guru133 Mam nadzieję że ta dobrana parka kaczystów 27.01.10, 17:31 opuściła komisję na zawsze, bo jak dotąd ich dziłalność ograniczała się do sabotowania pracy komisji i uniemożliwiania jej dochodzenia prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Mam nadzieję że ta dobrana parka kaczystów 27.01.10, 19:29 Może załapali się do "Pędzącego królika" Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 17:38 Cóż to za ludzie wybrali takiego pan M. na posła? Chyba coś im się pomyliło. On się nie nadaje na kierownika przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Solidaruchom brakuje koryt wiec przekrety sobie 27.01.10, 17:38 kradana. He, he, kabaraciarze Odpowiedz Link Zgłoś
wicary najmimorda i spec od tańców na rurze 27.01.10, 17:39 najmimorda i spec od tańców na rurze Moim zdaniem jeżeli chcesz przegrać sprawę w sądzie wynajmij sobie obrońcę Mularczyka , robi wrażenie "wybitnego prawnika" w rzeczywistości to g.... nie prawnik zwyczajny najmimorda z Kozodoju Małego Co innego M Wróbel każdy chciałby mieć taką żonę -bo to i psa w domu trzymać nie trzeba bo zaszczeka (głównie zaszczeka) i na rurze zatańczy a przy okazji lekcje za pierwszoklasistę odrobi, krótko mówiąc CYMES BABA Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 17:40 Eksperci tłumaczyli przepisy prawa mongołom z PiSu jak chłop krasuli na miedzy a oni swoje dymić mataczyć,mataczyć dymić. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W prot 27.01.10, 18:11 Napisz że powinni tłumaczyć tak ,jak Ty tłumaczysz swoim rodzicom chłopie małorolny Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 17:41 PIS i PO - to dwa półdupki tej samej solidaruchowatej dupy! Czuma jest wart Mularczyka, a ten (Za)Mularczyk wart jest Karpiniuka. Sam zaś Karpiniuk jest wart wrednego, ryżego Donka. A Donek to koleś Zbycha, Krzycha, Mira i Rycha.... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W prot 27.01.10, 17:47 dzakarta napisał: > PIS i PO - to dwa półdupki tej samej solidaruchowatej dupy! > Czuma jest wart Mularczyka, a ten (Za)Mularczyk wart jest Karpiniuka. > Sam zaś Karpiniuk jest wart wrednego, ryżego Donka. A Donek to koleś > Zbycha, Krzycha, Mira i Rycha.... krótko mówiąc SAMI SWOI Odpowiedz Link Zgłoś
szopenowszczak Potwierdzam chamskie zachowanie posłów PIS !!! 27.01.10, 17:53 Widziałem i słyszałem. Ordynarne przerywanie przesłuchań przez posłanke Wróbel i Mularczyka. Ciągłe krzyki, jazgot, w szczególności w wykonaniu zatłuszczonej,chamskiej Wróbel !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Re: Potwierdzam chamskie zachowanie posłów PIS !! 27.01.10, 18:06 szopenowszczak napisał: > Widziałem i słyszałem. Ordynarne przerywanie przesłuchań przez posłanke Wróbe > l > i Mularczyka. Ciągłe krzyki, jazgot, w szczególności w wykonaniu > zatłuszczonej,chamskiej Wróbel !!!! Myślę, ze te "występy" tej pary, widziało wielu i ocenią... Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 17:57 Ta cała tuskorządność przekracza już wszelkie granice chamstwa w tych komisjach sejmowych.Jak długo jeszcze pozwolimy na takie kpiny z nas.Ludzie ! Popatrzcie,co te bałwany wyprawiają?Zachowują się tak jakby ich żadne prawa nie obowiązywały.Pokazują to ostatnie zachowania Czumy i Sekuły. Odpowiedz Link Zgłoś
szopenowszczak Jak najwięcej w TV Mularczyka i Wróbel !!! 27.01.10, 18:02 Wtedy na bank, PIS straci całkowicie poparcie Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec typowy przykład nie zrozumienia słowa pisanego 27.01.10, 18:02 w artykule pisze, że to pisowska parka ten Wróbel wraz ze swoją towarzyszką Mularczykową, paralizuje prace komisji - Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Mularczyk,Kempa,Wasserman,Wróbel..gwiazdozbiór PIS 27.01.10, 18:05 telekamery TVPIS rozdane! Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 18:01 I poszli się onanizować; ona mu zrobi lody a on jej poatelkę wyliże. A potem się powieszą na chwałę Kaczegolandu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 18:27 Działalność wszelkich komisji sejmowych,z udziałem PiSowskich błaznów mija się z celem.Oni po prostu realizują z góry rozpisany scenariusz, przez swego karłowatego wodza.Tak wyjaśniać,by nic nie wyjaśnić. Mularczykowi nie pomogło nawet natarcie uszu,przez Kalisza przed Trybunałem Konstytucyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ar_ska Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 18:34 Ależ to pisowskie pojeby!! Załosne ichore ćwoki i młoty. Mułłarczyk i Wróbel-pociąg Pancerny nadaja się co jedynie do szpitala dla normalnych inaczej albo członków(za przeproszeniem tych ostatnich) pis.To chore ludziki. Odpowiedz Link Zgłoś
washner A mówią że lepsza Wróbel w garści niż Mularczyk 27.01.10, 18:44 I gdzie leży prawda - prawda leży bo Mularczyk poszedł za Wróblą. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Może opuszczą Polske, w ramach protestu 27.01.10, 18:55 Na zdrowie. Ja utwierdziłem sie w mniemaniu, że bardziej należy współczuć mężowi Wróbel niż Kempie. To po pierwsze .Po drugie, już nie meczy biednych uczniów. Czy byli jej uczniowie będą mogli wcześniej przejść na rentę??? Zgiń przepadnij maro. Skąd PiS bierze takie parytetowe kobitki. Ma do ich szczęście, Jarek. Może, dlatego kawaler???? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Może opuszczą Polske, w ramach protestu 27.01.10, 19:05 PiS pokazuje swoje twarze,czyli twarze z magla.Byłam zbulwersowana tą hucpą wróblowej,bo Ona nie tylko głupia,ale i chamska.Koniec PiS jest bliski.Tak nie można budować prawdy i sprawiedliwości!Obudżcie się ludziska! Odpowiedz Link Zgłoś
freemp Re: Może opuszczą Polske, w ramach protestu 27.01.10, 19:11 moritani napisał: > Na zdrowie. Ja utwierdziłem sie w mniemaniu, że bardziej należy > współczuć mężowi Wróbel niż Kempie. To po pierwsze .Po drugie, już > nie meczy biednych uczniów. Czy byli jej uczniowie będą mogli > wcześniej przejść na rentę??? Zgiń przepadnij maro. Skąd PiS bierze takie parytetowe kobitki. Ma do ich szczęście, Jarek. Może, dlatego kawaler???? -- no cóż, głupiś niesłychanie; gratuluję PO takich chamów; Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Gdybym................... 27.01.10, 19:04 ..Gdybym.......... byl zwolennikiem PO, musialbym stwierdzic to co szef bylych sluzb.Zalozylismy PO dla elektoratu PZPR.Pod ten elektorat lapia sie rozni.Zasada jedna-okrasc i szkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Preze, mordeczko... 27.01.10, 19:39 znalazłem zgubione zdjęcie z Twojego rodzinnego albumu... shog.pl/fun/radosc_i_duma.gif Nie dziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 19:19 Jak to "twierdza"? A wy z Gw nie byliscie tam i nie widzieliscie co Czuma wyprawia? Bandytyzm bilych kolnierzykow zawsze byl najgorzniejszy i najtrudniejszy do wyeliminowania. Nigdy wiecj Platformy bo to pomieszanie najgorszej masci bandytow z SB, komuchow ktorzy na budzecie krecili lody i innnych szemranych "biznesmenow". Precz z PO i nieszczerym wilczym spojrzeniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 bandycki.uklad.powrocil.... 27.01.10, 19:49 haneczka1950.blox.pl/resource/Ku_Klux_Klan_4_RP.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Re: Rany, i ten przerażliwy jazgot Wróbel...! 27.01.10, 19:20 mimrat1 napisał: > co za ordynarne babsko.... I ta ordynarna baba, ponoć jest nauczycielką ? Panie, chron polskie dzieci przed tą maszkarą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach prawdziwy-moher, to nie człowiek, to Wajdzik z SB 27.01.10, 19:22 znany bandyta i pedofil z okresu stanu wojennego.. katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=W&katalogId=2&subpageKatalogId=2&pageNo=1&nameId=3523&osobaId=11252& Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 19:29 Gratulacje dla Trybunału oraz panów Sekuły i Czumy! Wreszcie znaleziono sposób na rozrabiających Kaczych krętaczy, takich jak pewien Mularczyk (podobno adwokat) i Szafa Czterodrzwiowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Rany, i ten przerażliwy jazgot Wróbel...! 27.01.10, 19:32 Co chcesz PEDAGOG. Czas do szkół przywracać męskich nauczycieli, przez takich Wróbli dzieciaki są znerwicowane i mordują ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
domatorka41 Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 19:36 Ogladałem transmisję. Poslowie PIS zachowywali sie skandalicznie.To nie przystoi zwykłym ludziom, a cóż dopiero "wybrańcom narodu".PIS zapewne ma sporo za skórą, skoro tak desperacko broni swoich.A przecież tu chodzi o prawdę obiektywną. Posłów PIS prawda JEDNAK WYRAZNIE BOLI.I jeszcze jedno , pan Mularczyk jako prawnik powinien znać elementarne zasady prowadzenia konfrontacji.NIESTETY BYŁ Z TYM NA BAKIER.Jaki pan taki kram.Tym ludziom "nikt nie wmówi,ze białe jest białe, a czarne jest czarne". Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W prot 27.01.10, 19:42 Nie przystoi zadawac pytan.Za PO nie przystoi nic.I w zwiazku z tym dostalem za PRL , stanie wojennym wyrok kilku lat.Bylem ja.Bylo PO(czyli ZOMO ) z drugiej strony.Kto mial zadac pytanie?.Probowalem.Nie mialem glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze................ 27.01.10, 19:37 sa zli.Mowic trzeba po mafijnemu; lub po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze........... 27.01.10, 19:40 np.Adolf zalatwilem ci pieciu Polakow na sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze........... 27.01.10, 19:42 I znowu pochlał, czy Ty kiedykolwiek trzeźwiejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze........... 27.01.10, 19:44 Ja ze zbokami nie dyskutuje.Boje sie AIDS.Wiec dyskutuj wsrod Polanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 prawdziwy-moher, "madzys" mendo SB.. 27.01.10, 19:51 Uważaj w kontaktach !!! passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze........... 27.01.10, 19:52 prawdziwy-moher napisał: .Boje sie AIDS Boisz się że zarażasz? Stary jak jesteś nosicielem, to przestań szlajać się z chłopakami, a jak masz HIVa to masz pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze........... 27.01.10, 19:52 Śmieszny moherku - nawijaj dalej az ci beret zasloni oczy - co bys juz nie widzial co piszesz Mozg to ty masz juz przegrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: ..Dla PO ludzie ktorzy mowia madze........... 27.01.10, 20:26 prawdziwy-moher napisał: > Ja ze zbokami nie dyskutuje.Boje sie AIDS.Wiec dyskutuj wsrod Polanskich. Moherku ! Nie masz klawiatury z Polskimi znakami ? Skąd piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ...Dziwne... 27.01.10, 19:56 Dziwne pokolenie PRL.Zli ci co wuwierzyli w III RP.I sa mlodzi.Urodzeni juz w wolnej -niby- Polsce.Sa traktowani jak AK w 1945 Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 prawdziwy-moher,R.Kaczynski miał fajnie za Stalina 27.01.10, 20:02 i Gomułki, super pensja, eleganckie mieszkanie, dzieci nie poznały nigdy biedy Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: ...Dziwne... 27.01.10, 20:24 prawdziwy-moher napisał: > Dziwne pokolenie PRL.Zli ci co wuwierzyli w III RP.I sa mlodzi.Urodzeni juz w w > olnej -niby- Polsce.Sa traktowani jak AK w 1945 CO TO JEST NIBY - POLSKA ? To taka w której nie używa się polskich znaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 20:10 to tylko koltuneria!jak patrze na ta klepe czy kepe to czkawka pewna!!rzygowina!to wszystko!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W prot 27.01.10, 20:46 kazik.k napisał: > to tylko koltuneria!jak patrze na ta klepe czy kepe to czkawka > pewna!!rzygowina!to wszystko!!<Człowieku,ty sie najpierw naucz pisać a POtem czytać tego co napisałeś.ANALFABETA Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Czuma aparatczyk machiny Ryżego 27.01.10, 20:12 Ciekawe, jak Andrew Cz. czuł się, kiedy to jemu pytania zadawał prokurator stanowy w USA? Nie, Andrzejku? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 szakez , dyżurna idiotka.. 27.01.10, 20:49 masz okres, czy to już klimakterium, kołtunko? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Czuma aparatczyk machiny Ryżego 27.01.10, 21:05 szakez napisała: > Ciekawe, jak Andrew Cz. czuł się, kiedy to jemu pytania zadawał prokurator stan > owy w USA? > > Nie, Andrzejku? Czuma, to kolejny z brudnymi łapami PO-matoł.Jak można go było zrobić ministrem a teraz przewodniczącym komisji? W PO nie mają ludzi mądrych i o czystych rękach. Tą partię należy zdelegalizować! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 20:20 Funkcjonowanie posłów PiS w takim parlamencie, skandalicznie prowadzonym przez marszałka Komorowskiego a w szczególności marszałka Niesiołowskiego uwłacza godności tych posłów i winni oni opuścić parlament i nie wracać tam pod żadnym pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 PIS-komuchy powinni zbojkotować Polskę... 27.01.10, 20:33 to dla tych buraków obcy kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlakzkrakowa Posłowie PiS-u bojkotują konfrontację. W proteście 27.01.10, 20:42 Partia Oszustów z odchodem Przeciekiem tuskiem, to wyłącznie szambo. A więc nie dziwi mnie, że odchód sekuła odwiedził dzisiaj obrady komisji naciskowej, żeby nauczyć sie od odchoda czumy jak wykluczyć posłów opozycji. A ja sie cieszę. Więcej takich kup jak karpiniuk, czuma, sekuła i pozostała badda gnojowicy, to więcej ludzi nie idących na głosowanie. I Popaprańcy aut!!!!! A poza tym twierdzę, że Płathfołma winna być zdelegalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
szokez bydlakzkrakowa, cuchnący odbyt osła... 27.01.10, 20:51 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś