pieskuba 23.09.10, 14:19 Po ponad roku 46 latek nie był już 46 latkiem :o) Mógł być ewentualnie 47 latkiem :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzname Zapamiętał sobie napastnika i złapał po ponad roku 23.09.10, 15:17 Najśmieszniejsze jest to, że łapiąc go po roku popełnił przestępstwo bezprawnego pozbawienia wolności. Zatrzymania obywatelskiego można dokonać tylko gdy przestępstwo jest popełniane lub bezpośrednio po. Odpowiedz Link Zgłoś
miken1200 Re: Zapamiętał sobie napastnika i złapał po ponad 23.09.10, 15:23 Też to zauważyłem. Ale najśmieszniejsze, że ten przestępca się przyznał. Sprawa sprzed roku, nie zgłoszona na policji - ja bym na jego miejscu udawał, że jakiś wariat mnie złapał na ulicy i siłą zaciągnął na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
4_oddech_kaczuchy Re: Zapamiętał sobie draba 23.09.10, 15:37 Napisali, że napadło go dwóch drabów. A kto dzisiaj wie, kto to jest drab? Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent Trybunał w Strassburgu, który wspiera dewiacje 23.09.10, 17:30 już łapki zaciera, aby wspomóc bandziora. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb No to mamy nową definicję "bezpośrednio po". 24.09.10, 08:26 zzzname napisał: > Zatrzymania obywatelskiego można dokonać tylko gdy przestępstwo jest popełniane > lub bezpośrednio po. Jak w temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradrod Tak kończy ścierwo 23.09.10, 18:53 polacy rodacy do boju odzyskać ojczyznę do walki z czerwonymi liberałami i oszołomami Odpowiedz Link Zgłoś