jatokomtur Kawaler prezydentem? Pierwszą Damą mogłaby być ... 29.04.10, 01:24 Zbyszek Ziobro i nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_jeden Ja proponuję Ziobrę na pierwszą damę 29.04.10, 08:37 Jakby go umalować, założyć mu czerwoną sukienkę pasuje jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaleksandra Andżelika Borys!!! 30.04.10, 13:25 Ładna, młoda, patriotka, katoliczka, jeszcze dzieci może urodzić, no i z zagranicy, jak Carla Bruni :-) Buty od Prady, ale na mandat to pieniędzy nie ma, wszystko wydaje na waciki. Nic nie szkodzi, że bez posagu, naród się zrzuci na wiano. I jeszcze może Polska odzyska Grodno?????? Odpowiedz Link Zgłoś
profesorbeton Re: Andżelika Borys!!! 02.05.10, 22:10 Ladna? Poza tym kobieta nie pasuje do geja! Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Czy ktoś juz przeprosił Szymborską? 30.04.10, 13:29 Czy ktoś juz przeprosił Szymborską za te obraźliwe insynuacje, ze mogłaby w ogóle brać pod uwagę rolę "Pierwszej Damy" przy kimś takim, jak Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku ona już napisała stosowny wierszyk 04.05.10, 17:58 "tego się nie robi kotu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Kawaler prezydentem? Pierwszą Damą mogłaby być ... 02.05.10, 08:03 A może kot? Odpowiedz Link Zgłoś
profesorbeton Gej prezydentem? Pierwszą Damą mogłby być ... 02.05.10, 22:08 ... jego staly partner, ktory, nie wiadomo czemu, w XXI wieku, w srodku Europy, wciaz nie jest znany wyborcom... Tak jakby bycie gejem bylo dzis czyms wstydliwym! Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Wiem! Isabelle 04.05.10, 11:34 Już wiem! Isabelle będzie dobrą 1wszą Damą. Kazio wypożyczy Isabelle Jarkowi-tak po koleżeńsku. Zazdrosny być nie może bo wiadomo:). Jako drugą Damę proponuję Cukier-Kotkę. Cukier bo słodka a Kotka bo podobno ma Kota i będzie do kompletu. Wiem,wiem-ta aktorka ma G zamiast K. Ale miło sobie pomarzyć-no nie? Byłoby tak rodzinnie,tak pięknie! I potem posunie się trochę sarkofag na Wawelu,Pan Dziwisz po koleżeńsku przyjmie Jareczka z kotusiem i będa waliły tłuuuumy! Jak sobie to wyobraziłem to tak lekko mi się zrobiło na sercu... Odpowiedz Link Zgłoś
zozo00 Kawaler prezydentem? Pierwszą Damą mogłaby być ... 04.05.10, 19:12 Ludzie dlaczego jestescie tacy durni????? Dla mnie pierwsza dama moze byc TW Alik. 3 dni nie ogladalem TV i nie czytalem idiotycznych doniesien pseudo dziennikartzy.To byly piekne dni!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zozo00 Kawaler prezydentem? Pierwszą Damą mogłaby być ... 04.05.10, 19:14 Plywak zoltobrzezek na Prezydenta!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Kawaler prezydentem? Pierwszą Damą mogłaby być ... 22.06.10, 18:18 wam zalezy tylko na pieniadzach,oto dlaczego zamordowaliscie Prezydenta Kaczynskiego i pozostalych 95 Polakow.Oto jeden ze zdrajcow narodu polskieg ktory przez Komora zostal na to stanowisko powolany ,ale juz niedlugo skonczy sie wasza zydowska hegemonia.Dobrze zmanipulowaliscie znow obecne wybory -jak za komuny.: -wolnemedia.net/?p=22366 -gegenjay.wordpress.com/ -forum.hotnews.pl/fpolska,0,1449,13548671,List_do_PKW_i_SN.html Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Kawaler prezydentem? Pierwszą Damą mogłaby być ... 22.06.10, 18:22 judeopolonia.wordpress.com/jak-zgotowano-krzyz-narodowi-polskiemu/ Odpowiedz Link Zgłoś