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Kopacz i tz cała banda NFZ .................... 07.01.10, 22:54 do natychmiastowej dymisji. Jestem ciekawy czym Kopacz trzyma Tuska, że On ją jeszcze trzyma?. To samo dotyczy Pitery. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster sen miałem 07.01.10, 22:56 padół, na nim - szesnaście tysięcy zeteł, i łzy, i zły donald, taka guma, miejscem niepomiernie nadęty; z cicha popierduje: paszkiewicz!, kopacz!, że co?, jak? może by w paszkie kopacz? Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster wizualizacja 07.01.10, 23:06 szesnaście tysięcy zeteł (b r u t t o) organmaster.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
kcc szef NFZ straci styczniową pensję 07.01.10, 22:59 niejaki dżek, z PAP napisał "szef NFZ straci styczniową pensję" i to jest bzdura - proszę sprawdzić www.serwisprawa.pl/artykuly,41,29,ochrona_wynagrodzenia_za_prace. Jeśli się pisze o takich sprawach to należy się przygotować do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy excuse my ignorance... 07.01.10, 23:00 to w polsce zabieranie pensji jako kara za niekompetencje jest legalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Prawo wymagające interpretacji to knot 07.01.10, 23:00 Jeśli napisano prawo, którego nie można zrozumieć i trzeba tłumaczyć (interpretacja, wykładnia) to znaczy, że pisał je imbecyl. Bełkot nie do zrozumienia wymagający tłumaczenia co też właściwie ustawodawca chciał, co mógł mieć na myśli (o ile w ogóle myśli, -po tych prawnych zapiskach raczej tego wnioskować nie można). Mówiąc wprost - nasze prawo to bełkot skończonych cymbałów, który musi zostać przetłumaczony na polski bo sami ustawodawcy go nie rozumieją. Jeśli prawo wymaga interpretacji, wykładni, to znaczy, że jest do niczego. Napisano je jakimś żargonem, niejednoznacznie (również w kwestii dopuszczalności interpretacji na zasadzie delegacji decyzyjnej w dół). Inaczej - pisali je idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 "Nieudolnosci urzędnicze" :-)))))))))))))))))))))) 07.01.10, 23:08 Kopacz - nieudolność ministerska Słońce Peru - nieudolność premierowska Dwoje inwalidów pracy, ktorz powinni póść na zasiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawg Polska kraj bezprawia . 07.01.10, 23:11 "To ludzie ludziom zgotowali ten los ". Bieda ,kryzys ,patologia ,korupcja . Teraz zamias Rosji jako sąsiada mamy Włochów jako sąsiadów . Tylko ze jeden jak i drugi jest do dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Kopacz i Paszkiewicz 07.01.10, 23:18 Tylko dlaczego 40 % w wieku produktywnym nie pracuje . Odpowiem wam na to wolą być na zasiłkach jak chodzić do pracy jako śmieć za 700zł netto .Pensje są odnośnikiem do dbania przez rząd o obywatela nie o wlasną kabze .Donek ten kraj ma spełnione proste potrzeby co zarobi to wysra . Taka jest IRLANDIA jakieś ty filmy oglądał . Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah co by Tusk nie zrobil,, 07.01.10, 23:19 wzial na"dywanik' i ukaral,,,,,PiSiaki krzycza ze zle,, jakby Tusk nic nie zrobil,PiS-iaki by ryje darly ze ukrywa sprawe widac znowu leca PiS-owcy na SMS-owskich instrukcjiach z PiS... zasada w PiS im gorzej w kraju tym lepiej dla PiS.... Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Kopacz i Paszkiewicz przepraszają pacjentów. Sz... 07.01.10, 23:28 To wszystko nieważne - liczy się tylko to, czy Kempa jest prawnikiem. Bo np. Miecugow (po filozofii) i Sianecki (po prawie) mianują się dziennikarzami. Czyli bezczelnie kłamią i to od lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Tusk tez musi oddac pensje razem z reszta premirow 07.01.10, 23:39 Kolesie pozwalali i pozwalaja na to by tzw. Mieszana Komisja Majatkowa nas okradala . Druga sprawa, OFE tez sa przymusowe i nie zgodne z normami demokracji. Buzek z Balcerowiczem tez powinni oddac swoje pensje razem z odsetkami. Trzecia sprawa..... i tak od 20 lat chlopcy bawia sie na nasz i przyszlych pokolen kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
limw Kopacz i Paszkiewicz przepraszają pacjentów. Sz... 07.01.10, 23:42 Roztrzelac gnidy scierwa spalic i prochy psom na dupy rozsypac Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online od ponad 2 lat pisze ze krajem 07.01.10, 23:52 rzadza dobrze zorganizowane grupy przestepcze,co mi nawymyslano,pomalu sie przekonujecie co nie?.Aby cokolwiek uratowac to jest o 2 lata za pozno:Ten kraj lezy i kwiczy a dlugi dociagnely astronomicznych sum.Budzicie sie z letargu zbyt wolno,wasze artykuly sa zbyt poblazliwe.I tyk wszystko za pozno,wszystko psu na bude.Polska nawet po upadku sekty Tuska jest pogrzebyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ilr O tym całym syfie można powiedzieć tylko jedno: 08.01.10, 03:48 Absztyfikanci Grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy. Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Izraelitcy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę ! Którzy chlipiecie z “Naje Fraje” Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Werzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści, i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy… wileński (Pan wie już za co, profesorze !) I ty za młodu nie dorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta; Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że “szumią jodły w Tel-Avivie”, I wszechsłowiańscy marzyciele, Zebrani w malowniczą trupę Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I ty fortuny sku...synu, Gówniarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A sr... chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rętę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co kutasa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę !… Julian Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Zabrano mu miesięczne wynagrodzenie 08.01.10, 05:56 Ludzie! Przecież to jakiś cyrk! A co z panią Kopacz, która zupełnie nie nadaje się do pełnionej funkcji. Może za karę pozbawić ją drugiego śniadania przez miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
gemelar Żadnych przeprosin! 08.01.10, 10:26 Wyp...lać nam z oczu. Wpierw ci psuje ze służby zdrowia z tą Kopacz na czole. A potem reszta tych aferoliberałów, których Tusk wciąż toleruje, choć doprowadzają zdrowe - zwłaszcza dzięki Unii - państwo du upadku. Co nie znaczy, że nasz kraj ma się znów przeobrazić w PiSuar Czy w tym kraju nie ma już normalnych ludzi, jeno aferzyści, idioci, nieudacznicy i popaprańcy?! Już lepszy byłby protektorat UE niż rządy tych nieudaczników. Wychodzi na to, że cały ów awans społeczny i ogromne środki inwestowane za komuny w wykształcenie - wszystko to na nic. Mimo, iż dziewnnikarze naukowi (np. TVP !!!) obwieścili, że to właśnie u nas życie po raz pierwszy wyszło z morza (sic!). Nawet ta niegdyś najświatlejsza grupa pismaków się kompromituje Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Kopacz i Paszkiewicz przepraszają pacjentów. Sz... 08.01.10, 15:25 Tak sobie myślę, czy nie były to uczciwsze czasy, gdy za taką pomyłkę pozbawiano dostojnika głowy, a nie pensji? Odpowiedz Link Zgłoś