mineyko Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:42 A tak przy okazji. Kiedy rozliczy się Ojdyr z wpłat na tzw.cele religijne w postaci odwiertów. No chyba, że szuka drogi do piekła w celu likwidacji szatana!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 18:54 mineyko napisał: No chyba, że szuka drogi do piekła w celu likwidacji szatana!! on szuka drogi do swojego ojca,,nie zlikwiduje jego,,;-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 19:00 mineyko napisał: > A tak przy okazji. Kiedy rozliczy się Ojdyr z wpłat na tzw.cele religijne w > postaci odwiertów. > No chyba, że szuka drogi do piekła w celu likwidacji szatana!! ---------------------- e tam, będzie się starał przejąć władzę...... szatan mu będzie maybacha polerować..... Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 20:00 mineyko napisał: > A tak przy okazji. Kiedy rozliczy się Ojdyr z wpłat na tzw.cele religijne w > postaci odwiertów. > No chyba, że szuka drogi do piekła w celu likwidacji szatana!! O.Rydzyk nie korzysta ze pomocy (koszty ukryte) społecznych mediów, państwowych instytucji.Niech go rozliczają katolicy, którzy mu dają pieniądze.Ja nie płaciłam, Ty chyba też nie.To jest sprawa katolików a my pilnujmy swojej kasy.Jeśli o. Rydzyk będzie latał F-16, nie płacąc za lot, to już będzie inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 12.01.10, 04:34 nirelle napisała:Jeśli o. Rydzyk będzie latał F-16, nie > płacąc za lot, to już będzie inna kwestia.[/b] ja bym go odrazu na perhsinga wsadzil, nie leci wprost do swojego guru w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ...I juz ostatnie-glos szmaciarzy i moherow....... 11.01.10, 18:43 Gdyby wybory parlamentarne odbyły się dzisiaj Platforma Obywatelska zdobyłaby 37 proc. głosów. To o 9 punktów procentowych mniej w porównaniu z listopadem - wynika z sondażu, który dla "Faktów" TVN przeprowadziło MillwardBrown SMG/KRC. Kolejne miejsce w sondażu poparcia zajmuje Prawo i Sprawiedliwość, cieszące się 28 proc. poparciem. To o 4 proc. więcej niż w listopadzie. Podobny wzrost poparcia odnotował, trzeci w sondażu, Sojusz Lewicy Demokratycznej, za którym opowiedziało się 11 proc. respondentów. Gdyby wybory odbyły się dzisiaj do Sejmu weszłoby również Polskie Stronnictwo Ludowe z 5 proc. wynikiem (o 1 proc. więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no widzisz masz wreszcie jakiśpowód do radości 11.01.10, 18:47 oczywiści dane masz z gazety Fak - trudno się dziwić to pewno twoja ulubiona gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ...I juz ostatnie-glos szmaciarzy i moherow.. 11.01.10, 18:49 prawdziwy-moher napisał: Platforma Obywatelska zdobyłaby 3 > 7 proc. głosów. To o 9 punktów procentowych mniej w porównaniu z listopadem - czyli zle!!!!! Prawo i Sprawiedliwość, cieszące się > 28 proc. poparciem. To o 4 proc. więcej niż w listopadzie. czyli wspaniale Po 37%...zle PiS 28%,,,wspaniale? moher ty zaczynasz byc lepszy od Gebelsa,z propaganda PISu Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: ...I juz ostatnie-glos szmaciarzy i moherow.. 11.01.10, 18:50 i co z tego wynika moherku?i tak nie wygracie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 "Fakt": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:49 to wyjątkowi szmaciarze.co innego można powiedzieć o ludziach robiacych taką szmatławą gazetę? Caritas-450 milionów -warto napisać prawdę kto dał tę forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Dlaczego O. Muchomór nie stanął dotąd przed sądem 11.01.10, 18:51 Dlaczego dotąd O. Muchomór nie stanął dotąd przed sądem za przekręty finansowe, bezczelne naciąganie emerytów i szerzenie nienawiści? Ta jego pseudo "uczelnia" powinna zostać rozpędzona na cztery wiatry choćby za zmuszanie studentów do pisania wrednych, nienawistnych postów w internecie. Sprawdźcie IP większości tych wpisów a zobaczycie skąd pochodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
gsmolarz Do fanów totalnego nie-szmaciarza 11.01.10, 18:51 Polecam lekturę sprawozdania za 2008 rok. Najciekawsze fragmenty dla niepiśmiennych: 1.XVII finał 1 716 537 PLN 2.Woodstock 1 933 192 PLN -tak, woodstock kosztuje więcej niż Finał, gdyby ktoś miał wątpliwości 3.zakup 100% udziałów w firmie Złoty Melon Sp. Z o.o. (firemka która wydaje płyty z koncertu woodstock) - 1,550,000 (ciekawe bardzo) 4.A teraz najsmaczniejsze na koniec: straty na funduszach inwestycyjnych - 1 612 259 HAHAHAHA Owsiaki spekulują na giełdzie waszą kasą dobrzy ludzie! co daje ogólną stratę (1+2+3+4) - 6 811 989, tak tak, 7 mln niestety nie poszło na maluszki tylko "pochłonęły koszty organizacyjne".... Dlatego jak zwykle przy finale o 20:00 udaję się tam gdzie król zasiada sam i puszczam światełko do nieba na swój sposób. To wolny kraj, a Wyborcza może drukować nie-szmaciarza na 8 a nawet na 28 stronie a nawet wcale go nie zauważać. Pozdrowienia dla wszystkich dobrych-jednego-dnia ofiar nadmiernego oglądania tv. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:53 Fakt ,że Fakt to brukowiec,ale przykro mi P.Owsiak i wstyd za takich dziennikarzy, którzy nie bacząc na tych potrzebujących ,maja czelność przekreslać to zaangażowanie darczyńców i chęc niesienia pomocy innym. Czemu redaktorzyno chcesz mieszać i jątrzyć, przeciez i Caritas i Orkiestra robia wiele dobrego. Więc czemu chcesz zasiac nienawiść i zwątpienie dla tego niesamowitego odruchu niesienia pomocy?? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtalm Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:53 Tylko że Caritas zbiera te 450 mln przez cały rok a Jurek z jego Orkiestrą swoje 40mln przez JEDEN DZIEŃ!! Wiec raczej nie ma co porównywać. Z resztą jak komuś się nie podoba nie musi nic dawać Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:53 Pan na scenie prymitywnego Woodstok nie jąka się jakich słów używa ze sceny woodstoku.Straszna kasa idzie na prymityw Woodstoku,3/4 i małoletnich ludzi jest pijanych (koszt sceny itd ilu młodych straciło życie).Syn mój na Woodstok nie pojedzie.Lezą pijani i chlapia się błotem chodząc na golasa.Reklamy narkotyków oraz deptanie naszej wiary.Widziałem to na wideo - szło równiej w niezależnej TV (pokazywano to 3 x w tv TRWAM).Jakie teksty leciały nie wypada komentować.Żona tego pana jest księgową - jak z tej kasy sie rozliczą ? Ile K A S Y kosztuje pokrzykiwanie cały dzień w TV porównując do reklam ! Nie dam ani 1 gr na to! Odpowiedz Link Zgłoś
da-do Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 23:30 xxy_yzz napisał: > Pan na scenie prymitywnego Woodstok nie jąka się jakich słów używa ze sceny woo > dstoku.Straszna kasa idzie na prymityw Woodstoku,3/4 i małoletnich ludzi jest p > ijanych (koszt sceny itd ilu młodych straciło życie).Syn mój na Woodstok nie po > jedzie.Lezą pijani i chlapia się błotem chodząc na golasa.Reklamy narkotyków or > az deptanie naszej wiary.Widziałem to na wideo - szło równiej w niezależnej TV > (pokazywano to 3 x w tv TRWAM).Jakie teksty leciały nie wypada komentować.Żona > tego pana jest księgową - jak z tej kasy sie rozliczą ? Ile K A S Y kosztuje p > okrzykiwanie cały dzień w TV porównując do reklam ! Nie dam ani 1 gr na to! >>>>>>To nie dawaj Pan.A odkąd to TY Trwam jest niezależna?Zależna ,zależna i wiemy od kogo.Ja tam wolę Owsiaka Odpowiedz Link Zgłoś
steint Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:54 Panie Owsiak, na Orkiestrę pracuje dobroczynnie kilkanaście tysięcy osób w całym kraju.Stacje telewizyjne udostępniają darmowo czas antenowy-za darmo. Pan z tego bardzo dostatnio żyje i nic Panu nie brakuje, prócz rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro_2 Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:55 zdarzało mi sie przeglądać ten szmaciany fakt gdyz jeden w mojej pracy kupuje to namiętnie codziennie.OWSIAK ma racje ta pseodo gazeta to totalna kpina z ludzi.. jest tak beznadziejna ze sie dziwie ze tyle ludzi ja kupuje,ale widocznie w naszej polsce jest poziom jaki jest.... zwykła gazeciana szmata..na pierwszej stronie jak nie jakas zdzira z big brathera z rozowym konikiem to innym razem jakies maloistotne artykuły z wielkim tytułem.. gazeta g*owno!! Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek A gdzie te rozliczenia o których wspomina Owsiak? 11.01.10, 18:56 Są gdzieś do wglądu? Bo z Caritasu i Czerwonego Krzyża takie znalazłem. Poza tym, nauczył by się pan Owsiak w końcu poprawnie po polsku mówić, nawet obrażać nie potrafi zgodnie z gramatyką. Widzę, że Owsiak ma tendencję do wyolbrzymiania. Po pierwsze ten kraj nie ma 40 mln obywateli, a po drugie ta akcja nie przynosi tyle zysku ile inne organizacje charytatywne, nie wspomagane taką medialną nagonką. Niech więc sobie sam ten pan odpowie, gdzie ma go większość obywateli tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A gdzie te rozliczenia o których wspomina Ows 11.01.10, 19:09 www.wosp.org.pl/fundacja/rozliczeniafinansowe A teraz wskaż mi gdzie są dane za 2001 rok z Caritas Polska i wszystkich Caritas diecezjalnych. Tak samo dokładnie wyszczególnione jak w WOŚP, a nie ogólne liczby. Tak dla przykładu wybierz jedną diecezję i podaj linki do tych danych. Pokażesz to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: A gdzie te rozliczenia o których wspomina Ows 11.01.10, 19:12 Chory facecie. Caritas istnieje w calej Europie.Dostaje dotacje rzadow krajow UE, odciaza problem rzadowy czy unijny.Przesylki sa duzo tansze, i pracuja wolontariusze.Nie jak Owsiak ktory czerpie co miesiac kase jakby byl szefem banku(swojego). Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: A gdzie te rozliczenia o których wspomina Ows 11.01.10, 19:31 maaac napisał: > A teraz wskaż mi gdzie są dane za 2001 rok z Caritas Polska i > wszystkich Caritas diecezjalnych. A dlaczego akurat za 2001 rok? Co to ma niby dowieść? Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 18:57 Jurek bardzo delikatnie określił te moherowe ścierwa. Niestety w naszym kraju zawsze było sporo szumowin. Takich jak współpracujących z komunistami czy robiącymi pogromy Żydów. Teraz oni minią się prawdziwymi Polakami i katolikami. Szkoda tylko że kościól katolicki jednoznacznie nie napiętnuje takiego chamstwa i bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 19:06 tosiro ty kup sobie hamulce do patelni.....cyt moherowe ścierwa ... ale ty musisz nienawidzieć ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 21:20 toshiro32 napisał: > Jurek bardzo delikatnie określił te moherowe ścierwa. Niestety w naszym > kraju zawsze było sporo szumowin. Takich jak współpracujących z > komunistami czy robiącymi pogromy Żydów. Teraz oni minią się > prawdziwymi Polakami i katolikami. Szkoda tylko że kościól katolicki > jednoznacznie nie napiętnuje takiego chamstwa i bezczelności. A co w tym bylo A. chamstwem, B. bezczelnoscią? Moglbys punkt po punkcie wypunktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
artis3.0b Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 18:57 Ja mimo wszystko częściowo zgadzam się z "Faktem" to prawda, że WOŚP nie zbiera jakiś gigantycznych kwot. Jest po prostu bardzo znany. Powinien tę sławę wykorzystać do propagowania pomagania. W Polsce właściwie ludzie nie pomagają, raz w roku wrzucą coś do puszki i klikną w pajacyka i na tym dobroczynność się kończy ( no może jeszcze Pit) Naprawdę nie wiele trzeba by pomóc czy to klikać w różne strony czy angażować się w życie społeczne. Można korzystać z karty Afinity lub zostać wolontariuszem. Część z tych rzeczy wymaga zaangażowania, część nie. Dlatego goręco polecam wejdżcie na siepomaga.pl/ czy na www.emetro.pl/emetro/1,85616,4672584.html (niektóre linki nie działają) i pomagajcie, czasami nic was to nie kosztuje. Następnie prześlijcie dalej do znajomych i propagujcie pomaganie. Dodatkowo może wam uda się przekonać największe polskie portale do włączenia się w akcje propagowania pomocy na codzień a nie tylko ze znanej okazji. Jest jeszcze jedna rzecz możecie wyszukiwać za pomocą wyszukiwarki które część zysków przeznacza na dobroczynność np.www.ecosia.com -> pomaga zachowywać lasy ok. 2 m2 za wyszukanie. Zachęcam was równierz do czynnej pomocy, czasami jest ciężko ale sprawia ona wiele satysfakcji. Pomagajmy nie dlatego bo tak wypada( pokazać sie z serduszkiem wśród innych), ale dlatego, że mamy wyjątkowe szczęście i jako bogaci powinniśmy pomagać potrzebującym. (Jeśli twierdzisz, że jesteś biedny to pomyśl o ludziach z Bangladeszu) Ps.Nie potępiam WOŚP-u. To wspaniała organizacja, która zrobiła dużo dobrego ale powinna wykorzystywać swoją rozpoznawalność do propagowania pomagania na codzień , nie od święta Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzna, językowe, merytoryczne itp. artis3.0b@windowslive.com Odpowiedz Link Zgłoś
artis3.0b Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 19:01 Jeszcze jedno każdy ma prawo pisać o czym chce i jak chce. Co by J.Owsiak nie robił WOŚP nigdy nie będzie informacją roku A tak właściwie to dlaczego WOŚp i pelnoletność ??? Czy pierwszy finał tto nie były narodziny ??? W takim wypadku 18 był by 17 urodziami Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Owsiak ty owsiku 11.01.10, 18:58 sam jesteś szmaciarzem ,uczysz żebrania Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Moherowe bojówki jak się można 11.01.10, 19:06 domyślać napadały wczoraj na wolontariuszy WOŚP. Do takich wniosków prowadzi analiza agresji wyrażanej od paru dni przez zwolenników toruńskiej goetermii na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Owsiak to typowy komunistystyczny cinkciarz..... 11.01.10, 19:03 Cinkciarz ktorego zrobiono ikona III RP.Ikona nieudacznikow.Ikona rzadzacych.W tej chwili mialem telefon z Polski.Owsiak zarobil na WOSP przez te lata kilkadziesiat milionow zlotych.Ruszyli sledczy z roznych mediow.Najwiekszy oszust?.Tak.Bo stworzony jako wolontariusz . Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..Owsiak to typowy komunistystyczny cinkciarz 11.01.10, 19:10 :) Twoi koledzy z UB/SB dzwonili, że dostali polecenie szukania haków na Owsiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
mapon58 Re: ..Owsiak to typowy komunistystyczny cinkciarz 12.01.10, 00:39 Rozumiem że chciałeś/-aś/ napisać o ojcu dyrektorze, guru wszystkich moherów, tylko się nazwiska poplątały. Masz rację to największy oszust... ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Czekamy na to rozliczenie za... 11.01.10, 19:05 haniebne zniszczenie przez psy łańcuchowe Owsiaka wystawy sprzeciwiającej się mordowaniu najbardziej bezbronnych istot - nienarodzonych dzieci. Nawet z pewnym utęsknieniem i coraz mniejsza nadzieją rzekłbym czekamy. Czyżby prawo ugięło się w pokorze i hołdzie przed poprawnością polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czekamy na to rozliczenie za... 11.01.10, 19:11 I na wyłapanie moherowego komanda, które panią prokurator straszyło poparzeniem kwasem solnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb O poparezniu jakoś nie słyszałem... 11.01.10, 19:17 za to o zniszczeniu wystawy jak najbardziej. Sprawcy pewnie nieznani... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: O poparezniu jakoś nie słyszałem... 11.01.10, 19:19 odbierasz bydlaku wiadomosci bardzo selektywnie? czy tylko masz wiadomosci zPIS na SMS??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O poparezniu jakoś nie słyszałem... 11.01.10, 19:25 Nic straconego, pogrzeb trochę w archiwach gazet, ciekawej lektury życzę. Słowa kluczowe to: zarzuty o lżenie naczelnych organów władzy w RP przez T. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Bądź tak łaskaw i powiedz mi... 11.01.10, 20:18 po starej znajomości kogo to i za co poparzono tak haniebnie. Postaraj się jednak nie zrobić przy tym zbyt wielu byków ortograficznych aby mnie nie rozweselić do rozpuku, bowiem trudno mi się potem pozbierać do pracy. Ja w rewanżu, chętnie służę szczegółową informacją o zniszczeniu przez owsiakowych zamaskowanych bandytów, wystawy o rzezi niewinnych, nienarodzonych dzieci, którzy z nożami w rękach, nocą napadli na nią. Wystawa znajdowała się na terenie nie objętym "opieką" bandytów "chroniących" imprezę zwaną dla niepoznaki "Przystanek Woodstock". Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Bądź tak łaskaw i powiedz mi... 12.01.10, 04:43 cyt;..wystawy o rzezi niewinnych, nienarodzonych dzieci i nie przeszkadza ci atakowac czlowieka co zbiera na pomoc juz narodzonym i CHORYM dziecia?,,wedlug ciebie te narodzone sie juz nie licza,nie sa wazne,juz raz cie pytalem. jak ty to godzisz ze swoja (niby) katolicka mentalnoscia.Ty obronca nienarodzonych dzieci odmawiasz POMOCY dla juz narodzonych I CHORYCH DZIECI?????jak na tym polega wasza katolicka "milosc do dzieci" to niech was pieklo pochlonie Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Czekamy na to rozliczenie za... 11.01.10, 19:15 CYT;,,,,, sprzeciwiającej się mordowaniu najbardziej bezbronnych istot - nienarodzonych dzieci. zauwazylem ze ci obroncy nienarodzonych dzieci,lacznie z Rydzykiem i Kosciolem,,,Podniesli krzyk przeciwko Owsiakowi zbierajacemu na POMOC na juz narodzone dzieci . co Ty na to bydlaku???????jak ty to godzisz ze swoim sumieniem?????//,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Pogadamy bliżej jak opanujesz... 11.01.10, 19:24 poprawne pisanie cudzysłowów, spacje po przecinkach i całą tę resztę tajemnych mi piktogramów. Trudne to co prawda, ale przy Twojej inteligencji liczę że zajmie Ci to mniej niż rok. Nie zniechęcaj się. Będę cierpliwie czekał. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Pogadamy bliżej jak opanujesz... 11.01.10, 19:25 Brak odpowiedzi zastepujesz chamstwem,,to w twoim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pogadamy bliżej jak opanujesz... 11.01.10, 19:29 Przygadał kocioł garnkowi...;D A teraz znajdz w swoim poscie miejsca, w których powinny znajdować się przecinki. Odpowiedz Link Zgłoś
last.man.standing Tutaj film z akcji demontażu wystawy (YouTube) 11.01.10, 20:07 www.youtube.com/watch?v=XCE3V9dW3-g Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Thanks man... 11.01.10, 20:21 Paru normalnych tu jeszcze zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Normalnych. Czyli jakich? 11.01.10, 20:33 To co ty przedstawiasz nam na forach stawia cię automatycznie poza nawiasem normalnego społeczeństwa. Więc? Co jest dla ciebie normalnością? Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Jaki demontaż. Wypierdzielili łachów na zbity pysk 11.01.10, 20:31 i jak grzecznie i delikatnie to zrobili. Demontaż to ty masz w głowie. Zamiast mózgu do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
last.man.standing Masz odpowiedź dlaczego nie biorę udziału w WOŚP 11.01.10, 20:40 Jeżeli ktoś zbiera pieniądze na wcześniaki to jest to szczytna idea. Ale jeśli widzę taką reakcję na wystawę, która pokazuje prawdę (choć prawdę politycznie niepoprawną) - to coś zaczyna mi nie grać. Dlatego wolę pieniądze przekazać po cichu i bez "show" fundacjom, co do których mam 100% pewności, że nie tylko popierają prawo do leczenia wcześniaków ale również prawo do życia dla nienarodzonych. To tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb I to jest głęboko słuszne. 11.01.10, 21:20 Co nie znaczy że należy przeszkadzać tym, co to za dwa złote lub mniej, przy grzmiących trąbach złotych i wybuchach złocistych ogni, w potokach piwa i w atmosferze samouwielbienia, chcą sobie kupić poczucie luksusu i bycia wspaniałym, wrażliwym na chorobę i kalectwo dzieci, poprawnym politycznie fanem "owsiakoterii". Zaś po cichu, a bywa że i głośno aprobujących gwałt i przemoc, przyznających "prawo" człowiekowi do straszliwej rzezi nienarodzonych, pochwalających też barbarzyńskie niszczenie wystawy obrazującej i przypominającej tę hańbę jaka się obok nas dzieje. Mamy jednak prawo do własnej oceny tej hucpy. I nie da się tego zagłuszyć niczym. Jeśli matka może zabić swoje dziecko, cóż może powstrzymać mnie, aby nie zabić Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
last.man.standing Zdjęcia ze zniszczonej wystawy - konfrontacja boli 11.01.10, 21:28 w3.stopaborcji.pl/?p=31 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Pan Warzecha jest zalosnym pisowskim agentem od 11.01.10, 21:33 brudnej roboty. Odrazajacy wyglad, odmozdzenie i obciach. Taki jest Warzecha i jego prymitywy ze springerowskiego Faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
last.man.standing Warzecha 11.01.10, 22:16 Za "faktem" nie przepadam choć mają akcje, które popieram. Ale Warzecha bardzo trafnie według mnie wypunktował Owsiaka. Poczytaj, przemyśl, zastanów się. Ja nie stronię od artykułów GW - mimo, że źródło zmusza mnie do bycia czujnym. Ale czytam, bo czytać trzeba prawie każdego by wyrobić sobie swoją własną opinię. Stroń od ludzi, którzy każą czytać Ci wciąż to samo. Wyrób sobie własną opinię. Tekst 1. lukaszwarzecha.salon24.pl/148967,na-czym-polega-oszustwo-owsiaka Tekst 2. lukaszwarzecha.salon24.pl/149209,ojej-pan-owsiak-sie-zirytowal Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jeśli ja jestem wg Bartoszewskiego "bydło"... 11.01.10, 22:05 to kim są ci, którzy bestialsko zniszczyli tę wystawę obrazującą prawdziwą rzeź najsłabszych i najbardziej niewinnych istot. A także Ci którzy to "dzieło" zlecili. No i czy można mieć z nimi cokolwiek wspólnego? Czasem jednak czartowi, pomimo wielkich starań, ten koniec ogona i kopyta spod płaszcza guasi-charytatywnego wyjdą. Na szczęście, inaczej można by było go nie rozpoznać... Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra bywa, że ów płaszcz to habit tudzież sutanna... 11.01.10, 22:13 żeby np. o franciszkańskim habicie w Jasenovac'u nie wspomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Bywa... 11.01.10, 23:02 szczególnie jak poczują się powołani do kapłaństwa spośród takich jak Ty gorliwych "wiernych". Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra metody formacyjne św kościoła rzymskiego zawodzą? 11.01.10, 23:18 dlatego nie jestem już jego częścią. ]:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Dzięki Bogu! 11.01.10, 23:49 Jednak Opatrzność Boża czuwa nad Kościołem i bramy piekielne go nie przemogą. Poza tym źle bym się czuł, być z Tobą w tej samej formacji duchowej. Odpowiedz Link Zgłoś
last.man.standing A ja zapraszam Ciebie do przemiany serca i KK... 12.01.10, 17:54 i ponownego wstąpienia do Kościoła Katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ft-35 Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 19:05 Brawo Panie Redaktorze Warzecha jeśli Pan tak mówi."Przemyślcie to i odpowiedzcie sobie na pytanie, czy prawdziwa dobroczynność musi być eskortowana przez F-16 i latać wyczarterowanym samolotem..." - Wreszcie dociera do ludzi ,że Owsiak robi klakę , która nikomu jest nie potrzebna. Jeśli ,ktoś robi coś charytatywnie , to nie po to by mieć rozgłos i zaistnieć w okienku. Milion dają za złote serduszko , to dlaczego nie przekażą tego miliona bezpośrednio na konto szpitala ,który wyda go n a to co najbardziej potrzebne. Dlaczego F-16 nie leci ze sztandarem „Caritas” Szum Szum Szum. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Re: Fat. Limuzyny ze środków Caritasu też jeżdżą 12.01.10, 11:00 Tak, to prawda! Dlaczego limuzyny kupowane ze środków "Caritas", którymi rozbijają się (nie tylko w przenośni)duchowni urzędnicy jakiś kurii w żaden sposób nie związanie z "Caritasem" nie mają w widocznym miejscu informacji :"zakupiono z datków zebranych przez biednych dla biednych w kościołach w całej Polsce" Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: jak sie nazywa tego, ktory sie zadaje z ryzym 11.01.10, 19:09 ,,,,,,,RYDZYK..........;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
virgo_one Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 19:10 Panie Owsiak, co się Pan tak pieklisz? Czyżby zabolał brak uwielbienia dla medialnego cyrku, z którego żre kilka firm w Polsce, na czele z allegro? I co za odkrycie: "szmaciarze". Wiadomo, że to szmatławiec, ale nawet oni zauważają - może jedyni mają odwagę - przerost formy nad treścią. Pozdrawiam wszystkich "dobroczyńców" jednego dnia, możecie już odkleić serduszka. Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Panu Owsiaku nie za bardzo się ściepka udała więc 11.01.10, 19:15 pluje jadem na lewo i prawo :D Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Panu Owsiaku nie za bardzo się ściepka udała 11.01.10, 19:18 protomek77 napisał: > pluje jadem na lewo i prawo :D za tobie scieka z nosa zazdrosc Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Re: Panu Owsiaku nie za bardzo się ściepka udała 11.01.10, 19:21 a "za tobie" ktos stoi i głupoty podpowiada pisać ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Panu Owsiaku nie za bardzo się ściepka udała 11.01.10, 19:28 za to TOBIE SCIEKA ZAZDROSC Z NOSA,(zadowolony),,,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zagore Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 19:17 Przecież to proste - się komuś podoba to co robi Fakt - to tę gazetę kupuje, komu się nie podoba - ten nie kupuje... Jak widać bardzo wielu w tym kraju takie dziadostwo informacyjne odpowiada (nie wiem, może czytają na kiblu, bo łatwo zrozumieć i trzeba się "skupiać" na czym innym tylko nie na "Fakcie"), o czym świadczą nakłady. Ludzie łażą do kościoła z przyzwyczajenia i... niestety dają Owsiakowi pieniądze tez z przyzwyczajenia - wcale nie sa przez to lepsi, że dali, ale inni mają z tego tłumu większy pożytek dzięki Owsiakowi niż gdyby poszedł ten tłum bez sensu do kościoła, bo tak z "dziada pradziada łazili", ale co oni tamw tym budynku przez tą godzinę wygadują i wyrabiają z tym kielichem - licho wie... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Jestem moherem, jestem szmaciarzem........... 11.01.10, 19:18 W koncu czuje co przezywali powstancy z AK za komuny.Jestem dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Jestem moherem, jestem szmaciarzem......... 11.01.10, 19:21 Jestem z AK. Moze znajdzie sie producent koszulek.Beda furora. Odpowiedz Link Zgłoś
cedet Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 19:21 Ciekawą rzecz widziałem w moim samie. Ci, którzy kupują "Ich Dziennik" kupują też "Fakt". Odpowiedz Link Zgłoś
marino68wp.pl Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze 11.01.10, 19:21 PRACUJE DWA DNI W ROKU CO WY NATO A POWODZI MU SIE BARDZO Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciar 11.01.10, 19:31 marino68wp.pl napisał: > PRACUJE DWA DNI W ROKU CO WY NATO A POWODZI MU SIE BARDZO sprobuj zrobic to samo co on i zebrac tyle samo beda cie chwalic,,,tylko obroncy nienarodzonych cie potepia,,bo dla nich narodzone dzieci sie juz nie licza,,,;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah do wszystkich obroncow 11.01.10, 19:23 nie narodzonych dzieci (specjialnie do bydlaka z dopiskiem prof) zauwazylem ze ci obroncy nienarodzonych dzieci,lacznie z Rydzykiem i Kosciolem,,,Podniesli krzyk przeciwko Owsiakowi zbierajacemu na POMOC na juz narodzone dzieci .Czy po narodzeniu te dzieci juz sie nie licza,nie sa wazne? co Ty na to bydlaku???????jak ty to godzisz ze swoim sumieniem?????//,,, [/b] Odpowiedz Link Zgłoś