Dodaj do ulubionych

ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.07.05, 21:34
ludzie pisze to do wszystkich którzy sie nie dostali lub wygląda na to ze się nie dostaną!! to ze zdaliśmy maturę to już wieliki krok a czy na studia pójdziesz teraz czy za rok nieważne!! każdy by wolał teraz ale moze roczek odpoczynku dobrze zrobi!! pozdrawiam wszystkich załamanych no i pewniaków którzy już miejsce mają!! BĘDZIE DOBRZE!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aniolek Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 21:36
      a ty sie gdzies dostałas/es?
    • Gość: zrezygnowana Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:38
      Dzieki... to mile,ze sa wsrod nas jeszcze takie osoby. :)

Rowniez pozdrawiam wszystkich zalamanych i zrezygnowanych,do ktorych niestety
      ja takze sie zaliczam :( i tych szczesliwcow takze...

Damy rade? Damy!! :)
      • another_story Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 21:40
        Twardym trza być, a nie miętkim...
      • patuskad Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 21:43
        dostałam się, ale mój chłopak i brat nie i wiem co oni przeżywają!! przykro mi ale staram się ich pocieszać jak każdego kto się nie dostał!! skończyłąm dobre liceum a z mojej klasy o ile wiem to dwie osoby się dostały!! więc jaka to sprawiedliwoąć!!
    • Gość: qwatch Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:42
      ok, moze byc roczek przerwy, ale tylko wtedy, gdy kazdy z tych zrezygnowanych
      bedzie mial jakies zajecie. Bo jesli czlowiek oduczy sie uczyc, to bedzie
      kiepsko w zdawaniu w przyszlym roku. A moze sie myle... przeciez wszystko jest
      wzgledne...ehh...
      • patuskad Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 21:46
        rzeczywiście wzglądne!! ja to już po miesiącu przerwy po matuzre nie mogłam zmusić się do nauki do egzaminów!! ale to od każdego zależy!! jak się chce to się potrafi jak moja babcia mawia:)
      • Gość: aniolek Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 21:47
        patuskad, a na jakim kierunku bedziesz? pochwal sie :)
        • patuskad Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 21:49
          dostałam się na sggw na finanse i bankowośc i narazie tam mam papiery ale dostałam się też na uw na zarządzaie no i czekam na wyniki na sgh!!
          • Gość: angel5 Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:30
            Gratulacje, patuskad! Ja ...niestety, może za rok
    • Gość: adam_nar Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.238.* 14.07.05, 21:52
      Hej :)
      Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do słów. :)

PS. U mnie z ok. 15 osób z klasy, które mają już wyniki dostały się zaledwie 2
      więc nowi maturzysci, którzy myslicie, że jesteście sami- głowy do góry! U mnie
      w miasteczku jest uczelnia prywatna, po której przyjmują bez problemu na UMCS
      (UMCS jest uczelnią partnerską). Poza tym...z początku myślałem, ze jestem sam,
      taka 'sierota', której nie wzięli na studia. A tu okazuje się, ze nowi
      maturzysci beznadziejnie wyszli na rekutacji. Ale co tam :) Lepiej zaocznie niz
      w ogóle. A zaoczni studenci też moga np. dostac stypendium :)
      • Gość: aniolek Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 21:55
        o ile stać Cie na zaoczne, wieczorowe czy prywatna uczelnie :/
        • Gość: adam_nar Re: ZDALIŚMY TO NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.238.* 14.07.05, 22:01
          Akurat na UMCS są stypendia socjalne, dla osob, których nie stać. na
          politologii (3000 za rok) czesne miesieczne wynosi 300 zł na miesiac, a dojazd
          to ok. 100 zł w miesiacu. Chyba wystarczy akurat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka