GoĹÄ: smb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:54 Co sądzicie o przedłużaniu włosów? Czy to bardzo obciąża włosy? I czy warte jest to swojej ceny i przynosi zadowalający naturalny efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conchit Re: przedłużanie włosów 15.05.09, 15:21 ja nie sobie nie przedłużałam, ale wydaje mi się to kiepskim pomysłem. Pojając, Pomyśl o tym, jak to będzie wyglądać, gdy włosy zaczną porządnie odrastać albo jakie będą w dotyku? Ja sobie nie wyobrażam, że facet dotyka mojej głowy, bawi się włosami i nagle ZONK, bo masz tam jakieś supełki, klej, czy cokoliwet to jest. Brrrrrr. Może treska (noszona od wielkiego dzwonu) jest lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:43 Myślę, że doklejanie włosów i przedłużanie jest dobre dla włosów naprawdę cienkich i kiedy jest ich mało. A tak to myślę, że lepiej poczekać aż urosną, bo takie cos wygląda tylko dobrze na gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: przedłużanie włosów IP: *.8.12.vie.surfer.at 21.05.09, 00:31 To najfatatalniejszy pomysł, jaki można mieć. I właśnie najgorzej reagują cienkie i słabe włosy. Wiem coś na ten temat, miałam przedłużone dwukrotnie włosy, które prawie 2 lata wracały do zdrowia. Doprawiony włos osłabia cebulkę, uniemożliwia normalny wzrost włosa - niszczy go tak samo jak tipsy niszczą płytkę paznokcia. Wierzcie mi dziewczyny - lepiej mieć na głowie niewiele włosów, ale własnych, dobrze ściętych i zadbanych niż długie, sztuczne włosy w stylu kiczowatej Paris Hilton i innych "gwiazd". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basiunia Re: przedłużanie włosów IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.09, 09:48 Zgadzam się całkowicie, z koleżanką Alą!!! W ciągu 4 mieś. straciłam prawie 4 tyś na przedłużone włosy, efekt tego mam taki że jestem ''praktycznie" łysa, normalnie siąść i płakać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zadowolona :) Re: przedłużanie włosów IP: *.solaris.ds.polsl.pl 21.05.09, 21:28 W tym sklepie mają świetne pasemka www.hairextension.na12.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julecka Re: przedłużanie włosów IP: *.kielce.vectranet.pl 18.05.09, 13:42 Akurat koleżanka trafiła z tematem bo ja sie właśnie zastanawiam nad przedłużaniem włosów a w zasadzie nad treską... ale nie wiem czy to sie opłaca... nawet te 40 zl piechota nie chodzi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aurora Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:19 moja koleżanka przedłużała sobie wlosy i była zadowolona z efektu ale przedłużenie drogą ją kosztowałao całe 100 czy 200 złoty nie bardzo pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: przedłużanie włosów IP: 195.164.7.* 18.05.09, 14:43 moja kolezanka przedłużyła i zagęsciłą włosy poki co wyglada to swietnie- koszt 2000 zł, uzupełnienie - 400 usupełniamy co 1,5 misiąca ja natomiast mysle o zrobieniu sobie rzęs są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pestunia przedluzanie wlosow IP: *.nyc.res.rr.com 18.05.09, 21:53 sama osobiscie mam przedluzone wlosy zaplacilam $300 bo mieszkam w nyc i nie prawda ze wygladaja nie naturalnie. Jesli fryzjerka wcisnie ci wlosy nienaturalne to oczywiste ze beda problemy z pielegnacja, natomiast z naturalnym wlosiem nie ma zadnych problemow a jesli sie o nie dba odpowiednio wygladaj swietnie. Po pierwsze nie mozna dopietych wlosow zostawiac mokrych po kapieli bo latwo sie placza trzeba dobrze rozczesac nalozyc odzywke wysuszyc i nie ma zadnego problemu. Wiem to z wlasnego doswiadczenia. slyszalam wiele opini dziewczyn ktore maja dopiete wlosy ale ich nie pielegnuja i mowia ze jest to beznadziejne. Krotko kto ma czas na pielegnacje i to lubi polecam bo sa swietnym rozwiazaniem ale jesli ktos nie lubi sterczec przed lustrem lub nie ma na to czasu niech da sobie spokuj. I polecam takie zabiegi w stanach bo sa duzo tansze i profesjonalnie zrobione;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: evila Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 19.05.09, 09:43 kobiety to specjalistki od sztuczności. noszą sztuczne futra, sztuczne rzęsy, sztuczne staniki. po co ?! akceptujmy się. dbajmy o siebie. zawsze. wtedy będziemy mieć i piękne włosy i paznokcie i cerę i biust. trzymajcie się i nie popadajcie w paranoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: przedłużanie włosów IP: *.tktelekom.pl 18.05.09, 14:47 moze ktoras z Was wie cos o tabletakch ktore przyspieszaja "rośnięcie" wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dżastaaa ;)) Re: przedłużanie włosów IP: 80.249.6.* 18.05.09, 18:12 Jeśli chodzi o tabletki na szybkie rosnięcie to naprawde polecam tylko musisz isc do lekarza, który ci coś poradzi albo przepisze. Tylko ostrzegam Was, że po takiej kuracji na szybki porost włosów, włosy ogólnie będą rosnąc szybciej na całym ciele, więc uważajce ) Odpowiedz Link Zgłoś
hautecouture Re: przedłużanie włosów 19.05.09, 15:30 Jeśli chodzi o skrzyp polny, to jeśli jesteś młoda- nie polecam. Niszczy nerki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anius Re: przedłużanie włosów IP: *.kalisz.mm.pl 05.09.09, 11:24 Ja preferuję szampon z pokrzywy na porost włosów Ale ja byłam kiedyś u dermatologa i powiedział że najlepsze są naturalne metody np: płukać co 2 dni włosy rumiankiem dodawać do każdego mycia włosów 4 krople cytryny przed suszeniem włosów czesac je 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tysia :) Re: przedłużanie włosów IP: 213.25.102.* 18.05.09, 14:58 No właśnie .. Ja sama też chciałabym sobie przedłużyć włosy Jak dla mnie to jedyne wyjście bo mam teraz nie zadługie włosy a chciałabym chodzić w rozpuszczonych Przedłużanie to chyba dobry pomysł, ale słyszałam że takie włosy trzymają do 6 miesięcy Ale to i tak długo Myślę że to nie obciąża włosów .. no ale gdyby to i inne rzeczy szkodziły naturalnym włosom to chyba przedłuzanie nie byłoby tak popularne i wychwalane Dlatego polecam chociaż cena nie jest za niska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asik Re: przedłużanie włosów IP: *.net.autocom.pl 18.05.09, 16:47 ja miałam przedłużone włosy włosami naturalnymi azjatyckimi (sa jeszcze sztuczne-beznadziejne podobno, i inne odmiany włosów natural. np europejskie-drogie a podobne do azjatyckich ) i zaplacilam ok.800 zł a co 1,5 micha trzeba było "poprawiać" za ok 200 zł, na początku wygladały slicznie jednak pozniej coraz slabiej, wiec mialam je tylko 6 miesiecy, ale ile bylo z nimi roboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kilka razy dziennie trzebabylo je czesac, bez szczotki ani rusz, nawet jak przymierzalam bluzke w jakims sklepie to juz mialam szope na glowie! i po kazdym myciu trzeba bylo maseczki nawilzajace jedwab wcierac, bo wlosu przedluzane juz "nie zyja" wiec sa strasznie suche.. juz nie mowie jak czesalam 2 godziny (!!!) wlosy po imprezie na ktora zapomnialam szczotke, albo jak weszlam do morza adriatyckiego a potem mialam jeden supel i mama mi ok 3 godizny wlos po wlosu rozplatywala... mam nadzieje ze komus pomoglam w wyborze, ale jakby co to wlosy na poczatku slicznie wygladaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
caroolyn przedłużanie włosów 18.05.09, 15:06 Ja tam uważam że to całe przedłużanie to wcale nie taki zły pomysł. Jezeli ktoś juz naprawdę chce mieć te długie włosy, to niech sobie przedłuża. To wygląda dość naturalnie, nieźle się trzyma, no i przede wszystki długie włosy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: przedłużanie włosów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 15:35 Przedłużone włosy wzglądają dobrze tylko na początku. Niestety trzeba je potem uzupełniac,bo zaczynają byc widoczne supełki.Najlepiej wzglądają włosy naturalne ,a te są bardzo drogie. Koszt ok. 1500 do 2000. Po zdjeciu niestety trzeba dosyc mocno obciac swoje własne włosy. bo sa zniszczone i osłabione. I pielegnacja włosów przedłużanych musi byc specjalnymi produktami.Trzeba uważac z odżzwkami,a najlepiej wcale ich nie uzywac. Miałam przedłużane włosy przez prawie 2 lata i całe pasmo włosów sie wykruszyło.A mam bardzo zdrowe i grube wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miśka Re: przedłużanie włosów IP: *.tktelekom.pl 18.05.09, 16:32 zgadzam sie. moja znajoma miala przedluzone wlosy ale sztuczne. po 2 dniach zaczely sie kołtunic plątac i wygladac niezbyt ciekawie. zdecydowanie lepsze sa wlosy naturalne ale tj w ostatnim artukule Ola napisala-drogie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paula23 przedłużanie włosów IP: *.ip.netia.com.pl 01.09.09, 13:19 przedluzalam juz wloski pasmami naturalnymi i nie bylam zachwycona . mialy byc falowane a po pierwszym myciu mialam proste straki odbiegajace od mojej rzeczywistosci na glowie plataly sie i wogole ... ;/ a do tego po zalozeniu przez fryzjera pasm zauwazylam ze sa tam siwe wlosy !!! oblesne i nie chce wiedziec od jakiej kobiety one byly ... no chyba ze dawca byl jakis pan teraz sprobowalam tzw polsyntetykow , mozna je prostowac, krecic , nie placza sie (wystarczy przeczesac palcami i wcale nie musze zawsze miec przy sobie szczotki )do tego suszenie nie sprawia mi zadnych problemow a wloski mam dosc dlugie (60cm) jak najbardziej polecam nie sugerujcie sie ze wlosy naturalne nawet te z najwyzszej polki musza byc swietne , pamietajcie ze to czyjes wlosy a jak wiemy kazda z nas ma inne ... dodam jeszcze ze teraz moje wlosy wygladaja swietnie i nie widac ze mam cos doczepionego choc doczepione nawet nie jest naturalne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kajtek bez matek Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 17:32 Po zdjeciu niestety trzeba dosyc mocn > o > obciac swoje własne włosy. bo sa zniszczone i osłabione. Chyba cie powaliło. Jak masz dobrze zalozone włosy i regularnie je rozczesujesz niedopuszczając do powstania kołtunów to nie ma potrzeby obcinać swoich włosów po zdjęciu pasemek. Skoro mialaś tak zniszczone wlosy po przedluzaniu, znaczy ze tanie badziewia u pseudo fryzjerek sobie zrobilaś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roxu Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 18:27 uwazam ze jesli ktos chce sobie doczepic wlosy niech pierwsze kupi sobie wlosy na tasmie i klipsach a dopiero pozniej zastanowi sie czy wydatek okolo 1500 zl jest konieczny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kajamaja16 Re: przedłużanie włosów IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.09, 19:18 ja 3 miesiące temu przedłużałam wlsoy, płacąc przy tym 500zł. Jestem bardzo zadowolona i zrobie to ponownie. Dzieki temu zyskałam pewność siebie oraz wyglądałam bardziej kobieco. Przedłużeń wogóle nie widać. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maaartyna Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:50 ; )) ja sama mialam takie nastawienie ze to niszczy wlosy . dopoki nie sprobowalam ; )) jestem bardzo zadowolona a wlosy juz przedluzalam 5 razy nie narzekam na wypadanie jeszcze nikt sie nie skapnal ze mam doczepione ) a wlosow nie mam za cienkich ani za grubych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kax Re: przedłużanie włosów IP: 80.54.27.* 18.05.09, 22:37 dziwia mnie ceny--->500zl, bo ja wszedzie gdzie pytam to ceny siegaja 1500 -2000zl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 08:51 zgadzam się ja też przedluzam włosy i nikt nie zauważył, nie niszczy mi to włosów A FACECI OGLĄDAJĄ SIĘ ZA MNĄ I CZUJĘ SIĘ Z TYM CUDOWNIE!!!!!!!!! JESTEM PEWNA SIEBIE I CZUJĘ ŻE ATRAKCYJNIE WYGLĄDAM. jak się afarbuje włosy trudno je zapuścić!!!! mi włosy przedłuża Marta w salonie na Kabatach ul.kabacki dukt 14 ja jestem zadowolona i zachecam szczegolnie na wiosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
kafufka Re: przedłużanie włosów 19.05.09, 10:23 mój fryzjer mi opowiadał, że "przedłużył" sobie taki ogonek z tyłu, opadający na kark, ale po kilku dniach musiał z nich zrezygnować, ponieważ nie był w stanie prze niego spać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:13 Ja osobiście nigdy nie zdecydowałabym się na przedłużenie czy zagęszczanie włosów pomimo tego,że moje do najpiękniejszych nie należą.Moja kumpela zdecydowała się na taki zabieg i początkowo jej się podobało...do czasu kiedy ściągnęła doczepienia i zobaczyła na swojej głowie mase łysych (dosłownie!)placów.Ale to nie koniec.Zaczęły też wypadać z czym nigdy nie miała problemów.Nie wydaje mi się więc,żeby to była dobra inwestycja.Może opłaca się jeśli ma się sporo kasy i praktycznie doczepione kosmyki zakłada się co miesiąc ale na jednorazowy 'wybryk'raczej się nie sprawda bo potem trzeba porządnie zając sie swoimi włosami żeby jakoś wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: v. Re: przedłużanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:42 jestem jak najbardziej ZA przedluzaniem wlosow . sama teraz juz trzeci raz zrobilam sobie ten zabieg wlosy i za kazdym razem jestem zadowolona. fakt o wlosy trzeba dbac ale to chyba normalne.mam doczepione 125 pasemek i zaplacilam ponad dwa tysiace.polecam wlosy Great Lengths utrzymuja sie okolo pol roku i naprawde warto bo co najwazniejsze wygladaja naturalnie i nie sa sztywne po kilku myciach co czesto spotyka sie w "tanich" wlosach! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janne Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 22:34 Przedłużanie jest NIEMODNE I TANDETNE. i niszczy naturalne wlosy - jeżeli macie swoje włosy cienkie i słabe - to przedłużanie jeszcze bardziej je zniszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: przedłużanie włosów IP: *.8.12.vie.surfer.at 21.05.09, 00:38 A Pani oczywiście pracuje na włosach Great Lengths! Żałosna reklama! Tak jak pisała Ala- każde doczepione włosy, nieważne jakiej jakości, niszczą je identycznie jak tipsy płytkę paznokcia. Do myślących wybór należy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaaaa Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:24 a gdzie przedluzalasś ja rowniez mialam te wlosyy 2 razy i fryzjerka mi nie odpowiada wiec pytam gdzie bo wloski sa swietne, warte swej ceny, ja w sumie wydalam juz na nie ponad 4 tysiace.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 20.05.09, 22:53 MOIM ZDANIEM WARTO, NA WYJĄTKOWE OKAZJE JA PRZEDŁUŻYŁAM WŁOSY NA WŁASNY ŚLUB, WYGLĄDAŁY CUDOWNIE DOKŁADNIE TAK JAK CHCIAŁAM, JEDNAK BYŁY MINUSY, PRZEDŁUŻANE WŁOSY A RACZEJ PASEMKA ZACZĘŁY Z CZASEM WYPADAĆ I NISZCZĄ WŁASNE WŁOSY, ALE TE ODRASTAJĄ A WYJĄTKOWE OKAZJE ZDARZAJĄ SIĘ TYLKO RAZ JA NICZEGO NIE ŻAŁUJĘ, A PIENIĄDZE....PEWNIE I TAK BY SIĘ ROZESZŁY......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:54 To kosztowny 'zabieg. Ja płace za włosy naturalne, około 130-150 pasemek, ponad 2000zł. Do tego co 1,5-2miesiące zdjęcie ich, przepięcie do góry, zabiegi odżywcze, wiadomo farbowanie - 400zł. Co pól roku wymieniam na nowe czyli znów koszt 2000-2500zł. Dobre to dla kogoś, kogo stać na to, bo warto, ale tylko dobrej jakości naturalne włosy i w dobrym salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przedluzanie włosó Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 18:55 jezeli chcesz moge ci taniej przedluzyc robie wlosami tylko slowianskimi moje gg15955063 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hell Re: przedłużanie włosów IP: *.bios.niu.edu 21.05.09, 16:28 Kilka lat temu przedluzalam/zageszczalam swoje wlosy u fryzjerki, ktora przyklejala pasemka u nasady glowy. Takie wlosy trzymaja sie do 6 m-cy, ale trzeba zwrocic uwage na szampon/odzywke, ktorych sie uzywa, poniewaz te "silikonowe" sprawiaja, ze wlosy sa za sliskie i takie pasemka sie zsuwaja po uplywie miesiaca lub dwoch. Aktualnie nie mieszkam w Polsce, mam dostep do innych produktow i stawiam zdecydowanie na wpinanie naturalnych wlosow. Mozna kupic wlosy naturalne ktore zszyte sa w taka plaska tasiemke, do tej tasiemki przyszywa sie klipsy, ktore bardzo silnie trzymaja wpiecie przy skorze. Takie wlosy jest latwo odczepic, umyc i przypiac samemu. Wydaje mi sie to bardziej higieniczne. Nie trzeba sie martwic o wypadanie pasemek, bo tak wpiete wlosy jeszcze nigdy mi sie nei zsunely (nosze je blisko 3 lata). Produkt taki zachowuje jakos przez blisko rok. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: przedłużanie włosów IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 16:44 Ja mam przedłużone włosy na microringi od jakich dwóch tygodni i ani nie odradzam ani nie polecam, zależy jak dla kogo. Na początku koszmarnie się spało ale po kilku dniach ten problem znika. O włosy trzeba bardzo dbać - to nie podlega żadnej dyskusji. Nie ukrywam że trzeba poświęcić im troche czasu żeby ładnie wyglądały ale ogólnie jestem z nich zadowolona bo jak nie chce mi sie ich układać zwiąże je w kitke i też wyglądają dobrze. Włosy zakładała mi dziewczyna prywatnie więc za 200 42wych cm pasm zapłaciłam 380zł ale w salonach fryzjerskich cena waha się od 1200 do 2600 zł. Co do mich naturalnych włosów nie wiem czy sie zniszczyły ale jak na razie mi sie nie wydaje. Warto łykać jakieś preparaty na włosy żeby je wzmocnić zanim zdecydujecie na przedłużenie włosków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Malwina Re: przedłużanie włosów IP: 91.177.20.* 28.05.09, 15:05 Nieprawda, ze przedluzanie ZAWSZE oslabia. Zalezy od metody, zalezy jak sie o nie dba. Ja mialam wlosy zageszczane, a pozniej tez przedluzane metoda japonska. O ile to nadal prawda, w Polsce robi nia wylacznie pani Rena z Krakowa, www.renaa.skip.pl. Kosmyki wlosow doplata sie malutkimi, krociutkimi warkoczykami, bez uzycia zadnych chemikaliow. Trzyma sie minimum 3-4 miesiace, jesli wlosy sa zdrowe, sliskie to po tym czasie zaczna sie zsuwac. Na zniszczonych lub suchych trzyma sie dluzej, ale nie jest to polecane bo odrosty moga sie zaczac platac. Nosilam wlosy ponad rok, kilkakrotnie przekladane (kiedy odrosna od skory glowy, trzeba je zdjac i przeplesc wyzej, co ok. 3 miesiace). Stosowalam sie do zalecen, uzywalam odzywek, zaplatalam warkocz na noc, nie suszylam z glowa na dol. Przez ten czas wlosy mi tak urosly, ze teraz juz ich nie wspomagam dopinanymi. Zawsze uwazalam ze moje naturalne wlosy sa za cienkie zeby nosic dlugie, ale dzieki przedluzaniu przyzwyczailam sie do tej mysli i nawet polubilam swoje wlosy. Oczywiscie nie sa i nie beda takie grube jak doplatane, ale nie przeszkadza mi to, bo sa moje. Dodam jeszcze ze efekt byl bardzo naturalny, nikt, absolutnie nikt nie zgadl ze mam "sztuczne" wlosy, tylko komplementowali ze sa piekne i grube. Wybralam wlosy naturalne europejskie w kolorze sredni braz, mozna robic syntetycznymi, ale efekt juz nie ten sam. Te co zdjelam (po 3 miesiacach - rok od zalozenia pierwszych zdecydowalam sie na dluzsze) mam nadal w domu i nie mam zamiaru ich zakladac. Jesli ktos jest zainteresowany odkupieniem to prosze tu napisac maila, skontaktuje sie. Wtedy zalozenie u pani Reny kosztuje 350 zlotych (a nie 950, jak w moim przypadku), bo odpada koszt wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: _Piżamka_ Re: przedłużanie włosów IP: *.zdnet.com.pl 08.07.09, 19:54 Malwina, napisz na pizamkazdw@wp.pl Jestem zainteresowana włosami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninka Re: przedłużanie włosów IP: *.elblag.vectranet.pl 10.06.09, 16:59 Kilka dni temu przedłuzyłam sobie włosy i powiem szczerze, że nie jestem zadowolona, ponieważ na pierwszy rzut oka widać różnicę w kolorze, strukturze włosa i długości... własne włosy mam do ucha, a spod nich wystają mi długie, cienkie piórka... wyglądam bardzo nienaturalnie nie mogę ich nosić rozpuszczonych, jedynie związane wyglądają całkiem fajnie, ale przecież nie o to chodziło, żeby je ciągle wiązać... koleżanka, która przeprowadziła zabieg twierdzi, że po pewnym czasie doczepione włosy dostosują się do moich własnych. Na włosach miałam położony balejaż - średni brąz i jasny blond, doczepione pasemka są w takim samym odcieniu, ale kolor się różni, gdyż każdy balejaż zmywa się po pewnym czasie. Przed doczepioeniem nie zrobiłam sobie odrostu i stąd różnica. Moje włosy zawijają się, a doczepione są idealnie gładkie Doczepiłam sobie 95 pasemek - na forum czytam, że niektóre dziewczyny mają i po 200, więc zastanawiam się, czy gęstość doczepionych włosów ma tu znaczenie, gdyż moje własne są dość grube Koleżanka wykonująca zabieg nie doczepia więcej niż 100 pasemek... nie wiem co mam robić z tymi włosami - czekać, aż się dostosują do moich, cieniować je? Dodam, że po przedłużeniu nie strzygłam włosów. Zależało mi bardziej na gęstych niż długich włosach, a mam długie pióra... proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mam długie włosy Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl 29.10.09, 21:43 Przedłużałam sobie włosy i mi się bardzo podoba. teraz nowości dowiaduje się z www.przedluzaniewlosow.com . A wy czytacie takie portale? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beckobeg@gmail.com Re: przedłużanie włosów IP: 213.230.89.* 12.11.09, 10:46 Hi, I am inquiring to offer natural hair from Uzbekistan. Natural black and dark/light brown single drawn bundles 30-35Cm: $340/kilo. Natural black and dark/light brown single drawn bundles 40-50Cm: $440/kilo. And 25-35cm same colors for $200/kilo. I am also offering to cover 1/2 of transportation. Minimum order is two kilos. Hairs are collected from hair salons and people for payment. Payment by Western Union or T/T payment. As this is serious endeavour to find a customer please let me know if you are interested or not. I am waiting for your answer. Thank you. Bekzod Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiola Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 00:48 Witam Przedłużałam sobie włosy włosami naturalnymi słowiańskimi. Koszt 1300 zł. Byłam zadowolona, nie widzę różnicy jeśli chodzi o kondycję moich własnych po zdjęciu i przed. Moim zdaniem jesli decydujemy się na taki zabieg to należy przede wszystkim znaleźć dobrego fryzjera i zdawać sobie sprawę z tego, że jakość kosztuje. Przed założeniem włosów byłam przez fryzjerkę przygotowana na to, że dobra pielęgnacja i porządne kosmetyki to podstawa, że mogę mieć przynajmniej na początku dyskomfort przy spaniu, że włosy po zdjęciu pasemek mogą być osłabione, że nie moge dopuścić do splątania itd. Włosy założyłam ze zwykłej próżności - chorowałam i po leczeniu całkowicie wypadły. Nie moglam doczekać sie kiedy odrosną do dlugości sprzed choroby. Dzięki przedłużeniu przetrzymałam zapuszczanie - po zdjęciu pasm moje włosy były juz dostatecznie długie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roksana Re: przedłużanie włosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 08:26 zgadzam się z poprzedniczką ja też przedłużam włosy już od 2 lat zciągam co 4 mce i zakładam ponownie, nie zauważyłam różnicy w kondycji włosów a EFEKT!!!!!!! ZNIEWALAJĄCY. MAM NATURALNE WŁOSY BARDZO DOBREJ JAKOŚCI !!!! co 4 mce dokupuje 2 dkg i już nie kosztuje tak dużo!!!! ale tzreba się liczyć na początek z kosztem 1500zł min. Jeśli ktoś proponuje niższą cenę to napewno nie będziesz zadowolana!!!! jokość włosow będzie porazka, WŁOSY BĘDA SZORSTKIE I PLĄCZĄCE SIĘ.KERATYNA TO TEŻ NIEPOROZUMIENIE!!!!włosy się kleją pączą kałtune gwarantowane. jak chcesz dobrej jakości włosy i najlepszy zabieg bez kołunów to salon wawa ul. kabacki dukt 14 ja tam robie wosy i gwarantuje jakość mogę przesłac moje zdjęcie , tam tez i ta metodą przełuza tez Foremniak ....i..... Włodarczyk, naprawde , kto by pomyslał...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kicia Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 20.07.09, 21:16 kochana znajdż sobie w internecie zdjecia lysych plackow na glowie victorii beckham, britney spears, christiny aguilery czy innych gwiazdek. zrobily im się wszystkim od doczepiania sztucznych pasemek. prawda jest taka, że przedłużanie ZAWSZE niszczy włosy i długim okresie prowadzi do lysienia i znacznego oslabienia naturalnych wlosow. te wszystkie panny co tu na forum niby zachwalają jakąstam super metodę na przedłużanie, która w ogóle nie niszczy włosów, są najprawdopodobniej fryzjerkami napędzającymi sobie klientów. skoro celebrities mające kasy jak lodu nie korzystaja z żadnej super łagodnej i nie niszczącej metody przedłuzania, znaczy to po prostu ze taka nie istnieje. musisz po prostu zapuscic własne włosy. polecam masaże i wcieranie olejku kokosowego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: przedłużanie włosów IP: *.tvk.torun.pl 15.08.09, 14:55 Witam mam bardzo cienkie, błagie włosy, które przypominają włosy dziecka. Bardziej niż na przedłużeniu zależało mi na zagęszczeniu włosów zwłaszcza przy twarzy. Doczepiłam sobie po 20 sztucznych pasemek z każej strony (bez zagęszczania tyłu głowy). Koszt jedengo sztucznego pasemka to 12 zł. . Za całość zapiłaciłam 500zł i byłam zadowolona. Myślę że dalej doczepiałabym włosy gdyby nie to że łączenia-obręcze czy jak to się zwie widać przy związaniu włosów w kucyk. Poza tym te włosy strasznie wypadają (mam na myśli te sztuczne) i są dosłownie wszędzie! Jeśli chodzi o osłabienie własnych włosów to sztuczne pasemka robią namniej krzywdy ze względu na to, że są lekkie i nie obciążają tak cebulek. Po zdjęciu ich w zasadzie wszystko jest ok, oprócz samego zdejmowania podczas, którego może wypaść trochę własnych włosów. Do przedłużania nie polecam, widziałam efekt prostych wystających spod własnych włosów piór u kogoś innego. Do zagęszczania myślę że są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 15:20 Powiem ci jedno...przedluzam wlosy juz nie pierwszy raz [metoda na ringi] i jezeli dbasz o te wlosy stosujac odpowiednie odzywki, szampony i jedwab, nie uzywasz suszarki chyba ze z opcja chlodnego podmuchu to wtedy wlosy wygladaja naprawde ladnie i wcale nie widac roznicy...a co do ceny to ja np. nie robie tego u fryzjerki bo fakt jest troche szkoda kasy bo nigdy nie wiadomo jak wyjdzie pozatym na same kosmetyki i szczotki trzeba wydac ponad 100zl. Ja zamawiam wlosy na allegro a doczepia mi kumpela i wtedy mi sie to oplaca i mam piekne dlugie wlosy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gusia :* Re: przedłużanie włosów IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 14:57 ja osobiście nie miałam przedłużanych włosów ale bliska mi osoba miała i wyglądały jak jej nie skarżyła się że ją ciągnie czy coś więc możesz se zrobić i efekt jest super Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: przedłużanie włosów 22.08.09, 09:12 Moze i warto ale slyszalam ze potem trzeba wlosy na krotko sciac. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.82 Re: przedłużanie włosów 22.08.09, 15:54 Gość portalu: smb napisał(a): > Co sądzicie o przedłużaniu włosów? Czy to bardzo obciąża włosy? I czy warte > jest to swojej ceny i przynosi zadowalający naturalny efekt? nie polecam tego zabiegu, koleżanka bardzo osłabiła sobie tym włosy Odpowiedz Link Zgłoś
milupa Re: przedłużanie włosów 16.09.09, 10:20 Wszystko zależy od tego jakie włosy do przedłużenia zastosujesz. W wielu przypadkach wyglądają one wprost śmiesznie i świecą się z daleka wiec bardzo łatwo da się zauważyć iż są sztuczne. Twoje spa Odpowiedz Link Zgłoś
milupa Re: przedłużanie włosów 06.11.09, 09:50 Wszystko zależy od tego jakich włosów albo czego tak naprawdę się użyje. Nieraz jak patrzysz na niektóre przedłużane to wyglądają tandetnie z daleka i widać że nie są naturalne. Hotel Afrodyta Spa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwonazga Re: przedłużanie włosów IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.09, 19:52 [b] Jeśli chcesz mieć piękne ,długie ,gęste i lśniące włosy to dobrze trafiłaś! Pamiętaj!!! Jeżeli decydujesz się na zabieg przedłużania włosów lub jakichkolwiek zabieg fryzjerski zapytaj osobę go wykonującą o dokument potwierdzający kwalifikacje zawodowe!!! Jestem pewna ,że jeżeli zdecydujesz się powierzyć mi swoje włosy, także dołączysz do grona moich stałych, zaprzyjaźnionych klientek! Polecam metodę keratynową, która polega na łączeniu na ciepło pasemek Twoich włosów z pasemkami włosów do przedłużania, które zakończone są keratynową łuską. Keratyna jest to główny budulec łodygi włosa odpowiedzialny za jego kondycję, elastyczność oraz wytrzymałość. Dlatego metoda ta ma także działanie regenerujące i odżywcze. Jest to jedna z najnowocześniejszych i najtrwalszych metod, oraz ulubiona metoda naszych rodzimych, a także zagranicznych gwiazd. Zabieg trwa 2 godziny, a włosy utrzymują się około 4 miesiące, co nie oznacza ,że po tym czasie coś się z nimi dzieje. Po prostu odrost jest już tak duży ,że uwidaczniają się złącza i należy je zdjąć i założyć ponownie-tuż przy skórze. Używam tylko wysokiej jakości naturalnych włosów. Dzięki temu klientka nie ma problemu zarówno w pielęgnacji, jak i stylizacji włosów. Można je farbować, prostować prostownicą, skręcać na lokówce, na termolokach, wałkach, modelować itp. Jeśli masz swoje włosy do założenia, nie ma problemu !!!! W razie jakichkolwiek pytań dzwońcie pod numer tel: 696-064-932 lub 698-205-806 lub piszcie iwonazga@life.pl GG: 1835464 Każdej Klientce proponuję konsultację , dotyczącą wyboru gatunku włosa , koloru pasemek i ich ilości, w zależności od pożądanego efektu tak, aby osiągnąć olśniewający efekt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANNA Re: przedłużanie włosów IP: *.centertel.pl 11.12.09, 10:21 PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW. 4 metody. Międzynarodowe Certyfikaty. Promocyjne ceny!!!! Masz krótkie, cienkie włosy? Liczne farbowania, trwała zmieniły ich wygląd?? To wszystko przestaje mieć znaczenie. W krótkim czasie, bez użycia chemii możesz diametralnie zwiększyć ich objętość i długość. Zapewniam indywidualny dobór odpowiedniej metody, jak i rodzaju włosów, co daje maksymalnie pożądany efekt końcowy i długotrwałą satysfakcję. Pracuję na włosach naturalnych (posiadają potwierdzenie jakości) z linii EXCLUSIVE REMY HAIR-(100% naturalne włosy), obecnie najbardziej luksusowy produkt na rynku (włosy słowiańskie, europejskie). 100% Human Remy Hair Exclusive® dzięki nienaruszonej strukturze, wyglądają na silne i zdrowe, zachowując swój blask dłużej niż zwykłe włosy. Posiadają formułę TANGLE FREE- nie plączą się. METODY, KTÓRYMI PRZEDŁUŻAM I ZAGĘSZCZAM WŁOSY: - ULTRADŹWIĘKI!!!!!!!- metoda uznawana wręcz za rewolucyjną, polega na zastosowaniu fal ultradźwiękowych (na zimno). Praktycznie najbezpieczniejsza metoda, nie ingeruje w strukturę naszego włosa. - Keratine System- metoda godna polecenia. Pasmo włosów doczepianych zakończone jest keratyną (naturalny budulec włosa), przez co nie uczula. Metoda wykonywana na ciepło. Włoski nosimy 3-6 miesięcy, po czym zdejmowane są przy użyciu Removeru. Miejsce zgrzewu praktycznie niewidoczne. - Easy Hair Exclusive- metoda aplikacji pasemek "na zimno", mocowane są na zasadzie zacisku przy użyciu maleńkich, niewyczuwalnych tulejek. Bardzo trwałe i dyskretne łączenia. Pasemka po cyklu noszenia i regeneracji mogą być jeszcze wielokrotnie wykorzystywane. Metoda polecana Paniom, których włosy są cienkie, zniszczone lub silnie przetłuszczające się. - Micro Rings- "na zimno", włos naturalny łączony jest z przedłużanym za pomocą maleńkich obrączek(microringów). Obrączki dopasowane kolorem do Twoich włosów. Włosy można podciągać. Pełna gama kolorów, bez problemu łączymy kolor jasnego blond i ciemnego brązu uzyskując efekt naturalnego baleyagu. Przez cały okres noszenia włosków zapewniam nad nimi opiekę, w razie pytan, problemów służę pomocą. MASZ PYTANIA DZWOŃ 603-086-609 lub napisz gg 15560229 NIE CZEKAJ JUZ DZIŚ UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ. ZABIEG WYKONUJE U SIEBIE W DOMU LUB U KLIENTKI CO ZNACZNIE ZMNIEJSZA JEGO CENĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: przedłużanie włosów IP: *.multimo.pl 20.12.09, 19:50 Ja osobiście myślę że warto ;] Po tym, co przeczytałam na www.przedluzaniewlosow.com wiele rzeczy mi się rozjaśniło Odpowiedz Link Zgłoś