Dodaj do ulubionych

Strzelanina przy Stadionie Narodowym. Zastrzelo...

• biniou Deportowac te hordy dzikich murzynow! 24.05.10, 00:57
      Kto ich wpuscil do Polski?! Jakim prawem ta dzicz przebywa na naszym
      terytorium. Za niedlugo i u nas zaczna sie zamieszki etniczne, jak we Francji.
      DEPORTOWAC TO BYDLO!
      • newira Re: Deportowac te hordy dzikich murzynow! 24.05.10, 01:18
        Tym samym prawem, jakim ty kretynie przebywasz na tym forum.
    • newira Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 01:00
      Ja synku walczyłem z komuną, kiedy Ciebie jeszcze być może na świecie nie było
      między innymi po to, żeby w tym kraju nawet tacy jak ty
      nacjopseudointelektualiści mogli mówić i pisać to co myślą, bo to jest prawo
      każdego wolnego człowieka. Żal mi Ciebie, bo musisz być głęboko zakompleksiony,
      skoro nie potrafisz przekazać żadnych pozytywnych wartości i poza chorobliwą
      nienawiścią do całego świata nic nie potrafisz przekazać innym. życzę
      wszystkiego dobrego.
      • christine_siege Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 01:37
        newira napisał:

> Ja synku walczyłem z komuną, kiedy Ciebie jeszcze być może na świecie nie było
        >
        no to spierdalaj dziadku lesny w obozy NSZ... moze jeszcze jakies kryjowki po
        UPA znajdziesz i dalej bedziesz z komuna walczyc
        on mi qrwel jebany czlowiekowi ktory w Ursusie w 76'z zomo sie napierdalal
        bedzie o walce z komuna pieprzyc. Idz dziadek zbozem bo we wsi TVN24 stoi i
        poluje na polakow patriotow.
        jak w 78 ' na zamku w Kielcach wyladowalem za samizdaty z "Kultury" to lizales
        pewnie dupe systemowi sqrwielu grubokreskowy??? a jak w sierpniu 80' zomo
        przerabialo mnie i moich znajomych na siekane miesko pod steka to pierdoliles
        socjalizm tak -wypaczenia nie!!!moze nie tak bylo chujku??? i 21 zasranych
        populistycznych postulatow dla plebsu smieciu???
        • newira Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 02:25
          No to jesteśmy w domu. Ursus '76, to znaczy żeś ty koleś Zygmusia W., bo poglądy
          macie całkiem podobne - mam wątpliwą przyjemność znać go osobiście, bo tak się
          składa, że w ZZ działałem od samego początku w S.
          Widzę, że jesteś niestety nieuleczalnie chory na tę samą chorobę co i on.
          Powstrzymam się więc od określeń, którymi powinienem cię nazwać, raz z wrodzonej
          kultury, a po wtóre dlatego, że żal mi chorego człowieka. Ale cóż, cuda się
          zdarzają. Idź do kościoła człowieku i pomódl się, może Bóg wróci ci rozum.
    • bobasz Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 01:02
      W stanach ulice by płoneły
    • billymclasky Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 01:36
      Człowieku to jest Praga, przy tym Broocklyn wysiada.
    • ra88 dlaczego mordujecie tych,ktorzy zarabiają na życie 24.05.10, 02:50
      atakujcie bandytów korporacjonistów, ktorzy wszystkich okradają i
      niszczą życie.
      • newira Re: dlaczego mordujecie tych,ktorzy zarabiają na 24.05.10, 03:00
        Co ma piernik do wiatraka?
    • ephot Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 03:41
      Popatrzcie na te fotke "chopcow w zwartym szeregu"..przypomina wam to cos?
      ZOMO - tak pieknie sie nie prezentowalo, a i skutecznoscia dzisiejsi Rambo tez
      chyba przewyzszaja pierwowzor....
      Az strach pomyslec , co by bylo, gdyby znow cos na Wybrzezu albo w kopalni
      Wujek zaiskrzylo.....
      • critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 12:40
        i bardzo dobrze, od tego jest policja aby TWARDO BRONIĆ PRAWA. Mamy demokrację i
        prawa trzeba przestrzegać, koniec, kropka.
        • 13ronin Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:19
          critto napisał:

> i bardzo dobrze, od tego jest policja aby TWARDO BRONIĆ PRAWA. Mamy demokrację
          > i
          > prawa trzeba przestrzegać, koniec, kropka.

Pierdolnij się w ten zakuty łeb nim coś napiszesz. Dla mnie możesz zrezygnować
          ze wszystkich praw ludzkich, nawet z prawa do oddychania.
    • josif47 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 03:43
      chcieli pokazac czarnym kto tu rzadzi....no i znalazl sie nadgorliwiec...kto jest winny ze czarni w ten sposob staraja sie utrzymac swoje rodziny...? Biali...teraz za to trzeba placic...
      • critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 12:38
        a czy durny handlarz nie mógł się PODPORZĄDKOWAĆ Policji, zamiast z nią walczyć?
        Mnie też legitymowali, choć nic nie przeskrobałem - grzecznie się zatrzymałem,
        pokazałem dokumenty, zawartość kieszeni i plecaka. Korona z głowy mi od tego nie
        spadła. Policja ma prawo zatrzymać, spisać i przeszukać kogo chce. A jeśli ktoś
        podnosi rękę na Policjanta, to MUSI SIĘ LICZYĆ Z NAGŁĄ ŚMIERCIĄ.
        • 13ronin Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:28
          critto napisał:

> a czy durny handlarz nie mógł się PODPORZĄDKOWAĆ Policji, zamiast z nią walczyć
          > ?
          > Mnie też legitymowali, choć nic nie przeskrobałem - grzecznie się zatrzymałem,
          > pokazałem dokumenty, zawartość kieszeni i plecaka. Korona z głowy mi od tego ni
          > e
          > spadła. Policja ma prawo zatrzymać, spisać i przeszukać kogo chce. A jeśli ktoś
          > podnosi rękę na Policjanta, to MUSI SIĘ LICZYĆ Z NAGŁĄ ŚMIERCIĄ.

Dla mnie mogli Cię nawet wydupcyć, jeżeli żyję w wolnym i podobno demokratycznym
          kraju to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać.
          Jeżeli się z tym godzisz, to już zamontuj sobie w domu kamerę wielkiego brata,
          Cymbale i poczytaj Orwella.
          • aguares Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:52
            13ronin napisał:

to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać.
            > Jeżeli się z tym godzisz, to już zamontuj sobie w domu kamerę wielkiego brata,
            > Cymbale i poczytaj Orwella.

takim prawem zasrana parowo ze prowadzi dzialalnosc prewencyjna , moze ci
            przeszukac twoj pierdolony gejowski plecaczek czerwonej swini anarchistycznej i
            wsadzic tonfe w dupe , moze zajrzec do wnetrza samochodu i je przeszukac. I tak
            jest qrwa na calym swiecie gowniarzu!!! i jak ci nie pasi to wez i sie poloz na
            torach kolejowych..jednego smiecia bedzie mniej.
            • 13ronin Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:31
              aguares napisał:
              >
              >
              > takim prawem zasrana parowo ze prowadzi dzialalnosc prewencyjna , moze ci
              > przeszukac twoj pierdolony gejowski plecaczek czerwonej swini anarchistycznej i
              > wsadzic tonfe w dupe , moze zajrzec do wnetrza samochodu i je przeszukac. I tak
              > jest qrwa na calym swiecie gowniarzu!!! i jak ci nie pasi to wez i sie poloz na
              > torach kolejowych..jednego smiecia bedzie mniej.

Zasrana parówa i cwel to Twój ojciec, to po pierwsze, a po drugie zawszony
              kundlu (przepraszam prawdziwe psy) i sługusie tonfę możesz wsadzić sobie swojej
              kobiecie jeżeli ją masz. I nie mów do mnie gówniarzu, bo nie wiesz ile mam lat,
              natomiast Ty z tą swoją wypowiedzią pasujesz mi na zakompleksionego gliniarza na
              sterydach.
              • aguares Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:56
                13ronin napisał:

I nie mów do mnie gówniarzu, bo nie wiesz ile mam lat,

domyslam sie ze nie wiecej niz 15...ja dzieci nie bije wiec nawet ci nie
                zaproponuje ustawki w realu smieciu.
            • critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:58
              > takim prawem zasrana parowo ze prowadzi dzialalnosc prewencyjna , moze ci
              > przeszukac twoj pierdolony gejowski plecaczek czerwonej swini anarchistycznej i
              > wsadzic tonfe w dupe , moze zajrzec do wnetrza samochodu i je przeszukac. I tak
              > jest qrwa na calym swiecie gowniarzu!!! i jak ci nie pasi to wez i sie poloz na
              > torach kolejowych..jednego smiecia bedzie mniej.

i po co zniżasz się do jego poziomu? Dla tego naiwnego anarchola i tak pewnie
              jesteśmy faszystami, nazistami itp, po co mieszać w jego popsutym i pokręconym
              umyśle jeszcze bardziej? Też kiedyś taki byłem, ale z tego WYROSŁEM, wstydzę się
              teraz za siebie sprzed 10-12 lat... Niechęć do Policji i surowych kar przeszła
              mi po fali zbrodni, która zaczęła się w latach 90tych... Co parę tygodni było
              słychać, że banda wyrostków kogoś zamordowała - a to studenta, a to starszą
              panią, a to faceta po 50tce... Od tego czasu sympatyzuję z twardym prawem,
              popieram reformy, które w Nowym Jorku wprowadził Rudolf Giuliani (ostatnio
              zaproszono go do Rio de Janeiro, aby i tak zrobił porządek). Popieram także
              przymusowe roboty dla bandytów i karę śmierci dla morderców, choć ta ostatnia
              powinna być wymierzana i wykonywana z wyjątkową ostrożnością, aby nie skazać i
              nie zabić niewinnej osoby. Jak widać, byt zmienia świadomość, czasem na plus :)
          • misfire01 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:58
            > Dla mnie mogli Cię nawet wydupcyć, jeżeli żyję w wolnym i podobno demokratyczny
            > m
            > kraju to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać.

Tylko że handlarza nie zatrzymano bezpodstawnie. Art. 15 ustawy o policji się
            kłania.
          • critto Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:53
            > Dla mnie mogli Cię nawet wydupcyć, jeżeli żyję w wolnym i podobno demokratyczny
            > m
            > kraju to jakim prawem policja może mnie bezpodstawnie zatrzymać i przeszukać.
            > Jeżeli się z tym godzisz, to już zamontuj sobie w domu kamerę wielkiego brata,
            > Cymbale i poczytaj Orwella.

Sam jesteś cymbał. Od tego jest Policja, aby zatrzymywać i preszukiwać
            obywateli, mogli kogoś poszukiwać, a Ty byłeś podobny, więc musieli sprawdzić.
            Ja to doskonalne rozumiem, swoje prawa znam i z nich korzystam, ale rozumiem i
            znam także prawa i potrzeby Policji.

Ciekawe, czy gdyby bandzior zgwałcił Ci matkę albo siostrę, a Policja
            urządziłaby obławę na bandziora, też uważałbyś, że nie powinni przeszukiwać
            przechodniów, aby go złapać? A Orwella czytałem i co z tego? A może Ty masz coś
            do ukrycia, że tak bardzo się boisz Policji?
      • aguares Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 13:47
        josif47 napisał:
        kto je
        > st winny ze czarni w ten sposob staraja sie utrzymac swoje rodziny...? Biali...
        > teraz za to trzeba placic...

to niech płaca ci ktorzy to spowodowali a nie my polacy.
        Polska nie miala koloni w Afryce tylko smieszna "lige morska i kolonialna" wiec
        nie widze elementarnych przeslanek ku temu by mielibysmy sie uzalac nad losem
        jakichs czarnuchów łamiacych na dodatek prawo kraju w ktorym przebywaja. Nie
        podoba im sie tu? to droga wolna ...Prawo jest jednakowe dla wszystkich ,rownie
        dobrze w czasie szamotaniny mogl zostac postrzelony polak stawiajacy opor
        policji. Doszukiwanie sie w akcji policji jakiegos rasizmu to naduzycie ze
        strony nigeryjczykow i proba zaslony dymnej na wlasne bandyckie zachowania.
    • josif47 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 03:50
      jestes prawdziwa kaszana...i glupiec do tego....granatem od pluga oderwany....
    • zbforjude Medal dla policjanta ! 24.05.10, 05:35
      Michnikowe bydło tu ujada na POLICJĄ, czy to bydło sobie życzy aby czarnuchy
      ustanawiały w Polsce prawo? Polska na skutek żenująco - nieudolnie
      sprawowanych przez PO rządów stała się krajem "dziwką", którą każdy może dymać
      na dowolnie wybrany sposób, ale na szczęście są jeszcze ludzie tacy, jak ten
      dzielny POLICJANT.
      • newira Re: Medal dla policjanta ! 24.05.10, 05:50
        zbforjude napisał:

> Michnikowe bydło tu ujada na POLICJĄ, czy to bydło sobie życzy aby czarnuchy
        > ustanawiały w Polsce prawo? Polska na skutek żenująco - nieudolnie
        > sprawowanych przez PO rządów stała się krajem "dziwką", którą każdy może dymać
        > na dowolnie wybrany sposób, ale na szczęście są jeszcze ludzie tacy, jak ten
        > dzielny POLICJANT.
        Skoro twój problem to schizofrenia, lepsze byłoby dla ciebie jakieś forum medyczne.
    • kakanek81 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 07:01
      Witam...

Ja to się tylko trochę znam na...ale Swoje powiem.

Nie wiem oczywiście jak było naprawdę.Wiem tylko tyle co udało mi
      się wyłowić w TV na ten temat.Sam kupowałem od czarnoskórych
      handlarzy podróbki markowych butów
      ,bo na oryginały mnie nie
      stać.Jestem biednym starym rencistą.Te podróby to
      straszne "badziewie" ale przy tej cenie nie ma się co dziwić.Przy
      okazji jak np.NIKE zatrudnia dzieci za głodowe stawki do produkcji
      swoich markowych wyrobów to jest OK,ale jak handlarz narusza
      prawo,bo handluje podróbami to się go prześladuje i w ostateczności
      likwiduje(zabija).TAK WYGLĄDA W PRAKTYCE SPRAWIEDLIWOŚĆ.

Najwięksi przestępcy współczesnego Świata BANKSTERZY i
      PONADNARODOWE KORPORACJE są chronieni przez prawo,policję,służby
      specjalne dzięki zaprzęgnieciu na swe usługi polityków,kościół i
      media.IM WOLNO??????

Nie zdziwiłoby mnie zastrzelenie tego biedaka na tle rasowym.Polacy
      wszak słyną z tolerancji i miłości bliźniego (to jest złośliwość
      jakby kto się pytał).

SAM JESTEM POLAKIEM........................NIESTETY ZRESZTĄ!
      • newira Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 07:17
        kakanek81 napisał:

> Witam...
        >
        > Ja to się tylko trochę znam na...ale Swoje powiem.
        >
        ..ale handlarz narusza
        > prawo,bo handluje podróbami to się go prześladuje i w ostateczności
        > likwiduje(zabija).TAK WYGLĄDA W PRAKTYCE SPRAWIEDLIWOŚĆ.[/b]
        >
        > Najwięksi przestępcy współczesnego Świata BANKSTERZY i
        > PONADNARODOWE KORPORACJE są chronieni przez prawo,policję,służby
        > specjalne dzięki zaprzęgnieciu na swe usługi polityków,kościół i
        > media.IM WOLNO??????

>
        > Nie zdziwiłoby mnie zastrzelenie tego biedaka na tle rasowym...

Człowieku, co ty wypisujesz?
        Czy nie rozumiesz co to jest czynna napaść na policjanta z próbą odebrania
        broni? I co w ogóle ma do tego kolor skóry i to czy ktoś jest handlarzem cz
        mafioso?
        • zbud-21 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 14:00
          Czy w czasie powodzi ci policjanci nie mogliby pomoc -zwykłym
          ludziom .którzy na nich płaca podatki i powinni mieć prawo - i liczyć na
          wzajemność . Koncerny majtkowe ,pewnie dużo płacące?komu? - mogłyby
          poczekać na spokojniejszą porę .
          Chyba,że zbliżający sie sezon urlopowy zmobilizował policyjną wierchuszkę
          do działania
        • kakanek81 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 20:46
          newira napisał:

> kakanek81 napisał:
          >
          > > Witam...
          > >
          > > Ja to się tylko trochę znam na...ale Swoje powiem.
          > >
          > ..ale handlarz narusza
          > > prawo,bo handluje podróbami to się go prześladuje i w
          ostateczności
          > > likwiduje(zabija).TAK WYGLĄDA W PRAKTYCE SPRAWIEDLIWOŚĆ.[/b]
          > >
          > > Najwięksi przestępcy współczesnego Świata BANKSTERZY i
          > > PONADNARODOWE KORPORACJE są chronieni przez prawo,policję,służby
          > > specjalne dzięki zaprzęgnieciu na swe usługi polityków,kościół i
          > > media.IM WOLNO??????

> >
          > > Nie zdziwiłoby mnie zastrzelenie tego biedaka na tle rasowym...
          >
          > Człowieku, co ty wypisujesz?
          > Czy nie rozumiesz co to jest czynna napaść na policjanta z próbą
          odebrania
          > broni? I co w ogóle ma do tego kolor skóry i to czy ktoś jest
          handlarzem cz
          > mafioso?

Ja wiem co wypisuję ale niestety nie jestem pewien CZY TY
          WIESZ???????Zanim coś napiszesz,głęboko się zastanów tak na wszelki
          wypadek co najmniej ze trzy razy i nie łykaj wszystkiego o czym
          informują Cię media jak.........przsłowiowa gęś kluski.Użyj od
          czasu do czasu własnych szarych komórek mózgowych.NAPRAWDĘ WARTO! ! !
    • lukassuss I dobrze ! 24.05.10, 08:22
      I dobrze że zastrzelił brudasa !

Bandzior to bandzior - co ma za znaczenie czy jest żółty, czarny czy inny???

Żałosne jest bredzenie niektórych polaczków jaki to "biedny murzynek" i
      "agresja Policji". Jesteście tak śmieszni i żałośni że aż nudni, typowe
      zacietrzewione wieśniactwo-buractwo !

Wiecie w ogóle co pieprzycie???
      Skoro murzynek uciekał przed Policją - PO CHOLERĘ to robił?? Ktoś kto nie ma
      nic na sumieniu chyba tego nie robi nie? Nikt normalny nie próbuje wyrwać
      policjantowi broni barany ! Głupi jesteście aż huczy.

W normalnym kraju każdy z tych czarnuchów dostałby kulke w łeb. Tylko w
      zaściankowej Polaczkolandii takie śmieci mają więcej "praw" niż uczciwy człowiek.
      A rozwrzeszczana tłuszcza bezmógich ameb wrzeszczy "brutalna policja". No
      jasne - przecież wasze motto to motto waszego "szefa" - "bo niż nas nie
      przekona że białe jest białe a czarne jest czarne".

Wracać do wideł gnojówkę po polu rozrzucać prostaczki a nie trollujecie pisząc
      bzdury jaki to "biedny murzynek" został zastrzelony.
      • kakanek81 Re: I dobrze ! 24.05.10, 20:50
        lukassuss napisała:

> I dobrze że zastrzelił brudasa !
        >
        > Bandzior to bandzior - co ma za znaczenie czy jest żółty, czarny
        czy inny???
        >
        > Żałosne jest bredzenie niektórych polaczków jaki to "biedny
        murzynek" i
        > "agresja Policji". Jesteście tak śmieszni i żałośni że aż nudni,
        typowe
        > zacietrzewione wieśniactwo-buractwo !
        >
        > Wiecie w ogóle co pieprzycie???
        > Skoro murzynek uciekał przed Policją - PO CHOLERĘ to robił?? Ktoś
        kto nie ma
        > nic na sumieniu chyba tego nie robi nie? Nikt normalny nie próbuje
        wyrwać
        > policjantowi broni barany ! Głupi jesteście aż huczy.
        >
        > W normalnym kraju każdy z tych czarnuchów dostałby kulke w łeb.
        Tylko w
        > zaściankowej Polaczkolandii takie śmieci mają więcej "praw" niż
        uczciwy człowie
        > k.
        > A rozwrzeszczana tłuszcza bezmógich ameb wrzeszczy "brutalna
        policja". No
        > jasne - przecież wasze motto to motto waszego "szefa" - "bo niż
        nas nie
        > przekona że białe jest białe a czarne jest czarne".
        >
        > Wracać do wideł gnojówkę po polu rozrzucać prostaczki a nie
        trollujecie pisząc
        > bzdury jaki to "biedny murzynek" został zastrzelony.

typowa odpowiedź miłosiernego,toleracyjnego (obie cechy
        niestety "inaczej")rasistowskiego,białego,polskiego BEJSBOLA.
        • lukassuss Re: I dobrze ! 25.05.10, 10:44
          [b]typowa wypowiedź piss-owskiego katolibka ze zlasowaną przez ojca dyrektora z
          Torunia łepetynką...
          Nie jestem miłosierny, tolerancyjny, jestem rasistą i nie mam nic wspólnego z
          bejsbolem.[b]

Jeszcze trochę i będziesz się bał wyjść wieczorem z domu bo czarni w bramie beda
          czekać, jeszcze trochę a bedziesz miał obok domu meczet i będziesz żonę musiał
          prowadzić z zasłoniętą twarzą. Tak się skończy panoszenie się kolorowych
          imigrantów. To już się dzieje w takiej np. Szwajcarii.

Ale tacy jak ty jak im się pluje w twarz to mówią że deszcz pada...
    • lukassuss Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 08:27
      I dobrze że zastrzelił brudasa !

Bandzior to bandzior - co ma za znaczenie czy jest żółty, czarny czy inny???

Żałosne jest bredzenie niektórych polaczków jaki to "biedny murzynek" i "agresja Policji". Jesteście tak śmieszni i żałośni że aż nudni, typowe zacietrzewione wieśniactwo-buractwo !

Wiecie w ogóle co pieprzycie???
      Skoro murzynek uciekał przed Policją - PO CHOLERĘ to robił?? Ktoś kto nie ma nic na sumieniu chyba tego nie robi nie? Nikt normalny nie próbuje wyrwać policjantowi broni barany ! Głupi jesteście aż huczy.

W normalnym kraju każdy z tych czarnuchów dostałby kulke w łeb. Tylko w zaściankowej Polaczkolandii takie śmieci mają więcej "praw" niż uczciwy człowiek.
      A rozwrzeszczana tłuszcza bezmógich ameb wrzeszczy "brutalna policja". No jasne - przecież wasze motto to motto waszego "szefa" - "bo niż nas nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne".

Wracać do wideł gnojówkę po polu rozrzucać prostaczki a nie trollujecie pisząc bzdury jaki to "biedny murzynek" został zastrzelony.
    • 13ronin kaszanka_u_witka... 24.05.10, 09:16
      Zamknij mordę ty brudna szmato i nie wypowiadaj się w moim imieniu "POLAKU".
      Jesteś dnem dna, namierz moje IP i odnajdź mnie i możesz mnie mlasnąć w
      pądzwał łachu. Tylko umyj ryja bo mój koń lubi czystą stajnię - dyżurny faszolu.
    • 3plabc Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 11:42
      a że handlujesz bez zezwolenia i podatku, jakoś przetrwać muszą. Brudny Harry
      zastrzelił typa to reszta zaczęła się z nimi bić, a teraz policja będzie bajki
      wymyślać, żeby usprawiedliwić użycie broni. W cywilizowanym kraju europy
      zachodniej już by płonęły samochody, a zamieszki trwały by z miesiąc.
      • critto Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 12:34
        3plabc napisał:

> a że handlujesz bez zezwolenia i podatku, jakoś przetrwać muszą. Brudny Harry
        > zastrzelił typa to reszta zaczęła się z nimi bić, a teraz policja będzie bajki
        > wymyślać, żeby usprawiedliwić użycie broni. W cywilizowanym kraju europy
        > zachodniej już by płonęły samochody, a zamieszki trwały by z miesiąc.

haha, zamieszki i podpalanie samochodów uważasz za 'cywilizowane'? Ale nie martw
        się, Sarkozy zrobi z tym porządek, już ogarnął sporą część zbuntowanych
        przedmieść, wysłał tam tysiące policjantów...
      • misfire01 pewnie. To może niech zarabia "na chleb" 24.05.10, 13:00
        napadając na banki, porywając biznesmenów, okradając domy, w tym Twój. Przecież
        aktualnie okrada właściciela marki, handlując podrabianym towarem, więc czemu ma
        nie okradać też innych, np. Ciebie?
        I spróbuj im tylko w tym przeszkodzić - spalą ci samochód, bo mieszkasz w
        cywilizowanym kraju. Rozumiem, że wtedy będziesz zadowolony.
        Puknij się w nogi, bo w głowę za późno.
        • zbud-21 Re: pewnie. To może niech zarabia "na chleb" 24.05.10, 14:12
          nie jestem właścicielem "marki"handlowej - ale działki . Nigdy nie
          otrzymałem pomocy ze strony policji / umorzenia/ -nawet wtedy gdy dałem
          im...i swiadka i namiary /w formie nr samochodu złodzieja./ Musiałem
          zwinąć swój działkowy interes.
      • odchudzacz Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 14:02
        3plabc napisał:
        > W cywilizowanym kraju europy zachodniej już by płonęły samochody,

W cywilizowanym kraju, powiadasz? A moze w kraju, w ktorym
        naplywowym kolorowym pozwolono na zbyt duzo, i przede wszystkim, za
        duzo pozwolono im naplynac. Moim zdaniem trzeba koniecznie lepiej
        monitorowac imigracje do Polski, zwlaszcza biedoty z Afryki. Nie
        przyjmowac wszystkich, przyjmowac tylko tych, z ktorych my rowniez
        mozemy miec jakas korzysc, nie tylko oni. I nie ma tu zadnego
        rasistowskiego podtekstu.
        • critto Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 15:02
          zgadzam się i uważam, że należy całkowicie ZAMKNĄĆ GRANICE dla imigrantów spoza
          Europy, szczególnie dla muzułmanów z Bliskiego Wschodu i Afryki. każdy imigrant
          powinien udowodnić swoją przydatność dla kraju, np. poprzez posiadanie dobrego
          fachu albo wstąpienie do armii. I przede wszystkim - zasymilować się z kulturą
          GOSPODARZA. Kraje zachodnie zbyt swobodnie wpuszczały imigrantów z innych
          kultur, to teraz mają problem.
          • ehije82 Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 21:16
            To prawda ... kraje zachodnie za wielu Polaków do siebie wpuścili i
            teraz mają problem.
            • critto Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 22:50
              większość Polaków jednak uczciwie pracuje; niemniej wiem, że nie wszyscy. I dla
              tych, którzy za granicą dopuszczają się przestępstw, czasem bardzo groźnych
              (handel ludźmi, porwania, wymuszanie haraczy, itp) nie mam ŻADNEJ solidarności
              ani litości. Wydalić - najlepiej z całej Europy - z zakazem wjazdu na zawsze.
      • aguares Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 15:00
        3plabc napisał: W cywilizowanym kraju europy
        > zachodniej już by płonęły samochody, a zamieszki trwały by z miesiąc.

w cywilizowanym kraju europy nikt by nie dopuscil zeby banda czarnuchow
        handlowala w centrum miasta towarem z przemytu ,nie placila podatkow i atakowala
        policje...
        mam nadzieje ze Sarkozy spacyfikuje to bydlo muslimsko-negroidalne u siebie i
        nie powtorza sie takie akcje.
        • brutus36 Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 17:43
          aguares napisał:

> w cywilizowanym kraju europy nikt by nie dopuscil zeby banda
          > czarnuchow handlowala w centrum miasta towarem z przemytu ,nie
          > placila podatkow i atakowal a policje.

He, he, he, he. Widać człowieku, żeś nigdy nidzie nie był, nie masz
          pojęcia jak naprawdę wygląda Europa. W niektórych
          krajach "nielegalny" handel, "nielegalna" produkcja czy
          inna "nielegalna" działalność gospodarcza to nierzadko faktyczna
          podstawa gospodarki.
        • ehije82 Re: Na chleb jakoś zarobić trzeba... 24.05.10, 21:22
          aguares napisał:

"> w cywilizowanym kraju europy nikt by nie dopuscil zeby banda
          czarnuchow
          > handlowala w centrum miasta towarem z przemytu ,nie placila
          podatkow i atakowal
          > a
          > policje...
          > mam nadzieje ze Sarkozy spacyfikuje to bydlo muslimsko-negroidalne
          u siebie i
          > nie powtorza sie takie akcje. "

w cywilizowanym kraju ludzie się wypowiadają w cywilizowany sposób.
          Według twojej teori patrząc na poziom kultury i cywilizacji wielu
          afrykańczyków by tu pozostało a ty musiałbys opuścić ten kraj.
      • kylax1 Cywilizowanym? 24.05.10, 17:13
        Coz, dla niektorych islamsko-murzynskie dzielnice to 'cywilizacja'. Dlaczego
        zatem w Twoim domu nie trzymasz kilku takich 'uciskanych biedaczkow'?
    • proces7 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 12:37
      Od samego początku widać tu jakieś niejasności i mataczenie. Trudno uwierzyć,
      by policjant zeznawał przeciw drugiemu policjantowi. Tacy dwaj, jakiś patrol,
      mogą cię wywieźć i pobić albo nawet zastrzelić. Potem zeznają, że byłeś
      agresywny, chciałeś zabrać broń funkcjonariuszowi. I nie masz żadnych szans.
      Pobity czy też zastrzelony.
      A warszawska policja znana jest ze swej buty i widać, że "chowana" jest na
      amerykańskich filmach i grach komputerowych. Pewnie w stolicy brakuje
      policjantów, bo na prowincji jest diametralna różnica w w zachowaniu
      funkcjonariuszy i kulturze osobistej. Ci ze Śródmieścia - chyba z nudów - są
      mistrzami prowokacji i mogą zrobić z człowiekiem - całkiem niewinnym -
      zupełnie wszystko.
      • critto musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 12:56
        no cóż. Niezależnie od tego, że w Policji też zdarzają się nadużycia, gdyby ten
        handlarz nie napadł na policjanta, TO BY ŻYŁ. Prawdę mówiąc, Mi się w głowie nie
        mieści jak można napaść na Pana Władzę.

Mnie też spisywali, choć byłem czysty i nigdy się nie opierałem, zawsze
        spokojnie pozwalałem im wykonywać ICH OBOWIĄZKI. Dobrze wiem, że Ja mam swoją
        pracę, i Oni swoją. Nie byłbym szczęśliwy, gdyby ktoś przeszkadzał mi w
        programowaniu, tak samo jak oni nie są szczęśliwi, gdy ktoś przeszkadza im w
        sprawdzaniu ludzi, do którego MAJĄ PRAWO.
        • proces7 Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 13:35
          A może nie napadł tylko bronił się przed agresją policjanta? Warszawscy
          policjanci, a szczególnie ci ze Śródmieścia, znani są z ich chamstwa, buty i
          wybitnej agresywności.
          • critto Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 14:59
            obywatel nie ma prawa przeciwstawiać się policjantom podczas czynności
            służbowych. Z definicji nie ma czegoś takiego jak "agresja policjanta". Ma się
            podporządkować FUNKCJONARIUSZOM, potem może dochodzić swoich praw.
            • proces7 Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 17:28
              > Ma się
              > podporządkować FUNKCJONARIUSZOM, potem może dochodzić swoich praw.

Po śmierci ma dochodzić swoich praw? Chyba za dużo seriali z policjantami
              oglądasz. Uwierz mi, oni nie są tacy jak w serialach. Kobiety nie budzą się rano
              w łóżku umalowane i pachnące jak w serialu "M jak miłość".
              • critto Re: musiał napadać na Przedstawiciela Władzy?? 24.05.10, 19:36
                sugerujesz, że policjanci zabijają zatrzymanych, którzy podporządkowują się ich
                poleceniom? Masz na to jakieś dowody? Przy takich oskarżeniach powinny to być
                NIEZBITE dowody...
      • brutus36 racja proces7 24.05.10, 20:40
        proces7 napisał:

> Trudno uwierzyć, by policjant zeznawał przeciw drugiemu
        > policjantowi. Tacy dwaj, jakiś patrol, mogą cię wywieźć i pobić
        > albo nawet zastrzelić. Potem zeznają, że byłeś agresywny, chciałeś
        > zabrać broń funkcjonariuszowi. I nie masz żadnych szans. Pobity
        > czy też zastrzelony.

Proces, świetnie mówisz, ale obawiam się, że Twoi adwersarze albo
        tego nie są w stanie pojąć, albo wręcz odwrotnie - doskonale to
        rozumieją i sami, będąc częścią struktur władzy lub też aspirując do
        nich, marzą by móc już zupełnie bezkarnie okradać i mordować innych.
        Z takimi niepełnym ludźmi, osobnikami o nie w pełni ukształtowanym
        człowieczeństwie, nie ma sensu polemizować.
        • kylax1 Oczywiscie, ze tak moze sie zdarzyc. 25.05.10, 00:05
          Wtedy mozesz sie bronic, ale jak musisz, to rob to skutecznie, bo samo
          podskakiwanie bez szans na obezwladnienie, skonczy sie dla Ciebie zle.
      • malkontent6 Re: Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem 24.05.10, 20:59
        proces7 napisał:

> Tacy dwaj, jakiś patrol,
        > mogą cię wywieźć i pobić albo nawet zastrzelić.

Ile razy juz Cię wywieźli do lasu i zastrzelili?
    • michalski.t Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 12:53
      szarą strefę trzeba w polsce wyrwać z korzeniami a pozostałości
      zabronować.
    • abdu_al Policyjny rasista? 24.05.10, 13:37
    • andrzej123 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 14:13
      nie został zastrzelony za to, ze handlował ciuchami a został
      zastrzelony za to że podniósł rękę na policjanta. I tak powinno być.
      Nie może być przy tym mowy czy toPolak czy obcokrajowiec. Jeżli mamy
      funkcjonować jako społeczeństwo normalnie to nie może być dyskusji z
      Policją, sowa gliniarza muszą być respektowane w 100%. Nasza Policja
      nie jest ostra nawet w 10% w stosunku do tego jak potrafi być
      policja w krajach na których chcemy się wzorować: jak USA, Niemcy,
      Anglia czy Francja.
    • brutus36 tzw. nielegalny handel 24.05.10, 14:22
      Dziś "nielegalny" jest handel, a jutro co? "Nielegalne" komentarze
      internetowe?
    • phantomasa1 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 14:52
      Mógł nie atakować!
    • piccolo61501 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 15:07
      moze by tak tu postrzelac:

judeopolonia.wordpress.com/2010/05/22/wyjatki-ze-stenogramu-z-posiedzenia-fundacji-batorego-%E2%80%93-scisle-tajne/
    • piccolo61501 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 24.05.10, 19:23
      nalezy raz na zawsze oczyscic caly parlament od tej zbrodniczej komunistycznej
      holoty :

judeopolonia.wordpress.com/2010/05/24/45-zasad-zniewalania/
    • justysia2119 Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 26.05.10, 12:58
      WSZYSCY PISZA JAK TO ZAL JEST NIGERYJCZYKA ITP..JEST PRZYKRE ZE ZGINAŁ ALE
      TRZEBA WZIASC POD UWAGE TO DLACZEGO BYŁ PROBLEM Z WYLEGITYMOWANIEM GO I
      INNYCH? ORAZ DLACZEGO UCIEKAŁ?ZANIM OSKARZYCIE POLICJANTA-ZASTANÓWCIE
      SIE!!!!!POLICJA JEST OD TEGO ZEBY NAS CHRONIC I BRONIC!!!BEZ POWODU BY NIE
      WYJAŁ BRONI I NAPEWNO BY NIE STRZELIŁ!!KAZDY MA SUMIENIE.
    • ehije82 Każdy ma prawo żyć godnie 27.05.10, 22:25

Hipokryzja, przeinaczanie faktów oraz stronniczość od dawna
      towarzyszy dziennikarzom (oczywiście nie wszystkim !).
      Zgadzam sie w zupełności z tobą, że każdy obywatel Polski i nie
      tylko ma mieć szacunek do policji. Koniec kropka!
      Jednak gdy w mundurze policjanta jest zabójca czy można miec do
      niego szacunek ??? Czy takich stróżów prawa chcemy mieć w naszym
      kraju ??? Ja osobiście niemam zaufania do skorumpowanych
      funkcjonaruszy, łapówkarzy oraz pseudo policjantów nadużywających
      swojej władzy. Przypatrzmy się szczegółowo informacjom pokazywanym w
      prasie, telewizji oraz tutaj na forach internetowych. Jak wiele jest
      w nich sprzeczności. Bardzo mnie boli fakt, że z zabójcy zrobiono
      pokrzywdzonego. Jak można !!! Podanie infromacji do wiadomości
      publicznej, że "policjant" działał w obronie własnej było po to, by
      oczyścić go z zarzutów nadużycia broni. Policjantów uczy się setki
      sposobów na obezwładnienie przestępcy - jest gaz, użycie palki itd.
      a jednak ten "policjant" wolał strzelić do bezbronnego -LEŻĄCEGO
      człowieka. Na oczach jego przyjaciół. Jestem pełna podziwu dla
      pokory z jaką znieśli ten moment. Oni doskonale wiedzieli, że zginął
      on niewinnie ( bo przeciez za nielegalny handel nie zabija sie
      czlowieka) a jednak żaden z nich nie poszedł za metodom "oko za
      oko". Zrobiło się zamieszanie jak zawsze w takiej sytuacji. w tłumie
      ginie człowiek- baa co więcej przyjeciel- więc normalne, że jest
      szum, charmider, ktos chce wezwać pomocy, inni podchodzą by
      zobaczyć. Ktoś rzucił kamieniem ale czym był ten kamień rzucony w
      przypływie emocji w porównaniu do chwile wcześniej oddanego strzału
      do LEŻĄCEGO przyjaciela. Media głośno mówiły, że zatrzymani
      Nigeryjczycy to przestępcy. Dlaczego nikt nie dodał, że zatrzymywani
      wcześniej byli za nielegalny handel. Pod słowem "przestępca"
      wrzucono ich do jednego worka razem z zabójcami !!! - z tymi którzy
      strzelają do niewinnych ludzi. A przeciez oni sprzedawali te ubrania
      by wyrzywić i utrzymać swoją rodzine.Nielegalnie to prawda. Jednak
      gdy chcemy egzekwowac prawo róbmy to w równości.
      Spójrzmy ilu Polaków pracuje nielegalnie, nie płaci podatków, nie
      płaci za radio i telewizor, kupuje z nielegalnego handlu ubrania,
      w ilu Polskich domach są płyty z muzyką lub filmami zgranymi z
      internetu ( a przecież to też nielegalne), w ilu komputerach są
      nielegalne programy, na alegro tez wielu zarabia nie odprowadzając
      podatku, bombonierka dla doktora, kwiatki przed sesją na studiach,
      nie wspominając juz o łapówkach dla pseudo policjantów.
      Chcemy egzekwować prawo zacznijmy więc od siebie. Dlaczego policja
      wypisuje mandat kobiecie z wioski, która sprzedaje jajka NIELEGALNIE
      pod bazarem, starszej kobiecie, której renta nie starcza na
      lekarstwa wlepia mandat bo handluje NIELEGALNIE zniczami pod
      cmentarzem, właścicielowi małego kundelka wręcza się mandat za brak
      smyczy a na poważne przestępstwa, zabójstwa, korupcje przymyka sie
      oko???
      Jest mi niezmiernie przykro i wstyd, że w naszym kraju doszło do
      takiego zdarzenia ( w Dniu Jedności Afryki ). W jednej części kraju
      Afrykańczycy dzielili się z nami swoją kulturą, obyczajami,
      pokazywali Polakom część siebie chcąc zintegrować się a z drugiej
      strony Warszawy policja robi "łapanke" pokazując, że jedności nie
      ma. Nie było w tej akcji podtekstu rasistowskiego ??? Mozliwe !
      Powiedzcie mi zatem, prosze, ilu Polaków zostało podczas tej akcji
      zatrzymanych ???
      Problem rasizmu w naszym kraju istnieje nie od dziś. Obcokrajowcy w
      naszym kraju są szykanowani, poniżani zarówno fizycznie jak i
      psychicznie. Takie ciche milcznie jest jakby przyzwoleniem na
      dyskryminacje. Nie zapominajmy, że my Polacy otworzyliśmy granice.
      Wielu z nas pracuje bądź pracowało zagranicą naszego kraju, wielu z
      nas ma kogoś bliskiego zagranicą. Nie mamy najlepszej opini wśród
      narodów Europejskich. W Europie mówi się czesto: "Polak to
      pijak", "Polak kradnie", "Polki szczególnie na wakacjach zapominają
      o swojej przyzwoitości" jednak żadne z krajów nie dyskryminuje nas
      aż tak. Od innych narodów oczekujemy pracy , pomocy, godnego
      traktowania a gdy przyjeżdżają do naszego kraju obcokrajowcy jak sie
      zachowujemy ???
      Od niedzieli trudno mi choć na moment zapomnieć o tej tragedi bo
      zapomnieć nie można!!! Max jest jednym z wielu, którzy niewinnie
      zgineli. Nikt ani nic nie odda mu życia, nikt ani nic nie przywróci
      żonie męża, dzieciom ojca. Co Pani Monika ma powiedziec swoim
      dzieciom??? "Policjant, który ma za zadanie nas bronić zabił waszego
      tatusia" Do kogo ma się zwrócic o pomoc??? - na policje? Małe
      dziecko nie widzi różnicy między znaczkiem na ubraniu , koncern
      zachodni się nie wzbogaci a dzieci juz nigdy w życiu nie zobaczą
      swojego taty. Żaden wyrok sadowy nie skazujący czy tez
      uniewinniający policjanta nie przywróci Maxowi życia jednak naszą
      postawą możemy niedopuścić do kolejnych tragedi w naszym kraju.
      Milczenie jest wyrażeniem zgody.
      Wyrażam głębokie współczucie pani Monice oraz jej dzieciom,
      przyjaciołom. Maxwell Rest in Peace. Sercem jestem blisko z nimi
      oraz z aresztowanymi Nigeryjczykami i ich bliskim.
      KAŻDY MA PRAWO ŻYĆ GODNIE !!!

Ps. Przekładając moje myśli na czcionke słuchałam piosenki Fabrizio
      Moro "Pensa" - szkoda, że policjant, który z taką łatwością
      wykierował broń w Maxa nie słuchał jej wcześniej ;(
    • wariushka Policjant zastrzelił handlarza pod Stadionem Na... 27.05.10, 23:19
      podjełam ten temat na facebooku, ale nie ma zadnej dyskusji, bo ten
      temat najwidoczniej malo kogo obchodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka