13.07.09, 11:53
Jakie są wasze sposoby na kurzajki? Mam jedną na palcu i strasznie mnie to
denerwuje.
Próbowałam już różnych rzeczy a teraz znalazłam Wartix to chyba nowość do
wymrażania kurzajek. Zamówiłam i zamroziłam ma odpaść w ciągu 14 dni na razie
minęły 3 jeszcze nie odpadła ale ostaje
Obserwuj wątek
    • martas Re: Kurzajki 13.07.09, 17:42
      Też wymroziłam sobie tym kurzajkę na palcu. Kupiłam w necie. Zrobiłam to dlatego
      że przestraszyłam się innych sposobów typu wypalanie, dłubanie itp.
      Kurzajka jeszcze siedzi ale już zasycha i się nie powiększa. Ty psikasz
      codziennie tym Wartixem czy raz i czekasz te 10-14 dni ?
    • Gość: Agnieszka Re: Kurzajki IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 11:51
      Wiadomo, że od razu nie odpadnie. Zamrażanie działa stopniowo. MI odpadła po
      ok. 16 dniach. Trochę też to swędziało i chciałam drapać, tego nie rób, bo tylko
      możesz bardziej zaskodzić.
      • blondyneczka83 Re: Kurzajki 21.07.09, 16:37
        To rownież zależy ile taka kurzajka już "gości" na Twojej skórze tongue_out Moja mama kupiła sobie Wartix, ponieważ uznała, że nie da 20zł za reklamowanego Wartnera tongue_out
        Dobrze zrobiła, bo różnica 20zł, to jest sporo - wracając do rzeczy, jej kurzajka ulokowala się na wewnętrznej stronie kciuka jakieś 4 lata temu, no i nie trudno się domyślić, że była ona trwada jak kamień i wielka. Na chwilę obecną mama jest po 2 wymrażaniu kurzajki Wartixem - fakt, że kurzajka dalej jest na palcu, aczkolwiek jest już mięciutka i stała się jasna (wcześniej była taka ciemno-żółta). Niewykluczone, że zanidługo jej odpadnie, lub co najwyżej trzeba będzie ją potraktować po raz 3 Wartixem.
        Nie mniej jednak pisząc to nawiązuje, to sytuacji kiedy moja mama jakiś rok temu chciała ją wymrozić w gabinecie kosmetycznym - straciła prawie 200zł na 2 albo 3 wizyty, a kurzajka jest do tej pory angry
        • martas Kurzajki 04.08.09, 18:00
          Fajny ten Wartix, moja kurzajka się zrobiła jakby sucha. Siedzi jeszcze ale
          niepewnie. Lada moment powinna odpaść . Hurrrasurprised
          • Gość: littlemosnter Re: Kurzajki IP: 81.15.139.* 21.08.09, 10:01
            Nie warto inwestować w żadne specyfiki. Wystarczy pomalować kurzajkę lakierem do
            paznokci (tak, dobrze widzicie) i po tygodniu odpadnie. Żadnego swędzenia,
            pieczenia. Dzieje się tak za sprawą tego, iż kurzajka nie dostaje powietrza, a w
            następstwie wysycha i odpada. Polecam ta metodę!
            • martas Kurzajki 23.09.09, 18:48
              rzeczywiście dość prosta metoda i fajnie, że o tym wspomniałaś.Mnie pomógł
              specyfik-Wartix ale na jednorazowy skuteczny wydatek prawie 40 zl można sobie
              pozwolić. Nie jest w końcu aż taki drogi w porównaniu do innych specyfików czy
              kilku wizyt u dermatologa
              • blondyneczka83 Re: Kurzajki 29.09.09, 16:52
                Ale to i tak dużo dałaś za Wartixa. Ja płaciłam coś koło 33-34zł (dokładnie już nie pamiętam tongue_out). Kupiłam do w aptece w mojej mieścinie - po co płacić 10-15zł za wysyłkę z apteki internetowej smile
                No, ale koniec końców kurzajek się już pozbyłam. Teraz to mam tylko nadzieję, że one nie powrócą.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka