last.man.standing Żenujący artykuł, wstyd, że napisany po polsku. 03.05.10, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
elmer305 Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:29 a dla mnie to tylko świadectwo, że nikt nic nie wie, że prowadzona jest fantastyczna polityka dezinformacyjna...nie jest pewne nawet o któej godzinie spadł samolot... A poza tym jeśli jest faktycznie to wszystko to tylko bzdury , to dlaczego nikt ich nie dementuje? ABW wydalo oświadczenie że ów filmik ze strzałami w wyniku wielokrotnej kompresji jest nie do odczytania...To co oniten film z You Tuba ściagali? Rosjanie nie przekazali tak istotnego materiału w formie oryginalnej? Nie wierze, że jest problem dotrzec do gościa który to zamieścił ( kiedyś w pare godzin złapali gówniarza co się nad kotem znęcał i filmy na You Tuba wrzucał), a w przypadku tak wielkich podjerzeń nie ma możliwości dotarcia do człowieka, wyjasnienia sprawy? dlaczego nikt do cholery oficjalnie nie powiedział że to ściema, zbiorowa hipnoza...? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 22:42 elmer305 napisał: > a dla mnie to tylko świadectwo, że nikt nic nie wie, że prowadzona > jest fantastyczna polityka dezinformacyjna...nie jest pewne nawet o > któej godzinie spadł samolot... > A poza tym jeśli jest faktycznie to wszystko to tylko bzdury , to > dlaczego nikt ich nie dementuje? ABW wydalo oświadczenie że ów > filmik ze strzałami w wyniku wielokrotnej kompresji jest nie do > odczytania...To co oniten film z You Tuba ściagali? Rosjanie nie > przekazali tak istotnego materiału w formie oryginalnej? Nie wierze, > że jest problem dotrzec do gościa który to zamieścił ( kiedyś w pare > godzin złapali gówniarza co się nad kotem znęcał i filmy na You Tuba > wrzucał), a w przypadku tak wielkich podjerzeń nie ma możliwości > dotarcia do człowieka, wyjasnienia sprawy? dlaczego nikt do cholery > oficjalnie nie powiedział że to ściema, zbiorowa hipnoza...? popieram tą wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:47 15 kwietnia 2010 faceta ktos zabił nożem. Oryginalu filmu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:10 elmer305 napisał: > A poza tym jeśli jest faktycznie to wszystko to tylko bzdury , to > dlaczego nikt ich nie dementuje? Nie żartuj, naprawdę oczekujesz, że oficjalne czynniki będą dementować każdy idiotyzm wypisywany w internecie? Biorąc pod uwagę ilość bredni, jakimi obrosła katastrofa smoleńska, politycy spędzaliby 24 godziny na dobę na dementowaniu, gdyby chcieli odnieść się do każdej wersji teorii przewalających się przez sieć. > To co oniten film z You Tuba ściagali? Rosjanie nie > przekazali tak istotnego materiału w formie oryginalnej? Jeżeli coś przegapiłem, to mnie wyprowadź z błędu, ale coś mi się wydaje, że tego filmu nie nakręciły władze Rosji, więc nie mogły go "przekazać w formie oryginalnej". > Nie wierze, że jest problem dotrzec do gościa który to zamieścił Tu masz rację. Z pewnością gościa można namierzyć i nie wykluczone, że to zrobiono. Istnieje co prawda możliwość, że film po raz pierwszy wprowadzono do sieci przez kaskadę proxy, a wtedy delikwent byłby trudny do namierzenia, ale dysponując odpowiednimi środkami, dałoby się go znaleźć, a środków to akurat nikt na sprawę katastrofy nie szczędzi. > dlaczego nikt do cholery oficjalnie nie powiedział że to ściema To już nie jest taka prosta sprawa. Po pierwsze sam film prawdopodobnie nie jest ściemą, tylko autentycznym zapisem, tyle że ludzie widzą na nim rzeczy, których tam nie ma. Oglądałem go klatka po klatce, w różnych wersjach i stwierdzam z całą stanowczością, że nie ma tam żadnego zabijania ludzi. To wyłącznie interpretacja odgłosów i obiektów nierzadko składających się z kilku pikseli. Problem polega na tym, że oficjalne dementowanie tego filmu, byłoby najlepszą jego reklamą, a ściślej byłoby nie tyle reklamą samego filmu, co owych paranoicznych interpretacji. Jest zupełnie możliwe, że ten film został dokładnie zbadany, ale władze doszły do wniosku, że jego nagłaśnianie jest poronionym pomysłem. Jeżeli tak było, to ja się z takim poglądem zgadzam. Efekt oficjalnego dementi byłby taki, że ludzie, którzy w kilku pikselach obrazu na filmie widzieli "pilota machającego ręką do kamerzysty" nadal by go tam widzieli, natomiast dodatkowo o filmie dowiedziałaby się kolejna rzesza osób, która dołączyłaby do zbiorowej paranoi. Każdemu myślącemu człowiekowi można z czystym sumieniem polecić samodzielne obejrzenie tego materiału, aby sam zobaczył czy widać tam jakieś mordowanie rannych. Jednak po jego rozreklamowaniu przez oficjalne czynniki, obejrzałaby go także masa ludzi, którzy z zasady nie myślą samodzielnie. Z tych samych powodów uważam za działanie głupie i nieodpowiedzialne, umieszczanie tego filmu na stronie Wyborczej. Niby GW skrytykowała idiotyzm niektórych komentatorów tego filmu, ale jednocześnie dołożyła się do jego rozpowszechniania i to w zmanipulowanej przez jakiegoś idiotę wersji. A człowiek, który w rozmazanym kłębku kilku pikseli widzi mordowanego człowieka, który łapie się za brzuch, jest właśnie zwykłym idiotą, bo ten kłębek może być po prostu czymkolwiek. Niektórzy tam widzą fragment samolotu, niektórzy kawałek połamanego drzewa, jeszcze inni dym, gałązkę i cholera wie ile jeszcze jest interpretacji. Ale jakoś największą popularność zdobyła sobie wersja, że to mordowany pasażer samolotu. Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać, ale jestem pewien, że władzy nie wypada dementować publicznie podobnych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
aqnieszkabb Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:30 Całe szczęście, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią się z tych oszołomów śmiać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
rjona Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:32 Moze to i droga na skroty, ale jest coraz wiecej pytan. Jakas dziwna ta katastrofa.! Nie ma porozrzucanych / jak to zwykle bywa/ cial, ani foteli, ani polek, nie ma NIC !!!lECIELI NA STOJAKA, TRZYMAJAC SIE UCHWYTEK,JAK W TRAMWAJU ???? Talibowie grozili wszystkim panstwom bioracym udzial w wojnach w Iraku i Afganistanie, w prawie wszystkich doszlo do tragicznych zamachow, tylko w Polsce nie. A moze to wlasnie zemsta za nasz udzial ??? A ze w Rosji ? Wcale mnie to nie dziwi! Prawdy i tak sie poznamy, juz Sowieci sie o to postarali. Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 06.05.10, 13:31 Zgadzam się z tobą.rjona napisała Sory zawsze jakimś krajom dawaliśmy dupy,jako ich kolonia musimy strzelać w Iraku i Afganistanie. Onie nam tego nie odpuszczą,walimy i do niewinnych ludzi na oślep,jak jankiesi. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_kulisy Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 22:33 Co powiecie na to. SZOK.... www.itv24.com.pl/film/891/oredzie_w_tvp_info_przed_katastrofa_tu-154/ Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 szok 03.05.10, 22:59 obserwator_kulisy napisał: > Co powiecie na to. SZOK.... > www.itv24.com.pl/film/891/oredzie_w_tvp_info_przed_katastrofa_tu-154/ pamięć wykasowana... Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: szok 03.05.10, 23:43 modraczek.2 napisała: > obserwator_kulisy napisał: > > > Co powiecie na to. SZOK.... > > www.itv24.com.pl/film/891/oredzie_w_tvp_info_przed_katastrofa_tu-154/ > > pamięć wykasowana... pozostał napis: We're sorry, but we could not process your request for the cache Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 ciekawość 03.05.10, 22:38 Niestety przez to zamieszanie i zmienianie faktów dotyczących katastrofy będzie coraz więcej teorii przyczyn katastrofy (celowo nie użyłam zwrotu teorie spiskowe). Kochani nie tylko wśród niektórych POLAKÓW istnieją podejrzenia, cały ZACHÓD i EUROPA aż się trzęsie od hipotez odbiegających od zwykłej katastrofy lotniczej. Nawet operator Wisniewski w pierwszej wersji stwierdził,że nie wyglądało to jak zwykła katastrofa lotnicza. Tylko nasze władze i GW jest innego zdania, a nawet jeśli nie wierzy w zwykła katastrofę to to skrzętnie ukrywa. Dodam jeszcze,że byłabym szczęśliwym człowiekiem gdyby wszelkie teorie nie miały racji bytu, lecz fakty i pytania bez odpowiedzi wskazują na zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Re: ciekawość 06.05.10, 13:18 modraczek.2 napisała: > Niestety przez to zamieszanie i zmienianie faktów dotyczących > katastrofy będzie coraz więcej teorii przyczyn katastrofy (celowo > nie użyłam zwrotu teorie spiskowe). > Kochani nie tylko wśród niektórych POLAKÓW istnieją podejrzenia, > cały ZACHÓD i EUROPA aż się trzęsie od hipotez odbiegających od > zwykłej katastrofy lotniczej. Nawet operator Wisniewski w pierwszej > wersji stwierdził,że nie wyglądało to jak zwykła katastrofa lotnicza. > Tylko nasze władze i GW jest innego zdania, a nawet jeśli nie wierzy > w zwykła katastrofę to to skrzętnie ukrywa. > Dodam jeszcze,że byłabym szczęśliwym człowiekiem gdyby wszelkie > teorie nie miały racji bytu, lecz fakty i pytania bez odpowiedzi > wskazują na zupełnie co innego... ------- Zgadzam się z tym,nasi oglądacze tv zgłupieli już,szkoda POwszczyzny Lezą kacabom w d....,dostana w dupę tego - tego nie przewidzieli. Kłamstwa maja zawsze króciutki nóżki ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznik197 Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:42 Skończyłem oglądać filmik na "zwolnionym tępie". Odpowiedz Link Zgłoś
jan1306 Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:48 Zal mi takich ludzi co wypisuja tego typu bzdury i wymyslaja tego typu historie spiskowe.Niczemu dobremu to nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinkaa Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:51 To że Rosjanie przygotowali zamach na Kaczyńskiego to jest totalna bzdura! jeśli już miałabym w coś uwierzyć to bardziej w ten Moosad- bo wiadomo że Izrael rządzi światem, a na dolarze Amerykanskim widnieje znak iluminatów-oko w trójkącie. Najbardziej rozbawil mnie argument na temat tego ze Ruscy sie bali ze Polska zostanie potęgą energetyczną!haha, dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 06.05.10, 13:24 katrinkaa napisała: > To że Rosjanie przygotowali zamach na Kaczyńskiego to jest totalna > bzdura! jeśli już miałabym w coś uwierzyć to bardziej w ten Moosad- > bo wiadomo że Izrael rządzi światem, a na dolarze Amerykanskim > widnieje znak iluminatów-oko w trójkącie. > Najbardziej rozbawil mnie argument na temat tego ze Ruscy sie bali > ze Polska zostanie potęgą energetyczną!haha, dobre:) -------- Czy USA się cieszy co na Kubie ruscy zamontowali - mają blisko do USA. Nie biega to potęgę - ale co NATO postawi i nas na kacaba ! Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Stankiewicz , ... 03.05.10, 22:52 Tacy jak Stankiewicz , Wildstein , Ryszyk , i wielu podobnych najwyraźniej chodzili na wagary na lekcjach logiki. Człowiek patrzy na nich jak na Luisa de Fines w walce z Fantomasem... Za mało mamy klinik psychiatrycznych. Za mało też chyba lekarzy.... Mam nadzieję ,że problemy tych nieszczęśliwych ludzi sie kiedyś zakończą i bliscy oraz znajomi wreszcie odetchną. Odpowiedz Link Zgłoś
nacionalista Re: Stankiewicz , ... 03.05.10, 23:11 menuet1 napisał: > > Tacy jak Stankiewicz , Wildstein , Ryszyk , i wielu podobnych > najwyraźniej chodzili na wagary na lekcjach logiki. Człowiek patrzy na > nich jak na Luisa de Fines w walce z Fantomasem... Za mało mamy klinik > psychiatrycznych. Za mało też chyba lekarzy.... > Mam nadzieję ,że problemy tych nieszczęśliwych ludzi sie kiedyś zakończą i > bliscy oraz znajomi wreszcie odetchną. A co u tow. Lenina słychać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 22:56 ja się dziwię jednemu: czemu tylu plujących na GW ją czyta i siedzi na tych stronach? "w tym kraju rozum zasypia, rozsądek jest zmęczony oddala się i znika" Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:46 A nie zastanawiałes sie kiedys czemu tylu wyborcow PO słucha Radia Maryja? Niby nikt go nie slucha ale kazdy wie co i kiedy ojcice Tadeusz powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 05.05.10, 18:21 pklimas napisał: A nie zastanawiałes sie kiedys czemu tylu wyborcow PO słucha Radia Maryja? Niby nikt go nie slucha ale kazdy wie co i kiedy ojcice Tadeusz powiedział. A zastanawiałes sie kiedys dlaczego ludzie oglądają kabaret? Opowiedź jest taka sama. Żeby się posmiać i rozerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 06.05.10, 13:58 rozterka47 napisała: > pklimas napisał: > A nie zastanawiałes sie kiedys czemu tylu wyborcow PO słucha > Radia Maryja? Niby nikt go nie slucha ale kazdy wie co i kiedy > ojciec Tadeusz powiedział. > I super jak w kłamstwach - za ciągłe wyzwiska,ubliżanie RE i TRWAM. Jest tych artykułów na tysiące w archiwach zawłaszcza z GW. Ludzie się interesują co na tych stacjach się dzieje ? Są to stacje polskie i bardzo nie wygodne,i PO i inni walczą jak komychy w dawną Radio Wolna Europa co robili? Życzę powodzenie RE i TRWAM - Polonia utrzyma ta stację spokojnie! Waszych abonamentów ta syacja nie potrzebuje,nie szczekajcie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko00 Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 06.05.10, 14:15 te_rence napisał: > ja się dziwię jednemu: czemu tylu plujących na GW ją czyta i siedzi na tych stronach? (nie łap punktów) > "w tym kraju rozum zasypia, rozsądek jest zmęczony oddala się i znika" --- Odpowiedz Link Zgłoś
nacionalista W katastrofie smolenskiej jest zbyt duzo miejasnos 03.05.10, 23:02 ci aby wykluczac sabotaz . Skoro Duzy Format umie osmieszac ludzi doszukujacych sie ingerencji rosyjskiej w tragednie to moze niech wytlumaczy dlaczego : 1) tak potezna maszyna jak TU-154 rozleciala sie na kawalki lecac przez jakis czas i spadajac na wysokosci kilku-kilkunastu metrow ?? czy nie powinni jedynie spadajac z takiej wysokosci zaryc w ziemie kadlubem ?? 2) na pokladzie samolotu jest urzadzenie ktore alarmuje ze wysokosc jest zbyt niska . Wiadomo ze ok. 30 sekund to urzadzenie dawalo sygnaly . Wiec czemu nic piloci nie zrobili ?? 3 ) skoro filmik jest autentyczny to jak wytlumaczycie powyzsze dialogi ?? 4 ) poczatkowo informowano o 3 ciezko rannych a potem ze rannych nie ma . Dziwne nie ?? 5 ) dlaczego cala sprawe badaja Rosjanie a nam daja wyniki . Wiadomo miedzynarodowe porozumienia , ale chyba mozna wykorzystac szok w swiecie i domagac sie wiekszego udzialu Polakow ?? Znane sa przypadki ktore pokazuja , ze aby takie zniszczenia samolotu powstaly musi on spasc z wysokosci kilkuset metrow !! Za duzo niejasnosci !! zanim odrzucicie teorie o zamachu zastanowcie sie troche . Odpowiedz Link Zgłoś
ubolek Re: W katastrofie smolenskiej jest zbyt duzo miej 03.05.10, 23:41 3 rannych rzeczywiście mogło być ale na miejscu katastrofy nie było karetek i jak tłumaczy wszystkowiedząca Gazeta, Rosjanie byli pewni że nikt się nie ocalał. Karetek brak, więc ranni też dołączyli do grona martwych ? Odpowiedz Link Zgłoś
1potyr1 odpowiedź jest prosta 04.05.10, 00:00 Odpowiem ci na pierwsze pytanie. > 1) tak potezna maszyna jak TU-154 rozleciala sie na kawalki lecac > przez jakis czas i spadajac na wysokosci kilku-kilkunastu metrow ?? > czy nie powinni jedynie spadajac z takiej wysokosci zaryc w ziemie > kadlubem ?? Oczywiscie masz racje. Samolot lecial z predkoscia do ladowania (zarowno pozioma jak i pionowa). Mial wystawione podwozie. Powierzchnia byla plaska. A wiec teoretycznie tak, jakby mial wyladowac na polu zamiast na pasie. Wiec dlaczego tak sie rozczlonkowal? BO PRZYP...IL ODWROCONY KOLAMI DO GORY!!!!!!!!!!!!!!! Akurat to jest jeden z faktow ktore wydaja sie byc niezaprzeczalne. Utrata skrzydla po uderzeniu w drzewo polaczona z naglym dodaniem ciagu silnikow spowodowala ze samolot sie obrocil wokol swej wzdluznej osi o mniej wiecej 180 stopni w kierunku przeciwnym do zegara. Uderzenie w ziemie wypadlo akurat w najgorszym dla losow pasazerow momencie. Popatrzcie sobie jak skonstruowane sa takie samoloty. Glowna rama jest jednoczesnie podloga przedzialow samolotu. Ona trzyma sztywnosc, stanowi glowny ciezar kadluba. Z kolei sciany boczne i "dach" samolotu to konstrukcje lekkie, majace wytrzymac tylko tyle, ile wynika z roznicy cisnien na duzych wysokosciach. Nie wiecej - w lotnictwie szuka sie oszczednosci ciezaru maszyny. Przypomnijmy sobie jak konstruowane byly pierwsze samoloty - drewno z plotnem, brezent, karton. I teraz sobie wyobrazcie "ladowanie" w Smolensku.Dziwicie sie ze nie bylo kogo ratowac? Ja nie... Zreszta jak komus brakuje wyobrazni co do samolotow, to niech sobie wyobrazi dwa identyczne duze fiaty 125p zrzucane z wysokosci chocby 5 metrow - jeden kolami w dol, drugi kolami do gory. W ktorym z nich kierowcy prawdopodobnie nic sie nie stanie, a w ktorym mozna od razu zamawiac karawan? Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Re: W katastrofie smolenskiej jest zbyt duzo miej 06.05.10, 13:42 nacionalista napisał: (skróciłem tekst sory) > miedzynarodowe porozumienia , ale chyba mozna wykorzystac szok w > swiecie i domagac sie wiekszego udzialu Polakow ?? > Znane sa przypadki ktore pokazuja , ze aby takie zniszczenia > samolotu powstaly musi on spasc z wysokosci kilkuset metrow !! > Za duzo niejasnosci !! zanim odrzucicie teorie o zamachu zastanowcie sie troche . Tak leciał parę metrów nad ziemią i co pozostało widac ? Lecący nie siedzieli na taboretach - siedzeń itp NI_MA? A może to podstawili pusty,nasz samolot spadł czy czy gdzieś ? Czemu tak pilnie wraka strzegli,oby nie zginely komórki i zegarki id.? Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 tragedia w pelni obciachowa 03.05.10, 23:03 od startu tutki po dzien dzisiejszy trwa maskarada i tak pozostanie... politycznie rzecz ujmujac, okolicznosci katastrofy nie beda wyjasnione. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzymoneta Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:04 to ładnie głupi jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
androidonline To Ten BIN LADEN ??? 03.05.10, 23:10 www.tvbruck.eu/resources/_wsb_310x367_BushBinLaden.jpg Gęba jakaś taka znajoma. WTC to przecież jego robota. Smoleńsk też? Odpowiedz Link Zgłoś
orcas Spiskiem jest odrzucanie wszystkich mozliwosci 03.05.10, 23:08 Sprawe mozna bylo szybko wyjasnic, ale niestety nie ma u nas nagran z czarnych skrzynek, nie ma nawet kopii. Dlaczego? Przeciez naleza, jak wszystko z tego samolotu, do Polski, do Polakow. Nam nalezy sie prawda o tym w jakich okolicznosciach zginal Nasz Prezydent. Puki fakty nie zostana ujawnione, zupelnie nielogicznym jest z gory odrzucanie wszelkich mozliwosci. Proby osmieszania ludzi zadajacych pytania, swiadcza jedynie o tym, ze komus zalezy na uciszeniu sprawy. Znamy te metody z czasow komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Spiskiem jest odrzucanie wszystkich mozliwosc 03.05.10, 23:45 orcas napisał: > Sprawe mozna bylo szybko wyjasnic, ale niestety nie ma u nas nagran > z czarnych skrzynek, nie ma nawet kopii. Dlaczego? Przeciez naleza, > jak wszystko z tego samolotu, do Polski, do Polakow. Nam nalezy sie > prawda o tym w jakich okolicznosciach zginal Nasz Prezydent. Puki > fakty nie zostana ujawnione, zupelnie nielogicznym jest z gory > odrzucanie wszelkich mozliwosci. Proby osmieszania ludzi zadajacych > pytania, swiadcza jedynie o tym, ze komus zalezy na uciszeniu > sprawy. Znamy te metody z czasow komuny. Ba, ale przynajmniej Putin poklepał po ramieniu Donka... Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Re: Spiskiem jest odrzucanie wszystkich mozliwosc 06.05.10, 14:03 jaac-p _________ masz rację,co Polace żekomo na nas piszą to..............boję tu użyć odpowiednich im słów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nacionalista Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:10 sliski_wacek napisał: > I dlatego jak w UK mnie pytaja skad jestem to mowie ze Słowacji. mniejszy wstyd Wstydzisz sie bo w kraju nic nie osiagnoles i musisz na emigracji za..lac . Polacy nie musza wyjezdzac bo w kraju moga cos osiagnac , a Polaczki tylko na zmywaku potrafia sie dorobic ...żal mi cię Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:42 nacionalista napisał: > sliski_wacek napisał: > > > I dlatego jak w UK mnie pytaja skad jestem to mowie ze Słowacji. > mniejszy wstyd > > > Wstydzisz sie bo w kraju nic nie osiagnoles i musisz na emigracji > za..lac . Polacy nie musza wyjezdzac bo w kraju moga cos osiagnac , > a Polaczki tylko na zmywaku potrafia sie dorobic ...żal mi cię Dokładnie tak jak piszesz. Ale takie zeszmaciałe odczepience tego nie zrozumieją.. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus_gromowladny Kennedy 03.05.10, 23:18 > sfałszowany przebieg zamachu na prezydenta Kennedy'ego > - najbardziej znane teorie spiskowe mają już długą brodę To mówicie, że strzelał Lee Harvey Oswald? Co za ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca_joanna Ale się Lechu zmienił!! 03.05.10, 23:22 To nieładnie jest wyciągać zwłoki w kilka dni po pochówku!! Nawet Popiełuszkę odkopali po latach w celu poćwiartowania na relikwie! Odpowiedz Link Zgłoś
syn.ksiedza.proboszcza Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 23:22 Dobra robota, w ten sposób jest tylko jedna, oficjalna wersja wydarzeń, a wszystko inne to majaki świrów od UFO. Tzw. szach i mat. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:30 syn.ksiedza.proboszcza napisał: > w ten sposób jest tylko jedna, oficjalna wersja wydarzeń, ? A ustalili już tę jedynie słuszną? Odpowiedz Link Zgłoś
synflood Likwidowac osob schodzacych ze sceny politycznej? 03.05.10, 23:25 Zaden rzad, nawet rosyjski, nie podjal by ryzyka likwidacji ekipy - w tym prezydenta, ktorzy za kilka miesiecy by znikneli ze sceny politycznej w wyniku demokratycznych wyborow (SREDNIA arytmetyczna wszystkich przeprowadzonych sadazy wskazywala jednoznacznie na to). Get a live! Rosjanie moga byc szaleni ale nie idiotami! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Likwidowac osob schodzacych ze sceny politycz 03.05.10, 23:35 synflood napisał: > SREDNIA arytmetyczna wszystkich przeprowadzonych > sadazy wskazywala jednoznacznie na to Średni wynik sondaży robionych kilka dni przed wyborami w 2005 różnił się od rzeczywistych wyników o jakieś 20 punktów procentowych na kandydacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ubolek Kolejna GW-niana manipulacja 03.05.10, 23:26 szyta tak grubymi nićmi że tylko idiota tego nie zauważy. Wrzucić wszystkich mających wątpliwości w sprawie katastrofy do jednego wora razem z ufologami i innymi cudakami i wyśmiać. Do tego to bzdurne tłumaczenie dotyczące braku karetek. Standardowo do każdego większego wypadku wzywa się jednocześnie policję, straż i pomoc medyczną, ponieważ nawet wbrew logice ktoś zawsze może się uratować. Wystarczy przypomnieć sobie trzęsienia ziemi i odnajdywanie po wielu dniach żywych ludzi pod gruzami. Tymczasem w Smoleńsku była tylko policja i straż, tacy byli pewni że nikt nie przeżył ? Nie twierdzę że to było celowe, ale grube uchybienie na pewno. Gdyby jednak strażacy znaleźli kogoś żywego to ranny na karetkę czekałby kolejne długie minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Re: Kolejna GW-niana manipulacja 06.05.10, 14:08 ubolek napisała: > szyta tak grubymi nićmi że tylko idiota tego nie zauważy. Wrzucić wszystkich ma > jących wątpliwości w sprawie katastrofy do jednego wora razem z ufologami i inn > ymi cudakami i wyśmiać. Do tego to bzdurne tłumaczenie dotyczące braku karetek. > Standardowo do każdego większego wypadku wzywa się jednocześnie policję > , straż i pomoc medyczną, ponieważ nawet wbrew logice ktoś zawsze może się urat > ować. Wystarczy przypomnieć sobie trzęsienia ziemi i odnajdywanie po wielu dnia > ch żywych ludzi pod gruzami. Tymczasem w Smoleńsku była tylko policja i straż, > tacy byli pewni że nikt nie przeżył ? Nie twierdzę że to było celowe, ale grub > e uchybienie na pewno. Gdyby jednak strażacy znaleźli kogoś żywego to ranny na > karetkę czekałby kolejne długie minuty... Karetka był dla ich MO przy grabieniu za zmarłych,mogli by sobie dać po mordzi,ustrzelić kumpla hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na sk 03.05.10, 23:29 sliski_wacek napisał: > I dlatego jak w UK mnie pytaja skad jestem to mowie ze Słowacji. mniejszy wstyd Cóż..Jakiś ty ambitny na tym zmywaku... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Opowieść o tym, jak umysł wybiera drogę na skróty 03.05.10, 23:29 Człowiek użył swej inteligencji i wynalazł...głupotę Remy de Goumant Odpowiedz Link Zgłoś