kufa-62 Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 09:46 MNIE .TEŻ MOLESTOWAŁ!MAM 97 LAT,I PAMIĘTAM JAK DZIŚ,TO BYŁO PRZY KRĘCENIU "NOŻ W WODZIE"BIEGAŁEM TAM PO PIWO I ZAGRYCHE.CHCE WYWIAD W TELEWIZJI. 100 TYSIA DOLARÓW I FLASZKE.(NA POCZĄTEK) Odpowiedz Link Zgłoś
nnsss chciałaś to masz 15.05.10, 09:46 od razu widać że świętoszka jak się patrzy i nie chodzi jej wcale o żadne odszkodowanie.... aktorzynom takim jak ona słabo płacą.. Odpowiedz Link Zgłoś
cartophell jak to Blumsztajn powiedzial? 15.05.10, 10:00 jak to Blumsztajn powiedzial: "Wszyscy są równi wobec prawa, ale niektórym Pan Bóg dał niezwykły talent i wolę. Tacy są równiejsi". A kto ocenia telent? Ci naj-równiejsi, oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Na miejscu adwokata Romana dałbym 15.05.10, 10:11 ogłoszenie w światowej prasie , że kancelaria X z USA walczy o odszkodowania molestowanych przez Romana P. na terenie USA. Już widzę te dziesiątki tysięcy zgłoszeń. Trzeba by je następnie przekazać wymiarowi sprawiedliwości USA by się zajął sprawami utraty cnoty przez wielkie zastępy dziś leciwych już Pań. Do emerytury, czy renty każda by chciała dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 10:22 glos_europy napisał: > rozumiem , że jak twoje dzieci będą gwałcone przez twoich podpitych, spoconych, > zarośniętych kolegów, to też się będziesz cieszyć? > a może będziesz nawet inkasować za to jakieś pieniądze? to typowe dla takich ja > k > ty... Hahaha przecież to ona zainkasowała za to kasę albo jej starzy. Tak wygląda świat filmu ;) To nie "ziarno" w TVP1 chociaż może i tam po programie ludzie kościoła sobie folgują. Dziwne, że najbardziej krzyczą ci którzy mają najwięcej brudu za paznokciami. Jak ksiądz chce mieć dziecko jego sprawa, jak ma kochankę/ki jego sprawa. Propaganda watykańska/ oficjalne stanowisko kościoła jest dla naiwnych frajerów, którzy żyją w matriksie. Zagorzały przeciwnik gejów z USA jakiś politykier sam okazał się...homosiem, w Irlandii afera, w USA afera - sprawy toczyły się X lat temu i ludzie są oburzeni nagonką...a co ma powiedzieć Polański? Gdyby to był John Smith wyszedłby szybko, gdyby zrobił to z czarną i do tego w konserwatywnym stanie pewnie nawet nie poszedłby siedzieć xD Moje dziecko nie znajdzie się w domu u ludzi, którzy się tak bawią. Moje dziecko nie będzie załatwiało sobie kariery własnym ciałem. Ja mam zamiar wiedzieć co moje dziecko robi...czyli gdzie, co, jak i z kim. Jak 13 latka czy 16-ka znalazła się w domu u Polańskiego czy Nicholsona?! To przecież oczywiste, że obaj lubią się "dobrze bawić". Uważam, że ich rodzice (16 pewnie sama) chcieli załatwić im karierę poprzez łóżko, może nie dogadali szczegółów, może myśleli że jedna czy druga będzie jego wieloletnią kochanicą i się przeliczyli? Seks, narkotyki, seks, alkohol, seks, kasa, seks...tak wygląda tamten świat...A ludziom żyjącym w swoim świecie, podniecających się doniesieniami hien życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas28 Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 11:04 i teraz jej się o tym przypomniało che Odpowiedz Link Zgłoś
kluska11 Gdzie dzis jest ten koles Sikorski? 15.05.10, 11:13 On tez, zdaje sie, cos w obronie belkotal? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Resporo pedofilow mozna znalezc na plebaniach 15.05.10, 11:18 Polanski nie dymal dzieci, tylko wyrosniete panienki, ktore nie mialy nic przeciwko, do czasu kontaktu z cwanym prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Otoz to. 15.05.10, 17:02 Ale katolyki musza miec igrzyska, bo Polanski jest Zydem, wiec trzeba go 'udupic'. Odpowiedz Link Zgłoś
aja_88 Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 11:24 16 lat to już stara d...i z tego co się orientuję to sex z 16 już nie jest karany.pomijam już fakt że rodzice tej 16 "dziwczynki"pewnie sami wepchneli ją do łóżka "sławnego reżysera" licząc na oszałamiającą karierę Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy8-net Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 11:27 Szanownej pani droga do kariery, majaca cztery litery - nie pomogla do uzyskania slawy. W tym wieku , po przyslowiowych " przejsciach",gdzie roznego rodzaju " ogonow" bylo wiece w d... niz klusek w gebie- nic z tego nie wyjdzie. Co najwyzej ksywa - " mlodociana dziwka". Dziury, nie tylko finansowe - trzeba zalatac. Jak na dzis - jest okazja : tonacy Polanski ! Odpowiedz Link Zgłoś
makary64 Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 11:34 Ja też, ja też, ja też chcę!!! Mogę się z Romanem ułożyć. Chętnie na przykład przystanę na ugodę za 50 tys. euro (do negocjacji)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 11:42 I po wielu, wielu latach, kiedy już nikt nie ma ochoty mnie wykorzystywać, przypomniałam sobie tą piękną chwilkę! Odpowiedz Link Zgłoś
raddy Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 12:48 a to ciekawe. sprawa sie toczy z powodu jedej pani, a tu nagle buch! druga wyskakuje z podobna historia. po pierwsze, co ma piernik do wiatraka? po drugie, 16 lat i francja - czy to byloby karalne? po trzecie, brzydko pachnie tak cala akcja. tak jakby ktos sie chcial wygrzebac z niebytu. ale nie przesadzam. jesli perwersja polanskiego zostanie udowodniona, niech siedzi po kres dni swoich w izolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Re: Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska ak 15.05.10, 13:03 raddy napisał: jesli perwersja polanskiego zostanie udowodniona, niech siedzi po > kres dni swoich w izolacji. Czlowieczku opamietaj sie. Z jaka latwoscia Ty bys ludzi do wiezien zamykal i to jeszcze "po kres swoich dni". Ogarnij sie albo zamilcz glupcze "po kres swoich dni" Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 12:54 Wiadomo o tym dobrze, ze wiekszosc aktorek zaczyna swoja kariere przez lozko albo inne kontakty. W gre nie wchodzi talent czasem lecz inne okolicznosci. Dlatego takie glupie filmy grane przez "aktorki filmowe" sa wyswietlane do dnia dzisiejszego. Smieszne !! Odpowiedz Link Zgłoś
re_millka Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 12:57 nikomu nieznana aktorka, żeby przypomnieć światu filomowemu, że jakiś reżyser ją kiedyś chciał, co z tego że ją chciał tylko do aktu seksualnego, w tetrze też gra się w aktach...zawsze to już jakaś rola Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 13:00 Ale co Ci Kotku dokladnie zrobil ten potwor? Powiedz, chetnie sie dowiemy, poczytamy... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_m24 Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 13:01 Czego to baba dla kasy nie zrobi... trochę szumu medialnego trzeba wokół siebie rozpętać a przy okazji zaszkodzić innym... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz0zak Nowy zarzut przeciw Polańskiemu: brytyjska akto... 15.05.10, 13:31 Czas najwyższy żeby tego Żyda zamknięto za kratami. Polański to typowy prostak żydowski, dożywocie będzie najlepszą karą. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Idiotka miała amnezję przez 25 lat? 15.05.10, 13:34 Kariera babie nie idzie, to chwyciła się "sposobu" na popularność i kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Babka myśli, że dostanie za to kasy 15.05.10, 16:50 pewnie myśli, że Polański się jej wystraszy i zapłaci jej, żeby już nie powtarzała tej swojej historyjki. Nie wierzę tej głupiej babie. Nie wierzę, bo jakby te banialuki były prawdą, to już dawno by Polańskiego zaskarżyła. Pewnie jej się ostatnio nie przelewa i jest wściekła, bo nie nie stać ją na noclegi w hotelach pięciogwiazdkowych, tylko czterogwiazdkowym. A chciałaby sobie na wakacje wyjechać na Kanary i przydałoby się trochę kasy, może jeszcze na markowe perfumy i naszyjnik z pereł wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
azazel66 wg matki przyrody i facetów 16-25 lat to wiek ... 15.05.10, 18:04 optymalny dla dziewczyn nie oszukujmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
ilana-1 Samantha Geimer 15.05.10, 21:20 Samantha Geimer - obejrzyjcie ten wywiad i zwróćcie szczególną uwagę na zdjęcia abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8691730 Odpowiedz Link Zgłoś