Dodaj do ulubionych

Moralność Gagi

26.11.10, 16:18
Tak pięknego artykułu jeszcze nie czytałem.
Gratulacje dla autora!
Obserwuj wątek
    • na_sekunde Re: Moralność Gagi 26.11.10, 16:33
      ubiquitousghost88 napisał:

> Tak pięknego artykułu jeszcze nie czytałem.
      > Gratulacje dla autora!

"dołanczam się" - widać że WO się na tym zna.
      Szkoda tylko ze nie dał linków do kawałków które lansuje.
      • aegis_of_heart Nie wiem, czy wyczułeś ironię. :] 26.11.10, 17:11
        W momencie, gdy u88 pisał komentarz, w "artykule" W. Orlińskiego nie było żadnego artykułu, tylko pusta biała plama. :]
        • na_sekunde Re: Nie wiem, czy wyczułeś ironię. :] 27.11.10, 01:19
          aegis_of_heart napisał:

> W momencie, gdy u88 pisał komentarz, w "artykule" W. Orlińskiego nie było żadne
          > go artykułu, tylko pusta biała plama. :]

Nie, nie wyczułem.
          To nie mój problem "wyczuwanie lub ie ironii, lecz Autora.
          • kosmosiki Orliński post-krytyk 27.11.10, 02:09
            Generalnie działu kulturalnego GW im więcej tam Orlińskiego tym mniej się da czytać. Lady Gaga to gó..., które wpie... miliony much. Muzycznie jest to dno dna, a Orliński dorabia ideologię chociaż sam tego nie słucha.

Podobnie z recenzją ostatniej części Harrego Pottera (zeszły tydzień) - to według wielu najgorsza część - w jej przypadku również Orliński zamiast oceniać (rola krytyka) to gó..., które wpierdli miliony (młodszych) much to po prostu odpływa w swoje rozkminki.

A jakby ktoś chciał się przypadkiem z gazety dowiedzieć czy warto iść na koncert bądź seans to raczej nie z artykułu Orlińskiego.
            • kosmosiki W zasadzie treści reklamowe (ale sprytne) 27.11.10, 02:12
              To w zasadzie są treści reklamowe. Orliński chociaż sam nie słucha to zachwala. Podobnie z Harrym Potterem bo nie sądzę aby Orliński takim debilem był aby nie zauważyć jak ten epizod był fatalny. Ogólnie takie ku...enie się tzn. pisanie o czymś bezpłciowo aby napisać i zaanonsować - w zeszłym tygodniu przed premierą, w tym przed koncertem. No cóż.
    • organmaster morał?... zgaga! 26.11.10, 16:34
      tyle, aż tyle(?) rzec należy o wojcieszkowej rozprawce
    • kadykianus Lady Gaga to Everest popkultury. 26.11.10, 18:51
      To wybitna kobieta. A jej teledyski?! Alejandro lub Bad Romance - wymiata.
      Uwielbiam ją.
      • deus-cosma-deus Re: Lady Gaga to Everest popkultury. 26.11.10, 20:31
        Lubię w niej wszystko-poza jej muzyką ;P Jest oryginalna w swym tandeciarstwie, umiejętnie czerpie z kiczu, a kreacje z mięsa budzą mój szczery uśmiech. Cenię ja za walkę z homofobią, uwielbiam jej teledyski wszakże pod jednym warunkiem, tym warunkiem jest MUTE, który za każdym razem stosuję, gdy pojawia się Gaga na szklanym ekranie ;) Może kiedyś nagra coś co dla odmiany będzie się nadawać nie tylko do oglądania ale i do słuchania. Oby.
        • szama3 Re: Lady Gaga to Everest popkultury. 27.11.10, 13:59
          kiedy Cage "napisał" czy raczej pomyślał 8'47'' nie było teledysków więc nie mogło być oglądania "mute" ale zwłaszcza utwór wykonany czy pokazany w wykonaniu tj z udziałem orkiestry PROMS jest własnie tym o oglądaniem GaGa "mute" pozdro...
    • ar.co Moralność Gagi 26.11.10, 20:31
      I pomyśleć, że do tej pory żyłam w jakże słodkiej nieświadomości, kim lub czym jest Lady Gaga. A teraz żyję z jeszcze słodszą świadomością, że w zasadzie dalej nie wiem, a w dodatku - absolutnie mnie to nie obchodzi.
    • mike.recz "Wszyscy artyści to prostytutki..." 27.11.10, 01:44
      Że klasyka zacytuję;)

Muzyka ma się podobać i tyle. Ja tam część jest melanży lubię.
      • szama3 Re: "Wszyscy artyści to prostytutki..." 27.11.10, 14:02
        mike.recz napisał:

> Że klasyka zacytuję;)
        >
        > Muzyka ma się podobać i tyle. Ja tam część jest melanży lubię.

w wykonaniu klasyka (Fellini Miasto kobiet) brzmi to: "wszystkie baby to ku... poza mamusią..."
    • minipolak Pan ubliza Dodzie i naszym polskim 27.11.10, 04:35
      artystom, Wstyd. be be be

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka