lee.miller 29.04.04, 13:33 Merigold, łatwo Cię poznać, po drętwym stylu :D Nie mam ochoty na więcej, bo to som panie flaki z olejem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akordex Re: do lee.olki :D 29.04.04, 13:43 miriammiriam napisała: > i jaka wzorowa ortografia nie to co Twój bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: do lee.olki :D 29.04.04, 13:58 miriammiriam napisała: > i jaka wzorowa ortografia despotyczne nauczycielki tak majom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: do lee.olki :D 29.04.04, 14:43 nie rozumiem, jak mozna kogos posadzac ze jest kims innym tylko na podstawie samego podejrzenia, ze styl ten sam, i takie tam ble,ble. osmieszacie sie tylko piszac o tym publicznie, bo osoba pomawiana wie i tak, ze jest inaczej. to samo jest ze mna, a konkretnie z podejrzeniem,nie, wrecz pewnosicia, ze jestem pajda. to jest jakis znak charakterystyczny tego forum? a moze to specyfika osob tu piszacych? co na to nasz_psychiatra, zawsze taki chętny (a) do pomocy. moze postawi diagnoze tym osobom? jakiego rodzaju mają zaburzenia? z fizjologicznych stawiam na zaburzenia wzroku i wechu , a psychicznych - mania przesladowcza. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:02 Mnie tam wszystko jedno, kto Ty jesteś. Pomawia to się ludzi o przestępstwa. Lub co najmniej o wykroczenia. So, pozbądź się powaznej przywary pt.mylenie realu z virtualem póki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:05 lee.miller napisała: > Mnie tam wszystko jedno, kto Ty jesteś. > > Pomawia to się ludzi o przestępstwa. Lub co najmniej o wykroczenia. > So, pozbądź się powaznej przywary pt.mylenie realu z virtualem póki czas. nie rozumiem wiec. jestes triss czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:09 > nie rozumiem wiec. jestes triss czy nie? porównanie mojej skromnej osoby do merigold uwazam za najcienszszom obelgie (dla mnie, hihi) :D Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:11 lee.miller napisała: > > nie rozumiem wiec. jestes triss czy nie? > > porównanie mojej skromnej osoby do merigold uwazam za najcienszszom obelgie > (dla mnie, hihi mam wrazenie ze powinno byc na odwrot, ale niech sie wypowie sama zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:13 mnie tam nie interesuje zdanie triss :) a po prawdzie - bez obrazy - Twoje również nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:23 lee.miller napisała: > mnie tam nie interesuje zdanie triss :) > a po prawdzie - bez obrazy - Twoje również nie :D przepraszam, nieptrzebnie sie wtracilam, chcialam cie wziąc w obrone. widze, ze trafilam pod zly adres. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: pitolicie hipolicie :))) 29.04.04, 15:28 Owszem zły :D Poszukaj jakich atakowanych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychiatra Re: do lee.olki :D 29.04.04, 17:03 sekserka napisała: > nie rozumiem, jak mozna kogos posadzac ze jest kims innym tylko na podstawie > samego podejrzenia, ze styl ten sam, i takie tam ble,ble. Otóż można, droga pani. > osmieszacie sie tylko > > piszac o tym publicznie, bo osoba pomawiana wie i tak, ze jest inaczej. Brakuje logicznego związku w Pani wypowiedzi, ale to normalne na tym etapie terapii. Proszę nie pozwalać sobie na jakiekolwiek zmiany dobrego nastroju z tego powodu. Najblizsze spotkanie poswięcimy wyjaśnieniu dlaczego wiedza li tylko osoby zainteresowanej jest niewystarczająca, do publicznego ośmieszenia się. Poczuje się Pani silniejsza i spokojniejsza, mniej zabawne będą wydawać się Pani te wszysktie pomówienia. W kontynuacji jest program uświadamiania, że inny nick nie oznacza jeszcze inna osoba. > to samo > > jest ze mna, a konkretnie z podejrzeniem,nie, wrecz pewnosicia, ze jestem > pajda. Proszę pamiętać, że admini mają wgląd w Pani IP. Proszę nie nadużywać ich cierpliwości. > a moze to specyfika > osob tu piszacych? Jest to od trzech lat specyfika Pani przypadku i nic więcej. > co na to nasz_psychiatra, zawsze taki chętny (a) do pomocy. > moze postawi diagnoze tym osobom? Jeśli same poproszą to owszem, czemu nie. Wasz Psychiatra jest tu dla Was, stawki jak w katalogu plus VAT. Do wglądu w sekretariacie. Pani Sekserko, proszę pamiętać o piątkowej sesji w małych grupkach o 17. 00. Zajęcia bedą tym razem pod hasłem "I ty możesz zostać uzdrowionym ze zmianonickomanii" W programie świadectwa osób, które doświadczyły uleczenia z manii zmieniania nicków na forum, a także wypierania się w żywe oczy konotacji ze swoimi prawdziwymi wcieleniami. Bardzo interesuące wyznania, będzie czas na zadawanie pytań i komentarze. Czekamy na Panią (będą darmowe ciasteczka i kawa). Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica do psychiatry 29.04.04, 17:49 tez chetnie zapisalabym sie do pani na terapie, ale mam do wiednia dosc daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka analizujac tytul tego watku swtierdzam, ze autor 29.04.04, 15:31 piszac "ale sobie po..." miał na mysli nie kochanie sie z partnerką, ale zwyczajne pieprzenie. nic dodac nic ujac na takie stwierdzenie faktu cielesnego bytowania rankiem z partnerką. i dlaczego autor oburza sie na moje i innych uwagi, jesli sam nie ma szacunku dla siebie i partnerki? Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka przepraszam lee. to nie do tego wątku post 29.04.04, 15:33 chodzilo mi oczywiscie o watek Chudego, ale to juz nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: przepraszam lee. to nie do tego wątku post 29.04.04, 15:35 sekserka napisała: > chodzilo mi oczywiscie o watek Chudego, ale to juz nie ma znaczenia. ale moje pytanie jest nadal aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: przepraszam lee. to nie do tego wątku post 29.04.04, 15:41 miriammiriam napisała: > sekserka napisała: > > > chodzilo mi oczywiscie o watek Chudego, ale to juz nie ma znaczenia. > > ale moje pytanie jest nadal aktualne jakie pyatnie, nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: przepraszam lee. to nie do tego wątku post 29.04.04, 15:45 sekserka napisała: > miriammiriam napisała: > > > sekserka napisała: > > > > > chodzilo mi oczywiscie o watek Chudego, ale to juz nie ma znaczenia. > > > > ale moje pytanie jest nadal aktualne > > jakie pyatnie, nie rozumiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12301321&a=12304869 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: analizujac tytul tego watku swtierdzam, ze au IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 29.04.04, 15:33 ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: analizujac tytul tego watku swtierdzam, ze au 29.04.04, 15:34 sekserka napisała: > piszac "ale sobie po..." miał na mysli nie kochanie sie z partnerką, ale > zwyczajne pieprzenie. nic dodac nic ujac na takie stwierdzenie faktu cielesnego > > bytowania rankiem z partnerką. i dlaczego autor oburza sie na moje i innych > uwagi, jesli sam nie ma szacunku dla siebie i partnerki? Ty Sekserka serio piszesz, czy trollem jesteś? troche mnie te Twoje posty skołowały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: analizujac tytul tego watku swtierdzam, ze au 29.04.04, 15:38 > bytowania rankiem z partnerką. i dlaczego autor oburza sie na moje i innych > uwagi, jesli sam nie ma szacunku dla siebie i partnerki? Poniewaz autor jest heteroseksualną kobietą i partnerek z zasady nie miewa :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś