funny5 02.06.10, 14:44 Nie sadze zeby to pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popo.leon Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 15:01 Chciałbym, żeby on wygrał, człowiek jest mądry i konkretny... Oddałbym na niego głos. Niestety, w tych wyborach nie głosuje się ZA a PRZECIWKO. Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 15:03 Ja przeciwko JarKaczowi, inni przeciwko innym... Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 20:44 Zachęcam Cie do zapoznania się z UCZCIWOŚCIĄ i poziomem intelektualnym na korwin-mikke.INFO Pan Olechowski już nam ofiarował PO i już był w rzadzie i u żłobu. Nic z tego dobrego nie wynikło. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 nie spamuj! 02.06.10, 23:34 PRzestań debilu spamować tu bo już widziałem ze 20 twoich żałosnych wpisów. To ty pewnie jesteś mikke i robisz tu sobie bałwanie reklamę. Otóż nikt powtarzam nikt cie nie wybierze nigdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo korwin-mikke.INFO 02.06.10, 20:46 paprokles napisał: > to troche cienko Boz pustego i SALOMON nie naleje! Zachęcam Cie do zapoznania się z UCZCIWOŚCIĄ i poziomem intelektualnym na korwin-mikke.INFO Pan Olechowski już nam ofiarował PO i już był w rzadzie i u żłobu. Nic z tego dobrego nie wynikło IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e moze jednak 02.06.10, 15:03 bo to dobry spot merytoryczny a nie zastraszający lub mówiący skąd ktoś jest ... nie dałem się przestraszyć zagłosuje na innego kandydata niż Pan Kaczyński lub Pan Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: moze jednak 02.06.10, 15:30 Ja się dałem przestraszyć, przeraziło mnie premierowanie Jarosława i jego metody walki z wrogami politycznymi oraz ze społeczeństwem. Zapewne szybko ministrem (nie)sprawiedliwości został by znowu intrygant Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 15:11 Po co on wydaje kasę (dostaje coś od pastwa na ten cel?). Jak ma za dużo kasy, niech kupi kilka rzeczy dla powodzian..... ja kupiłem, i wysłałem! A on? Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e doo cillian1 02.06.10, 15:22 a skąd wiesz czy nie przekazał pomocy dla powodzian tylko się tym nie chwali?? ja nie wiem ale Pan/Pani może się go spytać. co do jego kasy to jego prywatna sprawa - jak zarabia, gdzie pracuje a Panu/Pani życzę miłej pracy i owocnych zarobków ale może za 10 lat bo przy PO i PiS jest to nie możliwe serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: doo cillian1 02.06.10, 15:39 > a skąd wiesz czy nie przekazał pomocy dla powodzian tylko się tym nie > chwali?? mógł powiedzieć, większość Polaków coś dało, i też się tym nie chwali! Ja tylko napisałem, nie ma czym się chwalić, kupiłem coś za 10 zł i oddałem, na więcej nie miałem ochoty, wszak przez 13 lat mogli przewidzieć, że kiedyś będzie powtórka! > co do jego kasy to jego prywatna s nie pytałem skąd ma na to, tylko czy nie szkoda mu kasy. Pytanie było, czy nie dostaje na to (od Nas, Polaków) - znaczy budżetu. :) > zarobków ale może za 10 od kiedy prezydent ma wpływ na pensję Polaków? Coś ci się pomieszało :) Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e Re: doo cillian1 02.06.10, 17:48 może nie jest tego typu człowiekiem by się chwalić ? że przekazał dar/kasę dla powodzian - więc zapewne się nie dowiemy tak to prawda że przez 13 lat nie wybudowano np zbiornika w Raciborzu ale to nie wina dr Andrzeja Olechowskiego tylko tylko Rządów Pana Tuska (3 ostatnie lata) Pan Kaczyński Jarosław ( 2 lata) wcześniejszego Prezesa RM nie pamiętam tylko Partie Polityczne są będące w Sejmie otrzymują subwencje z budżetu Państwa więc osoba będąca kandydatem Obywatelskim tej kasy nie otrzymuje (jak się mylę proszę o poprawę) wpływa ma duży wetując, odsyłając do TK lub podpisując ustawy Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: doo cillian1 02.06.10, 20:51 Ale on nam nie zaserwował to całe PO/UW. Zachęcam Cie do zapoznania się z UCZCIWOŚCIĄ i poziomem intelektualnym na korwin-mikke.INFO Pan Olechowski już nam ofiarował PO i już był w rzadzie i u żłobu. Nic z tego dobrego nie wynikło. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Re: Jego sponsoruje Piskorski 02.06.10, 17:38 I z jego reki Olechowski je chleb Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Jego sponsoruje Piskorski 02.06.10, 20:48 pyffello114 napisał: > I z jego reki Olechowski je chleb Tak. wydawało mi sie ze jadł z ręki polskiego podatnika jak były umowy z FIATEem i był w rządzie. To czlowiek ktory juz był u żłobu i imho NIC z tego dobrego nie wynikło! Zachęcam Cie do zapoznania się z UCZCIWOŚCIĄ i poziomem intelektualnym na korwin-mikke.INFO Pan Olechowski już nam ofiarował PO i już był w rzadzie i u żłobu. Nic z tego dobrego nie wynikło. Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 15:19 W 1982 roku Olechowski znów wyjechał pracować do UNCTAD (1982-1984). Jego oficerem prowadzącym był Gromosław Czempiński, oficjalnie sekretarzem ambasady PRL (etat jawny) w Szwajcarii, później szef UOP (1993-1996). Olechowski był wtedy kontaktem operacyjnym Wydziału V - RFN Departamentu I. W czasie spełniania swoich zadań zagranicznych TW „MUST” został wypożyczony II Departamentowi czyli kontrwywiadowi. Następnie przeniósł się do Banku Światowego w Waszyngtonie (1985- 1987). Po powrocie do kraju Olechowski został dyrektorem departamentu w Ministerstwie Współpracy Gospodarczej z Zagranicą w rządzie Rakowskiego oraz I. Wiceprezesem NBP, od 1991 roku, gdy już odszedł z NBP, został prezesem Rady Nadzorczej Banku Handlowego S.A. KO/D1 „MUST” razem z TW „Wiktorem”, znanym jako Lech Falandysz, założyli „Ruch Stu” (marzec 1996), który wszedł w skład AWS. „Must” był jednym z założycieli Platformy Obywatelskiej jako ruchu (styczeń 2001), przewodniczącym Rady Programowej Platformy Obywatelskiej. „Must” był udziałowcem głównego banku nomenklatury – BIGu, cieszył się poparciem BCC i Polskiej Konfederacji Przedsiębiorców, był przewodniczącym Rady Nadzorczej Banku Handlowego w Warszawie SA (1991-96 i 1998-2000), członkiem Rad Nadzorczych: EXBUD, Philips Lighting Polska, Bank Rolno-Przemysłowy, Bank Turystyki (Bank Wschodnio-Europejski), Czytelnik, LOT, Polish-American Enterprise Fund, ABB Polska, Atlantis, PGF, Central Europe Trust Polska, PKO/Handlowy PTE, Europejski Fundusz Hipoteczny; członek komitetów doradczych: Goldman Sachs, Creditanstalt, Banca Nazionale del Lavoro, International Finance Corporation, The Newmarket. Odpowiedz Link Zgłoś
lescigales Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 18:39 Tej wiedzy nie posiada większość,raczej ci,co w tym "błocie" siedzieli. Tak więc,muzzyczny,z daleka capi Twoją zazdrością!Wygląda,że kariery starczyło na donosiki lub sprawozdania.Daleko mi do śmietnika politycznego i stolicy.Będę głosować na A.Olechowskiego tymczasowo i tylko dlatego,że nie wygląda jak zakompleksiona polska wiocha,nie używa krzyża na każdą okazję i ma pieniądze.Trochę ma za duży nos, ale chyba są gorsze felery na świecie,nawet tego feleru nie wymienię z nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik52 Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 15:21 Panie Andrzeju!!! Bardzo sznuję pana poglądy, kulturę osobistą, dorobek polityczny i zawodowy. Jednak chcę, by pan wiedział, iż podstawowym błędem tej kampani( w pana wykonaniu ) jest podparcie się nie lubianym, nie do końca kryształowym P. Piskorskim. Zastanawiam się, jak tak wytrawny polityk zgodził się, by patronem kampani został narcyz - o ogromnym szczęściu - koneser dzieł sztuki, gry w ruletkę czy też smakosz orzecha włoskiego. A szkoda, bo w innej sytuacji były szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 17:48 czytelnik52 napisał: podstawowym błędem tej kampani( w pana wykonaniu ) jest podparcie > się nie lubianym, nie do końca kryształowym P. Piskorskim. --------------------- Naiwne... przeczytaj wyżej post Muzzycznego a zobaczysz jaki to kryształowy agent. Odpowiedz Link Zgłoś
k.chwastow Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 15:22 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Kluczowa wypowiedź kandydata - 02.06.10, 15:23 Czy jest jakaś sprawa, za którą Platforma Obywatelska dałaby się pokroić? Nie widzę. Tam nie ma żadnej idei - tak Andrzej Olechowski tłumaczył zielonogórskim studentom, dlaczego odszedł z partii, którą z Donaldem Tuskiem zakładał. Nie wierzę w przemiany typu "Szaweł-Paweł" Jarosława Kaczyńskiego - mówił na Uniwersytecie Zielonogórskim. - Jednak Komorowski wybór mi utrudnia. Jak polityk mający się pokazywać w świecie może być tak niekompetentny i mylić deficyt budżetowy z długiem publicznym. Coś tu nie jest OK. Dajcie mi tydzień do namysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
darla152 Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 15:24 A czy Olechowski, pokazuje w tym spocie, jak to można "uczciwie" dorobic się tych 17 milionów ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 15:43 Będzie 2% czy nie bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 A koledzy po fachu ze sluzb specjalnych PRL? 02.06.10, 16:04 Czy tez sie wypowiadaja i oceniaja zaslugi Olechowskiego dla PRL-u i bloku sowieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 17:21 Zamierzam głosować na pana Olechowskiego. A swoją drogą nie rozumiem, jak można zagłosować np. na Napieralskiego, mając wybór między Olechowskim i nim. Ja czekam na spoty telewizyjne, to może wiele zmienić. Ale z tym Piskorskim, to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 17:55 funny5 napisała: > Nie sadze zeby to pomoglo ------------------ Szczególnie może pomóc bla bla artystki dramatycznej Samusionek, która - jak słychać - kompletnie nie ma słuchu, a której fachowcy od PR(!?) pozwolili w spocie wybełkotać zdanko bez logicznego zakończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof484 Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 19:44 Jak na razie to tylko widać twój dobrobyt ,a Polacy gdzieś w oddali . Wszyscy jesteście tacy sami nigdy podmiotem nie jest ojczyzna w dobrym rozumieniu a tylko Wasze portfele .Tak jest co 5 lat....................... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos GW: "Jest już spot Olechowskiego. Zachwala go." 02.06.10, 20:14 Doprawdy? Nie wieszają na sobie psów? Niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
jotka24 w nastepnym spocie z wiezienia we wronkach 02.06.10, 20:16 ma go chwalic tez Pawel P. Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 20:32 ma ladny krawat,ciekawe czy jest tez meska wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
smiki48 koniec kasy 02.06.10, 21:12 ten spot to ostatni wysiłek finansowy Olechowskiego. Niezależny finansista Olechowskiego Piskorski nie ma obiecanych 6 milionów. A branie pieniędzy od Piskorskiego czyni Olechowskiego "niezależnym inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowskiego 02.06.10, 22:00 Olechowski niczego nie chce wygrać,jest tylko pomocnikiem Piskorskiego w wydojeniu poprzez zamówienia na rzecz kampanii kilku milionów zprzejętego po gangstersku SD. Odpowiedz Link Zgłoś
syn.ksiedza.proboszcza Re: Wybory 2010. Jest już spot Andrzeja Olechowsk 02.06.10, 22:18 Loudness War pl.wikipedia.org/wiki/Loudness_war Wyłączyłem po 5sek. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_jeden Choćby tyłek pokazał w TV to ani mu nie wzrośnie 03.06.10, 12:39 ani nie spadnie poparcie. Na Olechowskiego głosują koledzy (ma ich wielu) i nikt więcej Odpowiedz Link Zgłoś
lijko To mój kandydat! 04.06.10, 20:19 Wreszcie jakaś konkretna propozycja wyboru jako alternatywa dla duetu POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś