stefan26 16.02.10, 17:22 Nie rozsmieszajcie mnie. Jedyny serial do ogladniecia to Krolestwo, Alternatywy 4 albo Robin Hood w wersji angielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asteroida2 Zabawa z widzem 16.02.10, 18:04 Największą wadą tego serialu jest kompletny brak sensu. Najlepiej o tym świadczy zmienianie scenariusza po to, żeby nie sprawdziły się przewidywania fanów. Serial nie opowiada żadnej historii. Jest tylko na bieżąco konstruowanym ciągiem coraz dziwaczniejszych epizodów. Każdy chciałby poznać rozwiązanie zagadek, które go zaciekawiły. Ale żeby po kilku latach oglądania wciąż nie zorientować się, że scenarzyści wcale nie zamierzają ich pokazać, to trzeba być naprawdę frajerem. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_mazoune Re: Zabawa z widzem 16.02.10, 18:26 nie zgadzam się, w tym przypadku to zaleta. w takich produkcjach chodzi właśnie o to by gonić króliczka. ostatnie odcinki pokazują odpowiedzi, które są, jak można było przypuszczać, bardzo rozczarowujące. Odpowiedz Link Zgłoś
tol_erssea Znalezieni zagubieni 16.02.10, 19:09 "doceni wspaniale skonstruowane profile psychologiczne postaci" Słucham?! Przecież tam psychologii nie ma za grosz, tylko kilka krzywych min każdej postaci i jakaś traumatyczna przeszłość KAŻDEGO. Słaby pod względem scenariusza, postaci, dialogów (gdzie tam humor?). Płytka, nadęta bzdura która próbuje być ambitniejsza niż jest. Dobrnęłam do 3/4 pierwszego sezonu i odpuściłam Odpowiedz Link Zgłoś
cypres Re: Znalezieni zagubieni 16.02.10, 20:51 przelaczcie sie na M jak milosc malkontenci. Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch1pincet Znalezieni zagubieni 16.02.10, 20:57 Slaby jest ten serial jak "D jak dekiel".Bzdury tez trzeba umiec opowiedziec-Krolestwo jest genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Lost to fabularyzowana wersja Big Brothera 16.02.10, 21:51 Ludzie lubią oglądać kupę ludzi skazanych na długie przebywanie ze sobą i widzieć jak im po kolei odpie.... Najbardziej denny serial jaki można zrobić. Wytrzymałem 10 minut tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Znalezieni zagubieni 17.02.10, 00:06 Nie ma to jak krytyk, który nie widział, ale już wie, że fatalne :). Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Nie taki znowu genialny... 17.02.10, 07:12 Dotrwałem do połowy pierwszego sezonu i dałem sobie spokój, chociaż lubię tego typu produkcje. Dla mnie ten serial, przestał mieć sens, co odcinek pojawiał się większy absurd. A do Twin Peaks to Lostom baaaaardzo daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Nie taki znowu genialny... 17.02.10, 08:47 ja dotarlam do chyba polowy 3 sezonu, pierwsze 2 uznaje za udane, potem widac brak pomyslu na kontynuacje a raczej zabawy z plataninami czasowow-przestrzennymi, tez niestety nie uwazam tego serialu za genialny, raczej za dobrze wypromowany zeby ludzie do VI sezonu dotarli by znalezc odpowiedzi na sezon I :) Odpowiedz Link Zgłoś