Dodaj do ulubionych

"Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów o...

08.01.10, 20:59
ich dzieci tez sa dumne z tatusia
dzieci agentow?- kilkanascie sierot?
spirala sie caly czas nakreca
Obserwuj wątek
    • pestycyd "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów o... 08.01.10, 21:23
      Cóż USA pełni funkcje taką jak hitlerowskie Niemcy w czasie II wojny
      światowej. Dla Afgańczyków tamten człowiek jest naprawdę bohaterem i wcale się
      im nie dziwię. Oddał życie za kraj. Zadał cios okupantowi. Amerykanie
      codziennie mordują ludzi ale o tym się nie pisze. To była rozsądna odpowiedź
      na amerykańską inwazję.
      • pamejudd Taaak, buraku. 08.01.10, 21:35
        USA prowadza masowa eksterminacje ludnosci cywilnej i agresywna polityke wobec pokojowo nastawinych krajow.

Po prostu rece opadaja, do jakiego kretynizmu posunales sie w tym porownaniu.
        • wiedmak [...] 09.01.10, 01:06
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • sandwich1 Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 21:48
        No jasne! I na każdym słupie w Kabulu wisi lista 100 Afgańczyków zastrzelonych za każdego Amerykanina.
        • maciejtakitam Tego morderce powinni zakopac ze swinia w pozycji 08.01.10, 22:49
          69. Chyba nie trafi do raju z ... w ryju
      • fletcher_live Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 22:24
        Widzę, że mój ulubiony niedorozwój jak zwykle błyszczy ;) Przypuszczam, że twoje
        drugie konto, to wredny1. Ile dostajesz kasiory za pisanie takich bredni w
        różnych tematach? Bo jak na jednego człowieka, to jednak znacznie przekraczać
        normę debilizmu.
      • michaelus_maximus Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 23:33
        > Cóż USA pełni funkcje taką jak hitlerowskie Niemcy w czasie II wojny
        > światowej. Dla Afgańczyków tamten człowiek jest naprawdę bohaterem i wcale się
        > im nie dziwię. Oddał życie za kraj. Zadał cios okupantowi. Amerykanie
        > codziennie mordują ludzi ale o tym się nie pisze. To była rozsądna odpowiedź
        > na amerykańską inwazję.

co do "hitlerowskie Niemcy w czasie II" to nie do konca sie zgodze. hilerwskie
        niemcy bardziej mi sie kojarza z izraelem. -zbudowali getto dla paletynczykow
        ich wyrzynaja systematycznie, uwazajac za gorszy gatunek ludzi, ktorych trzeba
        sie pozbyc - wysztskich.

ciekawszy artykul o tym zamachu jest na dzienniku. ten wydaje sie strasznie
        porwany. wyglada, jakby ktos nie potrafil polaczyc paru fragmentow w calosc.
        co najbardziej ciekawe. cia strasznie dalo D w tym zamachu. zlamali podstawowe
        zasady bezpieczenstwa. nie dosc, ze na spotkaniu bylo duzo wiecej agentow niz
        powinno byc (podobno regulu mowia o 2), to jeszcze facet dal rade wniesc bombe
        do tajnej bazy cia, podczas gdy noralnie przeszukuja prezydentow obych panst na
        tego typu spotkanich. po prostu beznadziejni sa...
        • yamata Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 09.01.10, 03:58
          Ja też się "nie do końca zgodzę". Otóż "hitlerowskie Niemcy w czasie II Wojny
          Światowej" też mi się kojarzą z Izraelem. Ale jakoś tak inaczej...
          Raczej z prześladowanym Ludem Izraela, a nie z państwem, którego jeszcze nie
          było i którego nigdy miało nie być...

Ale skojarzenia bywają różne, niektórym na przykład - wszystko się z d...
          kojarzy... ;)

"Zbudowali getto dla Palestyńczyków" (Z wielkiej litery, miłośniku
          Palestyńczyków) ;) Otóż nie zbudowali. Palestyńczycy mogli funkcjonować na tych
          ziemiach na równych prawach. Ale nie chcieli. Postanowili mieć wszystko albo
          nic. Osiągnęli to drugie. Przy wydatnej pomocy "zaprzyjaźnionych" państw
          arabskich. Które również chciały "zepchnąć Izrael do morza". Jakoś nie wyszło i
          państwa te wypięły się na pobratymców. Zajęły się własnymi sprawami. Losem
          Palestyńczyków zajęli się zaś terroryści-politycy z OWP oraz ich następcy.
          Przejedli i przepili los narodu. I wszelką pomoc.

Ale jak zwykle, najlepiej zwalić na Żydów, przecież wszyscy to bezkrytycznie
          łykną, szczególnie w tak antysemickim kraju...

Żydzi swojej pomocy nie przejedli. Stworzyli świetnie funkcjonujące, bogate
          państwo na - praktycznie - pustyni. Stworzyli z niczego, mimo wszelkich
          przeciwieństw i "przyjaznych" sąsiadów...
          Może pomógł im w tej determinacji Holocaust. Może patrzą na świat trochę innymi
          oczami niż inni. Wiedzą więcej. Ja to rozumiem.
          I cieszę się, że pilnują wrót do Europy. Przed wojującym Islamem. Turcja już nie
          daje rady - jak widać powyżej...

Ale jest jeszcze "samotna wyspa Izrael". W naszym najlepszym interesie leży, by
          istniał jak najdłużej i dobrze mu się wiodło.
          To nie jest miłość - to czysta kalkulacja. Szczególnie oczywista zaś powinna być
          ona dla tych, którzy nie chcą widzieć Żydów po za Izraelem.... To chyba oczywiste?
          No chyba, że ktoś ma inny pomysł na Żydów. Na przykład taki sam jak jego idol z
          wąsem i przylizaną grzywką... ;)
          • skobog Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 09.01.10, 08:16
            zastanów się co piszesz.

8 na 9 kwietnia 1948 roku 132 mężczyzn (72 z Irgunu i 60 ze Sterna)
            zebrało się do planowanego ataku na wioskę arabską. W świetle tego,
            co później nastąpiło, możemy więc mówić o wcale niemałej grupie 132
            bezlitosnych morderców. Ofiarą dokonanej przez nich rzezi padły
            głównie kobiety, dzieci i starcy, ponieważ przeważająca część
            młodych mężczyzn zdołała uciec w panice od razu, na początku ataku.

Tak Izrael miłuje sąsiadów,
            • warturek Modelowe morderstwo czy fikcja literacka 09.01.10, 08:54
              Malo szczegółów tego zdarzenia skłania do myślenia że jest to małowiarygodne klamstwo, na które może się nabrać tylo nabuzowany arabus.
          • michaelus_maximus Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 09.01.10, 23:17
            he, he ;) nie wiem, jakie pomysly maja inni. na pewno jest jeszcze paru
            zwolennikow pana z "wasem i przylizana grzywka", ale nie sadze, zeby
            kiedykolwiek jeszcze ich glos sie liczyl. ja w kazdym razie nie podzielam ich
            spojrzenia na swiat.
            nie przeszkadzaja mi rowniez zydzi poza izraelem. to izrael mi przeszkadza, a
            raczej polityka zagraniczna prowadzona przez jego przywodcow.

ciesze sie, ze podobnie jak oni, posiadasz szersza percepcje otaczajacej
            rzeczywistosci. tez tak bym chcial ;) ja niesety podlegam pewnym ograniczeniom,
            ktore nie pozwalaja mi zabijac ludzi dla ich wlasnosci, twierdzac przy tym, ze
            sie bronie. ;)

co do getta palestynczykow, rozumiem ze sami je sobie zbuidowali, a teraz siedza
            tam z wlasnej woli? pewnie rowniez sami prosza izraelskich zolnierzy, zeby
            strzelali do ich dzieci i kobiet, ktore normlanie chodza po ulicach, nie
            przejawiajac agresji, ani nie stanowiac zagrozenia dla zolnierzy? ten baily
            fosfor (zakazany m-owymi konwencjami) pewnie tez sami przeciw sobie uzywali? no
            i jak znam zycie prowokowali zolnierzy izraelskich do wszystkich zbrodni
            wojennych i przeciw ludzkosci, przez ktore musial powstac specjalny zespol
            doradcow, ktory mowi izraelskich zolnierza i politykom, do ktorych krajow moga w
            danej chwil wjechac bez immunitetu dyplomatycznego, tak zeby ich nie deportowali
            pod sad w hiszpanii?
            ci palestynczycy musza byc na prawde wredni i przebiegli..! ;)

nie moge rowniez zgodzic sie ze stwierdzeniem, ze izrael zostal stworzony z
            niczego i dziala tylko dzieki geniuszowi swoich przywodcow. caly czas najwieksza
            role odgrywaja tu usa. wprawdzie, jak potwierdzaja wszyscy wplywowi amerykanscy
            zydzi, lobby zydowskie nie istnieje ;) jednak wystarczy spojrzec, ile bylo prob
            podjecia krokow przeciwko izraelowi na forum onz za jego nieludzkie dzialania.
            usa, jako staly czlonek rady bezpieczenstwa zablokowalo prawie, jesli nie
            wszystkie. nie wspomne juz o pomocy finnsowej...
      • kancelaria_p_prezydenta Ziobro by jej nie wypuścił z wydobywczego 09.01.10, 12:48

do końca jej i swoich dni, en bloc.
    • tadek-1 Wysadzic ja... 08.01.10, 21:38
      Wysadzic ja w powietrze. Maz bedzie z niej dumny, chociaz tylko na drugim swiecie.
      • harbourfront Re: Wysadzic ja... 08.01.10, 21:40
        A czego mozna sie spodziewac po muzulmanskiej swini?
        • tornson Re: Wysadzic ja... 08.01.10, 21:49
          harbourfront napisała:

> A czego mozna sie spodziewac po muzulmanskiej swini?
          A czego po katolskim łajnie?
          • kylax1 A czego po moskiewskim krecie? 09.01.10, 03:05

• mic132 Re: Wysadzic ja... 08.01.10, 21:45
        Patrząc od strony USA potępiam czyn jej męża,ale patrząc oczami
        Afganistanu,to człowiek ten jest godny pochwały.Bo kto byłby w stanie
        porzucić szczęście z dziećmi i kochającą go żoną,i z własnej woli zginąć za kraj
        i religię?
        • sandwich1 Re: Wysadzic ja... 08.01.10, 22:03
          Jak się będziesz wieszał to powieś sobie tabliczkę "za kraj i religię", ale innych ludzi nie zabijaj.

Poza tym on zginął za to, by w tym kraju wojna trwała w nieskończoność.
          • bejzboll Re: Wysadzic ja... 09.01.10, 09:15
            Najlepiej na klęczkach pójść do jankesów i powiedzieć-bracia kochani nareszcie
            przyszliście a my tak długo na was czekaliśmy,bierzcie nas pod swoją opiekę i
            narzućcie nam waszą demokrację i rządźcie nami na wieki wieków enter.
        • maciejtakitam Re: Wysadzic ja... 08.01.10, 22:16
          powiedz to afganskim rodzina w ktore starcily matki, ojcow, dzieci z
          rak tych religyjnych poj...ow.

Twoj tekst jest wyjatkowo prymitywny patrzac na to co sie dzieje w
          afganistanie a tymbardziej jak talibowie zarzadzali afagnistanem
          przed 2001...niszczac kulture i przesladujac ludzi za nienoszenie
          brody i burki... wiesz co, idz do diabla
          • rusek111 Re: Wysadzic ja... 09.01.10, 00:14
            odwoluje. jestes komplektnie skretynialy,hehe

maciejtakitam napisał:
        • yamata Re: Wysadzic ja... 09.01.10, 03:03
          A co ma do ch... wspólnego Turek z Afganistanem???
          Wysadził się z bezinteresownej miłości do innego, obcego kraju?
          Czy z poronionej miłości do chorej, spaczonej religii?
          Jakoś to się kupy nie trzyma. Ale "bohaterem" zawsze można w islamie zostać. Na
          przykład jak się już nie ma pomysłu na życie. Albo jak się sypało przyjaciół i
          chce się z tego wykręcić z "honorem". Ślicznie. Iście po muzułmańsku... Cały
          świat spalić w imię swojej religii. Osierocić dzieci swoje i cudze. Oto jest
          droga do pojednania... Brawo.

P.S. Gratulujemy "bohaterowi" żony. Nie dość że psychiczna, to ładna też wcale
          nie. Widać musiała go doprowadzać do szału. Takie już są te stare ropuchy z
          kotem ;) Albo Rydzyk, albo jakiś inny awatar szatana - zawsze je nakłoni do
          złego. Nie dość że pozbyła się chłopa, to pewnie jeszcze odszkodowanie zgarnie.
          Odszkodowanie należne "ofiarom" dżihadu... Ponownie - Brawo!
        • cameel.m Re: Wysadzic ja... 09.01.10, 08:30
          Kto ? Skończony idiota. Zamiast posuwać młodą żonkę to kretyn
          wysadził się dla hurys w muzułmańskim raju. Jak miałby odrobinę
          mózgu i własnych przemyśleń, to doszedłby do tego, że im szybiej w
          Afganistanie zapanuje spokój tym szybcie wyjadą z niego obce wojska.
          A wtedy do woli i przy przyzwoleniu całego świata bracia muazułmanie
          będą mogli się wyrzynać i wysadzać w powietrze w imię różnych
          odłamów tej religii pokoju.
    • wredny1 "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów o... 08.01.10, 21:41
      Pisanie o tym czlowieku morderca jest wstretnym populistycznym chwytem.
      Chwytem ponizej pasa celujacym w ludzi o najnizszej inteligencji i wyksztalceniu.
      • maciejtakitam Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 22:21
        hahahhahahha
      • madeingermany Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 12.01.10, 12:58
        A jaką Ty masz inteligencję jeśli dopuszczasz zabicie drugiego człowieka?
    • krakus24kr Albo oni albo my. 08.01.10, 21:46
    • tornson Mordercy??? 08.01.10, 21:46
      A Polacy z ruchu oporu zabijający podczas IIWŚ SSmanów i gestapowców to też
      według GaWienka mordercy??
      • sandwich1 Re: Mordercy??? 08.01.10, 22:09
        Róznica jest jedna. Chrześcjanin popełniający taki czy jest skazany na potępienie wieczne i stąd docenienie jego poświęcenia, a ten drugi będzie miał ileś tam dziewic w raju.
        • bumcykcykhopsiup Re: Mordercy??? 08.01.10, 22:58
          bzdury kosmiczne.
          wg. jednych i drugich jest JEDEN bog, wiec alebo wierza w prawdziwego
          albo maja pecha i po smierci skoncza tylko jako pokarm dla robakow.
          ale w sumie nie o tym chcialem- podoba mi sie zdanie autora
          artykulu: "Bez żenady chwali zbrodnię męża"
          przeciez to zadna zbrodnia i nie ma co mowic o zenadzie. sa wrogami,
          trwa wojna, po prostu przechytrzyl cia, wiec plus dla niego. jakby
          cia byla lepsza to sprzatnelaby paru liderow wroga i autor nie
          pisalby o zenadzie i zbrodni tylko o wielce chwalebnym czynie.
          szpieg wykiwal szpiega, takie ryzyko zawodowe
      • maciejtakitam Re: Mordercy??? 08.01.10, 22:19
        co cie boli
      • mako75 Re: Mordercy??? 08.01.10, 22:42
        tornson napisał:

> A Polacy z ruchu oporu zabijający podczas IIWŚ SSmanów i gestapowców to też
        > według GaWienka mordercy??

Przypomnij mi toronson ilu to polaków wysadzil nasz ruch oporu podczas II WŚ na targach czy w kościołach???
        Uzbiera sie podobna ilośc co na targach i w meczetach w iraku i w afganistanie??
        • tornson Re: Mordercy??? 09.01.10, 12:56
          mako75 napisał:

> Przypomnij mi toronson ilu to polaków wysadzil nasz ruch oporu podczas II WŚ na
          > targach czy w kościołach???
          > Uzbiera sie podobna ilośc co na targach i w meczetach w iraku i w afganistanie?
          > ?
          O czym ty bredzisz? Ci agenci CIA i bandyci z Blackwater, o wyeliminowaniu
          ktorych tu mowa, to niby muzułmanie na targu albo w meczecie?
          A poza tym znasz takie powiedzonko z czasów okupacji tylko świnie siedzą w
          kinie
          ? Więcej chyba nie muszę pisać.
    • ja.ja222 "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów o... 08.01.10, 21:51
      A kto ją teraz zadawala w łożu? Za głupia żeby być hurysą skoro jest
      żoną bandyty.Ten jakis binlada to jej kochanek czy nadzorca alaha.
      • smutas Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 09.01.10, 04:10
        a.ja222 napisał:

> A kto ją teraz zadawala w łożu? Za głupia żeby być hurysą skoro jest
        > żoną bandyty.Ten jakis binlada to jej kochanek czy nadzorca alaha.

Najprawdopodobniej to nawet jej "bohaterski" maz nie mogl jej zaspokoic, a to
        dla tego, ze w Isalmie bardzo popularne jest "kastrowanie" dziewczynek. Nie ma
        lechtaczki, nie ma przyjemnosci, za to cala energia idzie w nienawisc
    • wredny1 "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów o... 08.01.10, 21:51
      Kim ty jestes ludziku,ze piszesz o innych swinie.Oni maja wyzsze wyksztalcenie
      i jakis cel.A ty ludziku co masz,zero inteligencji,
      szkoly i szeroka lawke przed blokiem.Po co ty zyjesz?
      • maciejtakitam Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 22:41
        zebys mogl sie podniecac ciulu wyzszym wyksztalceniem ludzi z
        celem...hahahahahahahahahhaha
    • osmomoz Za samo wygłaszanie takich poglądów ... 08.01.10, 21:56
      ... powinno się jej odebrać dzieci i wysłać ją na przymusowe leczenie
      psychiatryczne.
      • ladne_sny Re: Za samo wygłaszanie takich poglądów ... 09.01.10, 02:22
        punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. gdybys byl afganczykiem,
        pewnie bys ja popieral.
        • osmomoz Re: Za samo wygłaszanie takich poglądów ... 09.01.10, 09:36
          Sami Afgańczycy są podzielenie i nie każdy z nich popiera talibów.
    • kocurxtr "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 21:59
      i oni chcą do Unii ?!?!? są niegodni zaufania... pozbawieni
      poczucia realizmu... fanatyczni durnie w Unii ? NIE !!!
      • squirrel-ka Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 09.01.10, 01:30
        Oni już są!!!!!!!!!!!!!!!
        Kto wysadzał autobusy w Londynie latem 4 lata temu? W imię "jednego boga"?

Wpychają się do EU i żądają respektowania "ich religii". A w dodatku specjalnego traktowania. Bo europejskie prawo i nie może ich obowiązywać, bo nie jest zgodne z szariatem!

• b52h mordercy to są z Blackwater, coś się szechterom 08.01.10, 22:00
      pokićkało...
      • maciejtakitam heheheh nastepny nawiedzony 08.01.10, 22:39
        jwt
    • kocurxtr "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 22:02
      tylko idota może porównać okupację niemiecką do obecnej (złej)
      sytuacji na wschodzie, postudiujcie ze zrozumieniem historię zanim
      zabirzecie głos nieuki
      • michaelus_maximus Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 23:45
        tylko wszechstronnie wyksztalceni znawcy historii;) uwazaja, ze nazwanie kogos
        "idiota" jest argumentem w dyskusji, ktory potwierdza ich racje :D
        • yamata Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 09.01.10, 03:25
          Potwierdź swoje "racje". Ty, starannie "wykształcony" "historyku"...

Samo porównanie skali eliminuje cię z dyskusji. O ile się przy nim upierasz.
          Skali działań.
          W dodatku można było wygrać całą II Wojnę nie wysadzając się w cywilnych
          budynkach czy pojazdach wroga. A były wystarczające powody po wszystkich
          stronach konfliktu. Ale jeszcze ludzkość do tego okropieństwa (samobójczego
          terroryzmu) nie dojrzała. Co najwyżej Japończycy, oni zawsze wyprzedzali resztę
          świata ;)
          Zresztą i tak im to niewiele pomogło... I nie pomoże innym.

Nie da się wysadzić całego świata, jak na razie... Choć niektórzy bardzo by
          chcieli. W imię swoich(?) durnych zasad. Uszczęśliwić na siłę wszystkich - nawet
          swojego Boga. Na pewno jest zachwycony niszczeniem własnych kreacji... ;)

Naszą (ludzkości) siłą jest różnorodność. Także poglądów. To właśnie różni nas
          od mrówek, pszczół czy innych komunistów... Albo fanatyków religijnych. W 21
          wieku można by to już zacząć pojmować i dogadywać się jakoś inaczej. Coś a'la
          Wałęsa czy Gandhi. Przykłady już są...
          Udane. Wystarczy je wcielić w życie...

Amen.
    • bmc3i Re: Nie potrafię, naprawdę nie potrafię 08.01.10, 22:03
      tornson napisał:

> wyrazić słowami jak skrajnie zeszmaconym degeneratem trzeba być by usactwu
      > włazić bez wazeliny w dupsko.

Spójrz w lustro
      • maciejtakitam Re: Nie potrafię, naprawdę nie potrafię 08.01.10, 22:10
        peknie...od glupoty
      • rusek111 Re: Nie potrafię, naprawdę nie potrafię 08.01.10, 22:15
        a ty materacu jankieski co kwiczysz?

dostali twe przelozeni po dupie,hehe

• maciejtakitam Re: Nie potrafię, naprawdę nie potrafię 08.01.10, 22:18
          lubie takich 13 letnich napinaczy jak ty. Cienki jestes lamusiku
          • rusek111 Re: Nie potrafię, naprawdę nie potrafię 09.01.10, 00:04
            maciejkutakitam nie do ciebie pisalem;)
            jest tu, dorosly ty nasz, na forum taka opcja jak 'drzewko', wlacz, zobacz i nie
            pierd.ziel, ponial?
    • gangut To zaraz trzeba być islamistą 08.01.10, 22:05
      żeby wyrazić szacunek dla człowieka który ginie w walce z okupantem?
      • lugner.bakayaro Re: To zaraz trzeba być islamistą 09.01.10, 01:46
        Caly problem z irakiem wyglada tak

USA zatakowalo suwerenny kraj ktory nie wypowiedzial usa wojny ani nie
        zaatakowal usa
        USA zaatakowalo irak pod pretextem wojny z terrorem
        cos takiego jak alkaida nie istnieje
        WTC jest tak samo zorganizowane przez al kaide jak zamach na JFK byl
        zorganizowany przez samotnego strzelca
        wiekszosc niezaleznych specialistow w dziedzinie lotnictwa ( piloci rejsowi z
        dlugoletnim stazem, specjalisci budownictwa architekci wielu swiatowej slawy i
        renomy) otwarcie twierdzi ze :
        A nie mozliwe jest nauczenie sie pilotowania boeinga na symulatorze i calkowcie
        nieprawdopodobne jest trafienie przez kogos kto sie uczyl latac na symulatorze
        microsoftu w budynek.. nie mowiac juz o trafieniu w dwa
        B WTC nie mialo prawa sie zawalic od tych uderzen kazdy architekt to powie

polecam zapoznanie sie z materialem takim jak nagrania rozmow strazakow ktorzy
        byli w wtc a konkretnie ich stwierdzenia ze pozar da sie opanowac a nasptenie
        ze slysza serie wybuchow na nizszych pietrach tak jakby ktos wyburzal budynek
        nasptenie ci strazacy zgineli wiec sorry ale wieze bardziej zawodowcom ktorzy
        poswiecili swoje zycie zeby kutasy z rzadu usa i pentagonu mogli sie dorwac do
        irackiej ropy

wiec ten czlowiek ktory umarl w walce z OKUPANTEM ktory bezprawnie najechal jego
        kraj w celu zawlaszczenie surowcow naturalnych ma pelne prawo byc nazywany
        bochaterem

I SOBIE PISZCZCIE CO CHECIE KAZDY KTO MA IQ POWYRZEJ 70 bez problemu znajdzie
        dane ktore swiadcza o mistifikacji wtc . wystarczy poszukac
        • yamata Re: To zaraz trzeba być islamistą 09.01.10, 04:03
          Ślicznie, panie ekspert od lotnictwa, architektury i spiskowej teorii dziejów. A
          teraz wytłumacz nam, proszę, co się dzieje kiedy Afgańczyk strzela do drugiego
          Afgańczyka (bo to ta wojna, nie iracka) z powodów przekonań religijnych???
          Popieranie której strony jest właściwe i szlachetne???
    • kocurxtr "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 22:08
      ale brzydka, już rozumiem dlaczego wolał się wybuchnąć...
      • maciejtakitam no z taka raszpla to tez bym wolal sie wysadzic 08.01.10, 22:29
        hehehehe
    • mariuszet "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 22:11
      Porównanie dość trafne ibn Laden i Che Guevara. Obaj są mordercami w imię
      ideologii.
    • puuchatek "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 22:14
      Wasze porównania dowodzą, że jakiekolwiek procesy myślowe zastępują Wam odruchy na poziomie psa Pawłowa: Bodziec "USA", reakcja "Be".

Porównywanie do obrony przed Hitlerowcami... Pouczcie się dzieci historii. Tej najnowszej też.

Proste pytanie: znacie osobiście jakiegoś Afgańczyka? Nie sądzę. Ale jakbyście znali, zapytajcie go, co sądzi o rządach talibów.

Ja akurat znam paru Afgańczyków. I wiem, że akurat znakomita większość Afgańczyków traktuje wojska NATO jak wyzwolicieli. Przez wiele lat walczyli z Sowietami - a jak już się wydawało, że jest wreszcie spokój, to władowali się tam Talibowie i zamiast wolności zrobił się nowy ucisk.

Poczytajcie troszkę - kurczę, ja rozumiem że książki są trudne i trzeba iść do biblioteki (trudne słowo), ale sięgnijcie choćby do Wikipedii, jak już dalej nie potraficie. Dowiedzcie się, kim są talibowie i jak doszli do władzy w Afganistanie. Bo zapewniam Was, że nie w wyniku głębokiego pragnienia większości Afgańczyków.

Oczywiście - w Afganistanie (jak wszędzie) są fanatycy, którzy talibów popierają. Ale nazywanie tych fanatyków "obrońcami przed wrogim imperium" jest śmieszne z tej prostej przyczyny, że talibowie to uzurpatorzy, którzy rządzą wyłącznie za pomocą terroru i krwi.

Proponuję prostą rzecz: nie idealizując żadnej ze stron wyjść poza ciasne, prymitywne, propagandowe ulotki o amerykańskim imperializmie i czegoś się dowiedzieć o historii kraju, który tak beztrosko uznajecie za "teren własny" talibów. A najlepiej - naprawdę, to nie boli - pogadać z jakimś normalnym Afgańczykiem. I myśleć, myśleć, myśleć. To nie boli, serio-serio.
      • bezportek Szkoda sliny, Winnie 08.01.10, 22:34
        Zoologiczny antyamerykanizm jest nie do wyleczenia, a juz na pewno
        nie w drodze myslenia, ktorej to czynnosci lewactwo nie rozumie i
        nie praktykuje.
        Jedyna nadzieja w AIDS, syfilisie i skrobaniu macic, ktore coraz
        skuteczniej eliminuje kolejne mutanty z lewej nogawki.
        Hurra ewolucja!
        Z innej beczki - wyraznie widac potrzebe odrobaczenia swiata z
        islamistow bez wzgledu na plec, wzrost i zarost. Ten podgatunek
        lewaka jest szczegolnie podatny na uzlosliwienie, jak widac na
        zalaczonym obrazku z zycia samicy zboczonego asasyna.
        • yamata Re: Szkoda sliny, Winnie 09.01.10, 04:11
          Ja tam nie jestem taki skrajny ;), ale podoba mi się zdanie:
          "z życia samicy zboczonego asasyna". Jest piękne :):):)
          Może jakiś serial dla Al-Jazeery? Myślałeś o tym? ;)

Może jestem stronniczy? Bo gram w Assassin's Creed? ;)
        • bejzboll Re: Szkoda sliny, Winnie 09.01.10, 10:10
          Być może nie zdajesz sobie z tego sprawy,ale Twoje myślenie to czystej wody hitleryzm.Popraw się synu,a tym czasem dostajesz jedynkę.
      • maciejtakitam puchatku 08.01.10, 22:38
        puchatku tracisz czas na te dzieciaki, daj spokoj. Wiem ze masz
        racje i dobrze prawisz ale to sa jakies dzieciaki, cwiercmozgi,
        psychiczne albo inne bydlo...

Pozdrawiam
        • everettdashebreed Re: puchatku 08.01.10, 23:00
          Masz racje! Tylko NOPowcy jak my, prawdziwe Polskie narodowe patrioty wiedza co
          jest prawda! Trzeba zlikwidowac islamska dzicz do ostatniego! Przeciez to bydle!
          Zabic kazdego i bedzie swiety spokoj! Nie ma co plakac o ich dzieci i niemowleta
          bo oni sami ich nie szanuja to najlepiej nadziac te dzieci na bajonetach i
          zrobic kebaby z nich!

---

Stirlitz chciał po wojnie wstąpić do partii i napisał podanie "Proszę o
          przyjęcie mnie w szeregi KP". Aparatczyk objechał Stirlitza: "Moglibyście,
          Isajew, napisać chociaż pełny skrót: KPSS!" Stirlitz odpowiedział: "Nie ma
          potrzeby. SS mam odsłużone".
          • maciejtakitam Re: puchatku 08.01.10, 23:07
            Mysle ze powinienes sie Zaczac onanizowac.
            • tepicpo Re: puchatku 08.01.10, 23:18
              maciejtakitam napisał:

> Mysle ze powinienes sie Zaczac onanizowac.

myślisz, że potrafi, jego podnieca samo pisanie głupot :P
          • maciejtakitam Re: puchatku 08.01.10, 23:09
            Mysle ze musisz sie zaczac onanizowac
      • ewa12321 Puuchatku! 08.01.10, 23:25
        Masz z pewnoscia racje, ze zdecydowana wiekszosc Afganczykow,
        Czeczenow i innych nacji chce po prostu spokojnie zyc. Zwlaszcza
        kobiety, ktore w Afganistanie skazane sa na niebyt. Osobiscie tez
        nie chcialabym prymitywnych talibow, ktorzy mieliby prawo decydowac,
        czy moge pracowac, czy nie. Lub innych stuknietych, ktorzy mieliby
        prawo zadecydowac, czy mam byc ukamieniowana.

Problem jest w tym, ze powoli w kraju, w ktorym mieszkam, pojawia
        sie coraz wiecej tych, ktorzy uciekaja, ale i tych, przed ktorymi
        sie ucieka. Nie mozna wykryc, kto jest ciemiezony, a kto ciemiezy.

Ich problemy zaczynaja sie przenosic na teren, na ktorym mieszkam.
        Zaczynaja sie mordy rytualne, egzekucje na ulicach, wymuszanie na
        mnie ich zwyczajow. W ostatnich czasach moge dostrzegac coraz
        wieksza niechec rdzennych mieszkancow Europy do wszystkich obcych.
        Jak sie nie da ocenic, kto jest kim, to awersja powstaje wobec
        kazdego. Takie ryczaltowe uprzedzenia sa juz dzis na porzadku
        dziennym.

W Polsce nie zna sie tych problemow. Na szczescie.

Natomiast moge z calym przekonaniem powiedziec, ze Amerykanie swego
        czasu pomogli wydatnie przepedzic Rosjan z Afganistanu. W swojej
        naiwnosci liczyli byc moze na lepsze czasy w tym kraju, ale, jak
        zwykle, przeliczyli sie. Maja wiec teraz taka sama sytuacje, moze
        nawet gorsza, w jakiej byli swego czasu Rosjanie.

Nie mam odpowiedzi na pytanie, co nalezaloby zrobic w Afganistanie,
        moje cale wspolczucie maja ci, ktorzy nie moga zyc spokojnie. Aby w
        Afganistanie doszlo do spokoju, nalezaloby odsunac od polityki
        Ameryke, bo jej sprzymierzency w tym kraju, to wlasnie watazki,
        ktorych nalezaloby osunac od wladzy. Problem w tym, ze swiat, jako
        taki nie jest w stanie przeprowadzic jakiejkolwiek akcji. Niestety.

Co do obecnie tak dumnej wdowy, to oczekuje, ze nie bedzie mogla
        pracowac, bo przeciez jej tego talibowie zabronia. Ciekawa jestem,
        jak szybko zmieni swoje zdanie, jak jej dzieci zaczna glodowac.
        • squirrel-ka Re: Puuchatku! 09.01.10, 01:39
          Obawiam się, że dumna wdowa została męczennicą. Więc dla zachowania pozorów,
          Talibowie nie pozwolą jej umrzeć z głodu, ani dzieciom bohatera. Taki piękny
          przykład "bohaterstwa".
          Po prostu skubną trochę z kasy, z puli co mają na inne zamachy :(
    • dyngos "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 22:17
      Kobitka z urody bielsza niż nasze panny
      • stala_mzawka Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 23:18
        > Kobitka z urody bielsza niż nasze panny

Ale ubiera się nieszczególnie...
    • arvek Kto sieje wiatr zbiera burze... 08.01.10, 22:32
      stare i aktualne przysłowie. Niestety amerykanie owoce swego postępowania
      dopiero zaczną zbierać...
    • bokassa "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów C... 08.01.10, 22:33
      A ci oficerowie CIA to co robili w Afganistanie,pewnie uczyli
      dzieciaki czytać.Robili to co zawsze,wyznaczali cele dla samolotów
      które zabijały dziesiątki i setki cywilów przez
      pomyłkę ,skrytobójczo mordowali,porywali i torturowali wszystkich
      których uważali za przeciwników,za pomyłki nie przepraszali,ciała
      wyrzucali jak zdechłe psy.W imię czego,aby utrzymać skorumpowanego
      Karzaja,może w imię demokracji ich zabijają.Ten facet nie zabił
      żadnych cywilów w przeciwieństwie do sił sojuszniczych w
      tym "bohaterskich" Polaków.Zabił precyzyjnie największych
      wrogów,tajnych agentów,którzy przyjechali zabijać z dalekiego kraju
      jego braci.
      • wojtek1963 Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 23:01
        masz racje, nikt ich tam nie zapraszal, i to nie byli mili wujkowie
        z ameryki tylko dobrze wyszkolone maszyny do zabijania.I to byli
        ludzie ktorzy zabijaja za pieniadze, oni dostaja pensje i nagrody za
        trafienie w cel.No wiec mozna piwiedzic ze ryzyko osierocenia swoich
        dzieci podjeli swiadomie za jakies wynagrodzenie.Wlasnie jak to jest
        z ubezpieczeniem w USA ile dostaje rodzina za martwego zolnierza?Bo
        dzieci idealisty "terrorysty" pewnie nic od nikogo.
      • tepicpo Re: "Jestem z niego dumna". Żona mordercy agentów 08.01.10, 23:02
        bokassa napisał:

> ,ciała
        > wyrzucali jak zdechłe psy

przecież to to psy, więc o co chodzi ??
      • yurek11111 Jestem z niego dumna". Żona mordercy mordercow.... 09.01.10, 01:19

<>Jezeli jego nazywa sie morderca,to zabitym agentom CIA,takie
        miano tez sie nalezy...
        Calkowicie zgadzam sie z bokassa.
        Odpowiadasz na:
        bokassa napisał:

> A ci oficerowie CIA to co robili w Afganistanie,pewnie uczyli
        > dzieciaki czytać.Robili to co zawsze,wyznaczali cele dla samolotów
        > które zabijały dziesiątki i setki cywilów przez
        > pomyłkę ,skrytobójczo mordowali,porywali i torturowali wszystkich
        > których uważali za przeciwników,za pomyłki nie przepraszali,ciała
        > wyrzucali jak zdechłe psy.W imię czego,aby utrzymać skorumpowanego
        > Karzaja,może w imię demokracji ich zabijają.Ten facet nie zabił
        > żadnych cywilów w przeciwieństwie do sił sojuszniczych w
        > tym "bohaterskich" Polaków.Zabił precyzyjnie największych
        > wrogów,tajnych agentów,którzy przyjechali zabijać z dalekiego
        kraju
        > jego braci.
    • maciejtakitam :-) coraz zabawniejsze te forum 08.01.10, 22:36
      troche onetowo
      troche nieletnio

No poprostu nie wieze zeby czlowiek tak po szkole sredniej
      przynajmniej mogl wypisywac takie glupoty chyba ze jest jakis
      nawiedzony, jak tak to napewno
      • chipsof64 nie wierzę 09.01.10, 06:40
    • polakslowian Morderca jak powstancy w Warszawie byli! 08.01.10, 22:36
      Oni tez mordowali biednych Niemcow ktore tylko chcieli porzadek zrobic w
      Polsce! Oni tez mieli dzieci i bestialne Polaki ich mordowali!
      • adam.de Re: Morderca jak powstancy w Warszawie byli! 08.01.10, 22:57
        Prawda jest niestety taka, że gdyby Niemcy zwyciężyli, to komentarze w
        podręcznikach historii właśnie tak by brzmiały.
        Co ciekawe, jest też wiele zbieżności w słowach tej kobiety i w sposobie
        myślenia Niemców w czasie II wojny światowej - oni też byli dumni, że ich ofiara
        przyniesie wyzwolenie świata od niższych ras (dla ludzi "wyznających" dżihad -
        od innych, "gorszych" religii).
    • zanetka-leta Turcja przytułek Islamu 08.01.10, 22:45
      Dlatego Turcja NIGDY nie powinna znalezc sie w Unii Europejskiej
    • maciejtakitam w sumie to jest mysl 08.01.10, 22:46
      Prawo, chcesz dostac sie do dziewic przez bombke...holahola kolego
      pochowamy cie ze swinia w pozycji 6/9
    • everettdashebreed Kacapska swinia sie chwali! Trzeba ja wysadzic 08.01.10, 22:47
      i niech zobaczy jak to jest mordowanie bezbronnych cywili!

---
      Stirlitz chciał po wojnie wstąpić do partii i napisał podanie "Proszę o
      przyjęcie mnie w szeregi KP". Aparatczyk objechał Stirlitza: "Moglibyście,
      Isajew, napisać chociaż pełny skrót: KPSS!" Stirlitz odpowiedział: "Nie ma
      potrzeby. SS mam odsłużone".
      • squirrel-ka Re: Kacapska swinia sie chwali! Trzeba ja wysadzi 09.01.10, 01:44
        Ale czemu ją? Niech ktoś wysadzi jej dzieci, najlepiej tak, żeby umierały jej na
        rękach. Będzie szansa, że zrozumie co zrobił jej ukochany małżonek.
        • ladne_sny Re: Kacapska swinia sie chwali! Trzeba ja wysadzi 09.01.10, 02:27
          a ty rozumiesz? zolnierz zabil innych zolnierzy. taka jest dola
          zolnierzy. kazdemu zas , ktory zyczy dzieciom smierci ja tez zycze
          smierci, pacanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka