Dodaj do ulubionych

przedłużanie włosów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:54
Co sądzicie o przedłużaniu włosów? Czy to bardzo obciąża włosy? I czy warte
jest to swojej ceny i przynosi zadowalający naturalny efekt?
Obserwuj wątek
    • conchit Re: przedłużanie włosów 15.05.09, 15:21
      ja nie sobie nie przedłużałam, ale wydaje mi się to kiepskim pomysłem. Pojając,
      Pomyśl o tym, jak to będzie wyglądać, gdy włosy zaczną porządnie odrastać albo
      jakie będą w dotyku? Ja sobie nie wyobrażam, że facet dotyka mojej głowy, bawi
      się włosami i nagle ZONK, bo masz tam jakieś supełki, klej, czy cokoliwet to
      jest. Brrrrrr. Może treska (noszona od wielkiego dzwonu) jest lepsza?
      • mika Re: przedłużanie włosów 18.05.09, 11:48
        zgadzam się z przedmówczynią wink
        • Gość: mm Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:43
          Myślę, że doklejanie włosów i przedłużanie jest dobre dla włosów naprawdę
          cienkich i kiedy jest ich mało. A tak to myślę, że lepiej poczekać aż urosną, bo
          takie cos wygląda tylko dobrze na gwiazdach.
          • Gość: Ala Re: przedłużanie włosów IP: *.8.12.vie.surfer.at 21.05.09, 00:31
            To najfatatalniejszy pomysł, jaki można mieć. I właśnie najgorzej reagują cienkie i słabe
            włosy. Wiem coś na ten temat, miałam przedłużone dwukrotnie włosy, które prawie 2
            lata wracały do zdrowia. Doprawiony włos osłabia cebulkę, uniemożliwia normalny
            wzrost włosa - niszczy go tak samo jak tipsy niszczą płytkę paznokcia. Wierzcie mi
            dziewczyny - lepiej mieć na głowie niewiele włosów, ale własnych, dobrze ściętych i
            zadbanych niż długie, sztuczne włosy w stylu kiczowatej Paris Hilton i innych "gwiazd".
            • Gość: Basiunia Re: przedłużanie włosów IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.09, 09:48
              Zgadzam się całkowicie, z koleżanką Alą!!!
              W ciągu 4 mieś. straciłam prawie 4 tyś na przedłużone włosy, efekt tego mam taki
              że jestem ''praktycznie" łysa, normalnie siąść i płakać!!!
        • Gość: Zadowolona :) Re: przedłużanie włosów IP: *.solaris.ds.polsl.pl 21.05.09, 21:28
          W tym sklepie mają świetne pasemkasmile
          www.hairextension.na12.pl/
    • Gość: Julecka Re: przedłużanie włosów IP: *.kielce.vectranet.pl 18.05.09, 13:42
      Akurat koleżanka trafiła z tematem bo ja sie właśnie zastanawiam nad przedłużaniem
      włosów a w zasadzie nad treską... ale nie wiem czy to sie opłaca... nawet te 40 zl
      piechota nie chodzi ;/
      • Gość: Aurora Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:19
        moja koleżanka przedłużała sobie wlosy i była zadowolona z efektu ale przedłużenie
        drogą ją kosztowałao całe 100 czy 200 złoty nie bardzo pamiętamsercesmile
        • Gość: lola Re: przedłużanie włosów IP: 195.164.7.* 18.05.09, 14:43
          moja kolezanka przedłużyła i zagęsciłą włosy
          poki co wyglada to swietnie- koszt 2000 zł, uzupełnienie - 400
          usupełniamy co 1,5 misiąca
          ja natomiast mysle o zrobieniu sobie rzęs
          są boskiesmile
          • Gość: pestunia przedluzanie wlosow IP: *.nyc.res.rr.com 18.05.09, 21:53
            sama osobiscie mam przedluzone wlosy zaplacilam $300 bo mieszkam w nyc i nie
            prawda ze wygladaja nie naturalnie. Jesli fryzjerka wcisnie ci wlosy nienaturalne to
            oczywiste ze beda problemy z pielegnacja, natomiast z naturalnym wlosiem nie ma
            zadnych problemow a jesli sie o nie dba odpowiednio wygladaj swietnie. Po pierwsze
            nie mozna dopietych wlosow zostawiac mokrych po kapieli bo latwo sie placza trzeba
            dobrze rozczesac nalozyc odzywke wysuszyc i nie ma zadnego problemu. Wiem to z
            wlasnego doswiadczenia. slyszalam wiele opini dziewczyn ktore maja dopiete wlosy ale
            ich nie pielegnuja i mowia ze jest to beznadziejne. Krotko kto ma czas na pielegnacje i
            to lubi polecam bo sa swietnym rozwiazaniem ale jesli ktos nie lubi sterczec przed
            lustrem lub nie ma na to czasu niech da sobie spokuj. I polecam takie zabiegi w stanach
            bo sa duzo tansze i profesjonalnie zrobione;p
          • Gość: evila Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 19.05.09, 09:43
            kobiety to specjalistki od sztuczności. noszą sztuczne futra, sztuczne rzęsy,
            sztuczne staniki.

po co ?!

akceptujmy się. dbajmy o siebie. zawsze. wtedy będziemy mieć i piękne włosy i
            paznokcie i cerę i biust.

trzymajcie się i nie popadajcie w paranoje!!
    • Gość: M. Re: przedłużanie włosów IP: *.tktelekom.pl 18.05.09, 14:47
      moze ktoras z Was wie cos o tabletakch ktore przyspieszaja "rośnięcie" wlosow?
      • Gość: dżastaaa ;)) Re: przedłużanie włosów IP: 80.249.6.* 18.05.09, 18:12
        Jeśli chodzi o tabletki na szybkie rosnięcie to naprawde polecam tylko musisz
        isc do lekarza, który ci coś poradzi albo przepisze. Tylko ostrzegam Was, że po
        takiej kuracji na szybki porost włosów, włosy ogólnie będą rosnąc szybciej na
        całym ciele, więc uważajce wink)big_grin
        • hautecouture Re: przedłużanie włosów 19.05.09, 15:30
          Jeśli chodzi o skrzyp polny, to jeśli jesteś młoda- nie polecam. Niszczy nerki.
        • Gość: anius Re: przedłużanie włosów IP: *.kalisz.mm.pl 05.09.09, 11:24
          Ja preferuję szampon z pokrzywy na
          porost
          włosów

Ale ja byłam kiedyś u dermatologa i powiedział że najlepsze są naturalne metody np:
          płukać co 2 dni włosy rumiankiem
          dodawać do każdego mycia włosów 4 krople cytryny
          przed suszeniem włosów czesac je 5 minut
    • Gość: Tysia :) Re: przedłużanie włosów IP: 213.25.102.* 18.05.09, 14:58
      No właśnie .. wink Ja sama też chciałabym sobie przedłużyć włosy cool Jak dla mnie to jedyne wyjście bo mam teraz nie zadługie włosy a chciałabym chodzić w rozpuszczonych wink Przedłużanie to chyba dobry pomysł, ale słyszałam że takie włosy trzymają do 6 miesięcy tongue_out Ale to i tak długo wink Myślę że to nie obciąża włosów .. no ale gdyby to i inne rzeczy szkodziły naturalnym włosom to chyba przedłuzanie nie byłoby tak popularne i wychwalane tongue_out Dlatego polecam chociaż cena nie jest za niska wink
      • Gość: asik Re: przedłużanie włosów IP: *.net.autocom.pl 18.05.09, 16:47
        ja miałam przedłużone włosy włosami naturalnymi azjatyckimi (sa jeszcze
        sztuczne-beznadziejne podobno, i inne odmiany włosów natural. np
        europejskie-drogie a podobne do azjatyckich ) i zaplacilam ok.800 zł a co 1,5
        micha trzeba było "poprawiać" za ok 200 zł, na początku wygladały slicznie
        jednak pozniej coraz slabiej, wiec mialam je tylko 6 miesiecy, ale ile bylo z
        nimi roboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kilka razy dziennie trzebabylo je czesac, bez
        szczotki ani rusz, nawet jak przymierzalam bluzke w jakims sklepie to juz mialam
        szope na glowie! i po kazdym myciu trzeba bylo maseczki nawilzajace jedwab
        wcierac, bo wlosu przedluzane juz "nie zyja" wiec sa strasznie suche.. juz nie
        mowie jak czesalam 2 godziny (!!!) wlosy po imprezie na ktora zapomnialam
        szczotke, albo jak weszlam do morza adriatyckiego a potem mialam jeden supel i
        mama mi ok 3 godizny wlos po wlosu rozplatywala... mam nadzieje ze komus
        pomoglam w wyborze, ale jakby co to wlosy na poczatku slicznie wygladaly..
    • caroolyn przedłużanie włosów 18.05.09, 15:06

Ja tam uważam że to całe przedłużanie to wcale nie taki zły pomysł. Jezeli ktoś juz
      naprawdę chce mieć te długie włosy, to niech sobie przedłuża. To wygląda dość
      naturalnie, nieźle się trzyma, no i przede wszystki długie włosy!
      • Gość: ola Re: przedłużanie włosów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 15:35
        Przedłużone włosy wzglądają dobrze tylko na początku. Niestety trzeba je potem
        uzupełniac,bo zaczynają byc widoczne supełki.Najlepiej wzglądają włosy naturalne ,a te
        są bardzo drogie. Koszt ok. 1500 do 2000. Po zdjeciu niestety trzeba dosyc mocno
        obciac swoje własne włosy. bo sa zniszczone i osłabione. I pielegnacja włosów
        przedłużanych musi byc specjalnymi produktami.Trzeba uważac z odżzwkami,a najlepiej
        wcale ich nie uzywac. Miałam przedłużane włosy przez prawie 2 lata i całe pasmo włosów
        sie wykruszyło.A mam bardzo zdrowe i grube wlosy.
        • Gość: Miśka Re: przedłużanie włosów IP: *.tktelekom.pl 18.05.09, 16:32
          zgadzam sie.
          moja znajoma miala przedluzone wlosy ale sztuczne. po 2 dniach zaczely sie
          kołtunic plątac i wygladac niezbyt ciekawie.
          zdecydowanie lepsze sa wlosy naturalne ale tj w ostatnim artukule Ola
          napisala-drogie
          • Gość: Paula23 przedłużanie włosów IP: *.ip.netia.com.pl 01.09.09, 13:19
            przedluzalam juz wloski pasmami naturalnymi i nie bylam zachwycona . mialy byc
            falowane a po pierwszym myciu mialam proste straki odbiegajace od mojej
            rzeczywistosci na glowie smile plataly sie i wogole ... ;/ a do tego po zalozeniu przez fryzjera
            pasm zauwazylam ze sa tam siwe wlosy !!! sad oblesne i nie chce wiedziec od jakiej
            kobiety one byly ... no chyba ze dawca byl jakis pan smile teraz sprobowalam tzw
            polsyntetykow , mozna je prostowac, krecic , nie placza sie (wystarczy przeczesac
            palcami i wcale nie musze zawsze miec przy sobie szczotki smile )do tego suszenie nie
            sprawia mi zadnych problemow a wloski mam dosc dlugie (60cm) jak najbardziej
            polecam smile nie sugerujcie sie ze wlosy naturalne nawet te z najwyzszej polki musza byc
            swietne , pamietajcie ze to czyjes wlosy a jak wiemy kazda z nas ma inne ... smile dodam
            jeszcze ze teraz moje wlosy wygladaja swietnie i nie widac ze mam cos doczepionego
            choc doczepione nawet nie jest naturalne smile pozdrawiam
        • Gość: Kajtek bez matek Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 17:32
          Po zdjeciu niestety trzeba dosyc mocn
          > o
          > obciac swoje własne włosy. bo sa zniszczone i osłabione.

Chyba cie powaliło. Jak masz dobrze zalozone włosy i regularnie je rozczesujesz
          niedopuszczając do powstania kołtunów to nie ma potrzeby obcinać swoich włosów po
          zdjęciu pasemek. Skoro mialaś tak zniszczone wlosy po przedluzaniu, znaczy ze tanie
          badziewia u pseudo fryzjerek sobie zrobilaś
        • Gość: roxu Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 18:27
          uwazam ze jesli ktos chce sobie doczepic wlosy niech pierwsze kupi sobie wlosy na tasmie i
          klipsach a dopiero pozniej zastanowi sie czy wydatek okolo 1500 zl jest konieczny
    • Gość: kajamaja16 Re: przedłużanie włosów IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.09, 19:18
      ja 3 miesiące temu przedłużałam wlsoy, płacąc przy tym 500zł. Jestem bardzo
      zadowolona i zrobie to ponownie. Dzieki temu zyskałam pewność siebie oraz
      wyglądałam bardziej kobieco. Przedłużeń wogóle nie widać. Polecam!!!
    • Gość: maaartyna Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:50
      ; )) ja sama mialam takie nastawienie ze to niszczy wlosy . dopoki nie sprobowalam ; ))
      jestem bardzo zadowolona a wlosy juz przedluzalam 5 razy nie narzekam na wypadanie
      jeszcze nikt sie nie skapnal ze mam doczepione wink) a wlosow nie mam za cienkich ani za
      grubych.
      • Gość: kax Re: przedłużanie włosów IP: 80.54.27.* 18.05.09, 22:37
        dziwia mnie ceny--->500zl, bo ja wszedzie gdzie pytam to ceny siegaja 1500 -2000zl
      • Gość: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 08:51
        zgadzam się ja też przedluzam włosy i nikt nie zauważył, nie niszczy mi to włosów A FACECI OGLĄDAJĄ SIĘ ZA MNĄ I
        CZUJĘ SIĘ Z TYM CUDOWNIE!!!!!!!!! JESTEM PEWNA SIEBIE I CZUJĘ ŻE ATRAKCYJNIE WYGLĄDAM. jak się afarbuje
        włosy trudno je zapuścić!!!! mi włosy przedłuża Marta w salonie na Kabatach ul.kabacki dukt 14
        ja jestem zadowolona i zachecam szczegolnie na wiosne....
    • kafufka Re: przedłużanie włosów 19.05.09, 10:23
      mój fryzjer mi opowiadał, że "przedłużył" sobie taki ogonek z tyłu, opadający na
      kark, ale po kilku dniach musiał z nich zrezygnować, ponieważ nie był w stanie
      prze niego spać smile
    • Gość: Karolina Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:13
      Ja osobiście nigdy nie zdecydowałabym się na przedłużenie czy zagęszczanie włosów
      pomimo tego,że moje do najpiękniejszych nie należą.Moja kumpela zdecydowała się na
      taki zabieg i początkowo jej się podobało...do czasu kiedy ściągnęła doczepienia i
      zobaczyła na swojej głowie mase łysych (dosłownie!)placów.Ale to nie koniec.Zaczęły
      też wypadać z czym nigdy nie miała problemów.Nie wydaje mi się więc,żeby to była
      dobra inwestycja.Może opłaca się jeśli ma się sporo kasy i praktycznie doczepione
      kosmyki zakłada się co miesiąc ale na jednorazowy 'wybryk'raczej się nie sprawda bo
      potem trzeba porządnie zając sie swoimi włosami żeby jakoś wyglądały.uncertain
    • Gość: v. Re: przedłużanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:42
      jestem jak najbardziej ZA przedluzaniem wlosow . sama teraz juz trzeci raz zrobilam
      sobie ten zabieg wlosy i za kazdym razem jestem zadowolona. fakt o wlosy trzeba dbac
      ale to chyba normalne.mam doczepione 125 pasemek i zaplacilam ponad dwa
      tysiace.polecam wlosy Great Lengths utrzymuja sie okolo pol roku i naprawde warto bo
      co najwazniejsze wygladaja naturalnie i nie sa sztywne po kilku myciach co czesto
      spotyka sie w "tanich" wlosach!
      • Gość: janne Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 22:34
        Przedłużanie jest NIEMODNE I TANDETNE. i niszczy naturalne wlosy - jeżeli macie swoje
        włosy cienkie i słabe - to przedłużanie jeszcze bardziej je zniszczy!
      • Gość: Monia Re: przedłużanie włosów IP: *.8.12.vie.surfer.at 21.05.09, 00:38
        A Pani oczywiście pracuje na włosach Great Lengths! Żałosna reklama! Tak jak pisała
        Ala- każde doczepione włosy, nieważne jakiej jakości, niszczą je identycznie jak tipsy
        płytkę paznokcia. Do myślących wybór należy!
      • Gość: jaaaa Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:24
        a gdzie przedluzalasśconfused ja rowniez mialam te wlosyy 2 razy i fryzjerka mi nie
        odpowiada wiec pytam gdzie bo wloski sa swietne, warte swej ceny, ja w sumie
        wydalam juz na nie ponad 4 tysiace.pozdr
    • Gość: ania Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 20.05.09, 22:53
      MOIM ZDANIEM WARTO, NA WYJĄTKOWE OKAZJE
      JA PRZEDŁUŻYŁAM WŁOSY NA WŁASNY ŚLUB, WYGLĄDAŁY CUDOWNIE DOKŁADNIE TAK JAK
      CHCIAŁAM, JEDNAK BYŁY MINUSY, PRZEDŁUŻANE WŁOSY A RACZEJ PASEMKA ZACZĘŁY Z
      CZASEM WYPADAĆ I NISZCZĄ WŁASNE WŁOSY, ALE TE ODRASTAJĄ A WYJĄTKOWE OKAZJE
      ZDARZAJĄ SIĘ TYLKO RAZ
      JA NICZEGO NIE ŻAŁUJĘ, A PIENIĄDZE....PEWNIE I TAK BY SIĘ ROZESZŁY.........
      • Gość: Gość Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:54
        To kosztowny 'zabieg. Ja płace za włosy naturalne, około 130-150 pasemek, ponad
        2000zł. Do tego co 1,5-2miesiące zdjęcie ich, przepięcie do góry, zabiegi
        odżywcze, wiadomo farbowanie - 400zł.
        Co pól roku wymieniam na nowe czyli znów koszt 2000-2500zł.
        Dobre to dla kogoś, kogo stać na to, bo warto, ale tylko dobrej jakości
        naturalne włosy i w dobrym salonie.
        • Gość: przedluzanie włosó Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 18:55
          jezeli chcesz moge ci taniej przedluzyc robie wlosami tylko slowianskimi moje
          gg15955063smile
    • Gość: Hell Re: przedłużanie włosów IP: *.bios.niu.edu 21.05.09, 16:28
      Kilka lat temu przedluzalam/zageszczalam swoje wlosy u fryzjerki, ktora
      przyklejala pasemka u nasady glowy. Takie wlosy trzymaja sie do 6 m-cy, ale
      trzeba zwrocic uwage na szampon/odzywke, ktorych sie uzywa, poniewaz te
      "silikonowe" sprawiaja, ze wlosy sa za sliskie i takie pasemka sie zsuwaja po
      uplywie miesiaca lub dwoch. Aktualnie nie mieszkam w Polsce, mam dostep do
      innych produktow i stawiam zdecydowanie na wpinanie naturalnych wlosow. Mozna
      kupic wlosy naturalne ktore zszyte sa w taka plaska tasiemke, do tej tasiemki
      przyszywa sie klipsy, ktore bardzo silnie trzymaja wpiecie przy skorze. Takie
      wlosy jest latwo odczepic, umyc i przypiac samemu. Wydaje mi sie to bardziej
      higieniczne. Nie trzeba sie martwic o wypadanie pasemek, bo tak wpiete wlosy
      jeszcze nigdy mi sie nei zsunely (nosze je blisko 3 lata). Produkt taki
      zachowuje jakos przez blisko rok. Polecam...
      • Gość: aga Re: przedłużanie włosów IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 16:44
        Ja mam przedłużone włosy na microringi od jakich dwóch tygodni i ani nie odradzam ani
        nie polecam, zależy jak dla kogo. Na początku koszmarnie się spało ale po kilku dniach
        ten problem znika. O włosy trzeba bardzo dbać - to nie podlega żadnej dyskusji. Nie
        ukrywam że trzeba poświęcić im troche czasu żeby ładnie wyglądały ale ogólnie jestem z
        nich zadowolona bo jak nie chce mi sie ich układać zwiąże je w kitke i też wyglądają
        dobrze. Włosy zakładała mi dziewczyna prywatnie więc za 200 42wych cm pasm
        zapłaciłam 380zł ale w salonach fryzjerskich cena waha się od 1200 do 2600 zł. Co do
        mich naturalnych włosów nie wiem czy sie zniszczyły ale jak na razie mi sie nie wydaje.
        Warto łykać jakieś preparaty na włosy żeby je wzmocnić zanim zdecydujecie na
        przedłużenie włosków.
    • Gość: Malwina Re: przedłużanie włosów IP: 91.177.20.* 28.05.09, 15:05
      Nieprawda, ze przedluzanie ZAWSZE oslabia. Zalezy od metody, zalezy jak sie o
      nie dba. Ja mialam wlosy zageszczane, a pozniej tez przedluzane metoda
      japonska. O ile to nadal prawda, w Polsce robi nia wylacznie pani Rena z
      Krakowa,
      www.renaa.skip.pl. Kosmyki wlosow doplata sie malutkimi,
      krociutkimi warkoczykami, bez uzycia zadnych chemikaliow. Trzyma sie
      minimum 3-4 miesiace, jesli wlosy sa zdrowe, sliskie to po tym czasie zaczna sie
      zsuwac. Na zniszczonych lub suchych trzyma sie dluzej, ale nie jest to polecane
      bo odrosty moga sie zaczac platac.

Nosilam wlosy ponad rok, kilkakrotnie przekladane (kiedy odrosna od skory glowy,
      trzeba je zdjac i przeplesc wyzej, co ok. 3 miesiace). Stosowalam sie do
      zalecen, uzywalam odzywek, zaplatalam warkocz na noc, nie suszylam z glowa na
      dol. Przez ten czas wlosy mi tak urosly, ze teraz juz ich nie wspomagam
      dopinanymi. Zawsze uwazalam ze moje naturalne wlosy sa za cienkie zeby nosic
      dlugie, ale dzieki przedluzaniu przyzwyczailam sie do tej mysli i nawet
      polubilam swoje wlosy. Oczywiscie nie sa i nie beda takie grube jak doplatane,
      ale nie przeszkadza mi to, bo sa moje.

Dodam jeszcze ze efekt byl bardzo naturalny, nikt, absolutnie nikt nie zgadl ze
      mam "sztuczne" wlosy, tylko komplementowali ze sa piekne i grube. Wybralam wlosy
      naturalne europejskie w kolorze sredni braz, mozna robic syntetycznymi, ale
      efekt juz nie ten sam. Te co zdjelam (po 3 miesiacach - rok od zalozenia
      pierwszych zdecydowalam sie na dluzsze) mam nadal w domu i nie mam zamiaru ich
      zakladac. Jesli ktos jest zainteresowany odkupieniem to prosze tu napisac
      maila, skontaktuje sie.
      Wtedy zalozenie u pani Reny kosztuje 350 zlotych (a
      nie 950, jak w moim przypadku), bo odpada koszt wlosow.
      • Gość: _Piżamka_ Re: przedłużanie włosów IP: *.zdnet.com.pl 08.07.09, 19:54
        Malwina, napisz na pizamkazdw@wp.pl Jestem zainteresowana włosami smile
    • Gość: Ninka Re: przedłużanie włosów IP: *.elblag.vectranet.pl 10.06.09, 16:59
      Kilka dni temu przedłuzyłam sobie włosy i powiem szczerze, że nie jestem zadowolona,
      ponieważ na pierwszy rzut oka widać różnicęwink w kolorze, strukturze włosa i długości...
      własne włosy mam do ucha, a spod nich wystają mi długie, cienkie piórka... wyglądam
      bardzo nienaturalniesad nie mogę ich nosić rozpuszczonych, jedynie związane wyglądają
      całkiem fajnie, ale przecież nie o to chodziło, żeby je ciągle wiązać... koleżanka, która
      przeprowadziła zabieg twierdzi, że po pewnym czasie doczepione włosy dostosują się do
      moich własnych. Na włosach miałam położony balejaż - średni brąz i jasny blond,
      doczepione pasemka są w takim samym odcieniu, ale kolor się różni, gdyż każdy balejaż
      zmywa się po pewnym czasie. Przed doczepioeniem nie zrobiłam sobie odrostu i stąd
      różnica. Moje włosy zawijają się, a doczepione są idealnie gładkieconfused Doczepiłam sobie
      95 pasemek - na forum czytam, że niektóre dziewczyny mają i po 200, więc zastanawiam
      się, czy gęstość doczepionych włosów ma tu znaczenie, gdyż moje własne są dość
      grubeconfused Koleżanka wykonująca zabieg nie doczepia więcej niż 100 pasemek... nie wiem
      co mam robić z tymi włosami - czekać, aż się dostosują do moich, cieniować je? Dodam,
      że po przedłużeniu nie strzygłam włosów. Zależało mi bardziej na gęstych niż długich
      włosach, a mam długie pióra... proszę o radęsmile
      • Gość: mam długie włosy Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl 29.10.09, 21:43
        Przedłużałam sobie włosy i mi się bardzo podoba. teraz nowości dowiaduje się z
        www.przedluzaniewlosow.com . A wy czytacie takie portale?
        • Gość: beckobeg@gmail.com Re: przedłużanie włosów IP: 213.230.89.* 12.11.09, 10:46
          Hi,

I am inquiring to offer natural hair from Uzbekistan.

Natural black and dark/light brown single drawn bundles 30-35Cm: $340/kilo.

Natural black and dark/light brown single drawn bundles 40-50Cm: $440/kilo.

And 25-35cm same colors for $200/kilo.

I am also offering to cover 1/2 of transportation. Minimum order is two kilos.

Hairs are collected from hair salons and people for payment.

Payment by Western Union or T/T payment. As this is serious endeavour
          to find a customer please let me know if you are interested or not.

I am waiting for your answer.

Thank you.

Bekzod
    • Gość: wiola Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 00:48
      Witam
      Przedłużałam sobie włosy włosami naturalnymi słowiańskimi. Koszt 1300 zł. Byłam
      zadowolona, nie widzę różnicy jeśli chodzi o kondycję moich własnych po zdjęciu i przed.
      Moim zdaniem jesli decydujemy się na taki zabieg to należy przede wszystkim znaleźć
      dobrego fryzjera i zdawać sobie sprawę z tego, że jakość kosztuje. Przed założeniem
      włosów byłam przez fryzjerkę przygotowana na to, że dobra pielęgnacja i porządne
      kosmetyki to podstawa, że mogę mieć przynajmniej na początku dyskomfort przy spaniu,
      że włosy po zdjęciu pasemek mogą być osłabione, że nie moge dopuścić do splątania
      itd.
      Włosy założyłam ze zwykłej próżności - chorowałam i po leczeniu całkowicie wypadły. Nie
      moglam doczekać sie kiedy odrosną do dlugości sprzed choroby. Dzięki przedłużeniu
      przetrzymałam zapuszczanie - po zdjęciu pasm moje włosy były juz dostatecznie długie.
      • Gość: roksana Re: przedłużanie włosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 08:26
        zgadzam się z poprzedniczką ja też przedłużam włosy już od 2 lat zciągam co 4 mce i zakładam ponownie, nie
        zauważyłam różnicy w kondycji włosów a EFEKT!!!!!!! ZNIEWALAJĄCY. MAM NATURALNE WŁOSY BARDZO DOBREJ
        JAKOŚCI !!!! co 4 mce dokupuje 2 dkg i już nie kosztuje tak dużo!!!! ale tzreba się liczyć na początek z kosztem 1500zł
        min. Jeśli ktoś proponuje niższą cenę to napewno nie będziesz zadowolana!!!! jokość włosow będzie porazka, WŁOSY
        BĘDA SZORSTKIE I PLĄCZĄCE SIĘ.KERATYNA TO TEŻ NIEPOROZUMIENIE!!!!włosy się kleją pączą kałtune
        gwarantowane. jak chcesz dobrej jakości włosy i najlepszy zabieg bez kołunów to salon wawa ul. kabacki dukt 14 ja tam
        robie wosy i gwarantuje jakość mogę przesłac moje zdjęcie , tam tez i ta metodą przełuza tez Foremniak ....i.....
        Włodarczyk, naprawde , kto by pomyslał......
    • Gość: kicia Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 20.07.09, 21:16
      kochana znajdż sobie w internecie zdjecia lysych plackow na glowie victorii beckham,
      britney spears, christiny aguilery czy innych gwiazdek. zrobily im się wszystkim od
      doczepiania sztucznych pasemek.
      prawda jest taka, że przedłużanie ZAWSZE niszczy włosy i długim okresie prowadzi do
      lysienia i znacznego oslabienia naturalnych wlosow. te wszystkie panny co tu na forum
      niby zachwalają jakąstam super metodę na przedłużanie, która w ogóle nie niszczy
      włosów, są najprawdopodobniej fryzjerkami napędzającymi sobie klientów. skoro
      celebrities mające kasy jak lodu nie korzystaja z żadnej super łagodnej i nie niszczącej
      metody przedłuzania, znaczy to po prostu ze taka nie istnieje.
      musisz po prostu zapuscic własne włosy. polecam masaże i wcieranie olejku
      kokosowego.
      • Gość: Ewa Re: przedłużanie włosów IP: *.tvk.torun.pl 15.08.09, 14:55
        Witam mam bardzo cienkie, błagie włosy, które przypominają włosy dziecka. Bardziej niż
        na przedłużeniu zależało mi na zagęszczeniu włosów zwłaszcza przy twarzy. Doczepiłam
        sobie po 20 sztucznych pasemek z każej strony (bez zagęszczania tyłu głowy). Koszt
        jedengo sztucznego pasemka to 12 zł. . Za całość zapiłaciłam 500zł i byłam zadowolona.
        Myślę że dalej doczepiałabym włosy gdyby nie to że łączenia-obręcze czy jak to się zwie
        widać przy związaniu włosów w kucyk. Poza tym te włosy strasznie wypadają (mam na
        myśli te sztuczne) i są dosłownie wszędzie! Jeśli chodzi o osłabienie własnych włosów to
        sztuczne pasemka robią namniej krzywdy ze względu na to, że są lekkie i nie obciążają
        tak cebulek. Po zdjęciu ich w zasadzie wszystko jest ok, oprócz samego zdejmowania
        podczas, którego może wypaść trochę własnych włosów. Do przedłużania nie polecam,
        widziałam efekt prostych wystających spod własnych włosów piór u kogoś innego. Do
        zagęszczania myślę że są ok.
    • Gość: Gosc Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 15:20
      Powiem ci jedno...przedluzam wlosy juz nie pierwszy raz [metoda na ringi] i
      jezeli dbasz o te wlosy stosujac odpowiednie odzywki, szampony i jedwab, nie
      uzywasz suszarki chyba ze z opcja chlodnego podmuchu to wtedy wlosy wygladaja
      naprawde ladnie i wcale nie widac roznicy...a co do ceny to ja np. nie robie
      tego u fryzjerki bo fakt jest troche szkoda kasy bo nigdy nie wiadomo jak
      wyjdzie pozatym na same kosmetyki i szczotki trzeba wydac ponad 100zl. Ja
      zamawiam wlosy na allegro a doczepia mi kumpela i wtedy mi sie to oplaca i mam
      piekne dlugie wlosy ;D
    • Gość: Gusia :* Re: przedłużanie włosów IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 14:57
      ja osobiście nie miałam przedłużanych włosów ale bliska mi osoba miała i
      wyglądały jak jej nie skarżyła się że ją ciągnie czy coś więc możesz se zrobić i
      efekt jest super smile
    • avriltoja Re: przedłużanie włosów 22.08.09, 09:12
      Moze i warto ale slyszalam ze potem trzeba wlosy na krotko sciac.
    • weronika.82 Re: przedłużanie włosów 22.08.09, 15:54
      Gość portalu: smb napisał(a):

> Co sądzicie o przedłużaniu włosów? Czy to bardzo obciąża włosy? I czy warte
      > jest to swojej ceny i przynosi zadowalający naturalny efekt?
      nie polecam tego zabiegu, koleżanka bardzo osłabiła sobie tym włosy
    • milupa Re: przedłużanie włosów 16.09.09, 10:20
      Wszystko zależy od tego jakie włosy do przedłużenia zastosujesz. W wielu
      przypadkach wyglądają one wprost śmiesznie i świecą się z daleka wiec bardzo
      łatwo da się zauważyć iż są sztuczne.

Twoje spa
    • milupa Re: przedłużanie włosów 06.11.09, 09:50
      Wszystko zależy od tego jakich włosów albo czego tak naprawdę się użyje. Nieraz
      jak patrzysz na niektóre przedłużane to wyglądają tandetnie z daleka i widać że
      nie są naturalne.
      Hotel Afrodyta Spa
    • Gość: iwonazga Re: przedłużanie włosów IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.09, 19:52
      [b] Jeśli chcesz mieć piękne ,długie ,gęste i lśniące włosy
      to dobrze trafiłaś!
      Pamiętaj!!! Jeżeli decydujesz się na zabieg przedłużania włosów lub
      jakichkolwiek zabieg fryzjerski zapytaj osobę go wykonującą o dokument
      potwierdzający kwalifikacje zawodowe!!!

Jestem pewna ,że jeżeli zdecydujesz się powierzyć mi
      swoje włosy, także dołączysz do grona moich stałych, zaprzyjaźnionych
      klientek!

Polecam metodę keratynową, która polega
      na łączeniu na ciepło pasemek Twoich włosów z pasemkami włosów do przedłużania,
      które zakończone są keratynową łuską.

Keratyna jest to główny budulec łodygi włosa odpowiedzialny
      za jego kondycję, elastyczność oraz wytrzymałość.

Dlatego metoda ta ma także działanie regenerujące i odżywcze.
      Jest to jedna z najnowocześniejszych i najtrwalszych metod,
      oraz ulubiona metoda naszych rodzimych, a także zagranicznych gwiazd.
      Zabieg trwa 2 godziny, a włosy utrzymują się około 4 miesiące,
      co nie oznacza ,że po tym czasie coś się z nimi dzieje. Po prostu
      odrost jest już tak duży ,że uwidaczniają się złącza i należy je zdjąć
      i założyć ponownie-tuż przy skórze.

Używam tylko wysokiej jakości naturalnych włosów.
      Dzięki temu klientka nie ma problemu zarówno w pielęgnacji, jak
      i stylizacji włosów. Można je farbować, prostować prostownicą, skręcać na lokówce,
      na termolokach, wałkach, modelować itp.

Jeśli masz swoje włosy do założenia, nie ma problemu !!!!

W razie jakichkolwiek pytań dzwońcie pod numer

tel: 696-064-932 lub 698-205-806

lub piszcie iwonazga@life.pl

GG: 1835464

Każdej Klientce proponuję konsultację , dotyczącą wyboru gatunku włosa , koloru
      pasemek i ich ilości, w zależności od pożądanego efektu tak, aby osiągnąć olśniewający
      efekt
      • Gość: ANNA Re: przedłużanie włosów IP: *.centertel.pl 11.12.09, 10:21
        PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW. 4 metody. Międzynarodowe Certyfikaty.
        Promocyjne ceny!!!!

Masz krótkie, cienkie włosy? Liczne farbowania, trwała zmieniły ich wygląd?? To
        wszystko przestaje mieć znaczenie. W krótkim czasie, bez użycia chemii możesz
        diametralnie zwiększyć ich objętość i długość. Zapewniam indywidualny dobór
        odpowiedniej metody, jak i rodzaju włosów, co daje maksymalnie pożądany efekt
        końcowy i długotrwałą satysfakcję.
        Pracuję na włosach naturalnych (posiadają potwierdzenie jakości) z linii
        EXCLUSIVE REMY HAIR-(100% naturalne włosy), obecnie najbardziej luksusowy
        produkt na rynku (włosy słowiańskie, europejskie). 100% Human Remy Hair
        Exclusive® dzięki nienaruszonej strukturze, wyglądają na silne i zdrowe,
        zachowując swój blask dłużej niż zwykłe włosy. Posiadają formułę TANGLE FREE-
        nie plączą się.

METODY, KTÓRYMI PRZEDŁUŻAM I ZAGĘSZCZAM WŁOSY:
        - ULTRADŹWIĘKI!!!!!!!- metoda uznawana wręcz za rewolucyjną, polega na
        zastosowaniu fal ultradźwiękowych (na zimno). Praktycznie najbezpieczniejsza
        metoda, nie ingeruje w strukturę naszego włosa.
        - Keratine System- metoda godna polecenia. Pasmo włosów doczepianych zakończone
        jest keratyną (naturalny budulec włosa), przez co nie uczula. Metoda wykonywana
        na ciepło. Włoski nosimy 3-6 miesięcy, po czym zdejmowane są przy użyciu
        Removeru. Miejsce zgrzewu praktycznie niewidoczne.
        - Easy Hair Exclusive- metoda aplikacji pasemek "na zimno", mocowane są na
        zasadzie zacisku przy użyciu maleńkich, niewyczuwalnych tulejek. Bardzo trwałe
        i dyskretne łączenia. Pasemka po cyklu noszenia i regeneracji mogą być jeszcze
        wielokrotnie wykorzystywane. Metoda polecana Paniom, których włosy są cienkie,
        zniszczone lub silnie przetłuszczające się.
        - Micro Rings- "na zimno", włos naturalny łączony jest z przedłużanym za pomocą
        maleńkich obrączek(microringów). Obrączki dopasowane kolorem do Twoich włosów.
        Włosy można podciągać.

Pełna gama kolorów, bez problemu łączymy kolor jasnego blond i ciemnego brązu
        uzyskując efekt naturalnego baleyagu. Przez cały okres noszenia włosków
        zapewniam nad nimi opiekę, w razie pytan, problemów służę pomocą.

MASZ PYTANIA DZWOŃ 603-086-609 lub napisz gg 15560229
        NIE CZEKAJ JUZ DZIŚ UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ. ZABIEG WYKONUJE U SIEBIE
        W DOMU LUB U KLIENTKI CO ZNACZNIE ZMNIEJSZA JEGO CENĘ.
    • Gość: gość Re: przedłużanie włosów IP: *.multimo.pl 20.12.09, 19:50
      Ja osobiście myślę że warto ;] Po tym, co przeczytałam na
      www.przedluzaniewlosow.com wiele rzeczy mi się rozjaśniło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka