r0b0l ukradła, może zniszczyła dowody. Ale odważna 29.04.10, 20:33 poza tym ciemnogród ma sie dobrze. Ale można interpretować inaczej : narod z wdzięczności za tą katastrofę....... Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Jestem wierząca i oburza mnie to!!!! 29.04.10, 20:37 chciałoby sie powiedzieć = widzisz to Boże i nie grzmisz!?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Jestem wierząca i oburza mnie to!!!! 29.04.10, 20:44 Bóg właśnie niestety w końcu zagrzmiał. Chyba nie chcemy, żeby uczynił to ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Re: Jestem wierząca i oburza mnie to!!!! 29.04.10, 20:44 jolkak11 napisała: > chciałoby sie powiedzieć = widzisz to Boże i nie grzmisz!?? W D_Osobistych maja poch_polskie - kto puszcza w obieg wypowiedzi tego debilstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Świat się uśmieje z waszych szydestw.. 29.04.10, 20:40 Wybiórcze tuby propagandowe brzmią jak nieznośny chichot. Teraz armia trefnisiów ubiera się w żałobne szaty, ale dzwoneczki pobrzękują i irytują.Teraz kumple na paluszkach biegają po gabinetach i przeglądają szuflady po zmarłych.Przy okazji przymierzają się do foteli.Wyznaja ubecką zasadę, że martwy wróg, to żaden wróg, czyli przekładając na aktualną sytuację:chętnie pozują do zdjęć. Znowu zaczęto ośmieszanie, szydzenie czy wulgaryzmy są w prawie każdym poście na nie wygodnych im.Ciągłe szczeknie pięknym za nadobne, to od razu jest to jad i żółć róbcie tak dalej zero wstydu jako polacy ! Odpowiedz Link Zgłoś
maariuss Oryginalne. Takie jak polski katolicyzm. 29.04.10, 20:43 Trochę w klimacie meksykańskiego katolicyzmu. Do tej pory na pierwszym miejscu stawiałem Meksykan jeśli chodzi o religijne udziwnienia. Ale ta blacha ze śrubą przypięta do sukni Matki Boskiej wyprowadzi nas zdecydowanie na prowadzenie w tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek08031969 Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 20:43 Co chciała udowodnić,tym że ukradła coś z miejsca wypadku.Być może uznała że trafiło się jej te 5 minut które należy wykorzystać.Bo może teraz zaistnieć np. w mediach.Gdyby tak ktoś z Waszych najbliższych miał nie daj Boże wypadek na drodze bylibyście zadowoleni że jakaś zakonnica kręci się pomiędzy służbami ratunkowymi i zabiera jakieś rzeczy? A może jeszcze coś innego ukradła.Na przykład z rzeczy osobistych.Przeciwko tej kobiecie powinno się założyć sprawę o złodziejstwo.Ale wielbiciele Rydzyka na pewno nie będą tego rozpatrywali w kategoriach kradzieży,a gdy będzie potrzeba,wszyscy emeryci staną za nią MUREM.....AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Matka Boska Tupolewska 29.04.10, 20:44 Trzeba przyznać czarnym, że na wszystkim potrafią zrobić biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm To jest obraza ! 29.04.10, 20:45 To właśnie OBRAZ z jasnej gury powinni powiesić w przedsionku w którym leży najlepszy od 8000 lat prezydĘt wolski ! Jak wygra wybory jego były szef to pałac prezydĘcki też przeniesie na Wawel ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: To jest obraza ! 29.04.10, 20:52 jotemm napisał: > To właśnie OBRAZ z jasnej gury powinni powiesić w przedsionku w którym leży > najlepszy od 8000 lat prezydĘt wolski ! Jak wygra wybory jego były szef to > pałac prezydĘcki też przeniesie na Wawel ! Nic z tych rzeczy:) Krakusy będą mieli teraz znacznie więcej czasu i nikt ich nie weźmie przez zaskoczenie, tak jak to miało miejsce ostatnimi czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 20:48 I ten fragment zostanie umieszczony na ołtarzu jako wotum w podzięce?! Rety kasza za co? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 20:52 ...........jedno mówią a drugie robią .Jaka odwaga taż ta Pani w sukience normalnie ta część zapieprzyła a raczej zapier...liła z miejsca wypadku.No powinna to oddac tak mnie uczyli na religii. Odpowiedz Link Zgłoś
jg-k paranoja.. 29.04.10, 20:53 Paranoja, proponuję urnę z ziemię spod skrzydeł rozesłać po wszystkich szkołach. Tylko pytam dlaczego tak się nie honoruje naszych żołnierzy którzy m.in.z nakazu L.Kaczyńskiego zgineli właśnie bohatersko w Iraku i Afganistanie. W tym kraju najlepiej ginąć w pożarze w Kamieniu Pom. albo w wypadku w Smoleńsku Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Gorzej niż dzieci... 29.04.10, 20:54 Ludzie duchowni czasem są bardziej dziecinni niż dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
polones Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 20:55 A mnie się wydaje, że tej głupiej pinidzie szwagier wyklepał z puszki po piwie "fragment skrzydła" bo w innym przypadku ta wrona jest zwyczajnym złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek08031969 Zakonnica kradnie by ratować kościół. 29.04.10, 20:55 KOŚCIÓŁ JEST OBECNIE W KRYZYSIE WIARY,A CO ZA TYM IDZIE MA TEŻ SWOJE POTRZEBY.MOŻE ZATEM KOLEJNA RELIKWIA PRZYCIĄGNIE TEGO ROKU TŁUMY WIERNYCH.BO GRÓB KOCHANOWSKIEGO TO MOŻE BYĆ ZA MAŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska11 "był to akt wielkiej odwagi ze strony zakonnicy" 29.04.10, 20:55 Jakiej odwagi? - ona to prostu zapie..lila! A co z V przykazaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
radar5 A jeśli to fragment toalety? 29.04.10, 20:58 A jeśli siostrzyczce udało się zwędzić fragment toalety z TU-154, to czy dalej ten kawałek duraluminium może być relikwią? I czy na pewno godnie przyozdobi szaty Najświętszej Panienki? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: A jeśli to fragment toalety? 29.04.10, 21:11 radar5 napisał: > A jeśli siostrzyczce udało się zwędzić fragment toalety z TU-154 Fragment toalety, do której robił Pan Prezydent, to największa relikwia! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: A jeśli to fragment toalety? 29.04.10, 21:20 Przywiozła czyli ukradła z miejsca wypadku, jaki? Nie wiemy, ale mógł być z jednych który po rekonstrukcji mógłby być dowodem przyczyny wypadku. Co na to polska prokuratura? kaum gestohlen schon in Polen / jeszcze nie został skradziony już się znalazł w Polsce. ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah przeor 29.04.10, 21:07 Zapowiedział, że fragment będzie włączony "w suknię wdzięczności i miłości wdziecznosci za co? za wypadek? i smierc 96 ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy O co w tym wszystkim chodzi... 29.04.10, 21:12 PełO rechocze jak żaby na wiosnę. Tłum słucha i bije brawa. Zastanówmy się lepiej,co z Polską. Komorowski na skinienie pół Tuska wskoczy w ogień. Taki prezydęt,to tylko kamień młyński u szyji. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Nie wierzę w to. 29.04.10, 21:13 Nie sądzę, że siostrzyczce udało się podejść do wraku samolotu. Rosjanie szczelnie otoczyli miejsce katastrofy i nikogo tam nie wpuszczali. Wydaje mi się, że jakiś Rosjanin sprzedał jej za pół litra jakąś blaszkę od traktora twierdząc, że to część samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A wiecie, że to działa w drugą stronę? 29.04.10, 21:17 "Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment prezydenckiego samolotu" "Samolot zabrał zakonnicę w górę" Pomijając już fakt, że pod...iła dowód rzeczowy z miejsca objętego postępowaniem prokuratury. (jak się nazywa takich ludzi? Hieny cmentarne?) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 21:20 a laptopa Szczygły też mają? to trzeba oprawić w piszczałki na organach.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboy-77 Re: Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment p 29.04.10, 22:58 laptopa Szczygly to z kolei twoi maja... juz odpowiednio oprawili twardy dysk. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 21:21 Ludzie gdzie my żyjemy to jest XXI wiek a nie średniowiecze,kościół już może występować o beatyfikacje zakonnicy za odwagę-żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
ad2009 Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 21:27 To już nawet nie "dziki" ale naprawdę CHORY kraj. Pytanie do przeora: a jak z tym samochodem, którym jeździł JP2, a który podobno jest na JG. Jemu nic się nie należy? Żadnego miejsca na ołtarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
elekrob1 Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 21:28 To że przedstawiciele tej sekty kradna to jestem przyzwyczajony, ale żeby utrudniać śledztwo w sprawie swojego "guru". Chyba że chodzi o zatajenie prrawdy, a moze to święty piorunami miotał. Odpowiedz Link Zgłoś
pistulka3 Zakonnica przywiozła na Jasną Górę fragment pre... 29.04.10, 21:36 Szkoda że nie przywiozła chusteczki do nosa lub stringów po LK-2 to dopiero by były stygmaty !A za rok na ołtarze. Odpowiedz Link Zgłoś