xxiii.viii.mcmlxxix 29.04.10, 08:09 First Lady, jak nic. fantastyczna jest Jej biografia Fryderyka Jarossy'ego "Urodził go Niebieski Ptak". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulejja Stefania ze Słonecznej 29.04.10, 08:11 Pani Stefanio, Pani teksty były dla mnie źródłem radości. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.strzemieczna Stefania ze Słonecznej 29.04.10, 08:22 Uwielbiałam ją. Niestety niewiele już zostało osób z taką inteligencją i poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
tursen77 Stefania ze Słonecznej 29.04.10, 09:35 A ja spotkałem Ją kiedyś w gronie taterników przy przekraczaniu granicy na Łysej Polanie.Żal, będzie brakowało Jej humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik Żegnamy 29.04.10, 16:05 Żegnamy fajną, miłą i dowcipną Panią. ----------------------------- niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Re: Stefania ze Słonecznej 29.04.10, 22:39 Prawdziwa klasa, cienkie poczucie humoru, dzielnosc zyciowa, blyskotliwa inteligencja. Ksiazka JUZ NIC NIE MUSZE to majstersztyk. Do widzenia, Pani Stefanio. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Ach, te panny z topolówki... Łza się kręci... 30.04.10, 12:29 topolowka napisała: > Prawdziwa klasa, cienkie poczucie humoru, dzielnosc zyciowa, blyskotliwa > inteligencja. Ksiazka JUZ NIC NIE MUSZE to majstersztyk. Do widzenia, Pani > Stefanio. Odpowiedz Link Zgłoś