mayday_gd 11.10.04, 18:38 Z przykrascia zawiadamiam ze dnia 11.10 .2004 o godzinie 14 zmarl nagle moj maz Tomek (glasse) -Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie-niech spoczywa w spokoju , pograzona w smutku mayday Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramon1 Re: moja tragedia 11.10.04, 19:22 mayday_gd napisała: > Z przykrascia zawiadamiam ze dnia 11.10 .2004 o godzinie 14 zmarl nagle moj > maz Tomek (glasse) -Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie-niech spoczywa w > spokoju , pograzona w smutku mayday boszzzz, to niemozliwe !!!!! Wyrazy głębokiego żalu i smutku, jestem z Tobą . Odpowiedz Link Zgłoś
xax Re: moja tragedia 23.10.04, 11:27 Wyrazy współczucia.Wiem jaki to jest ból po stracie bliskiej osoby.04.10 2004. zmarła moja sistra,miała tylko 24 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: moja tragedia 11.10.04, 19:42 mayday, bardzo Ci współczuję, bardzo, jestem z Tobą teraz Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: moja tragedia 11.10.04, 19:48 Justynko, całym sercem jesteśmy z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: moja tragedia 11.10.04, 19:50 Brak mi słów. Płaczę razem z Tobą i Waszą Coreczką.Myślami cały czas z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: moja tragedia 11.10.04, 19:56 Jest mi strasznie przykro ;((((, miałem okazje poznać Tomka ,co tym bardziej powoduje wiekszy smutek ;((((( Jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka Re: moja tragedia 11.10.04, 20:05 Smutno smutno... Mayday, przesyłam ciepłe myśli. Hmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
gibag Re: moja tragedia 11.10.04, 20:03 Trzymaj sie kochana, jesli bedziesz potrzebowala jakiejkolwiek pomocy, szepnij chociaz slowo- bede. Bedziemy sie modlic za Tomka. Gabi i Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
aisza31 Re: moja tragedia 11.10.04, 20:03 Justynko, cokolwiek teraz powiem nie wyrazi tego co czuję...Jestem myślą z Wami... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma moje myśli są przy Tobie... 11.10.04, 20:04 Majko..wiem, że w tym momencie, żadne słowa nie są wstanie ukoić Twojego bólu ale wiedz.. że.. ..jestem z Tobą całym sercem..... Odpowiedz Link Zgłoś
1nick Re: moja tragedia 11.10.04, 20:07 Nie potrafię ładnie pisać , zreszta wszystko co mi przychodzi w tej chwili do głowy wydaje się być takie puste. Powiem tylko "Trzymaj sie" Jeśli mogę ci w jakiś sposob pomóc to wal śmiało . zbyszek (nick) Odpowiedz Link Zgłoś
renia_43 Re: moja tragedia 11.10.04, 20:08 mayday_gd napisała: > Z przykrascia zawiadamiam ze dnia 11.10 .2004 o godzinie 14 zmarl nagle moj > maz Tomek (glasse) -Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie-niech spoczywa w > spokoju , pograzona w smutku mayday Kochana mayday zadne slowa jakie tu napiszę nie są w stanie wyrazić tego co czuję, po prostu nie mogę w to uwierzyć:-((((( Tomek zostanie na zawsze w mojej pamięci, płaczę razem z Toba:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: moja tragedia 11.10.04, 20:09 ale to niemozliwe... ja wczoraj oglądałam zdjęcia z powsina, na których było go dużo, i miałam mu powiedziec gdzie kupić płyte z hinduskim rapem....... straszne, okropne....... bardzo ci wspłóczuję, a wszystko co mowię teraz wydaje mi się głupie i nie na miejscu,przepraszam:((((((((( trzymaj się...... Odpowiedz Link Zgłoś
blondie-rudasek Re: moja tragedia 11.10.04, 20:21 Wiem, że cokolwiek bym nie napisała będzie to głupie, durne i nie na miejscu, ale Maydayku jest mi bardzo przykro to mało powiedziane nie wiem wprost co napisać poza tym, że jestem z Tobą myślami i bardzo Ci współczuje. Wybacz moja nieudolność Odpowiedz Link Zgłoś
grajur Re: moja tragedia 11.10.04, 20:22 wiem, że nie doda Ci to sił, ale calym sercem jestem z Tobą. Nic wiecej nie moge powiedzieć. Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
just_an_illusion Re: moja tragedia 11.10.04, 20:38 nie wierzę.... Acid Burn - Życie - Żyjesz Twoje życie jest dniem Budzisz się z każdą chwilą Po to, aby powitać noc Jest ona tajemnicą Której boisz się odkryć Panią tej wiecznej nocy jest ŚMIERĆ Pełna ironicznej powagi Czeka Rozkłada swe ramiona po to Aby utulić do snu całe swe potomstwo Czekasz Wypatrujesz spokoju spojrzenia Gwiazd jej oczu Idziesz Aby móc odpocząć w łożu I zapomnieć o wszystkim Co przyniósł dzień Pragniesz jej zimnego pocałunku Justyna.. jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: moja tragedia 11.10.04, 20:57 a jeszcze 13 godzin temu...:(((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
samba_sikoreczka Re: moja tragedia 11.10.04, 20:55 wyrazy współczucia trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
akilana Re: moja tragedia 11.10.04, 21:04 mayday... lacze sie z Toba w bolu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 mayday... 11.10.04, 21:16 na czacie przezwyczaiłem sie do każdej ściemy - KAZDEJ! Ale jesli to pradwda, to ja pierdole tak mi przykro... dyry weber pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
tukano Re: moja tragedia 11.10.04, 21:24 Sercem i dusza jestem z Toba Trzymaj sie dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
r_u_s_h Re: moja tragedia 11.10.04, 21:31 "Życie choć piękne tak kruche jest, wystarczy chwila by zgasić je.." Tak mi przykro.... rush Odpowiedz Link Zgłoś
ita_mazurska Re: moja tragedia 11.10.04, 21:46 bardzo mi przykro... bądź silna na ile potrafisz...:-( wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
fresca Re: moja tragedia 11.10.04, 21:49 ech, bardzo bardzo współczuje. trzymaj się mocno Odpowiedz Link Zgłoś