jerjar 10.06.10, 13:22 Te potencjalne damy, nawet jeśli pierwsze, to mało zgrabny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albacor Potencjalne pierwsze damy zachęcały do pomocy p... 10.06.10, 13:22 A kot też zachęcał? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Potencjalne pierwsze damy zachęcały do pomocy p... 10.06.10, 13:22 Pierwszą dAMĄ powinna być BEATA KEMPA. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Potencjalne pierwsze damy zachęcały do pomocy p... 10.06.10, 13:27 mocne jakubiak kandydatką na pierwszą damę Odpowiedz Link Zgłoś
robertfr Potencjalne pierwsze damy zachęcały do pomocy p... 10.06.10, 13:39 Niemozliwe ,przeciez to towazysz bielan jest caly czas pierwsza dama pis-u ,co ta jakas tam ,jakubiak tam robi ? Przeciez to poligamia ! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Jestem zażenowana... 10.06.10, 15:28 że wieloletnia sekretarka Lecha Kaczyńskiego pretenduje do po. pierwszej damy. To jakaś pomyłka? A co na to mąż, co pan rydzyk na ostentacyjne życie pozamałżeńskie? Co na to pełniąca obowiązki teściowej J.Staniszkis? A brataniczka? TO SĄ JAKIEŚ HORRENDALNE JAJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz53xyz53 Re: Jestem zażenowana... 10.06.10, 16:19 Moje panie robcie co chcecie, ale nie wykorzystujcie tytulu- pierwsza dama- do swojej dzialalnosci, gdyz jest to naduzyciem i nie macie do tego zadnego prawa. Troche wiecej pokory. Robcie kampanie dla swoich mezow i innych panow w inny sposob, nie wykorzystujcie powodzi, nieszczescia ludzi dla swoich doraznych celow, TO JEST HANIEBNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NAROD ZDECYDUJE, KTORA PANI BEDZIE PIERWSZA DAMA POLSKI 20 czerwca 2010r. Odpowiedz Link Zgłoś
secondmagda Potencjalne pierwsze damy zachęcały do pomocy p... 10.06.10, 18:02 Pani Jakubiak pierwsza Dama - to swietny pomysl. Jest przeciez specjalistka od dzieci specjalnej troski! Odpowiedz Link Zgłoś