mika 16.04.09, 09:15 Kiedyś korzystałam z błyszczyka h7m o zapachu arbuzowym, czy ktos wie czy nadal są w sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klu Re: Błyszczyk z h&m 16.04.09, 10:04 mika napisał(a): > Kiedyś korzystałam z błyszczyka h7m o zapachu arbuzowym, czy ktos wie czy > nadal są w sprzedaży? ale naprawdę byłaś z tego zadowolona? mi hmowe błyszczyki bardzo wysuszają usta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TodoLoMejor Re: Błyszczyk z h&m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:06 Oj, zgadzam się. Strasznie wysuszają! Odpowiedz Link Zgłoś
coco Re: Błyszczyk z h&m 16.04.09, 11:19 mika napisał(a): > Kiedyś korzystałam z błyszczyka h7m o zapachu arbuzowym, czy ktos wie czy > nadal są w sprzedaży? Są, ale w nowych opakowaniach, zajrzyj do H&M, nawet nie podrożały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Błyszczyk z h&m IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 17:32 sa takie błyszczyki ,tez sobie kupilam nie dawno one sa ekstraa) a i kupilam za 2,50 zl oplaca sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.cookie Re: Błyszczyk z h&m 20.04.09, 17:58 Jeśli chodzi Ci o ten, który ja mam na myśli, to tak - są Odpowiedz Link Zgłoś
kassie Re: Błyszczyk z h&m 20.04.09, 19:27 Ja nie używam błyszczyków ze sklepów z ciuchami, takie zazwyczaj albo wysuszają albo szkodzą ustom , ja polecam błyszczyk Bell Milk Shake , używam go odkąd pojawił się w sklepach i jak na razie nie wyszukałam w nim ani jednej wady. Odpowiedz Link Zgłoś