sir_fred 30.05.10, 13:05 Jednak Bon Scott większym poetą był .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dexterek011 Whole Lotta Rosie... 31.05.10, 19:33 ... i "dymana" Rosie www.youtube.com/watch?v=rs3j2aiH1-M Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Whole Lotta Rosie... 01.06.10, 07:50 A koncert słychać było w połowie Warszawy - ludzie narzekali. I ja się pytam - czemu nie do rana???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
michniak Piosenki na... prąd stały i zmienny 10.06.10, 18:57 zm. 19 lutego 1980 ? mało powiedziane - zapił się naśmierć ! WIELKIE SZLACHETNE ZNAMIENITE ADEKWATNE jak by powiedział stefan Epitet niesiołowski zwany też w znanych nam kręgach Entymologiem (i wraz z nadciągającym frontem białoruskim chyba w końcu przyszła prawdziwa wiosna, bo palikoty zaczynajo się odzywać. Lenin w październiku palikoty w maju) a...abstrachując (filter poprawności peownikiem by nam odrzucił) od tematu to czy prądy zmienne, czy stałe ja wolę Great4 - Show No Mercy Among the Living So Far, So Good... So What ...And Justice for All kluczową jest tu fraza Johna Miliusa z Geronimo: I just figure you're a real case. You don't love who you're fighting for and you don't hate who you're fighting against. a filmem miesiąca pozostaje Szmaragdowy las Johna Boormana a nie Blue Velvet zaraz, jak to by odrzucił ?! a czy marszałek Komorowski nie wyraził się o pewnym wyborcy: - I ch.. z nim !? (swoją drogą to nie podejrzewałem Go aż o tak różową fantazję. Wydawał się taki powściągliwy. Wręcz ułożony) i czy nie przypadkiem sceniczny sposób poruszania się konusa Angusa to nie - kaczy chód ? Ewentualnie w zastępstwie Krisa Kristoffersona Odpowiedz Link Zgłoś