r1111111 01.06.10, 11:16 Polska nie powinna go wydać. Tak jak USA nie wydało Mazura. Niestety, obecnie Polska to POlska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzeni 01.06.10, 11:19 Jaaasne... mamy go utrzymywać za frajer. Niech zabierają go od nas jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
face42 Re: Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzeni 01.06.10, 12:40 Wała jankesom wydać!Zatrzymać złodzieja u nas, zainteresować się jego aktywami i ewentualnie skasować.Jak ma być zasada wzajemności, to gówno im się należy nie pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Zatrzymanie w Krakowie. Miał 14 różnych nazw 01.06.10, 13:21 "11.15 Zatrzymanie w Krakowie. Miał 14 różnych nazwisk" No to złamał podstawową zasadę kospiracji. Ja mam 52 nazwiska, ale nie różne - wszystkie takie same i nikt jeszcze na to nie wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Zatrzymanie w Krakowie. Miał 14 różnych nazw 01.06.10, 16:40 10/10 :-D Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 USA nie wydałyby swego obywatela 01.06.10, 11:22 No ale Polska to nie USA. Odpowiedz Link Zgłoś
ibarrekolander Re: USA nie wydałyby swego obywatela 01.06.10, 12:38 Swój to może i on kiedyś był, ale obywatelstwo zmienił, więc WYPAD! Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Jasne, w ich pierdlu będzie mu za dobrze... 01.06.10, 11:24 r1111111 napisał: > Polska nie powinna go wydać. Tak jak USA nie wydało Mazura. > Niestety, obecnie Polska to POlska. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzenie ... 01.06.10, 11:30 Jeżeli jest obrzezany i zażera się czosnkiem, to zaraz będzie oskarżenie o antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.pl Re: Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzeni 01.06.10, 11:48 spam_box napisała: > Jeżeli jest obrzezany i zażera się czosnkiem, to zaraz będzie > oskarżenie o antysemityzm. Nie jestem obrzezany, ale lubię czosnek. Czy to przypadkiem nie czyni ze mnie pół-żyda? Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Ona lubi drugą połowę... 01.06.10, 12:46 qwerty.pl napisał: > spam_box napisała: > > > Jeżeli jest obrzezany i zażera się czosnkiem, to zaraz będzie > > oskarżenie o antysemityzm. > Nie jestem obrzezany, ale lubię czosnek. Czy to przypadkiem nie czyni ze mnie > pół-żyda? Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
polskasprawa Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzenie ... 01.06.10, 11:38 Po co ta dyskusja,skoro facet kradł na terenie USA ,zmieniał nazwisko naście razy powinien dostac sie w ręce ich wymiaru sprawiedliwości,wiedział jakiego kraju jest obywatelem...nakradł a teraz odwołuje się do azylu w Polsce? Znam pewnego amerykanina - polaka ,co jest w rejestrze policyjnym USA ,wśród pedofili ,ma się meldować tam ,ale zmył się i udaje spokojnego polaka,zamieszkał w mieszkaniu po zmarłym ojcu (kto zna dolarowiec z lat 80 tych na Przymorzu to tam go znajdzie,dreda okropnego ,nawet policja o nim wie i nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
hr.pafnucy Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzenie ... 01.06.10, 11:42 O co ten raban. I jeden i drugi maja obywatelstwo USA. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.pl Re: Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzeni 01.06.10, 11:44 Nie, oczywiście, Polska powinna do ostatniej kropli krwi bronić przed cudzoziemcami polskiego złodzieja, potwierdzając powszechną w świecie opinię, że wszyscy Polacy to złodziej. Nb. skoro miał 14 nazwisk, to i paszportów różnych krajów pewnie niewiele mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzeni 01.06.10, 11:55 Dokładnie, bo przecież bycie obywatelem RP gowno znaczy dla RP; widac to bylo na przykladzie np. polskiego inzyniera poderznietego w , bodajze, pakistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_doc Zeby kogos nazywac zlodziejem, trzeba 01.06.10, 16:43 to udowodnic. Fakt, ze kogos poszukuje FBI, nie oznacza ze ma sie zglosic do odbycia wyroku. Nie zyczyl bym sobie, zeby gdy tylko jakakolwiek instytucja USA bedzie mnie poszukiwala, natychmiast mnie zapakuja w samolot i wysla tam w paczce z czerwona kokarda. Jakos nie wierze w doskonalosc wymiaru sprawiedliwosci USA. Podobnie Amerykanie nie wierza w nasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
leonleonidas Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzenie ... 01.06.10, 11:46 Z tekstu wynika ze gosc jest obywatelem USA. Nie wynika ze jest obywatelem PL. Jesli ma obywatelstwo USA a nie ma polskiego to niech hameryka go bierze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzenie ... 01.06.10, 11:46 "zapomnialas" ,Gazeto, przez grzecznosc dodac, iz Aleksander E. jest obywatelem USA narodowsci polskiej. A Polacy nie takie numery potrafia wywijac. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Zatrzymany poszukiwany przez FBI za wyłudzenie ... 01.06.10, 11:50 nie ukryjesz sie nie schowasz; ONI wiedza doskonale ile dziennie miseczek ryzu zjadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Sława PO jako partii przyjaznej rozeszła się 01.06.10, 11:52 po świecie. Teraz nie tylko nasi przestępcy popierają PO ale również międzynarodowi złodzieje zaczynają szukać schronienia. Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy Re: Sława PO jako partii przyjaznej rozeszła się 01.06.10, 12:16 @fletniapana O widzę że stolec był i od razu humor lepszy od rana. Tylko żeby się muchy (te zagraniczne) nie zwiedziały bo zaraz się zlecą i będzie niezły gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: Sława PO jako partii przyjaznej rozeszła się 01.06.10, 12:37 Cóż za wzrok, co za przenikliwość umysłu. Jestem pod wrażeniem. Ale z drugiej strony co ma mój stolec do faktu ukrywania się w Polsce faceta poszukiwanego prze FBI? Może mógłbyś mi to wyjaśnić. Bo teraz się boję, że za każdą moją wizytą w toalecie policja będzie musiała znaleźć jakiegoś bandytę. Ale bez skrótów myślowych, mogę nie nadążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh SB-ek Solorz miał tylko 5 paszportów 01.06.10, 12:31 I dlatego jest jednym z najbogatszych ludzi w Polsce i nikt go nie łapie. W Polsce dopiero od 14 nazwisk zaczynają łapać i uważać za oszusta. Póki masz tylko pięć, możesz oszukiwać i kraść bezkarnie. Zwłaszcza gdy jesteś byłym SB-kiem (czyt. człowiekiem honoru), to jesteś pod szczególną ochroną prawa oraz dawnych "opozycjonistów", jak pan Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Ekstradycja 01.06.10, 13:18 fish1 napisał: > Ekstradycja tak ale tylko w zamian za Mazura Też tak pomyślałem! Niech prokuratura USA przedstawi zarzuty tak jak polska prokuratura musiała zrobić w sprawie Mazura. Jeżeli jest polskiego pochodzenia to może i ma obywatelstwo a wtedy w ogóle nie wydawać chyba że za Mazura :) Oni mogą Nam pokazywać "fuck you" to i My możemy. Pokażmy chociaż raz że mamy Ich gdzieś:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
strom Przepraszam, kto lub co to jest "Oficer FBI"???? 01.06.10, 13:10 Chyba agent FBI Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Przepraszam, kto lub co to jest "Oficer FBI"? 01.06.10, 14:39 Amerykańskie słowo "officer" oznacza po prostu funkcjonariusza, niekoniecznie oficera. Podobnie "engineer" może oznaczać maszynistę kolejowego albo technika. Odpowiedz Link Zgłoś
kharper ten to pewnie nikt mazur byl lokajem na 01.06.10, 16:28 garnuszku spec sluzb amerykanskich doprowadzil do darmowych przejec zakladow polskich, zbrojeniowki i handlu bronia, mazura nie wydaca bo ma moznych opiekunow nota bene byl pracownikiem UTC ktore rozkrada zbrojeniowke w polsce Odpowiedz Link Zgłoś