Dodaj do ulubionych

Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem

28.02.11, 12:20
Znowu pomieszali mu proszki i teraz klamczynski zaczyna rymowac: "kto PiS dotyka, ten
znika".
Nalezy miec nadzieje ze on to mowil o sobie.
Obserwuj wątek
    • szary-polak Zakłamany Kaczyński, zgniła recydywa w kłamstwie.. 28.02.11, 12:32
      www.google.interia.pl/szukaj/?q=Wyroki+s%C4%85dowe+J.Kaczynskiego
      • altmagus Re: Z orgazmem zziobrany jest opętany. 28.02.11, 14:06
        I wtyka rezdyka ten ot byt domyka.
        • jarek_na_smietniku A kto z Gierkiem ten Kalkstein? 28.02.11, 17:44
          A kto z Gierkiem ten Kalkstein?
          Może się nie rymuje, ale odzwierciedla realia.
      • amonavis A kto mowi "kto z millerem... " sam jest jeszcze 28.02.11, 21:37
        wiekszym zerem. A dodatkowo, tych zer obok niego i jego braciszka jest znacznie wiecej.
        Wypadek, ktorego skutkiem bylo 95 nikomu niewinnych ofiar, kosztowal was, drodzy rodacy, tak gdziez kolo jednego miliarda zlotych, czyli 9 zer!
        Czy kto mowi, kto z millerem...." a ten kto ze mna moze dolozyc sobie jeszcze tych zer osiem.
    • inetwarrior Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 12:33
      Ziobro jest zerem, a nie jest z Millerem
      • 6.smiech Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 12:39
        inetwarrior napisał:

> Ziobro jest zerem, a nie jest z Millerem

To ci sie naprawde udalo !

• antropoid Kaczyński: A kto z Millerem... 28.02.11, 12:34
      "Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem"
      -----------------
      A kto z "Zerem" (Zbigniewem) ten tym bardziej...

• pal666 Re: Kaczyński: A kto z Millerem... 01.03.11, 08:59
        Kto jest z Donkiem, ten jest członkiem !
        Znikaj, członku Donka,
        i przestań tu puszczać medialnego bąka !
        • antropoid Re: Pal gumę pis-owska fujaro 01.03.11, 11:05
          Bąkami to są twoje durne wpisy, a swoim Donkiem możesz się pobawić przed snem jak ci to sprawia przyjemność.
          • pal666 Re: Pal gumę pis-owska fujaro 01.03.11, 19:56
            Wiesz kim jesteś ? Zwykłym kotem sk.....wiałym. Nie zadzieraj,bolku, bo to nie jest najlepszy pomysł.
            • antropoid Re: Pal gumę pis-owska fujaro 02.03.11, 14:20
              Kto tu zadziera bezmózgu jeden...
    • sakral jaki dorobek Lecha Kaczyńskiego ? 28.02.11, 12:42
      posłowie Jarosława Kaczyńskiego z PiS i PJN
      walczą o prawo do tzw.dorobku prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

leżący na Wawelu prezydent Lech Kaczyński był
      miernym prezydentem Polski.

to tak jak ujemne konto w banku.
      • koloratura1 Gorzej! 28.02.11, 12:56
        sakral napisał:

> leżący na Wawelu prezydent Lech Kaczyński był
        > miernym prezydentem Polski.

On w ogóle nie był "prezydentem Polski"; był pisprezydentem, tj. prezydentem wyłącznie partii swego Większego Brata (Alfy).
        Nie na darmo meldował mu w wieczór wyborczy: "Panie Prezesie, zadanie wykonane!"
        • nerwus0 Re: Gorzej! 28.02.11, 19:21
          Kto to Lech Kaczynski? Nie znam, w poczcie krolow polskich takiego nie ma.
          Byl jakis Leszek Bialy i Leszek Czarny. Ale innych Leszkow nie ma.
          Leszek Bialy to ten, ktory wslawil sie przed bitwa z Leszkiem Czarnym slowami:
          Leszku Czarny, ty ch....! Na co ten odpowiedzial: o Boze, zostalem rozpoznan.
          Pzdr.
          Wesolej zabawy z kabaretem p.t. J.kaczynski i s-a.
          • eggerger Re: Gorzej! 28.02.11, 20:30
            W Polsce życie przerosło kabaret.
          • pal666 Re: Gorzej! 01.03.11, 09:06
            A Donalda znamy tylko z komiksów.

Kto jest z Donkiem, ten jest członkiem.
      • oghana7 Re: jaki dorobek Lecha Kaczyńskiego ? 28.02.11, 16:58
        moze chodzi o pogarde do ludzi ,wulgaryzmy ,nienawisc do tuska i pyche ,zeby za wszelka cene smolenskiem tuska przyslonic .
      • amonavis dorobek lechusia, ano zerusiowy 000000000000000000 28.02.11, 21:38
        • pal666 Re: dorobek lechusia, ano zerusiowy 0000000000000 01.03.11, 09:02
          kto jest z Donkiem ten jest członkiem,
          Znikaj członku Donka i przestań tu puszczać medialnego bąka !
    • one.emeryt12 Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 12:43
      To ze znikaniem ludzi myslacych inaczej niz jakas partia to mi bardzo przypomina czasy
      gdy takie partie zakladaly obozy koncentracyjne i gulagi. Dziekuje p. klamczynski za nakreslenie
      nam panskiego programu politycznego i proponowanych metod wykonania.
      • waldi270731 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 14:18
        Pierdoła Pan jest,a co się stało z tymi co byli przy korycie-spiepszyli z dorobkiem za granice jak zrobiło się gorąco.A co się stało z naszymi przyjaciółmi z zachodu-zostawili nas na lodzie.Pisz Pan prawde a nie to co Pan usłyszysz od tych oszołomów uwarzających się ich własnym zdaniem za Polaków,a drugą połowe narodu a może większą - wyżucają na margines.Pomyśl Pan o własnej rodzinie a nie o wyborach, a może jesteś Pan jednym z tej grzebiącej w śmietnikach "biedoty".
        • nerwus0 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 19:34
          spieprzyli nie spiepszyli
          uwazajacych nie uwarzajacych, warzyc mozna piwo
          wyrzucic nie wyzucic
          czyli zacznij najpierw poprawnie pisac, potem dostawiaj sie do innych.
          • eggerger Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 20:41
            "spieprzyli- nie spiepszyli,
            uważajacych- nie uwarzających, warzyć można piwo,
            wyrzucić- nie wyżucić".
            @krawat_ok/teraz @sakral/, sprzedał mi sposób
            na polską tastaturę. Choć wolę zamiast 214-
            Programmierer.
            • nerwus0 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 20:53
              Wiem, ale z laptopa pracuje w j.niemieckim i nie chce zasmiecac sobie komputera.
              Potem musze uwazac co mam wlaczone, polskie znaki lub umlauty.
              Mam na drugim PC 214 ale to stacjonarny. Wbicie na stale polskich znakow nie wchodzi w gre.
              Sa mi normalnie niepotrzebne, wrecz przeszkadzaja.
              Pzdr. albo Grüß.
              • eggerger Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 21:11
                Przeprosiłem niżej/wcześniej.
                Są pewne względy, dla których piszę z chęcią
                z ogonkami, kreskami i kropką.
                Dobrze, że nie widzisz moich klawiatur-
                biały "edding 780" ładnie je upstrzył.
                Pozdrawiam.
                • nerwus0 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 21:22
                  Ja mam na klawiaturze ze stacjonarnego PC przyklejone samoprzylepnymi naklejkami,
                  napisane pointem 88, polskie znaki ale tak , ze widze niemieckie znaki.
                  Wprawdzie na 214 nie ma duzych liter ale mozna sie domyslic.
                  • nerwus0 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 21:28
                    Blad zrobilem, nie domyslic a domyslec. Mea culpa.
    • ajakzupa gangrena 28.02.11, 12:46
      Bardzo się cieszę, że w swoim szlachetnym zapale propagandy prorządowej i antypisowskiej Gazeta lansuje Millera.

Cieszę się, bo Miller to lepszy gość. Może się znów zdarzy, że Michnik będzie miał okazję powtórzyć to, co powiedział, gdy Miller był premierem:

"Pani Moniko (...), polska gangrena to korupcja, straszliwa gangrena…"
      • koloratura1 Re: gangrena 28.02.11, 13:00
        ajakzupa napisał:

> Bardzo się cieszę, że w swoim szlachetnym zapale propagandy prorządowej
        > i antypisowskiej Gazeta lansuje Millera.
        >
        > Cieszę się, bo Miller to lepszy gość. Może się znów zdarzy, że Michnik będzie
        > miał okazję powtórzyć to, co powiedział, gdy Miller był premierem:
        >
        > "Pani Moniko (...), polska gangrena to korupcja, straszliwa gangrena…"

Ale O CO CHODZI?
        I jak się to ma do tematu wątku?
        • ajakzupa Re: gangrena 28.02.11, 13:23
          Nijak to się ma do wątku. Po prostu, pieprzę i chrzanię, bo ćpam i dlatego, że uwielbiam Millera, za władzy którego Polskę żarła korupcja.
          • erte2 Re: gangrena 28.02.11, 13:31
            ajakzupa napisał:

> Nijak to się ma do wątku. Po prostu, pieprzę i chrzanię, bo ćpam i dlatego, że uwielbiam Millera, za władzy którego Polskę żarła korupcja.

Oj, to to !!
            • ajakzupa Re: gangrena 28.02.11, 13:52
              A co? Jesteś pisiorkiem i dlatego zabronisz mi?
              • erte2 Re: gangrena 28.02.11, 14:25
                ajakzupa napisał:

> A co? Jesteś pisiorkiem i dlatego zabronisz mi?

Ależ, dobry człowieku, niczego ci ne zabraniam. Po prostu entuzjastycznie zgodziłem się z twoim poprzednim postem (czy może - pościkiem).
                • ajakzupa Re: gangrena 28.02.11, 14:46
                  Dziękuję, poczciwy człowieku, że niczego mi nie zabraniasz. Po prostu, omyłkowo zinterpretowałem twój post (czy raczej: POST do kwadratu). A tu okazuje się, że nie jesteś mentalny pisior czy tuskowiec podszyty pisiorem i dlatego zamykający legalnie działające sklepy. Przeciwnie, przymykasz swe oczęta na moje szprycowanie się.

Entuzjastycznie ci dziękuję za swobody, jakie mi potwierdzasz.
      • szary-polak ajakzupa-gangrena...A na czym ten "lans" polega ? 28.02.11, 13:28
        gangrena zaatakował ci mózg ?
        • ajakzupa Re: ajakzupa-gangrena...A na czym ten "lans" pole 28.02.11, 13:53
          Nie tylko gangrena zaatakowała mi mózg. Nie tylko ona. Także zapach onucek Rydzyka, zapach, którym co dzień się odurzam, także odegrał tu swą rolę.
          • eggerger Re: ajakzupa-gangrena...A na czym ten "lans" pole 28.02.11, 19:50
            Głupio wychodzi, gdy ironia jest prawdą.
            A miało być ironicznie?
    • antropoid Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 12:53
      "O koalicji z SLD: - Nie będzie koalicji z SLD. To jest całkowicie wykluczone. (...)
      A że w mediach publicznych PiS i SLD się dogadali? - Tutaj chodziło o ważny cel społeczny..."
      ---------------------

"Społeczny", he, he... Bezczelna menda.
    • jurber1 Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 12:54
      6 lat temu też mówił; "kto z Lepperem, ten jest zerem" a potem - z błogosławieństwem Rydzyka - zawarł koalicję. Dziś mówi: "kto z Millerem ten jest zerem" a zapomniał jak 6 miesięcy temu zapewniał o przychylności wobec "polityków lewicowych starszo-średniego wieku". Jarosławie Kaczynski: "ŁATWO CI ZACHOWAC TWARZ, BO KILKA NA ZMIANĘ MASZ !"
    • jeims Kaczyński: ty millerowi do piet nie siegasz 28.02.11, 12:56
      TYLKO SKONCZONY PSYCHOPATA MA TAKIE ODPOWIEDZI .TOBIE DZISIAJ TYLKO KAMIENIOLOMY LUB BIESZCZADY GLUCHE ZOSTALY.TAM SFORA NIEDZWIEDZI CZEKA NA TAKI KESEK JAK TY I CALE TE TWOJE GADANIE.
      • koloratura1 Szkoda niedźwiedzi! 28.02.11, 13:08
        jeims napisał:

> TYLKO SKONCZONY PSYCHOPATA MA TAKIE ODPOWIEDZI .TOBIE DZISIAJ TYLKO
        > KAMIENIOLOMY LUB BIESZCZADY GLUCHE ZOSTALY.
        > TAM SFORA NIEDZWIEDZI CZEKA NA TAKI KESEK JAK TY

Coś TY?!
        Jeszcze by im w gardle kością stanął...
      • antropoid Re: Kaczyński: ty millerowi do piet nie siegasz 28.02.11, 13:17
        Daj spokój, szkoda i Bieszczadów i niedźwiedzi.
        Tylko zakład zamknięty i ew. piaskownica z foremkami.
    • kamyk_wj Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:06
      Właściwie lepiej było by nie publikować wypowiedzi tego nieszczęsnego człowieka. Oszczędziłoby mu to wstydu, a czytelnikom - zażenowania. Z drugiej strony oznaczałoby to ograniczenie dostępu opozycji do mediów (czyli to, o czym ten biedak mówi).
      Ze względów humanitarnych wybrałbym jednak pierwszą opcję. To jednak nie w porządku publikować wypowiedzi niezrównoważonej osoby, narażając ją przy tym na samoośmieszanie.
      • waldi270731 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 15:22
        Jestem podobnego zdania,z tym że jeżeli J Kaczyński we własnym sektorze parlamętu w dalszym ciągu w pierwszym szeregu miał będzie tego typu prymitywów politycznych,to możliwa przyspieszona emerytura dla tego "zawodowego" polityka, a uważam i nie jestem odosobniony,że może to nastąpić w wyjątkowo krótkim czasie.A ci wszyscy którzy tak zajadle popierają prezesa- mogą się znaleść w namiotach w jakich koczowały nasze pielęgniarki przed jego siedzibą.Zero z tych negocjacji wyszło,obiecano już wtedy kokosy i co?
        • pal666 Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 01.03.11, 09:05
          Co to jest "parlamęt" ? wytłumacz mi, bo nie kumam tego języka "młodych, wykształconych z dużychy miast".
    • onucka Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:13
      Prawda jest taka Kto przystał z Giertychem i Lepperem ten jest zerem Prezes ma bardzo krótką pamieć Wszystko mu się pomieszało Wszystko co mu się nie podoba -robił sam jak był przy korycie Zaczynam wierzyć ze odsunięcie pisu od władzy to opatrzność boża Nie podobają mi się rządy PO ale pojdę do Częstochowy na kolanach aby te przygłupy z pisu nie doszły do władzy
    • one2be Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:21
      Pewnym jest tylko to, że Kaczyński kłamie jak kłamał wcześniej.
      I nieistotnym wydaje mi się fakt, że uważa, że musi to robić dla dobra Polski.
      Oszust to tylko oszust.
      • szary-polak Kłamstwa Kaczyńskiego, to już plaga... 28.02.11, 13:26
        erta2 napisała:
        Czy nocne przejęcie mediów w styczniu 2006. r. w wyniku bezprecedesowej i błyskawicznej zmiany ustawy w wyniku której w KRRiT nie było ani jednego przedtawiciela opozycji było przejawem dbałości o demokrację ?

Czy pozbawienie PO wpływu na pracę prezydium sejmu - bo PiS nie zgodził się na kandydata PO - było zgodne z duchem demokracji ?

Czy konferencje prasowe Ziobry z Kamińskim w czasie których występowaki w roli policji, oskarżycieli i sądu (choćby sławetne "nikt przez tego pana już życia pozbawiony nie będzie" - za co zresztą musiał na mocy wyroku sądu przeprosić) - to były przykłady poszanowania demokracji ?

Czy próby ograniczenia roli samorządów (projekt ustawy był już w sejmie, ale na szczęście nie zdążono go przegłosować) to było poszanowanie demokracji ?

Czy użycie służb specjalnych w typowo politycznych sprawach, kręcenie z tego filmów i tworzenie całych spektakli telewizyjnych miało coś wspólnego z demokracją ?

Czy wykorzystywanie podległej sobie telewizji do celów politycznych (przypominam: w przeddzień tragicznego w skutkach najścia ABW na dom Barbary Blidy w "niezależnej" telewizji w "całkowicie obiektywnym" programie "Misja Specjalna" zupełnie przypadkiem pokazano program o mafii węglowej). Taka intuicja prowadzących ? Czy może raczej zamówienie polityczne ?

Czy to wszystko (i jeszcze wiele innych przykładów na które już tu nie ma czasu) - to są inwektywy czy raczej jednak argumenty ?

No i czy - tytułem kontrapunktu - jesteś w stanie przytoczyć mi choć jedną ustawę czy choćby rozporządzenie rządu choć w części ograniczające demokrację czy prawa obywatelskie a ucwalone przez PO kub ten rząd ?
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,...
        nic dodać...
        www.google.interia.pl/szukaj/?q=Wyroki+s%C4%85dowe+J.Kaczynskiego
        • erte2 Re: Kłamstwa Kaczyńskiego, to już plaga... 28.02.11, 13:37
          Co Ci złego zrobiłem że zmieniłeś mi i nick, i płeć ?
          Ale dziękuję za uznanie.

erte2
        • nonna2 Re: Kłamstwa Kaczyńskiego, to już plaga... 28.02.11, 14:14
          erta:
          "Czy konferencje prasowe Ziobry z Kamińskim w czasie których występowaki w roli policji, oskarżycieli i sądu (choćby sławetne "nikt przez tego pana już życia pozbawiony nie będzie" - za co zresztą musiał na mocy wyroku sądu przeprosić) - to były przykłady poszanowania demokracji ? '

Kiedy na komisji do sprawy śmierci Blidy, padły słowa Millera o panu na "Z' skojarzenia miały wielką podstawę, także tę słowotwórczą.
          Barbara Blida - minister w lewicowym rządzie była bliska jego sercu. Nic dziwnego, że puściły mu nerwy... "Zero'. I to była dla Ziobry jak na razie jedyna kara. Wszystkie fora tak go określały i niektóre nadal określają.
          Ten epitet do Premiera Leszka Millera zupełnie nie pasuje. Kaczyński jak zwykle chybił. Miller, to urodzony polityk, człowiek z charyzmą, z dokonaniami (pan Palikot, który tworzy nową partię to wie !) - On stworzył SLD, wprowadził Polskę do Unii. Kaczyński to przy nim karzełek, a chodzi mi nie tylko o wzrost.
          • erte2 Re: Kłamstwa Kaczyńskiego, to już plaga... 28.02.11, 14:39
            nonna2
            Po pierwsze jak już mnie cytujesz to pisz prawidłowo "erte2" a nie jakaś "erta".
            Po drugie owo słynne "Pan jes zerem panie pośle" (skądinąd bardzo trafne)pod adresem Ziobry Moller wypowiedział był na komisji Rywina a nie śmierci Blidy.
            No i - wybacz - z tym uwielbieniem dla Millera to jakby przesada. Stary komuch, aparatczyk, były sekretarz PZPR i przefarbowany wielbiciel demokracji. A co do owej "charyzmy" - to coś jej nie dostrzegam.
            No i z tym wprowadzeniem do Unii - tak się po prostu złożyło że akurat jemu to przypadło - ale przecież starania o to podjął Tadeusz Mazowiecki wspólnie z Lechem Wałęsą - a największe zasługi w tym miał Bronisław Geremek. Moller jedynie dopełnił formalności.
            • pal666 Re: Kłamstwa Kaczyńskiego, to już plaga... 01.03.11, 09:10
              jaki wielbiciel, taka charyzma. Każdemu charyzmę szytą na miarę.
              • nonna2 Re:pal666 01.03.11, 11:53
                Czy znasz tego wielbiciela, że oceniasz?
                Głupiś jak pal!
                • pal666 Re:pal666 01.03.11, 18:39
                  czytaj ze zrozumieniem, mój replikancie.
            • nonna2 Re: erte 01.03.11, 11:42
              szary-polak 28.02.11, 13:26
              Dodaj do ulubionych Skasujcie
              Odpowiedz
              erta2 napisała:
              Czy nocne przejęcie mediów w styczniu 2006. r. w wyniku bezprecedesowej i błyskawicznej zmiany ustawy w wyniku której w KRRiT nie było ani jednego przedtawiciela opozycji było przejawem dbałości o demokrację ?itd itp.

Odpowiem:
              Uderz w stół a nożyce się odezwą...

Odpowiadałam na post "Szarego człowieka"a nie twój , młody człowieku.

Jeśli komuś wytykasz błędy to sam ich nie rób (pisze się bezprecedensowej a nie bezprecedesowej,
              przedstawiciela a nie przedtawiciela.

A Millerowi - politycy z twojej opcji nie dorastają do piet, nieważne, czy to co on posiada nazwiemy charyzmą, czy inteligencją, ale on to ma.
            • nonna2 Re: Kłamstwa Kaczyńskiego, to już plaga... 01.03.11, 11:46
              szary-polak 28.02.11, 13:26
              Dodaj do ulubionych Skasujcie
              Odpowiedz
              erta2 napisała:
              Czy nocne przejęcie mediów w styczniu 2006. r. w wyniku bezprecedesowej i błyskawicznej zmiany ustawy w wyniku której w KRRiT nie było ani jednego przedtawiciela opozycji było przejawem dbałości o demokrację ?itd itp.

Odpowiem:
              Uderz w stół a nożyce się odezwą...

Odpowiadałam na post "Szarego człowieka"a nie twój , młody człowieku.

Jeśli komuś wytykasz błędy to sam ich nie rób (pisze się bezprecedensowej a nie bezprecedesowej,
              przedstawiciela a nie przedtawiciela.

A Millerowi - politycy z twojej opcji nie dorastają do piet, nieważne, czy to co on posiada nazwiemy charyzmą, czy inteligencją, ale on to ma.
    • zabojad.o Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:45
      Zmiana pozycji w partii.J.Kaczyński wierszokletą ! Posłużę się wzorem bardziej wyrazisty w stosunku do prezesia . Jednao zero jak twierdzi J.Kaczyński to L.Miller,zaś dwa zera to Kaczyński.czyli pospolicie sracz-szambo ! Gratuluje prezesiowi ! Ciągnąć tak dalej !
    • zew_atlantyku Kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:45
      Tak trzymać.
      A wszyscy młodzi, wykształceni z dużych miast czytać ten wywiad i uczyć się na pamięć.
      Jak nie zrozumiecie za pierwszym razem, to drugi raz, a potem jeszcze i jeszcze.

A dla tych "zabetonowanych", którzy nijak nie będą mogli zrozumieć o co biega, to pozostawiam z idolem swoim ich wielkim. Tam jest wszystko jasno, prosto wyłożone w morde jeża.
      www.rp.pl/artykul/601395,601531.html
      Sama śmietanka z jego ust płynąca wiedzy wielkiej.
      Sam miód to na skołatane serca młodych zadowolonych
      Wizja świetlanej przyszłości i dobrobytu.
      I pięść zaciśnięta dla tych, co będą podskakiwać i nawet na ulicy dostana w pysk.

Powoli, powoli. Tak dobrze nie będzie. Damy kopa tez
      • eggerger Re: Kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 19:56
        Ponieważ jestem "zabetonowany",
        to linku nie otwieram.
        Logiczne?
        PS. Coś ostatnio nie polemizują z Tobą
        na forach. Pytanie- dlaczego?
    • bolekzaja Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:49
      Idzie w majtki narobić czytając tego karzełka - do kwietnia jeszcze parę dni a ten dmie w jaja wielkanocne. On z pisem wygra, wygra wyścig kto pierwszy dobiegnie do drzwi wyjściowych sejmu i senatu - wygra pis - i POLSKA odetchnie od durnoty i łapczywych pomówię
    • altmagus Gejowy do zabaw z ziobranem zjawi się nad ranem 28.02.11, 13:55

Orgazmem śmierć, areszty, róznorodnej reszty.
    • bogdan331 Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 13:57
      www.youtube.com/watch?v=WMxoTfSfXtY
    • cul-de-sac Kaczyński i jego slowotok. 28.02.11, 14:00
      J.K. chyba sam najbardziej upaja sie swoimi slowami. A one ani do dyskusji, ani do przemyslen.
    • drupal Uciekaj, to moja piaskownica! 28.02.11, 14:09
      Miller zero, Kaczyński zero, to jest 2:0 dla Polski. Może jeszcze Pawlak z Tuskiem swoje zera dorzucą?
    • wmc-33 Kaczyński - Miller 28.02.11, 14:23
      Nigdy nie głosowałem na Millera, ani na jego kolegów, ale gdybym musiał wybierać, to bez sekundy zastanowienia wybrałbym Millera, a nie Kaczyńskiego. Po zastanowieniu wolałbym Czarzastego, niż Kaczyńskiego. Wolę nie myśleć, kogo jeszcze musiałbym uznać za mniejsze zło, niż Kaczyński, Błaszczak, Kempa, Brudziński i reszta tego szamba. Nigdy nie zrozumiem pozornie inteligentnych i wykształconych ludzi, którzy potrafili nie tylko uwierzyć w bezmierne kretynizmy głoszone przez PiS, ale w tej wierze wytrwać.
    • stivi47 Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 14:25
      W dzisiejszych czasach w Polsce najlepsza partja jest Partia tego malego kaczynskiego i on jako Premier Polski, dla tego biedngo kraju jakim jest Polska najlepiej odpowiada i sie nadaje dorzandzenia tymi polakami i odzwierciadla taki czlowiek jakim jest ten J Kaczynski kraj biedny niedorozwinienty rzandzony przez takiego malego niedorozwinientego Polaka bylby najlepszym rozwinzaniem dla Polski i Polakow .
    • oka-ba Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 14:32
      Ludzie nie ma się co rozwodzić nad jadem i głupotami wypowiadanymi przez Kaczyńskiego.Przypominajmy ciągle jak to było za jego i brata rządów,bo niektórym pamięć zawodzi i znów może nam się trafić to straszne nieszczęście.Swoją drogą wierzę w mądrość wyborców PO że pójdą do wyborów i na zawsze skasują PIS z polityki polskiej.
    • reich58 Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 14:49
      szczerze mówiąc to nawet nie chce mi się dla tego głupka logować.
      • eggerger Re: Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 18:50
        Mir geht's auch so.
        Grüße.
        • nerwus0 @eggerger 28.02.11, 19:55
          Milo mi, ich bin aus K.
          • eggerger Re: @eggerger 28.02.11, 20:07
            Nie bardzo rozumiem Cię.
            Zdzichu.
            • nerwus0 Re: @eggerger 28.02.11, 20:26
              Napisales po niemiecku wiec myslalem, ze mieszkasz w Deutschland.
              K to Kennzeichen mojego miasta.
              • eggerger Re: @eggerger 28.02.11, 20:55
                Ich wohne in Ö. Genau zu sagen- in S(A-5020).
                I muszę przerzucać się kawiaturami.
                Przepraszam za poprawki 20 cm wyżej.
                Ale cieszy mnie, że szanujesz język polski.
                Na forach jest o to coraz trudniej.
                • nerwus0 Re: @eggerger 28.02.11, 21:04
                  Alles OK.
    • kociamber1onet Kaczyński: A kto z Millerem ten jest zerem 28.02.11, 15:41
      SZKODA MI TEGO KACZYŃSKIEGO. CZŁOWIEK CHORY NA GŁOWĘ I W DODATKU JESZCZE NA PROCHACH I UDZIELA WYWIADU. CZŁOWIEKU OPAMIĘTAJ SIĘ, I TAK PIS WYBORÓW NIE WYGRA, BO NAM POLAKOM WOJNA JEST NIEPOTRZEBNA. A CIEBIE CZŁOWIEKU STAĆ TYLKO NA KŁÓTNIE, POMÓWIENIA I OBRAŻANIE LUDZI. JUŻ BYŁEŚ I WIEMY CO POTRAFISZ. A NAM POLAKOM STRACH JUŻ JEST NIE POTRZEBNY, CHCEMY ŻYĆ W SPOKOJU. MOŻE I BIEDNIEJ ALE BEZ STRACHU ŻE DO DRZWI ZAPUKA O 6 RANO CBA, NASŁANE PRZEZ ZIOBRĘ. NIE WYGRASZ KACZYŃSKI. BO POLSKĄ MUSZĄ RZADZIC LUDZIE ZDROWI UMYSŁOWO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka