krusnik02 04.03.10, 15:13 Prędzej piekło zamarznie niż Prezydent ułaskawi tego bydlaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esteczka Re: chłopak zmarnował sobie życieALEdziewuchyTEŻs 04.03.10, 19:50 No co Ty nie powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: chłopak zmarnował sobie życieALEdziewuchyTEŻs 05.03.10, 15:54 Zwyczajny troll, chyba że to na poważnie to też powinien dostać 25 lat za ten post (tytuł). Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać a 04.03.10, 15:17 może sądzi że żyje w grze komputerowej, w której wpisanie kodu daje nowe życie i że to tylko zabawa, chory popapraniec, mam nadzieję że brutalnie się rozczaruje Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Mam nadzieje, ze tym razem prezydent zachowa sie 04.03.10, 15:18 jak trzeba i bydlaka nie ulaskawi. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Mam nadzieje, ze tym razem prezydent zachowa 05.03.10, 15:53 Co brałaś? Lepiej przestań, bo kompletnie nie rozumiesz dlaczego wcześniej ułaskawił (broniących przez bandytą). Przecież jasne jest że go nie ułaskawi, już szybciej powiększy wyrok (jeśliby tylko mógł to do kary śmierci). Odpowiedz Link Zgłoś
maxiklej Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 15:18 wyrok śmieszny, 25 lat za podwójne zabójstwo? za współżycie z nieletnia? i jeszcze możliwość zwolnienia po 15 latach? Powinna natychmiast zostać przywrócona kara śmierci, wtedy mógłby prosić ewentualnie o nią zamiast dożywocia. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe ten facet 04.03.10, 15:25 to chyba najohydniejszy zwolennik aborcji o jakim słyszeliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Glupie katolyki spotkaly sie na drodze. 04.03.10, 15:25 Jedna nawiedzona 15-latka. Przeciez nie mozna dokonywac aborcji i uzywac tabletek antykoncepcyjnych. Ale niekatolycki seks przedslubny mozna. Drugi 20-latek, katolyk, ktory nie wiedzial o istnieniu czegos takiego jak prezerwatywy, czy testy ciazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Glupie katolyki spotkaly sie na drodze. 04.03.10, 16:08 Jakbyś umiał czytać, to wiedziałbyś, że gość jest ewangelikiem, a nie katolikiem. Co zresztą nijak ma się do jego czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 No to glupi chrzescijanin. 04.03.10, 16:11 Na jedno wychodzi. PS: poprawic w tym artykule stwierdzenie, ze zostal takze skazany za seks z nieletnia. Nieletni to osoba ponizej 17 roku zycia. A w Polsce seks mozna uprawiac z osoba 15-letnia wzwyz. Odpowiedz Link Zgłoś
bartholomew982 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 15:47 to ja proszę o przywrócenie kary śmierci specjalnie dla tego skurwysyna Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać a 05.03.10, 08:29 bartholomew982 napisał: > to ja proszę o przywrócenie kary śmierci specjalnie dla tego skurwysyna Popieram - ten skur.wysyn powinien wisieć !!! i ten nędzny pomiot śmie prosić o ulasakawienie - do piachu z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarabbit Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 16:49 Oko za oko. CZAPA, a nie ułaskawienie. Bydle pierd...... Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 17:03 "Motywem zabójstwa było to, że nie chciała dokonać aborcji, do czego chłopak ją namawiał. 25 lat więzienia to kara łączna dla Jakuba W. nie tylko za zabójstwo, ale także za inne czyny, m.in. za współżycie z nieletnią i zbezczeszczenie jej zwłok." O wielki nowy brat zmienił zasady sądowe. W Polsce kar się ponoć nie sumuje. Autorowi coś się popieprzyło z jankeskimi prawami Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać a 05.03.10, 23:50 Przecież jest wyraźnie napisane, że to kara łączna. Czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
thelowfatyogurt Ta bestia najlepiej niech zgnije w więzieniu 04.03.10, 17:28 Za zmarnowanie czyjegoś życia, w dodatku w takich okolicznościach, nigdy nie powinien wyjść do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 17:54 Chyba chce sprawic wrazenie, ze jest niepoczytalny. Takich powinno sie podzielic na czesci zamienne dla innych ludzi, to co maja w czaszce spalic dokladnie. Jakim cudem dostal szanse wyjscia po 15 latach ? Czy sady chca sobie zapewnic prace na przyszlosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
4v ech, pamiętam tę sprawę 04.03.10, 17:58 podali imię i pierwszą literę nazwiska tej dziewczyny. na nk była tylko jedna. i jej zapalali świeczki. a ona żyje i ma się dobrze. od razu wiedziałem że to nie ona. słodka i niewinna. taka raczej by nie przespała się z jakimś sk... głupie dziewczyny, no a na tego gnoja to w ogóle szkoda słów. szkoda tylko że wyjdzie z paki jako sfrustrowany, po latach cw...a, a jeszcze całkiem młody. mam nadzieję że już wtedy będą techniczne możliwości permanentnej inwigilacji takich jednostek. i że nawet palcem nie kiwnie bez pozwolenia. swoją drogą już widzę, jak go Kaczu ułaskawia.... ta, jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 18:07 żeby uniknąć w przyszłości takich tragicznych sytuacji, proponuję, zamiast rzetelnej edukacji seksualnej, wprowadzić w szkołach trzecią godzinę w tygodniu religii i zawiesić na ścianach po dwa krzyżyki w każdej klasie i w każdym szkolnym kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszmg Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 18:41 Dziwię się,że jeszcze współwięźniowie nie wiedzą z jaką bestią mają do czynienia.Po za tym co to za moda na ułaskawianie morderców przez Prezydenta? po co wobec tego jest Prawo Karne?.Takie praktyki to nic innego jak oficjalne przyzwolenie na samosądy jak i morderstwa z premedytacją.To nie są przypadkowe zabójstwa,to są morderstwa zaplanowane z premedytacją,czyżby w Polsce zmieniło się ostatnio Prawo Karne?. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Jacy wspolwiezniowie? 04.03.10, 19:20 A myslisz, ze owi wspolwiezniowie to za co siedza? Za nielegalna sprzedaz pietruszki? Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszmg Re: Jacy wspolwiezniowie? 04.03.10, 19:28 kylax1 napisał: > A myslisz, ze owi wspolwiezniowie to za co siedza? Za nielegalna sprzedaz > pietruszki? > Może i masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
werter54 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 18:55 To jest jakas kpina zeby za morderstwo dostac 15 lat! Tak, tak, ja rozumie co napisano, czyli ze za 15 lat bedzie mogl dopiero sie starac o warunkowe zwolnienie. Ale na pewno go wypuszcza za "dobre sprawowanie" i jako juz "zresocjalizowanego". A zaraz potem zwyrodnialec znow kogos zamorduje. Ja mysle ze rozwiazaniem byloby "samobojstwo" w wiezieniu, tak jak sie to robi z niewygodnymi swiadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Gdyby prezydentem była Senyszyn... 04.03.10, 19:34 miałby jak w banku, a tak przyjdzie odsiedzieć. Mam nadzieję że do końca... Tak też mi się jawią, jak ten bandyta, zwolennicy mordowania nienarodzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Gdyby prezydentem była Senyszyn... 04.03.10, 21:23 Czy tobie bydło_itakdalej jest obojetne, że sie przedstawiasz jako przygłup ? Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Re: Gdyby prezydentem była Senyszyn... 05.03.10, 02:22 ROZMAWIAŁEŚ, Z SENYSZYN? Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 23:18 pani_bozia napisała: > żeby uniknąć w przyszłości takich tragicznych sytuacji, proponuję, zamiast > rzetelnej edukacji seksualnej, wprowadzić w szkołach trzecią godzinę w > tygodniu religii (...) No jasne, przecież wiadomo że Kościół jest winien. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale akurat edukacja seksualna (niezależnie od wszystkich pożytków z niej płynących) nie ma _najmniejszego_ wpływu na ilość ciąż wśród nieletnich. ŻADNEGO - to znaczy ani nie powoduje zwiększenia ilości ciąż (jak twierdzą przeciwnicy), ani spadku (jak uważają zwolennicy). Przeprowadzono na ten temat sporo badań, tak w Europie jak w USA i Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
juzefat0491 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 23:30 BESTIA !!! W USA dostał by 100-lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ibarrekolander Łysy 04.03.10, 23:44 Znowu jakiś krótko wygolony s.....syn! Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
tygru_mrau Re: Łysy 05.03.10, 00:01 Mam szczerą nadzieję, że to ścierwo zgnije za kratami, a współosadzeni okażą się prawdziwymi bestiami. ---- miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 A za co siedza wspolosadzeni? 05.03.10, 00:07 Za nielegalne pedzenie bimbru, ze tacy 'moralni'? Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack pastor? 04.03.10, 23:53 A co do powiedzenia ma w tej sprawie pastor? Rozumiem, że dziennikarze pojechali do jego rodzinnej miejscowości, to nie mogli też od razu zapytać o zdanie żuli spod monopolowego? Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 04.03.10, 23:59 Na okoliczność takich próśb pan prezydent powinien mieć prawo ułaskawić lub PODWYŻSZYĆ karę. W tym przypadku na dożywocie. Jaki to polski sąd był łaskawy dla zbrodniarza, a zmordowanej i jej matce i ojcu to ktoś pomyślał? Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Anty- aborcjonista 05.03.10, 02:32 PRZEPRASZAM,CZEGOŚ .NIE ROZUMIEM.-JAKIŚ IDIOTA MORDUJE CIĘŻARNĄ NASTOLATKĘ( CZYLI PRAKTYCZNIE 2 OSOBY.JEDNA ,Z TYCH OSÓB, TO JEGO SYN,LUB CÓRKA.(ŻE NIENARODZONE,TO CHYBA ,W TYM PONOĆ KATOLICKIM KRAJU .MAŁO ISTOTNE) NASTĘPNIE PROSI ,O .UŁASKAWIENIE?PIĘKNE CZASY! Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Anty- aborcjonista 05.03.10, 10:58 No kufa...to dowód, że on ma w głowie wielkie, wielkie pustki... Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Zamordował 15-latkę, bo nie chciała dokonać abo... 05.03.10, 09:18 Pan prezydent powinien wyjątkowo wyrazić zgodę na karę śmierci. Kto wie-może coś takiego dałoby mu jednak zwycięstwo w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
janasm 25 lat w izolatce 05.03.10, 09:27 o chlebie i wodzie z możliwością pracy z kulą u nogi w kamieniołomach !!!! Odpowiedz Link Zgłoś