Dodaj do ulubionych

Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo...

04.03.10, 15:13
Prędzej piekło zamarznie niż Prezydent ułaskawi tego bydlaka.
Obserwuj wątek
    • hans.2000 chłopak zmarnował sobie życieALEdziewuchyTEŻszkoda 04.03.10, 15:14

• esteczka Re: chłopak zmarnował sobie życieALEdziewuchyTEŻs 04.03.10, 19:50
        No co Ty nie powiesz?
        • manhu Re: chłopak zmarnował sobie życieALEdziewuchyTEŻs 05.03.10, 15:54
          Zwyczajny troll, chyba że to na poważnie to też powinien dostać 25 lat za ten post (tytuł).
    • 4g63 Re: Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać a 04.03.10, 15:17
      może sądzi że żyje w grze komputerowej, w której wpisanie kodu daje nowe życie i że to tylko zabawa, chory popapraniec, mam nadzieję że brutalnie się rozczaruje
    • minkat Mam nadzieje, ze tym razem prezydent zachowa sie 04.03.10, 15:18
      jak trzeba i bydlaka nie ulaskawi.
      • manhu Re: Mam nadzieje, ze tym razem prezydent zachowa 05.03.10, 15:53
        Co brałaś? Lepiej przestań, bo kompletnie nie rozumiesz dlaczego wcześniej ułaskawił (broniących przez bandytą).
        Przecież jasne jest że go nie ułaskawi, już szybciej powiększy wyrok (jeśliby tylko mógł to do kary śmierci).
    • maxiklej Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 15:18
      wyrok śmieszny, 25 lat za podwójne zabójstwo? za współżycie z nieletnia? i
      jeszcze możliwość zwolnienia po 15 latach?
      Powinna natychmiast zostać przywrócona kara śmierci, wtedy mógłby prosić
      ewentualnie o nią zamiast dożywocia.
    • loppe ten facet 04.03.10, 15:25
      to chyba najohydniejszy zwolennik aborcji o jakim słyszeliśmy
    • kylax1 Glupie katolyki spotkaly sie na drodze. 04.03.10, 15:25
      Jedna nawiedzona 15-latka. Przeciez nie mozna dokonywac aborcji i uzywac
      tabletek antykoncepcyjnych. Ale niekatolycki seks przedslubny mozna.

Drugi 20-latek, katolyk, ktory nie wiedzial o istnieniu czegos takiego jak
      prezerwatywy, czy testy ciazowe.
      • horpyna4 Re: Glupie katolyki spotkaly sie na drodze. 04.03.10, 16:08

Jakbyś umiał czytać, to wiedziałbyś, że gość jest ewangelikiem, a
        nie katolikiem. Co zresztą nijak ma się do jego czynów.
        • kylax1 No to glupi chrzescijanin. 04.03.10, 16:11
          Na jedno wychodzi. PS: poprawic w tym artykule stwierdzenie, ze zostal takze
          skazany za seks z nieletnia. Nieletni to osoba ponizej 17 roku zycia. A w Polsce
          seks mozna uprawiac z osoba 15-letnia wzwyz.
    • bartholomew982 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 15:47
      to ja proszę o przywrócenie kary śmierci specjalnie dla tego skurwysyna
      • olek_01 Re: Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać a 05.03.10, 08:29
        bartholomew982 napisał:

> to ja proszę o przywrócenie kary śmierci specjalnie dla tego skurwysyna

Popieram - ten skur.wysyn powinien wisieć !!!
        i ten nędzny pomiot śmie prosić o ulasakawienie - do piachu z nim!!!
    • jarabbit Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 16:49
      Oko za oko.
      CZAPA, a nie ułaskawienie.
      Bydle pierd......
    • gnago Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 17:03
      "Motywem zabójstwa było to, że nie chciała dokonać aborcji, do czego
      chłopak ją namawiał. 25 lat więzienia to kara łączna dla Jakuba W. nie
      tylko za zabójstwo, ale także za inne czyny, m.in. za współżycie z
      nieletnią i zbezczeszczenie jej zwłok."

O wielki nowy brat zmienił zasady sądowe. W Polsce kar się ponoć nie
      sumuje. Autorowi coś się popieprzyło z jankeskimi prawami
      • mn7 Re: Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać a 05.03.10, 23:50
        Przecież jest wyraźnie napisane, że to kara łączna. Czego nie
        rozumiesz?
    • thelowfatyogurt Ta bestia najlepiej niech zgnije w więzieniu 04.03.10, 17:28
      Za zmarnowanie czyjegoś życia, w dodatku w takich okolicznościach, nigdy nie
      powinien wyjść do ludzi.
    • anders76 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 17:54
      Chyba chce sprawic wrazenie, ze jest niepoczytalny. Takich powinno
      sie podzielic na czesci zamienne dla innych ludzi, to co maja w
      czaszce spalic dokladnie.
      Jakim cudem dostal szanse wyjscia po 15 latach ? Czy sady chca sobie
      zapewnic prace na przyszlosc ?
    • 4v ech, pamiętam tę sprawę 04.03.10, 17:58
      podali imię i pierwszą literę nazwiska tej dziewczyny.

na nk była tylko jedna. i jej zapalali świeczki. a ona żyje i ma się dobrze. od
      razu wiedziałem że to nie ona. słodka i niewinna. taka raczej by nie przespała
      się z jakimś sk...

głupie dziewczyny, no a na tego gnoja to w ogóle szkoda słów. szkoda tylko że
      wyjdzie z paki jako sfrustrowany, po latach cw...a, a jeszcze całkiem młody. mam
      nadzieję że już wtedy będą techniczne możliwości permanentnej inwigilacji takich
      jednostek. i że nawet palcem nie kiwnie bez pozwolenia.

swoją drogą już widzę, jak go Kaczu ułaskawia.... ta, jasne.
    • pani_bozia Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 18:07
      żeby uniknąć w przyszłości takich tragicznych sytuacji, proponuję, zamiast
      rzetelnej edukacji seksualnej, wprowadzić w szkołach trzecią godzinę w
      tygodniu religii i zawiesić na ścianach po dwa krzyżyki w każdej klasie i w
      każdym szkolnym kiblu
    • eugeniuszmg Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 18:41
      Dziwię się,że jeszcze współwięźniowie nie wiedzą z jaką bestią mają do
      czynienia.Po za tym co to za moda na ułaskawianie morderców przez Prezydenta?
      po co wobec tego jest Prawo Karne?.Takie praktyki to nic innego jak oficjalne
      przyzwolenie na samosądy jak i morderstwa z premedytacją.To nie są przypadkowe
      zabójstwa,to są morderstwa zaplanowane z premedytacją,czyżby w Polsce zmieniło
      się ostatnio Prawo Karne?.
      • kylax1 Jacy wspolwiezniowie? 04.03.10, 19:20
        A myslisz, ze owi wspolwiezniowie to za co siedza? Za nielegalna sprzedaz
        pietruszki?
        • eugeniuszmg Re: Jacy wspolwiezniowie? 04.03.10, 19:28
          kylax1 napisał:

> A myslisz, ze owi wspolwiezniowie to za co siedza? Za nielegalna sprzedaz
          > pietruszki?
          >
          Może i masz rację.
    • werter54 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 18:55
      To jest jakas kpina zeby za morderstwo dostac 15 lat! Tak, tak, ja rozumie co napisano, czyli ze za 15 lat bedzie mogl dopiero sie starac o warunkowe zwolnienie. Ale na pewno go wypuszcza za "dobre sprawowanie" i jako juz "zresocjalizowanego". A zaraz potem zwyrodnialec znow kogos zamorduje. Ja mysle ze rozwiazaniem byloby "samobojstwo" w wiezieniu, tak jak sie to robi z niewygodnymi swiadkami.
    • bydlo_prof_wb Gdyby prezydentem była Senyszyn... 04.03.10, 19:34
      miałby jak w banku, a tak przyjdzie odsiedzieć. Mam nadzieję że do końca...

Tak też mi się jawią, jak ten bandyta, zwolennicy mordowania nienarodzonych.
      • prababka44 Re: Gdyby prezydentem była Senyszyn... 04.03.10, 21:23
        Czy tobie bydło_itakdalej jest obojetne, że sie przedstawiasz jako przygłup ?
      • kufa-62 Re: Gdyby prezydentem była Senyszyn... 05.03.10, 02:22
        ROZMAWIAŁEŚ, Z SENYSZYN?
    • puuchatek Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 23:18
      pani_bozia napisała:

> żeby uniknąć w przyszłości takich tragicznych sytuacji, proponuję, zamiast
      > rzetelnej edukacji seksualnej, wprowadzić w szkołach trzecią godzinę w
      > tygodniu religii (...)

No jasne, przecież wiadomo że Kościół jest winien. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale akurat edukacja seksualna (niezależnie od wszystkich pożytków z niej płynących) nie ma _najmniejszego_ wpływu na ilość ciąż wśród nieletnich. ŻADNEGO - to znaczy ani nie powoduje zwiększenia ilości ciąż (jak twierdzą przeciwnicy), ani spadku (jak uważają zwolennicy). Przeprowadzono na ten temat sporo badań, tak w Europie jak w USA i Kanadzie.
    • juzefat0491 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 23:30
      BESTIA !!! W USA dostał by 100-lat.
    • ibarrekolander Łysy 04.03.10, 23:44
      Znowu jakiś krótko wygolony s.....syn! Przypadek?
      • tygru_mrau Re: Łysy 05.03.10, 00:01
        Mam szczerą nadzieję, że to ścierwo zgnije za kratami,
        a współosadzeni okażą się prawdziwymi bestiami.

----
        miau miau
        • kylax1 A za co siedza wspolosadzeni? 05.03.10, 00:07
          Za nielegalne pedzenie bimbru, ze tacy 'moralni'?
    • baalsaack pastor? 04.03.10, 23:53
      A co do powiedzenia ma w tej sprawie pastor? Rozumiem, że dziennikarze pojechali
      do jego rodzinnej miejscowości, to nie mogli też od razu zapytać o zdanie żuli
      spod monopolowego?
    • legrange Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 23:59
      Na okoliczność takich próśb pan prezydent powinien mieć prawo ułaskawić lub
      PODWYŻSZYĆ karę. W tym przypadku na dożywocie. Jaki to polski sąd był łaskawy
      dla zbrodniarza, a zmordowanej i jej matce i ojcu to ktoś pomyślał?
    • kufa-62 Anty- aborcjonista 05.03.10, 02:32
      PRZEPRASZAM,CZEGOŚ .NIE ROZUMIEM.-JAKIŚ IDIOTA MORDUJE CIĘŻARNĄ NASTOLATKĘ(
      CZYLI PRAKTYCZNIE 2 OSOBY.JEDNA ,Z TYCH OSÓB, TO JEGO SYN,LUB CÓRKA.(ŻE
      NIENARODZONE,TO CHYBA ,W TYM PONOĆ KATOLICKIM KRAJU .MAŁO ISTOTNE) NASTĘPNIE
      PROSI ,O .UŁASKAWIENIE?PIĘKNE CZASY!
      • prababka44 Re: Anty- aborcjonista 05.03.10, 10:58
        No kufa...to dowód, że on ma w głowie wielkie, wielkie pustki...
    • toshiro32 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 05.03.10, 09:18
      Pan prezydent powinien wyjątkowo wyrazić zgodę na karę śmierci. Kto
      wie-może coś takiego dałoby mu jednak zwycięstwo w wyborach
    • janasm 25 lat w izolatce 05.03.10, 09:27
      o chlebie i wodzie z możliwością pracy z kulą u nogi w kamieniołomach !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka