biniou Deportowac te hordy dzikich murzynow! 24.05.10, 00:57 Kto ich wpuscil do Polski?! Jakim prawem ta dzicz przebywa na naszym terytorium. Za niedlugo i u nas zaczna sie zamieszki etniczne, jak we Francji. DEPORTOWAC TO BYDLO! Odpowiedz Link Zgłoś
newira Re: Deportowac te hordy dzikich murzynow! 24.05.10, 01:18 Tym samym prawem, jakim ty kretynie przebywasz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
newira Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 01:00 Ja synku walczyłem z komuną, kiedy Ciebie jeszcze być może na świecie nie było między innymi po to, żeby w tym kraju nawet tacy jak ty nacjopseudointelektualiści mogli mówić i pisać to co myślą, bo to jest prawo każdego wolnego człowieka. Żal mi Ciebie, bo musisz być głęboko zakompleksiony, skoro nie potrafisz przekazać żadnych pozytywnych wartości i poza chorobliwą nienawiścią do całego świata nic nie potrafisz przekazać innym. życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
christine_siege Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 01:37 newira napisał: > Ja synku walczyłem z komuną, kiedy Ciebie jeszcze być może na świecie nie było > no to spierdalaj dziadku lesny w obozy NSZ... moze jeszcze jakies kryjowki po UPA znajdziesz i dalej bedziesz z komuna walczyc on mi qrwel jebany czlowiekowi ktory w Ursusie w 76'z zomo sie napierdalal bedzie o walce z komuna pieprzyc. Idz dziadek zbozem bo we wsi TVN24 stoi i poluje na polakow patriotow. jak w 78 ' na zamku w Kielcach wyladowalem za samizdaty z "Kultury" to lizales pewnie dupe systemowi sqrwielu grubokreskowy??? a jak w sierpniu 80' zomo przerabialo mnie i moich znajomych na siekane miesko pod steka to pierdoliles socjalizm tak -wypaczenia nie!!!moze nie tak bylo chujku??? i 21 zasranych populistycznych postulatow dla plebsu smieciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
newira Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 02:25 No to jesteśmy w domu. Ursus '76, to znaczy żeś ty koleś Zygmusia W., bo poglądy macie całkiem podobne - mam wątpliwą przyjemność znać go osobiście, bo tak się składa, że w ZZ działałem od samego początku w S. Widzę, że jesteś niestety nieuleczalnie chory na tę samą chorobę co i on. Powstrzymam się więc od określeń, którymi powinienem cię nazwać, raz z wrodzonej kultury, a po wtóre dlatego, że żal mi chorego człowieka. Ale cóż, cuda się zdarzają. Idź do kościoła człowieku i pomódl się, może Bóg wróci ci rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
bobasz Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 01:02 W stanach ulice by płoneły Odpowiedz Link Zgłoś
billymclasky Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 01:36 Człowieku to jest Praga, przy tym Broocklyn wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
ra88 dlaczego mordujecie tych,ktorzy zarabiają na życie 24.05.10, 02:50 atakujcie bandytów korporacjonistów, ktorzy wszystkich okradają i niszczą życie. Odpowiedz Link Zgłoś
newira Re: dlaczego mordujecie tych,ktorzy zarabiają na 24.05.10, 03:00 Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
ephot Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 03:41 Popatrzcie na te fotke "chopcow w zwartym szeregu"..przypomina wam to cos? ZOMO - tak pieknie sie nie prezentowalo, a i skutecznoscia dzisiejsi Rambo tez chyba przewyzszaja pierwowzor.... Az strach pomyslec , co by bylo, gdyby znow cos na Wybrzezu albo w kopalni Wujek zaiskrzylo..... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 12:40 i bardzo dobrze, od tego jest policja aby TWARDO BRONIĆ PRAWA. Mamy demokrację i prawa trzeba przestrzegać, koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:19 critto napisał: > i bardzo dobrze, od tego jest policja aby TWARDO BRONIĆ PRAWA. Mamy demokrację > i > prawa trzeba przestrzegać, koniec, kropka. Pierdolnij się w ten zakuty łeb nim coś napiszesz. Dla mnie możesz zrezygnować ze wszystkich praw ludzkich, nawet z prawa do oddychania. Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 03:43 chcieli pokazac czarnym kto tu rzadzi....no i znalazl sie nadgorliwiec...kto jest winny ze czarni w ten sposob staraja sie utrzymac swoje rodziny...? Biali...teraz za to trzeba placic... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 12:38 a czy durny handlarz nie mógł się PODPORZĄDKOWAĆ Policji, zamiast z nią walczyć? Mnie też legitymowali, choć nic nie przeskrobałem - grzecznie się zatrzymałem, pokazałem dokumenty, zawartość kieszeni i plecaka. Korona z głowy mi od tego nie spadła. Policja ma prawo zatrzymać, spisać i przeszukać kogo chce. A jeśli ktoś podnosi rękę na Policjanta, to MUSI SIĘ LICZYĆ Z NAGŁĄ ŚMIERCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:28 critto napisał: > a czy durny handlarz nie mógł się PODPORZĄDKOWAĆ Policji, zamiast z nią walczyć > ? > Mnie też legitymowali, choć nic nie przeskrobałem - grzecznie się zatrzymałem, > pokazałem dokumenty, zawartość kieszeni i plecaka. Korona z głowy mi od tego ni > e > spadła. Policja ma prawo zatrzymać, spisać i przeszukać kogo chce. A jeśli ktoś > podnosi rękę na Policjanta, to MUSI SIĘ LICZYĆ Z NAGŁĄ ŚMIERCIĄ. Dla mnie mogli Cię nawet wydupcyć, jeżeli żyję w wolnym i podobno demokratycznym kraju to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać. Jeżeli się z tym godzisz, to już zamontuj sobie w domu kamerę wielkiego brata, Cymbale i poczytaj Orwella. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:52 13ronin napisał: to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać. > Jeżeli się z tym godzisz, to już zamontuj sobie w domu kamerę wielkiego brata, > Cymbale i poczytaj Orwella. takim prawem zasrana parowo ze prowadzi dzialalnosc prewencyjna , moze ci przeszukac twoj pierdolony gejowski plecaczek czerwonej swini anarchistycznej i wsadzic tonfe w dupe , moze zajrzec do wnetrza samochodu i je przeszukac. I tak jest qrwa na calym swiecie gowniarzu!!! i jak ci nie pasi to wez i sie poloz na torach kolejowych..jednego smiecia bedzie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:31 aguares napisał: > > > takim prawem zasrana parowo ze prowadzi dzialalnosc prewencyjna , moze ci > przeszukac twoj pierdolony gejowski plecaczek czerwonej swini anarchistycznej i > wsadzic tonfe w dupe , moze zajrzec do wnetrza samochodu i je przeszukac. I tak > jest qrwa na calym swiecie gowniarzu!!! i jak ci nie pasi to wez i sie poloz na > torach kolejowych..jednego smiecia bedzie mniej. Zasrana parówa i cwel to Twój ojciec, to po pierwsze, a po drugie zawszony kundlu (przepraszam prawdziwe psy) i sługusie tonfę możesz wsadzić sobie swojej kobiecie jeżeli ją masz. I nie mów do mnie gówniarzu, bo nie wiesz ile mam lat, natomiast Ty z tą swoją wypowiedzią pasujesz mi na zakompleksionego gliniarza na sterydach. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:56 13ronin napisał: I nie mów do mnie gówniarzu, bo nie wiesz ile mam lat, domyslam sie ze nie wiecej niz 15...ja dzieci nie bije wiec nawet ci nie zaproponuje ustawki w realu smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:58 > takim prawem zasrana parowo ze prowadzi dzialalnosc prewencyjna , moze ci > przeszukac twoj pierdolony gejowski plecaczek czerwonej swini anarchistycznej i > wsadzic tonfe w dupe , moze zajrzec do wnetrza samochodu i je przeszukac. I tak > jest qrwa na calym swiecie gowniarzu!!! i jak ci nie pasi to wez i sie poloz na > torach kolejowych..jednego smiecia bedzie mniej. i po co zniżasz się do jego poziomu? Dla tego naiwnego anarchola i tak pewnie jesteśmy faszystami, nazistami itp, po co mieszać w jego popsutym i pokręconym umyśle jeszcze bardziej? Też kiedyś taki byłem, ale z tego WYROSŁEM, wstydzę się teraz za siebie sprzed 10-12 lat... Niechęć do Policji i surowych kar przeszła mi po fali zbrodni, która zaczęła się w latach 90tych... Co parę tygodni było słychać, że banda wyrostków kogoś zamordowała - a to studenta, a to starszą panią, a to faceta po 50tce... Od tego czasu sympatyzuję z twardym prawem, popieram reformy, które w Nowym Jorku wprowadził Rudolf Giuliani (ostatnio zaproszono go do Rio de Janeiro, aby i tak zrobił porządek). Popieram także przymusowe roboty dla bandytów i karę śmierci dla morderców, choć ta ostatnia powinna być wymierzana i wykonywana z wyjątkową ostrożnością, aby nie skazać i nie zabić niewinnej osoby. Jak widać, byt zmienia świadomość, czasem na plus :) Odpowiedz Link Zgłoś
misfire01 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:58 > Dla mnie mogli Cię nawet wydupcyć, jeżeli żyję w wolnym i podobno demokratyczny > m > kraju to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać. Tylko że handlarza nie zatrzymano bezpodstawnie. Art. 15 ustawy o policji się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:53 > Dla mnie mogli Cię nawet wydupcyć, jeżeli żyję w wolnym i podobno demokratyczny > m > kraju to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać. > Jeżeli się z tym godzisz, to już zamontuj sobie w domu kamerę wielkiego brata, > Cymbale i poczytaj Orwella. Sam jesteś cymbał. Od tego jest Policja, aby zatrzymywać i preszukiwać obywateli, mogli kogoś poszukiwać, a Ty byłeś podobny, więc musieli sprawdzić. Ja to doskonalne rozumiem, swoje prawa znam i z nich korzystam, ale rozumiem i znam także prawa i potrzeby Policji. Ciekawe, czy gdyby bandzior zgwałcił Ci matkę albo siostrę, a Policja urządziłaby obławę na bandziora, też uważałbyś, że nie powinni przeszukiwać przechodniów, aby go złapać? A Orwella czytałem i co z tego? A może Ty masz coś do ukrycia, że tak bardzo się boisz Policji? Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:47 josif47 napisał: kto je > st winny ze czarni w ten sposob staraja sie utrzymac swoje rodziny...? Biali... > teraz za to trzeba placic... to niech płaca ci ktorzy to spowodowali a nie my polacy. Polska nie miala koloni w Afryce tylko smieszna "lige morska i kolonialna" wiec nie widze elementarnych przeslanek ku temu by mielibysmy sie uzalac nad losem jakichs czarnuchów łamiacych na dodatek prawo kraju w ktorym przebywaja. Nie podoba im sie tu? to droga wolna ...Prawo jest jednakowe dla wszystkich ,rownie dobrze w czasie szamotaniny mogl zostac postrzelony polak stawiajacy opor policji. Doszukiwanie sie w akcji policji jakiegos rasizmu to naduzycie ze strony nigeryjczykow i proba zaslony dymnej na wlasne bandyckie zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 03:50 jestes prawdziwa kaszana...i glupiec do tego....granatem od pluga oderwany.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Medal dla policjanta ! 24.05.10, 05:35 Michnikowe bydło tu ujada na POLICJĄ, czy to bydło sobie życzy aby czarnuchy ustanawiały w Polsce prawo? Polska na skutek żenująco - nieudolnie sprawowanych przez PO rządów stała się krajem "dziwką", którą każdy może dymać na dowolnie wybrany sposób, ale na szczęście są jeszcze ludzie tacy, jak ten dzielny POLICJANT. Odpowiedz Link Zgłoś
newira Re: Medal dla policjanta ! 24.05.10, 05:50 zbforjude napisał: > Michnikowe bydło tu ujada na POLICJĄ, czy to bydło sobie życzy aby czarnuchy > ustanawiały w Polsce prawo? Polska na skutek żenująco - nieudolnie > sprawowanych przez PO rządów stała się krajem "dziwką", którą każdy może dymać > na dowolnie wybrany sposób, ale na szczęście są jeszcze ludzie tacy, jak ten > dzielny POLICJANT. Skoro twój problem to schizofrenia, lepsze byłoby dla ciebie jakieś forum medyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 07:01 Witam... Ja to się tylko trochę znam na...ale Swoje powiem. Nie wiem oczywiście jak było naprawdę.Wiem tylko tyle co udało mi się wyłowić w TV na ten temat.Sam kupowałem od czarnoskórych handlarzy podróbki markowych butów,bo na oryginały mnie nie stać.Jestem biednym starym rencistą.Te podróby to straszne "badziewie" ale przy tej cenie nie ma się co dziwić.Przy okazji jak np.NIKE zatrudnia dzieci za głodowe stawki do produkcji swoich markowych wyrobów to jest OK,ale jak handlarz narusza prawo,bo handluje podróbami to się go prześladuje i w ostateczności likwiduje(zabija).TAK WYGLĄDA W PRAKTYCE SPRAWIEDLIWOŚĆ. Najwięksi przestępcy współczesnego Świata BANKSTERZY i PONADNARODOWE KORPORACJE są chronieni przez prawo,policję,służby specjalne dzięki zaprzęgnieciu na swe usługi polityków,kościół i media.IM WOLNO?????? Nie zdziwiłoby mnie zastrzelenie tego biedaka na tle rasowym.Polacy wszak słyną z tolerancji i miłości bliźniego (to jest złośliwość jakby kto się pytał). SAM JESTEM POLAKIEM........................NIESTETY ZRESZTĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
newira Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 07:17 kakanek81 napisał: > Witam... > > Ja to się tylko trochę znam na...ale Swoje powiem. > ..ale handlarz narusza > prawo,bo handluje podróbami to się go prześladuje i w ostateczności > likwiduje(zabija).TAK WYGLĄDA W PRAKTYCE SPRAWIEDLIWOŚĆ.[/b] > > Najwięksi przestępcy współczesnego Świata BANKSTERZY i > PONADNARODOWE KORPORACJE są chronieni przez prawo,policję,służby > specjalne dzięki zaprzęgnieciu na swe usługi polityków,kościół i > media.IM WOLNO?????? > > Nie zdziwiłoby mnie zastrzelenie tego biedaka na tle rasowym... Człowieku, co ty wypisujesz? Czy nie rozumiesz co to jest czynna napaść na policjanta z próbą odebrania broni? I co w ogóle ma do tego kolor skóry i to czy ktoś jest handlarzem cz mafioso? Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-21 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:00 Czy w czasie powodzi ci policjanci nie mogliby pomoc -zwykłym ludziom .którzy na nich płaca podatki i powinni mieć prawo - i liczyć na wzajemność . Koncerny majtkowe ,pewnie dużo płacące?komu? - mogłyby poczekać na spokojniejszą porę . Chyba,że zbliżający sie sezon urlopowy zmobilizował policyjną wierchuszkę do działania Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 20:46 newira napisał: > kakanek81 napisał: > > > Witam... > > > > Ja to się tylko trochę znam na...ale Swoje powiem. > > > ..ale handlarz narusza > > prawo,bo handluje podróbami to się go prześladuje i w ostateczności > > likwiduje(zabija).TAK WYGLĄDA W PRAKTYCE SPRAWIEDLIWOŚĆ.[/b] > > > > Najwięksi przestępcy współczesnego Świata BANKSTERZY i > > PONADNARODOWE KORPORACJE są chronieni przez prawo,policję,służby > > specjalne dzięki zaprzęgnieciu na swe usługi polityków,kościół i > > media.IM WOLNO?????? > > > > Nie zdziwiłoby mnie zastrzelenie tego biedaka na tle rasowym... > > Człowieku, co ty wypisujesz? > Czy nie rozumiesz co to jest czynna napaść na policjanta z próbą odebrania > broni? I co w ogóle ma do tego kolor skóry i to czy ktoś jest handlarzem cz > mafioso? ******************************************************************** Ja wiem co wypisuję ale niestety nie jestem pewien CZY TY WIESZ???????Zanim coś napiszesz,głęboko się zastanów tak na wszelki wypadek co najmniej ze trzy razy i nie łykaj wszystkiego o czym informują Cię media jak.........przsłowiowa gęś kluski.Użyj od czasu do czasu własnych szarych komórek mózgowych.NAPRAWDĘ WARTO! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
lukassuss I dobrze ! 24.05.10, 08:22 I dobrze że zastrzelił brudasa ! Bandzior to bandzior - co ma za znaczenie czy jest żółty, czarny czy inny??? Żałosne jest bredzenie niektórych polaczków jaki to "biedny murzynek" i "agresja Policji". Jesteście tak śmieszni i żałośni że aż nudni, typowe zacietrzewione wieśniactwo-buractwo ! Wiecie w ogóle co pieprzycie??? Skoro murzynek uciekał przed Policją - PO CHOLERĘ to robił?? Ktoś kto nie ma nic na sumieniu chyba tego nie robi nie? Nikt normalny nie próbuje wyrwać policjantowi broni barany ! Głupi jesteście aż huczy. W normalnym kraju każdy z tych czarnuchów dostałby kulke w łeb. Tylko w zaściankowej Polaczkolandii takie śmieci mają więcej "praw" niż uczciwy człowiek. A rozwrzeszczana tłuszcza bezmógich ameb wrzeszczy "brutalna policja". No jasne - przecież wasze motto to motto waszego "szefa" - "bo niż nas nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne". Wracać do wideł gnojówkę po polu rozrzucać prostaczki a nie trollujecie pisząc bzdury jaki to "biedny murzynek" został zastrzelony. Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Re: I dobrze ! 24.05.10, 20:50 lukassuss napisała: > I dobrze że zastrzelił brudasa ! > > Bandzior to bandzior - co ma za znaczenie czy jest żółty, czarny czy inny??? > > Żałosne jest bredzenie niektórych polaczków jaki to "biedny murzynek" i > "agresja Policji". Jesteście tak śmieszni i żałośni że aż nudni, typowe > zacietrzewione wieśniactwo-buractwo ! > > Wiecie w ogóle co pieprzycie??? > Skoro murzynek uciekał przed Policją - PO CHOLERĘ to robił?? Ktoś kto nie ma > nic na sumieniu chyba tego nie robi nie? Nikt normalny nie próbuje wyrwać > policjantowi broni barany ! Głupi jesteście aż huczy. > > W normalnym kraju każdy z tych czarnuchów dostałby kulke w łeb. Tylko w > zaściankowej Polaczkolandii takie śmieci mają więcej "praw" niż uczciwy człowie > k. > A rozwrzeszczana tłuszcza bezmógich ameb wrzeszczy "brutalna policja". No > jasne - przecież wasze motto to motto waszego "szefa" - "bo niż nas nie > przekona że białe jest białe a czarne jest czarne". > > Wracać do wideł gnojówkę po polu rozrzucać prostaczki a nie trollujecie pisząc > bzdury jaki to "biedny murzynek" został zastrzelony. ********************************************************************* typowa odpowiedź miłosiernego,toleracyjnego (obie cechy niestety "inaczej")rasistowskiego,białego,polskiego BEJSBOLA. Odpowiedz Link Zgłoś
lukassuss Re: I dobrze ! 25.05.10, 10:44 [b]typowa wypowiedź piss-owskiego katolibka ze zlasowaną przez ojca dyrektora z Torunia łepetynką... Nie jestem miłosierny, tolerancyjny, jestem rasistą i nie mam nic wspólnego z bejsbolem.[b] Jeszcze trochę i będziesz się bał wyjść wieczorem z domu bo czarni w bramie beda czekać, jeszcze trochę a bedziesz miał obok domu meczet i będziesz żonę musiał prowadzić z zasłoniętą twarzą. Tak się skończy panoszenie się kolorowych imigrantów. To już się dzieje w takiej np. Szwajcarii. Ale tacy jak ty jak im się pluje w twarz to mówią że deszcz pada... Odpowiedz Link Zgłoś
lukassuss Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 08:27 I dobrze że zastrzelił brudasa ! Bandzior to bandzior - co ma za znaczenie czy jest żółty, czarny czy inny??? Żałosne jest bredzenie niektórych polaczków jaki to "biedny murzynek" i "agresja Policji". Jesteście tak śmieszni i żałośni że aż nudni, typowe zacietrzewione wieśniactwo-buractwo ! Wiecie w ogóle co pieprzycie??? Skoro murzynek uciekał przed Policją - PO CHOLERĘ to robił?? Ktoś kto nie ma nic na sumieniu chyba tego nie robi nie? Nikt normalny nie próbuje wyrwać policjantowi broni barany ! Głupi jesteście aż huczy. W normalnym kraju każdy z tych czarnuchów dostałby kulke w łeb. Tylko w zaściankowej Polaczkolandii takie śmieci mają więcej "praw" niż uczciwy człowiek. A rozwrzeszczana tłuszcza bezmógich ameb wrzeszczy "brutalna policja". No jasne - przecież wasze motto to motto waszego "szefa" - "bo niż nas nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne". Wracać do wideł gnojówkę po polu rozrzucać prostaczki a nie trollujecie pisząc bzdury jaki to "biedny murzynek" został zastrzelony. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin kaszanka_u_witka... 24.05.10, 09:16 Zamknij mordę ty brudna szmato i nie wypowiadaj się w moim imieniu "POLAKU". Jesteś dnem dna, namierz moje IP i odnajdź mnie i możesz mnie mlasnąć w pądzwał łachu. Tylko umyj ryja bo mój koń lubi czystą stajnię - dyżurny faszolu. Odpowiedz Link Zgłoś
3plabc Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 11:42 a że handlujesz bez zezwolenia i podatku, jakoś przetrwać muszą. Brudny Harry zastrzelił typa to reszta zaczęła się z nimi bić, a teraz policja będzie bajki wymyślać, żeby usprawiedliwić użycie broni. W cywilizowanym kraju europy zachodniej już by płonęły samochody, a zamieszki trwały by z miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 12:34 3plabc napisał: > a że handlujesz bez zezwolenia i podatku, jakoś przetrwać muszą. Brudny Harry > zastrzelił typa to reszta zaczęła się z nimi bić, a teraz policja będzie bajki > wymyślać, żeby usprawiedliwić użycie broni. W cywilizowanym kraju europy > zachodniej już by płonęły samochody, a zamieszki trwały by z miesiąc. haha, zamieszki i podpalanie samochodów uważasz za 'cywilizowane'? Ale nie martw się, Sarkozy zrobi z tym porządek, już ogarnął sporą część zbuntowanych przedmieść, wysłał tam tysiące policjantów... Odpowiedz Link Zgłoś
misfire01 pewnie. To może niech zarabia "na chleb" 24.05.10, 13:00 napadając na banki, porywając biznesmenów, okradając domy, w tym Twój. Przecież aktualnie okrada właściciela marki, handlując podrabianym towarem, więc czemu ma nie okradać też innych, np. Ciebie? I spróbuj im tylko w tym przeszkodzić - spalą ci samochód, bo mieszkasz w cywilizowanym kraju. Rozumiem, że wtedy będziesz zadowolony. Puknij się w nogi, bo w głowę za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-21 Re: pewnie. To może niech zarabia "na chleb" 24.05.10, 14:12 nie jestem właścicielem "marki"handlowej - ale działki . Nigdy nie otrzymałem pomocy ze strony policji / umorzenia/ -nawet wtedy gdy dałem im...i swiadka i namiary /w formie nr samochodu złodzieja./ Musiałem zwinąć swój działkowy interes. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 14:02 3plabc napisał: > W cywilizowanym kraju europy zachodniej już by płonęły samochody, W cywilizowanym kraju, powiadasz? A moze w kraju, w ktorym naplywowym kolorowym pozwolono na zbyt duzo, i przede wszystkim, za duzo pozwolono im naplynac. Moim zdaniem trzeba koniecznie lepiej monitorowac imigracje do Polski, zwlaszcza biedoty z Afryki. Nie przyjmowac wszystkich, przyjmowac tylko tych, z ktorych my rowniez mozemy miec jakas korzysc, nie tylko oni. I nie ma tu zadnego rasistowskiego podtekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 15:02 zgadzam się i uważam, że należy całkowicie ZAMKNĄĆ GRANICE dla imigrantów spoza Europy, szczególnie dla muzułmanów z Bliskiego Wschodu i Afryki. każdy imigrant powinien udowodnić swoją przydatność dla kraju, np. poprzez posiadanie dobrego fachu albo wstąpienie do armii. I przede wszystkim - zasymilować się z kulturą GOSPODARZA. Kraje zachodnie zbyt swobodnie wpuszczały imigrantów z innych kultur, to teraz mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ehije82 Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 21:16 To prawda ... kraje zachodnie za wielu Polaków do siebie wpuścili i teraz mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 22:50 większość Polaków jednak uczciwie pracuje; niemniej wiem, że nie wszyscy. I dla tych, którzy za granicą dopuszczają się przestępstw, czasem bardzo groźnych (handel ludźmi, porwania, wymuszanie haraczy, itp) nie mam ŻADNEJ solidarności ani litości. Wydalić - najlepiej z całej Europy - z zakazem wjazdu na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 15:00 3plabc napisał: W cywilizowanym kraju europy > zachodniej już by płonęły samochody, a zamieszki trwały by z miesiąc. w cywilizowanym kraju europy nikt by nie dopuscil zeby banda czarnuchow handlowala w centrum miasta towarem z przemytu ,nie placila podatkow i atakowala policje... mam nadzieje ze Sarkozy spacyfikuje to bydlo muslimsko-negroidalne u siebie i nie powtorza sie takie akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
brutus36 Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 17:43 aguares napisał: > w cywilizowanym kraju europy nikt by nie dopuscil zeby banda > czarnuchow handlowala w centrum miasta towarem z przemytu ,nie > placila podatkow i atakowal a policje. He, he, he, he. Widać człowieku, żeś nigdy nidzie nie był, nie masz pojęcia jak naprawdę wygląda Europa. W niektórych krajach "nielegalny" handel, "nielegalna" produkcja czy inna "nielegalna" działalność gospodarcza to nierzadko faktyczna podstawa gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
ehije82 Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 21:22 aguares napisał: "> w cywilizowanym kraju europy nikt by nie dopuscil zeby banda czarnuchow > handlowala w centrum miasta towarem z przemytu ,nie placila podatkow i atakowal > a > policje... > mam nadzieje ze Sarkozy spacyfikuje to bydlo muslimsko-negroidalne u siebie i > nie powtorza sie takie akcje. " w cywilizowanym kraju ludzie się wypowiadają w cywilizowany sposób. Według twojej teori patrząc na poziom kultury i cywilizacji wielu afrykańczyków by tu pozostało a ty musiałbys opuścić ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Cywilizowanym? 24.05.10, 17:13 Coz, dla niektorych islamsko-murzynskie dzielnice to 'cywilizacja'. Dlaczego zatem w Twoim domu nie trzymasz kilku takich 'uciskanych biedaczkow'? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 12:37 Od samego początku widać tu jakieś niejasności i mataczenie. Trudno uwierzyć, by policjant zeznawał przeciw drugiemu policjantowi. Tacy dwaj, jakiś patrol, mogą cię wywieźć i pobić albo nawet zastrzelić. Potem zeznają, że byłeś agresywny, chciałeś zabrać broń funkcjonariuszowi. I nie masz żadnych szans. Pobity czy też zastrzelony. A warszawska policja znana jest ze swej buty i widać, że "chowana" jest na amerykańskich filmach i grach komputerowych. Pewnie w stolicy brakuje policjantów, bo na prowincji jest diametralna różnica w w zachowaniu funkcjonariuszy i kulturze osobistej. Ci ze Śródmieścia - chyba z nudów - są mistrzami prowokacji i mogą zrobić z człowiekiem - całkiem niewinnym - zupełnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
critto musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 12:56 no cóż. Niezależnie od tego, że w Policji też zdarzają się nadużycia, gdyby ten handlarz nie napadł na policjanta, TO BY ŻYŁ. Prawdę mówiąc, Mi się w głowie nie mieści jak można napaść na Pana Władzę. Mnie też spisywali, choć byłem czysty i nigdy się nie opierałem, zawsze spokojnie pozwalałem im wykonywać ICH OBOWIĄZKI. Dobrze wiem, że Ja mam swoją pracę, i Oni swoją. Nie byłbym szczęśliwy, gdyby ktoś przeszkadzał mi w programowaniu, tak samo jak oni nie są szczęśliwi, gdy ktoś przeszkadza im w sprawdzaniu ludzi, do którego MAJĄ PRAWO. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 13:35 A może nie napadł tylko bronił się przed agresją policjanta? Warszawscy policjanci, a szczególnie ci ze Śródmieścia, znani są z ich chamstwa, buty i wybitnej agresywności. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 14:59 obywatel nie ma prawa przeciwstawiać się policjantom podczas czynności służbowych. Z definicji nie ma czegoś takiego jak "agresja policjanta". Ma się podporządkować FUNKCJONARIUSZOM, potem może dochodzić swoich praw. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 17:28 > Ma się > podporządkować FUNKCJONARIUSZOM, potem może dochodzić swoich praw. Po śmierci ma dochodzić swoich praw? Chyba za dużo seriali z policjantami oglądasz. Uwierz mi, oni nie są tacy jak w serialach. Kobiety nie budzą się rano w łóżku umalowane i pachnące jak w serialu "M jak miłość". Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 19:36 sugerujesz, że policjanci zabijają zatrzymanych, którzy podporządkowują się ich poleceniom? Masz na to jakieś dowody? Przy takich oskarżeniach powinny to być NIEZBITE dowody... Odpowiedz Link Zgłoś
brutus36 racja proces7 24.05.10, 20:40 proces7 napisał: > Trudno uwierzyć, by policjant zeznawał przeciw drugiemu > policjantowi. Tacy dwaj, jakiś patrol, mogą cię wywieźć i pobić > albo nawet zastrzelić. Potem zeznają, że byłeś agresywny, chciałeś > zabrać broń funkcjonariuszowi. I nie masz żadnych szans. Pobity > czy też zastrzelony. Proces, świetnie mówisz, ale obawiam się, że Twoi adwersarze albo tego nie są w stanie pojąć, albo wręcz odwrotnie - doskonale to rozumieją i sami, będąc częścią struktur władzy lub też aspirując do nich, marzą by móc już zupełnie bezkarnie okradać i mordować innych. Z takimi niepełnym ludźmi, osobnikami o nie w pełni ukształtowanym człowieczeństwie, nie ma sensu polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Oczywiscie, ze tak moze sie zdarzyc. 25.05.10, 00:05 Wtedy mozesz sie bronic, ale jak musisz, to rob to skutecznie, bo samo podskakiwanie bez szans na obezwladnienie, skonczy sie dla Ciebie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 20:59 proces7 napisał: > Tacy dwaj, jakiś patrol, > mogą cię wywieźć i pobić albo nawet zastrzelić. Ile razy juz Cię wywieźli do lasu i zastrzelili? Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 12:53 szarą strefę trzeba w polsce wyrwać z korzeniami a pozostałości zabronować. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej123 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 14:13 nie został zastrzelony za to, ze handlował ciuchami a został zastrzelony za to że podniósł rękę na policjanta. I tak powinno być. Nie może być przy tym mowy czy toPolak czy obcokrajowiec. Jeżli mamy funkcjonować jako społeczeństwo normalnie to nie może być dyskusji z Policją, sowa gliniarza muszą być respektowane w 100%. Nasza Policja nie jest ostra nawet w 10% w stosunku do tego jak potrafi być policja w krajach na których chcemy się wzorować: jak USA, Niemcy, Anglia czy Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
brutus36 tzw. nielegalny handel 24.05.10, 14:22 Dziś "nielegalny" jest handel, a jutro co? "Nielegalne" komentarze internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
phantomasa1 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 14:52 Mógł nie atakować! Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 15:07 moze by tak tu postrzelac: judeopolonia.wordpress.com/2010/05/22/wyjatki-ze-stenogramu-z-posiedzenia-fundacji-batorego-%E2%80%93-scisle-tajne/ Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 19:23 nalezy raz na zawsze oczyscic caly parlament od tej zbrodniczej komunistycznej holoty : judeopolonia.wordpress.com/2010/05/24/45-zasad-zniewalania/ Odpowiedz Link Zgłoś
justysia2119 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 26.05.10, 12:58 WSZYSCY PISZA JAK TO ZAL JEST NIGERYJCZYKA ITP..JEST PRZYKRE ZE ZGINAŁ ALE TRZEBA WZIASC POD UWAGE TO DLACZEGO BYŁ PROBLEM Z WYLEGITYMOWANIEM GO I INNYCH? ORAZ DLACZEGO UCIEKAŁ?ZANIM OSKARZYCIE POLICJANTA-ZASTANÓWCIE SIE!!!!!POLICJA JEST OD TEGO ZEBY NAS CHRONIC I BRONIC!!!BEZ POWODU BY NIE WYJAŁ BRONI I NAPEWNO BY NIE STRZELIŁ!!KAZDY MA SUMIENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ehije82 Każdy ma prawo żyć godnie 27.05.10, 22:25 Hipokryzja, przeinaczanie faktów oraz stronniczość od dawna towarzyszy dziennikarzom (oczywiście nie wszystkim !). Zgadzam sie w zupełności z tobą, że każdy obywatel Polski i nie tylko ma mieć szacunek do policji. Koniec kropka! Jednak gdy w mundurze policjanta jest zabójca czy można miec do niego szacunek ??? Czy takich stróżów prawa chcemy mieć w naszym kraju ??? Ja osobiście niemam zaufania do skorumpowanych funkcjonaruszy, łapówkarzy oraz pseudo policjantów nadużywających swojej władzy. Przypatrzmy się szczegółowo informacjom pokazywanym w prasie, telewizji oraz tutaj na forach internetowych. Jak wiele jest w nich sprzeczności. Bardzo mnie boli fakt, że z zabójcy zrobiono pokrzywdzonego. Jak można !!! Podanie infromacji do wiadomości publicznej, że "policjant" działał w obronie własnej było po to, by oczyścić go z zarzutów nadużycia broni. Policjantów uczy się setki sposobów na obezwładnienie przestępcy - jest gaz, użycie palki itd. a jednak ten "policjant" wolał strzelić do bezbronnego -LEŻĄCEGO człowieka. Na oczach jego przyjaciół. Jestem pełna podziwu dla pokory z jaką znieśli ten moment. Oni doskonale wiedzieli, że zginął on niewinnie ( bo przeciez za nielegalny handel nie zabija sie czlowieka) a jednak żaden z nich nie poszedł za metodom "oko za oko". Zrobiło się zamieszanie jak zawsze w takiej sytuacji. w tłumie ginie człowiek- baa co więcej przyjeciel- więc normalne, że jest szum, charmider, ktos chce wezwać pomocy, inni podchodzą by zobaczyć. Ktoś rzucił kamieniem ale czym był ten kamień rzucony w przypływie emocji w porównaniu do chwile wcześniej oddanego strzału do LEŻĄCEGO przyjaciela. Media głośno mówiły, że zatrzymani Nigeryjczycy to przestępcy. Dlaczego nikt nie dodał, że zatrzymywani wcześniej byli za nielegalny handel. Pod słowem "przestępca" wrzucono ich do jednego worka razem z zabójcami !!! - z tymi którzy strzelają do niewinnych ludzi. A przeciez oni sprzedawali te ubrania by wyrzywić i utrzymać swoją rodzine.Nielegalnie to prawda. Jednak gdy chcemy egzekwowac prawo róbmy to w równości. Spójrzmy ilu Polaków pracuje nielegalnie, nie płaci podatków, nie płaci za radio i telewizor, kupuje z nielegalnego handlu ubrania, w ilu Polskich domach są płyty z muzyką lub filmami zgranymi z internetu ( a przecież to też nielegalne), w ilu komputerach są nielegalne programy, na alegro tez wielu zarabia nie odprowadzając podatku, bombonierka dla doktora, kwiatki przed sesją na studiach, nie wspominając juz o łapówkach dla pseudo policjantów. Chcemy egzekwować prawo zacznijmy więc od siebie. Dlaczego policja wypisuje mandat kobiecie z wioski, która sprzedaje jajka NIELEGALNIE pod bazarem, starszej kobiecie, której renta nie starcza na lekarstwa wlepia mandat bo handluje NIELEGALNIE zniczami pod cmentarzem, właścicielowi małego kundelka wręcza się mandat za brak smyczy a na poważne przestępstwa, zabójstwa, korupcje przymyka sie oko??? Jest mi niezmiernie przykro i wstyd, że w naszym kraju doszło do takiego zdarzenia ( w Dniu Jedności Afryki ). W jednej części kraju Afrykańczycy dzielili się z nami swoją kulturą, obyczajami, pokazywali Polakom część siebie chcąc zintegrować się a z drugiej strony Warszawy policja robi "łapanke" pokazując, że jedności nie ma. Nie było w tej akcji podtekstu rasistowskiego ??? Mozliwe ! Powiedzcie mi zatem, prosze, ilu Polaków zostało podczas tej akcji zatrzymanych ??? Problem rasizmu w naszym kraju istnieje nie od dziś. Obcokrajowcy w naszym kraju są szykanowani, poniżani zarówno fizycznie jak i psychicznie. Takie ciche milcznie jest jakby przyzwoleniem na dyskryminacje. Nie zapominajmy, że my Polacy otworzyliśmy granice. Wielu z nas pracuje bądź pracowało zagranicą naszego kraju, wielu z nas ma kogoś bliskiego zagranicą. Nie mamy najlepszej opini wśród narodów Europejskich. W Europie mówi się czesto: "Polak to pijak", "Polak kradnie", "Polki szczególnie na wakacjach zapominają o swojej przyzwoitości" jednak żadne z krajów nie dyskryminuje nas aż tak. Od innych narodów oczekujemy pracy , pomocy, godnego traktowania a gdy przyjeżdżają do naszego kraju obcokrajowcy jak sie zachowujemy ??? Od niedzieli trudno mi choć na moment zapomnieć o tej tragedi bo zapomnieć nie można!!! Max jest jednym z wielu, którzy niewinnie zgineli. Nikt ani nic nie odda mu życia, nikt ani nic nie przywróci żonie męża, dzieciom ojca. Co Pani Monika ma powiedziec swoim dzieciom??? "Policjant, który ma za zadanie nas bronić zabił waszego tatusia" Do kogo ma się zwrócic o pomoc??? - na policje? Małe dziecko nie widzi różnicy między znaczkiem na ubraniu , koncern zachodni się nie wzbogaci a dzieci juz nigdy w życiu nie zobaczą swojego taty. Żaden wyrok sadowy nie skazujący czy tez uniewinniający policjanta nie przywróci Maxowi życia jednak naszą postawą możemy niedopuścić do kolejnych tragedi w naszym kraju. Milczenie jest wyrażeniem zgody. Wyrażam głębokie współczucie pani Monice oraz jej dzieciom, przyjaciołom. Maxwell Rest in Peace. Sercem jestem blisko z nimi oraz z aresztowanymi Nigeryjczykami i ich bliskim. KAŻDY MA PRAWO ŻYĆ GODNIE !!! Ps. Przekładając moje myśli na czcionke słuchałam piosenki Fabrizio Moro "Pensa" - szkoda, że policjant, który z taką łatwością wykierował broń w Maxa nie słuchał jej wcześniej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wariushka Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 27.05.10, 23:19 podjełam ten temat na facebooku, ale nie ma zadnej dyskusji, bo ten temat najwidoczniej malo kogo obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś