pn-ski 07.11.10, 14:50 Ci francuscy licealisci tez mnie zastanawiali. Moze chca, aby starzy u nich tez mogli sobie poostac pod krzyzem nic nie robiac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zew_atlantyku Pan jest kompletny duren panie Ogorek 07.11.10, 15:58 nawet, jak na satyryka, ktorym pan ponoc jest. Niech sie smieja ci debile, ktorzy, pana rozumieja, albo i nie moze, dlatego sie smieja. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster drzewiej... 07.11.10, 16:18 to, i siamto - rzecze humorysta; zgodziłbym się, a nawet dorzucił co nieco; co dawniej przypisane wyłącznie niewiastom, dziś prezentuje, chociażby w przywołanym felietonie, mężczyzna, jak mniemam - h a f t k r z y ż y k o wy Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Ha, ha, ha... 07.11.10, 16:30 Ha, ha, ha... Zdaje się tego brakowało na końcu posta? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Ha, ha, ha... 07.11.10, 20:31 to naprawdę śmieszne, że słowo krzyżyk kojarzy się ze słowem krzyżyk _____________ nekrosatyra Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Ha, ha, ha... 07.11.10, 21:28 Mnie osobiście dowcipy wiecznie nawalonego organisty nie bawią... Odpowiedz Link Zgłoś
krawat.ok "trójki parafialne" 07.11.10, 16:28 "trójki parafialne" przeprowadziły akcję"krzyż w każdym domu" skutecznie i zdecydowanie. nadmiar zamówionych krzyży został przekazany staczom krzyżowym. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek bardzo celnie 07.11.10, 20:26 rzeczywiście, to niezwykle śmieszne, że słowo krzyżyk kojarzy się ze słowem krzyżyk! _________________________ nekrosatyra - MO w roli wesołego akwizytora Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek skuszka 07.11.10, 20:29 pomyliłem się (człowiek idiocieje od czytania gazet) tu jest nekrosatyra i MO JAKO WESOŁY AKWIZYTOR Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Dziesiaty raz bedzie smieszniej? 07.11.10, 20:52 No, Schetyna albo jego sekretarka rzeczywiscie dali plame, ale ile mozesz razy ten sam link wklejac? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Dziesiaty raz bedzie smieszniej? 07.11.10, 21:56 sorry, wpisy "znikaly" - to z niecierpliwości wpisywałem to samo - i tak głupio wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
maczimo Bunt pokoleń 08.11.10, 08:47 Dowcip to stwierdzenie, ze jest to humorystyczny artykuł. Tak w wybiórczej określa się występy POlitruków. Odpowiedz Link Zgłoś