henryk-sikora 08.06.10, 11:31 No to dostana pokazowe wyroki. Dobrze im tak. Ale sprawe politycznie należy zamknąc, a nie eksploatować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roland_x Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 11:37 absolutnie się zgadzam chwała za to, że nie tuszowali sprawy a odsetek złodziejstwa w każdym narodzie istnieje, nie wiem czy podobny ale i u nas i u nich hieny funkcjonują Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 11:40 roland_x napisał: > absolutnie się zgadzam > chwała za to, że nie tuszowali sprawy > a odsetek złodziejstwa w każdym narodzie istnieje, nie wiem czy > podobny ale i u nas i u nich hieny funkcjonują ********************* Miałem wrażenie że na początku mocno tuszowali. Czyżby mieli poczucie wstydu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: to nie hieny tylko ludzie - 08.06.10, 12:04 loppe napisał: > Syrow, Pustowar i Pankratow Hiena niejedno ma imię. Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: to nie hieny tylko ludzie - 08.06.10, 12:10 henryk-sikora napisał: > [...]Ale sprawe politycznie > należy zamknąc, a nie eksploatować. Wręcz przeciwnie. Należy eksploatować i wyciągnąć konsekwencje wobec polityka, który wszem i wobec ogłasza, że winny OMON a potem okazuje się, że krzyczał, ale miał złe informacje. Czyli, ze każdy może go wykorzystać do swoich celów podkładając mu bezsensowne informacje, czyli dezinformując. Krótko mówiąc d... nie polityk, ale u nas wszyscy tacy a kolesie przecież obronią, obciach się jakoś zamaluje, coś się głupkom Polakom podrzuci, żeby szybko zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy wy Hajnrich Szykora dostaniecie order Lenina... 08.06.10, 11:38 za budowanie przyjaźni niemiecko-rosyjskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_r * a moze prezydent naciskal na te wydatki? * 08.06.10, 11:44 Kazdy normalny domysli sie, ze to prezydent naciskal na tych zolnierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 11:39 henryk-sikora napisał: > No to dostana pokazowe wyroki. Dobrze im tak. > Ale sprawe politycznie należy zamknąc, a nie eksploatować. ******************** Też tak uważam. Należy tych złodziei przeprosić, powiedzieć że ani karta, ani pieniądze tym zmarłym już nie były potrzebne, a żywym zawsze mogły się przydać ... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_r * To sprawa dla Julii Pitery - na co wydali? * 08.06.10, 11:39 Podobno Pitera zajmuje sie wydatkami z kart kredytowych. Teraz moze krzyczec, ze ten PIS-owiec (wg PO) roztrwonil 6 tys z karty kredytowej. Moze wreszcie pojawi sie z dawna wyczekiwany raport Pani Pitery? Moze nawet bedzie konferencja prasowa, ze wreszcie wykryto afere na kontach PIS? A min Ciec przeliczy te 6 tys na sledzie? Odpowiedz Link Zgłoś
x_y Re: * To sprawa dla Julii Pitery - na co wydali? 08.06.10, 11:48 maruda - jesteś głupszy niż ustawa przewiduje Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_r Re: * To sprawa dla Julii Pitery - na co wydali? 08.06.10, 11:52 Czyli juz dorownalem raportowi Pani Pitery? Odpowiedz Link Zgłoś
czankajszek Re: * To sprawa dla Julii Pitery - na co wydali? 08.06.10, 11:50 @maruda_r Próbujesz być śmieszny a pokazujesz jak głupi jesteś. A na dodatek udowadniasz brak poczucia humoru i szacunku do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_r Re: * To sprawa dla Julii Pitery - na co wydali? 08.06.10, 11:53 czyli w sam raz pasuje do tego forum? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: * To sprawa dla Julii Pitery - na co wydali? 08.06.10, 12:30 I w dodatku sie podszywa pod marude.r ... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 11:41 Syrow, Pustowar, Pankratow i Sańko - ja znam nawet nazwiska tych czterech sołdatów! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:03 loppe napisał: > Syrow, Pustowar, Pankratow i Sańko > > - ja znam nawet nazwiska tych czterech sołdatów! *********************** Nazwiska jakby czeczeńskie, może to prowokacja ... Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_zgazowni Co jest wiekszym skandalem miedzynarodowym ? 08.06.10, 11:45 taka bezczelna kradziez czy pomylenie milicjanta z zolnierzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Co jest wiekszym skandalem miedzynarodowym ? 08.06.10, 11:47 Syrow, Pustowar, Pankratow są zołnierzami służby zasadniczej, a nie profesjonalistami z elitarnego OMONU - rzecznik Graś skłócil Polaków z elitarnym rosyjskim OMONem Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Co jest wiekszym skandalem miedzynarodowym ? 08.06.10, 12:04 loppe napisał: > Syrow, Pustowar, Pankratow są zołnierzami służby zasadniczej, > a nie profesjonalistami z elitarnego OMONU - rzecznik Graś skłócil > Polaków z elitarnym rosyjskim OMONem ****************** Rzecznik Graś taki jak całe PełO ... Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_zgazowni omon by nie kradl tylko zabezpieczyl srodki... 08.06.10, 12:11 na wlasnym koncie Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_r Zapamietaj - skandale tylko w PIS, nie w PO.. 08.06.10, 11:48 .. nawet jesli ciec gras oskarzylby samego putina to i tak wieksym skandalem byl kaczynski z rozwiazanym sznurowadlem. pojol? Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Re: Zapamietaj - skandale tylko w PIS, nie w PO.. 08.06.10, 11:55 wytlumaczcie mi prosze tylko jedno nawet gdyby mi taka karta wpadla w rece, gdybym chcial ukrasc te pieniadze, nie mialbym pojecia jak to zrobic bez PIN to co, taki specjalista byl, z czytnikiem chodzil? no chyba ze PIN byl zapisany na karcie Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Zapamietaj - skandale tylko w PIS, nie w PO.. 08.06.10, 12:11 mitochondrium napisał: > wytlumaczcie mi prosze tylko jedno > nawet gdyby mi taka karta wpadla w rece, gdybym chcial ukrasc te > pieniadze, nie mialbym pojecia jak to zrobic bez PIN > to co, taki specjalista byl, z czytnikiem chodzil? > no chyba ze PIN byl zapisany na karcie ********************* Oprócz GW korzystaj z innych źródeł informacji. Sześć razy próbowali w bankomatach ale nie wyszło, z uwagi na brak PIN-u. Zrobili zakupy w sklepach normalnych i internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Re: Zapamietaj - skandale tylko w PIS, nie w PO.. 08.06.10, 12:47 sympatyklewicy napisał: > mitochondrium napisał: > > > wytlumaczcie mi prosze tylko jedno > > nawet gdyby mi taka karta wpadla w rece, gdybym chcial ukrasc te > > pieniadze, nie mialbym pojecia jak to zrobic bez PIN > > to co, taki specjalista byl, z czytnikiem chodzil? > > no chyba ze PIN byl zapisany na karcie > ********************* > Oprócz GW korzystaj z innych źródeł informacji. Sześć razy próbowali > w bankomatach ale nie wyszło, z uwagi na brak PIN-u. Zrobili zakupy > w sklepach normalnych i internetowych. Z myśleniem u Ciebie krucho - pójdź do bankomatu ze swoją kartą i spróbuj sześciokrotnie podać nieprawidłowy PIN. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Zapamietaj - skandale tylko w PIS, nie w PO.. 08.06.10, 15:47 wnukmarycha napisał: > Z myśleniem u Ciebie krucho - pójdź do bankomatu ze swoją kartą > i spróbuj sześciokrotnie podać nieprawidłowy PIN. ********************* Z myśleniem u Ciebie krucho - za każdym razem podchodzili do innego bankomatu, napisałem ci "w bankomatach". Dalej nie jestem pewny czy zrozumiałeś, jeżeli jesteś z PełO to nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Zapamietaj - skandale tylko w PIS, nie w PO.. 08.06.10, 12:07 maruda_r napisał: > .. nawet jesli ciec gras oskarzylby samego putina to i tak wieksym > skandalem byl kaczynski z rozwiazanym sznurowadlem. pojol? ********** Pajoł. Odpowiedz Link Zgłoś
olo-international Skąd znali PIN? 08.06.10, 11:50 Aby wypłacić pieniądze trzeba znać PIN. Skąd znali? Niejasna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 12:14 olo-international napisał: > Aby wypłacić pieniądze trzeba znać PIN. Skąd znali? > Niejasna sprawa. ******************* Czytaj też inne gazety. Już jednemu tłumaczyłem. Sześć razy próbowali w bankomatach. Nie wyszło z uwagi na brak PIN-u. Zrobili zakupy w sklepach normalnych i internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zmichalg1 Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 12:21 To nie do końca tłumaczy. Ja płacąc kartą często muszę wbijać PIN na terminalu płatniczym. Kolejna rzecz: jeśli nie wbijasz PIN'u, musisz się podpisać na wydruku, a sprzedawca ma obowiązek sprawdzić zgodność podpisu z tym na karcie. W podobnych przypadkach oprotestowane transakcje bierze na swoje "sumienie" bank, więc ci żołnierze bardziej skubnęli bank niż samego Przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 12:25 zmichalg1 napisał: > To nie do końca tłumaczy. > Ja płacąc kartą często muszę wbijać PIN na terminalu płatniczym. > Kolejna rzecz: jeśli nie wbijasz PIN'u, musisz się podpisać > na wydruku, ********************* Jeżeli jesteś z PełO to nie uwierzysz, ale też korzystam z karty. Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 12:49 sympatyklewicy napisał: > zmichalg1 napisał: > > Jeżeli jesteś z PełO to nie uwierzysz, ale też korzystam z karty. Ponieważ piszesz o możliwości sześciokrotnego podania PIN'u w bankomacie, napiszę wprost - kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 15:51 wnukmarycha napisał: > Ponieważ piszesz o możliwości sześciokrotnego podania PIN'u > w bankomacie, napiszę wprost - kłamiesz. ****************** Jesteś "wnukmarycha" kompletnie nie myśląca. Napisałem w bankomatach a nie w bankomacie. Szkoda ci dalej wyjaśniać, jesteś z PełO. Odpowiedz Link Zgłoś
246toja Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 13:56 sympatyklewicy napisał: > olo-international napisał: > > > Aby wypłacić pieniądze trzeba znać PIN. Skąd znali? > > Niejasna sprawa. > ******************* > Czytaj też inne gazety. Już jednemu tłumaczyłem. Sześć razy > próbowali w bankomatach. Nie wyszło z uwagi na brak PIN-u. Zrobili > zakupy w sklepach normalnych i internetowych. Cos słabo czytasz, mieli 2 karty Przewoźnika, tylko z jednej udało im się wypłacić, bo pewnie PIN był zapisany np. na karcie, albo na kartce w portfelu, 6 razy bezskutecznie próbowali wypłacić z 2 karty. Odpowiedz Link Zgłoś
246toja Re: Skąd znali PIN? 08.06.10, 13:52 olo-international napisał: > Aby wypłacić pieniądze trzeba znać PIN. Skąd znali? Niejasna sprawa. Nie słyszałeś, że niektórzy ludzie zapisują PIN na kartce, którą mają w portfelu, albo na samej karcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekdabrowski57 Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży k... 08.06.10, 12:01 jedna sprawa mnie interesuje skad mieli piny do tych kart,bo to sie wszystko nie trzyma kupy polacy tez sie okradaja na codzień i nic ,bo przecież to taki katolicki naród słynacy z uczciwości i otwartego serca Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:12 1. Może to były karty płatnicze... jak się taką płaci w sklepie to wystarczy podpis. 2. Nie zdziwiłbym się gdyby były na nich napisane markerem piny. Przynajmniej na tych użytych. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:20 popo.leon napisał: > Nie zdziwiłbym się gdyby były na nich napisane markerem piny. > Przynajmniej na tych użytych. ******************** Zadaj sobie trud a będziesz wiedział jak to zrobili. Oni są mądrzejsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 13:51 Oni są mądrzejsi ode mnie, ja od Ciebie... i taki mamy ekosystem. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 15:54 popo.leon napisał: > Oni są mądrzejsi ode mnie, ja od Ciebie... i taki mamy ekosystem. ******************** Nie wypada się tak chwalić, chyba że jesteś z PełO. Ci nic nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:17 tomekdabrowski57 napisał: > jedna sprawa mnie interesuje skad mieli piny do tych kart, > bo to sie wszystko nie trzyma kupy ***************** Oni są inteligentniejsi od ciebie. Po prostu zrobili zakupy w sklepie internetowym i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:45 Innym zarzucasz brak myslenia, a sam nie umiesz chyba czytać. Zgadnij skąd to: Na dziś prokuratura ma informacje, że złodzieje wypłacali od 400 do 700 zł (w przeliczeniu z rubli) jednorazowo, w bankomatach. Współczuję lewicy takich rozgarniętych sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
mittad Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:35 jak to nie trzyma sie kupy. trzyma sie, bo np.wiele osob zapiuje numery PIN na karcie, niektorzy maja kartke w portfelu i akurat tam ja znalezli. przeciez portfel tez zginal. a to po prostu zwykli ludzie poszaleli by gdyby to nie bylo tak szumne, gdyby to byla zwykla katastrofa to znaczy ze zwyklymi ludzmi to by nikt o to nie pytal, a tak stal;o sie i juz sie nie odstanie. normalny odruch u normalnych ludzi tylko ze nie przewidzieli dalszych konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży k... 08.06.10, 12:07 A to co za wielka sensacja. Złodzieje ujawnieni i zostaną skazani. U nas się o tym nie pisze ale ilu polskich złodzieji okrada nocami opustoszałe domostwa powodzian ? Zapytajcie się Policji, to wam oczy zbieleją. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:23 edo5 napisał: > A to co za wielka sensacja. > ale ilu polskich złodzieji okrada nocami opustoszałe domostwa > powodzian ? Zapytajcie się Policji, to wam oczy zbieleją. ********************** Złodzieje są wszędzie, ale żeby tak nieboszczyków ... Odpowiedz Link Zgłoś
m_234 Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 15:00 Sądzę, że nieboszczyk i karty były oddzielnie. Co tak się czepiacie tych sołdatów? Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:18 Ale co sobie pochlali - to ich. Jak wytrzeźwieją to się okaże, że to nie oni tylko Kaczyńscy zrobili.Noo. Odpowiedz Link Zgłoś
hirschberger Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:28 Zgadza sie. Juz sobie wyobrazam, jak klna w rosyjskim ministerstwie. Tak im to potrzebne jak k***wie blizniaki. Ale maja tez racje Rosjanie, ze cala ta sprawa zwiazana jest z polskimi wyborami. Im predzej zamknieta - tym lepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:33 hirschberger napisał: > Ale maja tez racje Rosjanie, ze cala ta sprawa zwiazana jest > z polskimi wyborami. ***************** Naprawdę? Jaki to ma związek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hirschberger Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:36 Timing :) Przeciez to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
flipvert Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży k... 08.06.10, 12:29 Pankratow?Sasza,jak mogles? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 12:34 flipvert napisał: > Pankratow?Sasza,jak mogles? ********************** Wodki choczelos ... Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajszlasu Kasa spada z nieba 08.06.10, 12:51 Wyobraż sobie, że jesteś "młodym i gupim" ruskim żołnieżykiem na końcu świata, twoja perspektywa to nędza i nagle siup! z nieba spada ci portwel przed nos. co robisz? :) Ciekawe gdzie dokładnie ten portfel znależli co z nim zrobili, czy było tam cos co można jakoś wykorzystać i ..w jakim on był stanie. Ale tym to już sie ruski zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży k... 08.06.10, 13:01 Cymbal (skad inad szlachetny) musial miec PIN zapisany na karcie lub w portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży 08.06.10, 13:24 obcy444 napisał: > Cymbal (skad inad szlachetny) musial miec PIN zapisany na karcie lub > w portfelu. nie znasz się. nie musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży k... 08.06.10, 13:03 a dla przypomienia. po ataku na WTC w Nowym Jorku w nastepnych miesiacach zostalo aresztowanych ponad 260 osoby za oszustwa, wyludzanie pieniedzy rzekomo dla ofiar katastrofy. wsrod aresztowanych byli tez pracownicy Amerykanskiego Czerwonego Krzyza. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna5 wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - polecam!! 08.06.10, 13:30 wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel ciekawe czy w kiciu 08.06.10, 14:05 będą bohaterami narodowymi czycw...ami Odpowiedz Link Zgłoś
pistulka3 Czterech żołnierzy przyznało się do kradzieży k... 08.06.10, 14:23 www.youtube.com/watch?v=Lmud55Slh_c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś