funny5 06.03.10, 19:21 Piss-demokracja.Jeden kandydat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamdre Łubu dubu, łubu dubu, 06.03.10, 19:23 niech nam żyje prezes naszego klubu, nieech żyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 In vitro czy Kaczynski ? :))) 06.03.10, 19:34 Teraz Polacy maja dylemat :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: Oczywiście że invitro ........na kocie 06.03.10, 19:45 niech Yaro zostanie w koncu ojcem Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg a jednak! Sensacyjny finał Parteitagu 06.03.10, 19:49 Program PiSu programem Narodu! Niech żyje potężna IV RP i jej Wielki Przywódca Jarosław Kaczyński! Spokojną i wydajną pracą uczcimy obrady Kongresu Prawa i Sprawiedliwości! Program kaczyzmu jedyną drogą do umocnienia międzynarodowej potęgi IV Rzeczpospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Re: Obstawiałem to zwycięstwo u buka i wygrałem!! 06.03.10, 20:53 Drukuje eRPePe, bo on tak chce. Gospodarka. Poczwara czy poczwarka? Czy wyda motyla? Czy wyda wampira? Rada Potopu Platformy. Może mieć cel potworny. Niby osoby niekaralne. Ale są skazy moralne. Mianowicie nepotyzm. Kaczy patriotyzm. Fundacja Solidarności. I jej nieruchomości. Program pałacowy. Do inflacji gotowy. Dodrukować waluty. Aby system popsuty. Wywołał krach w kraju. Według ich zwyczaju. Ruszy armia moherów. Solidarności pozerów. Obali legalny rząd. Ich gospodarka błąd. Ogłosi ratunek. Rozpocznie werbunek. Paprawka i Sprawka. Żądna władzy pijawka. Drukowanie pieniędzy, przemysł zbrojeniowy. I według PiSu kryzys będziemy mieć z głowy. wyborcza.biz/biznes/1,101562,7565997,Gilowska__Glapinski_i_Kazmierczak_do_RPP.html www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=eUiawyB84ZE&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=ro_rlphazH4&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re: Obstawiałem to zwycięstwo u buka i wygrałem!! 07.03.10, 11:22 Płyną „mohery” statkiem Batskory. Jaja, cebula i pomidory. Ich opalacze wiązane w kostkach. Jak się rozbiorą wzbudzają postrach. Szamboobrony chłoną zwyczaje. Z PiS dzielnie członek partii nastaje. Budżet pozwala nic nie wytwarzać. Po co Wolaków swym ciałem zrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: brakuje planu pięcioletniego :) 06.03.10, 19:54 ale to może już koalicjant SLD założy Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright wybor byl tak sluszny, jak wzrost prezesa 07.03.10, 06:57 Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Prezes nie powiedział nic nowego,nadal nie rozumie 07.03.10, 10:15 czego oczekuje społeczeństwo i dlaczego dostał prztyczka? Poruszył dwa tematy: 1. Polska potrzebuje zmian - to się zgadza, lecz nijak nie możemy sie dowiedziec jakie proponuja i jak je dokonają? 2. Nie lubi Tuska, nie umie tego ukryć ani współpracować a to jest droga do sukcesu Polski i więcej by na tym ugrał niż Tusk, już w 2005 gdyby nie poszedł w stronę niszczenai Tuska a zaczął robić to co mówi byłby do dzisiaj premierem a brat miałby druga kadencję pewną. Potwierdził swoja niereformowalnośc i wyższośc cech charakteru które mu przeszkadzaja w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 PIS pokazuje ,ze jest zwarta partia . 06.03.10, 20:08 Czego nie mozna powiedziec o PO . Polacy beda mieli wybor . I to jest najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg zwartą aż do gorzkiego końca 06.03.10, 20:14 Bis zum bitteren Ende :) Wielu sobie mówiło: to niemożliwe żeby cały wysiłek był na marne! Kiedy Jarosław zamknie się w bunkrze? I z kim??? oto są ważne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Chcialbys w Polsce dyktature PO ? 06.03.10, 20:27 Chcialbys oddac im cala wladze ? Czy na tym polega demokracja ? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Chcialbys w Polsce dyktature PO ? 06.03.10, 20:42 katolik_polski1 napisał: Chcialbys w Polsce dyktature PO ? > Chcialbys oddac im cala wladze ? > Czy na tym polega demokracja ? Demokracja tow. katoliku polega na tym że jest w czym wybierać. Członkowie PiS też mieli wybór, na prezesa albo won ! Żal mi tych ludzi bo całkiem oślepli. Nie grozi nam na pewno dyktatura PO. Po nie potrzebuje nikogo do niczego zmuszać w przeciwieństwie do PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 NSDAP tez niszczyla przeciwnikow ! 06.03.10, 20:47 Dzieki czemu zostala jedyna rzadzaca partia . Ale to z demokracja nie ma nic do czynienia . Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: NSDAP tez niszczyla przeciwnikow ! 06.03.10, 21:30 katolik_polski1 napisał: NSDAP tez niszczyla przeciwnikow ! > Dzieki czemu zostala jedyna rzadzaca partia . > Ale to z demokracja nie ma nic do czynienia . Posłuchaj ze zrozumieniem swojego prezia i postaraj się o polskie znaki w klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżbyś w tym momencie porównał PiS do NSDAP? 06.03.10, 22:34 Przecież to PiS próbował wszelkimi siłami zniszczyć swoich politycznych przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Główną ideą PiS jest zniszczenie Tuska i PO 07.03.10, 13:46 jest to podyktowane ambicjami rodzinnymi Kaczyńskich oraz pośrednio zbieżne z linią polityczna Rydzyka i części hierarchów koscielnych. Możesz wylewac tu różne ekskrementy polityczne ale to co napisałem ma potwierdzenie w rzeczywistości, wystarczy posłuchać, poczytać, skonfrontować z pewnymi decyzjami i zachowaniami a otrzymamy obraz rzeczywisty. Ja nie smiałbym którejkolwiek partii zarzucić zapędów dyktatorskich, nasz system na to nie pozwala a walki miedzypartyjne będa zawsze, szkoda tylko że ambicje rodzinne nie pokrywają się z potrzebami kraju Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Chcialbys w Polsce dyktature PO ? 06.03.10, 22:54 dwa lata temu pewna partia, którą znam ale jej nazwy nie powiem miała całą władzę. ale zamiast wykorzystać świetną koniunkturę na świecie przeputała cały dochód na mundurki i becikowe, czyli pomysły lpr, bo swoich nie mieli. NIC nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Chcialbys w Polsce dyktature PO ? 06.03.10, 22:56 tylko mieszkania cholernie w tym czasie zdrożały, a miało ich być 3 mlny więcej... ciekawe komu to było na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Oprócz tego napluli w twarz swoim wyborcom 07.03.10, 13:25 Podziwiam do dzisiaj ten "majstersztyk", wygrywając podwójne wybory, w ciągu dwóch lat sami podali się do dymisji ze wzgledu na oczywista nieudaczność. Takim jak ja zasugerowali że stałem tam gdzie ZOMO, owszem stałem, tylko że naprzeciw, ciekawe czy prosto w oczy by mi to powiedział? Zaiste geniusze, może by tak na własny koszt pokazali jak prosperują i pomnażaja dobro? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Sa przesłanki do dyktatury ze strony PO? 07.03.10, 12:58 W demokracji wyborcy decyduja komu ufają, na podstawie wyników wyborów nie musisz sie obawiać dyktatury. Na jakie znamiona i zachowania wg ciebie trzeba zwracac uwagę by dostrzec chęć zawłaszczenia Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Re: PIS pokazuje ,ze jest zwarta partia . 07.03.10, 02:40 JASNE! KATOLIKU!.A,RESZTA RODZINY ZDROWA? Odpowiedz Link Zgłoś
michal747 Re: PIS pokazuje ,ze jest zwarta partia . 07.03.10, 04:00 Zwarci i gotowi. Poślady tak spięte, że aż ich zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 A gdzie 3 000 000 mieszkań PiS Prezesie ?? 07.03.10, 10:30 czekamy na 3 000 000 mieszkań zanim wszyscy wyjedziemy na wakacje do Egiptu, Tunezji i Maroka... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright co z tego, skoro kandydat PiS na prezydenta 07.03.10, 06:58 ma klopot ze zwieraczem? Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: PIS pokazuje ,ze jest zwarta partia . 07.03.10, 11:08 A ton wypowiedzi jej aparatczyków jest swobodny i szczery do bólu: "Potrzebowaliśmy takiego dowodu jedności i wewnętrznej solidarności. Przyjęcie funkcji prezesa PiS wiąże się z olbrzymią odpowiedzialnością. Na chwilę obecną nie ma w partii innej osoby, która mogłaby nią pokierować - komentuje poseł Arkadiusz Mularczyk." katolik_polski1 napisał: > Czego nie mozna powiedziec o PO . > Polacy beda mieli wybor . > I to jest najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Zwycięstwo tow.Jarosława to zwycięstwo parytetu da 06.03.10, 19:51 msko-męskiego na jednym stanowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Yaro ma prawie 40 mln dziatek 06.03.10, 19:54 To Ojciec Narodu, własne szczęście złożył na ołtarzu miłości Ojczyzny! To ostatni romantyk. Rewolucjonista. Gigant w wątłym ciele. Triumf woli. Źródło mądrości. Słońce Żoliborza. Jego myśl porusza turbiny. Wyprzedził swoją epokę. Niech żyje! Niech żyje! JAREK PARTIA JAREK PARTIA JAREK PARTIA! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Yaro ma prawie 40 mln dziatek 07.03.10, 21:27 qawsedrftg napisał: > To Ojciec Narodu, własne szczęście złożył na ołtarzu > miłości Ojczyzny! To ostatni romantyk. Rewolucjonista. > Gigant w wątłym ciele. Triumf woli. Źródło mądrości. > Słońce Żoliborza. Jego myśl porusza turbiny. > Wyprzedził swoją epokę. Niech żyje! Niech żyje! > > JAREK PARTIA JAREK PARTIA JAREK PARTIA! Nie 40 000 000, ale 39 999 999. Ja nie jestem jego synem. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Polecą głowy 06.03.10, 19:47 A tych 50-ciu, co głosowało przeciw Jarkowi, zostanie wywalonych z PiS'u. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Polecą głowy 06.03.10, 19:56 tetlian napisał: > A tych 50-ciu, co głosowało przeciw Jarkowi, zostanie wywalonych z PiS'u. > Niekoniecznie. Może wytypowano ich celowo, żeby stworzyć pozory? Odpowiedz Link Zgłoś
kr-ok Re: Polecą głowy 06.03.10, 21:05 O czym wy piszecie,jakich 50,jeśli było 1200 delegatów,a pan Kaczyński otrzymał 999 głosów to różnica wynosi 201,czyli jest demokracja i niejednomyślność i o żadnym wyrzucaniu nie może być mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alumagus Re: Polecą głowy 06.03.10, 21:28 kr-ok napisała: > O czym wy piszecie,jakich 50,jeśli było 1200 delegatów,a pan Kaczyński otrzyma > ł > 999 głosów to różnica wynosi 201,czyli jest demokracja i niejednomyślność i o > żadnym wyrzucaniu nie może być mowy. Słuchaj buraka Białorusi, bo cię inaczej przymusi. Białoruski wódz milicji. Kołchoźnika aparycji. Dialektycznie musi. Mieć wroga Białorusi. Gdy dwa buraki płaca. Jeden burak przywódca. Dobrobyt wór kartoszki. Całoroczne kaloszki. Weź paternalizację. Batiuszki demokrację. Mniejszość daje za kraty. Siedź jak królik łaciaty. Zna rosyjski jedynie. Lud zamyka jak świnie. Przeto, że chcą kultury. Nie dyktatora marmury. www.youtube.com/watch?v=c70JLMWXYfk&feature=related www.youtube.com/watch?v=qDdZYUbNACo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright nic nie poleci, bo to bylo PR-polecenie 07.03.10, 07:10 ze niby dymokracja i wicie, my som stunt. Chyba, ze uwierzyli wyborczej, ze mozna sie upic bez kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Kaczyński laik nie tylko ekonomii 06.03.10, 23:48 Krzyczy o deficycie a jeszcze nie dawno wrzeszczał, że jest kryzys i trzeba drukować pieniądze. Gdyby PIS był przy władzy, teraz byłoby 100 mld deficytu i taka jest prawda o tym ignorancie. Kłamczyński i bezczelny indolent w zakresie ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Kaczyński laik nie tylko ekonomii 07.03.10, 01:43 Na turystyce też się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: In vitro czy Kaczynski ? :))) 07.03.10, 08:46 katolik_polski1 napisał: > Teraz Polacy maja dylemat :) Faktycznie mamy wielki dylemat. Śmiać się czy wyć z przerażenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: In vitro czy Kaczynski ? :))) 07.03.10, 10:05 katolik_polski1 napisał: > Teraz Polacy maja dylemat :) Ja tam nie mam żadnego:P Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Czy ja gdzieś tego nie czytałem ? :))) 07.03.10, 10:51 "Polska potrzebuje odpowiedzialnej polityki i odpowiedniego kierownictwa. Jedna partia jest w stanie to kierownictwo zapewnić. To Prawo i Sprawiedliwość" - dodał." Kiedyś, w latach 60-tych odkryłem na strychu wrocławskiej kamienicy zniszczoną przedwojenną książkę bez okładki i strony tytułowej, nieudolnie przetłumaczoną na polski. Generalnie nieznany autor natrętnie pisał o jakieś walce o lepsze jutro, przestrzeń życiową i sprawiedliwość historyczną. Chyba autor przemówienia Generalnego Prezesa Partii też tą książkę czytał. Jaki ta książka mogła mieć tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Jedyny wódz, jedynie słuszny 07.03.10, 10:33 dreamdre napisał: > niech nam żyje prezes naszego klubu, nieech żyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk Niesamowite, Jareczek pokonał wszystkich rywali !! 06.03.10, 19:25 co za intelekt, charyzma.. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna i jeszce ten wyglad i postura .... 06.03.10, 19:40 cudoktusk napisał: > co za intelekt, charyzma.. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Produkujmy bezrobotnych in vitro :) 06.03.10, 19:25 To odpowiedz PO na kongres PIS . Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: Płodźmy i zakopujmy żywcem 06.03.10, 19:29 oto odpowiedź katolików Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkom_rosnie_w_zimnej_wodzie ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "rzepy" 06.03.10, 19:26 z "narodowym" POzdrowieniem tnij.org/f27c PiSuary zapamiętajcie !!!! ...nie uda wam się powtórka z 2005 , kiedy OSZUKALIŚCIE POlaków.... 2007__ 2009__ 2010__ 2011 ___ to są daty, które przejdą do historii POlski W 2007 rozPOczął się proces unicestwiania ZŁA pod nazwą Kaczyńscy i PiS i nikt z was tego biegu wydarzeń nie jest w stanie zatrzymać. Natomiast w tym roku i w przyszłym nastąpi apogeum tego procesu... PiS i Kaczyńscy już nigdy w historii POlski nie dojdą do władzy... ____________ ...Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu tnij.org/cswp Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk 1200 delegatów, "za" głosowało 999..... 06.03.10, 19:31 to 201 przeciw.... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: 1200 delegatów, "za" głosowało 999..... 06.03.10, 19:40 cudoktusk napisał: > to 201 przeciw.... 999 mialo zielone kropki na karcie wstepu oni mieli glosowac ZA!! PRZECIW MIELI CZERWONE KROPKI. to tak zeby wygladalo bardziej wiarygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: to kamuflaż, odwróć te dziewiatki i mamy 06.03.10, 19:47 666 co na to Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: 1200 delegatów, "za" głosowało 999..... 06.03.10, 20:49 cudoktusk napisał: > to 201 przeciw....<Wy,PełOwiaki,wszystkie (pali)koty chcielibyście POodwracać ogonami w swoją stronę Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "r 06.03.10, 19:43 SIEG HAIL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Jutro Gosiu postawi teczkę przy Wodzu i wyjdzie do 06.03.10, 20:02 Jutro Gosiu postawi teczkę przy Wodzu i wyjdzie do klopa. Historia powtarza się - jako farsa! Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "r 06.03.10, 20:03 i jeszcze: (to drugie to o bracie, ale co za różnica...) 1) www.youtube.com/watch?v=eIdwvAii92c 2) www.youtube.com/watch?v=eIdwvAii92c UWAGA! PROSZĘ OGLĄDAĆ W KOLEJNOŚCI, KTÓRĄ PODAŁEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "r 06.03.10, 20:15 www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8&feature=related to jest to drugie, żle mi się wkleiło... Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "r 06.03.10, 20:18 www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8&feature=related to jest to drugie, żle mi się wkleiło Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "r 06.03.10, 20:40 jeszcze koniecznie i to: www.youtube.com/watch#!v=SLF-zpmD0g0&feature=related www.youtube.com/watch#!v=CloeZFD_do4&feature=related www.youtube.com/watch#!v=fZxa6QrVkdg&feature=related www.youtube.com/watch#!v=xZODUbjUknQ&feature=related www.youtube.com/watch#!v=MdujNlDRNiU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: ein Volk, ein Reich, ein Führer__zdjęcie z "r 06.03.10, 20:46 a także to www.youtube.com/watch#!v=3tleOuB7I24&feature=related KONIECZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:27 Oj, obawiam sie że ci co byli przeciw Jarkowi mogą sie problemów spodziewać...jak oni śmieli na poprzeć Jarosława? Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Niespodzianka hehehe na tylu kandydatów 06.03.10, 19:28 hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Sensacyjna wiadomość 06.03.10, 19:28 Jak nazwać dziennikarswo robiące z pisowskiego parteitagu wiadomośc dnia i ogłaszające newsa o wyborze Kaczyńskiego na prezesa pod nagłówkiem "z ostatniej chwili"? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sensacyjna wiadomość 06.03.10, 19:50 mn7 napisała: > Jak nazwać dziennikarswo robiące z pisowskiego parteitagu wiadomośc > dnia i ogłaszające newsa o wyborze Kaczyńskiego na prezesa pod > nagłówkiem "z ostatniej chwili"? Bo walka była tak zacięta, że do ostatniej chwili nie było wiadomo, czy kandydat uzyska wymaganą ilość głosów! "Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy" (J. Stalin) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sensacyjna wiadomość 06.03.10, 20:08 mn7 napisała: > Jak nazwać dziennikarswo robiące z pisowskiego parteitagu wiadomośc > dnia i ogłaszające newsa o wyborze Kaczyńskiego na prezesa pod > nagłówkiem "z ostatniej chwili"? ***************************** Zawsze jest to jakaś okazja do złośliwych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:31 jakroslaw kaczynski pokonal swego kandydata?,,no tego ,no znacie go ,no jak on sie nazywal?,,,,,eee nie wazne wygral i to sie liczy,,hahahahah DUPOKRACJIA -domena PiS Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Kaczyzm najwyższym stadium demokracji! 06.03.10, 20:13 Dyktatura patriotyczna przodującym ustrojem XXI wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
nienijaki Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:31 999 za? prawie jak 666 :D Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma jeszcze dzień, jeszcze dwa i...frrru ! 06.03.10, 19:32 poszły kaczuszki na.....wodę (tzn. z wodą) ! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: No i gdzie ten rozlam w pis GoWniarze hehe 06.03.10, 19:39 "rekin" ty nie badz taka szprotka,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
nienijaki Re: No i gdzie ten rozlam w pis GoWniarze hehe 06.03.10, 19:44 999? Toż to Antychryst na głowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 PiS juz dawni znalazł się n równi pochyłej. Od 06.03.10, 19:33 dziś ta równia stała się jeszcze bardziej pochyła. Szerokiej drogi:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza co za niespodzianka!!! 06.03.10, 19:33 Jarek znów prezesem! A tych 50 niepokornych, co ośmielili się zagłosować przeciw, już wkrótce pożałuje, że się w ogóle narodzili. Sieg heil, kaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac W PiS to standard. Gorzej jak i PO nam taką 06.03.10, 19:33 "niespodziankę" zafunduje. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah lista kandydatow w PiS 06.03.10, 19:36 1)JAROSLAW KACZYNSKI 2)KACZYNSKI JAROSLAW i prosze nie zarzucac ze w Pis nie ma demokratycznych wyborow,,;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Re: lista kandydatow w PiS 06.03.10, 19:50 A właśnie, że nie! Bo było tak: Jarosław Kaczyński Kaczyński Jarosław I z tej dwójki kandydatów dokonano wyboru;) Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Panie Prezes! ja chce na Seszele ! Pan mnie kup 06.03.10, 19:38 bilet żebym ja się mógł wytarzać w piasku i popływać! Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna 99.9% za - jak w PZPR i komunistycznych krajach... 06.03.10, 19:39 Naprawde trudno uwierzyc,ze w 21-szym wieku sa jeszcze takie partie i to w demokratycznym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: 99.9% za - jak w PZPR i komunistycznych kraja 06.03.10, 19:41 Tak wybierano I-szych sekretarzy PZPR,był jeden niezastąpiony i wybierało go 110% delegatów. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:40 51 przeciw (5% ogółu matołów) - naczelny pisiorek musi o jakimś więzieniu pomyśleć dla buntowników. Odpowiedz Link Zgłoś
pisochlapus Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:40 Za PRL też był jeden kandydat PZPR i zawsze wygrywał. Teraz PiS jest partią dyktatorską z prezesem niezniszczlnym jak Łukaszenka, Fidel Kastro czy inni dyktatorzy. I poparli go wystraszeni podlizuski, mię- czaki itp. itd. Jednak znależli się też tacy, którzy mają mimo wszys- to swoje zdanie i nie dadzą się za nos wodzić. Wielu wspaniałych po- lityków i szlachetnych ludzi wcześniej już opuściło PiS. A ilu jeszcze opuści? Może przekonają się jak nimi się manipuluje i kto tu rządzi. I takie głupoty prezes wygaduje i chce znowu rządzić. Kim? Nie nami. Mi juz przekobaliśmy się po czemu funt licha. Co to za partia i jak rządziła. Niedoczekanie. Precz. Rozwiązać PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
papylon Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:40 Jak Stalin co ma usta slodze od malin! Niech zyje!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrednyluke Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:41 999 - szatan XXL. Wydało się :P Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:42 Prezesem partii oszołomów może być tylko największy oszołom. I łajdus... Odpowiedz Link Zgłoś
nienijaki Jarek jest jak Mojżesz :) 06.03.10, 19:42 Te miliony Polaków w Egipcie w 2020, hehe. A potem przeprowadzi nas przez Morze Czerwone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jarek jest jak Mojżesz :) 06.03.10, 19:54 nienijaki napisał: > Te miliony Polaków w Egipcie w 2020, hehe. A potem przeprowadzi nas przez > Morze Czerwone!!! Miliony Polaków w Egipcie? Czyzby szykowała się nowa "ucieczka do Egiptu"? Już tacy jedni uciekli, ale wrócili, kiedy dowiedzieli sie o zmianie władzy. Może historia sie powtórzy? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Jarek jest jak Mojżesz :) 06.03.10, 20:57 i111.photobucket.com/albums/n121/Pest66/Sandra_Lewandowska_nago_Maksymiuk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yeti362 Jarosław Kaczyński ponownie prezesem PiS 06.03.10, 19:43 Jaki Pan, taki kram. Z tym wyjątkiem, że na "Pana" trzeba wyglądać..Swojsko- Kret na kretowisku. Odpowiedz Link Zgłoś