Dodaj do ulubionych

Pospieszalski wraca do TVP. Na razie?

03.03.11, 15:12
mam nadzieje ze uda się przywrócic ten program do ramówki. To jedyny program publicystyczny prezentujacy konserwatywny punkt widzenia, wie mwie m dlaczego wielu forumowiczów wiesza na nim psy. Co on złego wam zrobił?
Obserwuj wątek
    • oszolom-z-radia-maryja Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:13
      tyle wolnosci ile mamy mediów i programów swoich
      • ryszard_mis_ochodzki brawo janek.hunwejbini od czarzastego naMadagaskar 03.03.11, 15:48
    • olewus.1 Bojkotujemy TVP_PIS !!! 03.03.11, 15:15
      TVP-PIS powinna utrzymywać się ze składek swoich zwolenników...
      • gl67 Re: Bojkotujemy TVP_PIS !!! 03.03.11, 16:50
        Jeszcze parę dobrych posunięć i zaczniemy płacić abonament.
    • ajakzupa Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:18
      Skoro nie mogą tego sprywatyzować, to rozwiązanie jest jedno:

niedziela - 2 godziny dla Rydzyka;
      poniedziałek - dwie godziny dla Urbana;
      wtorek - dwie godziny dla Pośpieszalskiego;
      środa - dwie godziny dla Michnika;
      czwartek - dwie godziny dla Lisa;
      piątek - dwie godziny dla Wildsteina;
      sobota - dwie godziny dla Teresa Orlowsky.
      • trycykl Popieram... 03.03.11, 15:25
        ...choć serce bije mi po prawej. Niemniej Teresę Orlowski zamieniłbym na nowszy model.
        • ajakzupa Re: Popieram... 03.03.11, 16:57
          To samo dotyczy: Rydzyka, Urbana, Michnika, Pośpieszalskiego, Lisa, Wildsteina - też by się przydały młodsze modele, ale to dopiero za jakieś 20 lat, gdy wyżej wskazani nie będą pamiętać, czy Rydzyk wydawał "Nie", czy też może Michnik zakładał Radio Maryja...
          • martusia_krolowa_wolakow A Ziemikiewicz, Wildstein, Gargas do Wyborczej. 03.03.11, 17:06
            ajakzupa napisał:

> To samo dotyczy: Rydzyka, Urbana, Michnika, Pośpieszalskiego, Lisa, Wildsteina
            > - też by się przydały młodsze modele, ale to dopiero za jakieś 20 lat, gdy wyże
            > j wskazani nie będą pamiętać, czy Rydzyk wydawał "Nie", czy też może Michnik za
            > kładał Radio Maryja...
      • gl67 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:54
        Żeby była równowaga to podane proporcje

"niedziela - 2 godziny dla Rydzyka;
        poniedziałek - dwie godziny dla Urbana;
        wtorek - dwie godziny dla Pośpieszalskiego;
        środa - dwie godziny dla Michnika;
        czwartek - dwie godziny dla Lisa;
        piątek - dwie godziny dla Wildsteina;
        sobota - dwie godziny dla Teresa Orlowsky.

należy również zastosować w TVN . Może z wyjątkiem wyjątkowego szkodnika jakim jest Urban .
        • ajakzupa Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 17:40
          TVN to stacja prywatna, a do prywaciarzy nie mam nic. Mogą sobie 24 godziny na dobę co drugi dzień nadawać na przemian to Rydzyka, to Michnika, a w przerwie pomiędzy reklamami T. Orlowsky albo Bolka i Lolka. Ich rzecz.
      • anto.n Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 17:51
        kto chcialby ogladac te szuje Urbana? albo Michnika albo Lisa, Orlowsky nie znam i za Rydzykiem nie przepadam
        • ajakzupa Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 18:08
          Dopóki się tego nie sprawdzi, trudno powiedzieć, kto chciałby oglądać.

• silvestrus Re:Orlowski, Teresa 03.03.11, 21:27
          Co? Nie znasz Orlowski..? No to stary zaluj ;, ale, zaraz, zaraz to znaczy, ze jestes jeszcze za mlody zeby zabierac glos.
    • josif47 Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:18
      JAK NAWARZYL PIWA TAK I NIECH WYPIJE...
    • koala386 Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:27
      Brawo do boju !!!!!!!!!! Lać czerwonego !!!!!!!!!!!
      • erte2 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:39
        koala386 napisał:

> Brawo do boju !!!!!!!!!! Lać czerwonego !!!!!!!!!!!

To myślisz że teraz Pospieszalski będzie niszczył Kaczyńskiego ? Też bym chciał.....
      • koloratura1 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:13
        koala386 napisał:

> Brawo do boju !!!!!!!!!! Lać czerwonego !!!!!!!!!!!

Nieważne: czerwonego, czarnego, w kropki - trudno będzie...
        Za co?
      • anto.n Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 17:53
        wlasnie tak! lance do boju, szable w dlon, bolszewika gon, gon, gon! zgodnie z piesnia!
    • szampans Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:28
      To nie dziennikarz, lecz kłamliwy, obrzydliwy propagandzista.
      Z drugiej strony trzeba przyznać, że odegrał też i pozytywną rolę:
      dla ludzi nieco myślących jego programy były doskonałym środkiem na wymioty.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:37
        o Lisie mówisz? to by się zgadzało
        • anto.n Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 17:55
          ma pan racje, ten szympans mowi rowniez o Zakowskim i calej tej sprzedajnej bandzie!
    • paw73 Pospieszalski w TVP ludzie Grada z PO tego chcieli 03.03.11, 15:29
      Powrót PiS do TVP to zasługa ludzi PO , konkretnie ministra skarbu Grada !
      • eggerger Re: Pospieszalski w TVP ludzie Grada z PO tego ch 03.03.11, 16:08
        Platforma O.(?) na złość mamie
        odmraża sobie uszy.
        To już nawet nie poziom piaskownicy.
        PiS i PiS-bis nie bedą potrzebowały
        żadnego SLD do utworzenia rządu.

A my sobie będziemy pisać posty
        i spuszczać do kibla przed wysłaniem.
        Żeby p.Zero nie zdążył przeczytać.
        Choć chciałbym się mylić. Bardzo chciałbym.
        • ttr32 Re: Pospieszalski w TVP ludzie Grada z PO tego ch 03.03.11, 16:40
          Cały czas dodajesz jedną sentencję .Weż z kalendarza spisz jakąś inną!
    • alikpalik Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:34
      Całe TVP z Pospieszalskim, czy bez, to jedna wielka sieczka. Powinni zrobić jeszcze fuzję z Rydzykiem i będą w komplecie. Na szczęście nikt nie może zmusić widzów, żeby to oglądali.
      • koloratura1 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:16
        alikpalik napisała:

>Na szczęście nikt nie może zmusić widzów, żeby to oglądali.

Albo na to płacili...
    • marian232 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:41
      nie wiesz?
      bo jest tendencyjny i pro PIS-UAROWY
      • lumpior Janek "moherowy" jeszcze straszy. 03.03.11, 15:46
        www.youtube.com/watch?v=Lt9PBnUsbMw
    • cop22 Dlaczego 03.03.11, 15:50
      dlaczego jednych nazywacie "PiSowscy" (tak jakby należeli do partii), a drugich jedynie "kojarzonych z lewicą" ??
    • erte2 Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 15:55
      Pospieszalski to taki ćwierćinteligentny niedokształcony "dziennikarz z awansu społecznego" - trochę oszołom, trochę przygłup - w sumie niespecjalnie groźny gitarzysta, który porzucił muzykę (zresztą ze szkodą dla słuchaczy, bo to akurat robił dobrze) dla "uprawiania dziennikarstwa". Pewnie lepiej by mu szło uprawianie czegokolwiek innego, np. bobu czy pelargonii, bo do dziennikarstwa raczej się nie nadaje.
      Dużo gorsi od niego są różni Sakiewicze, Wildsteiny czy Ziemkiewicze - bo ich działalniść polega na świadomym kłamstwie i manipulacji. Ci ostatni najbardziej kojarzą mi się ze schyłkowym PRL-em, kiedy to tzw. dziennikarze na każdym kroku opluwali wszystkich inaczej myślących. W tym kontekście zastanawia mnie tylko jedno - dlaczego dziś celem najbardziej zawziętych ataków Ziemkiewicza, Wildsteina czy Rydzyka jest ten sam człowiek - Adam Michnik, którego wtedy z równą zaciekłością atakowali Barański, Małczyński czy Urban ?
      • ttr32 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:17
        Ty piszesz te posty zawadowo ,czy w to wierzysz?
        • erte2 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 18:29
          ttr32 napisał:

> Ty piszesz te posty zawadowo ,czy w to wierzysz?

Drogi Kryże - gdybym nie wierzył że komuna to jest system nie dla ludzi, gdybym nie wierzył że w końcu padnie - to może, wzorem wielu innych, po studiach zapisałbym się gdzie trzeba i byłbym dzisiaj emerytowanym dyrektorem z kilkakrotnie wyższą emeryturą. Ale uwierzyłem - bo uwierzył Kuroń, Michnik, Borusewicz, Gwiazda czy Wałęsa. A ich wiara wspomogła moją.
          Ponieważ uwierzyło również wielu Polaków - to w końcu nam się udało. I tak jak w 1989. pokazaliśmy środkowy palec komuchom, tak dzisiaj pokażemy go dwóm ruskim agentom - Rydzykowi i Kaczyńskiemu.

A zawodowo jestem prostym inżynierem. Emerytowanym.
      • bpmpmpmp Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:40
        Przeczytaj "Polactwo" i "Michnikowszczyznę" Ziemkiewicza to się dowiesz zrozumiesz. Większego wszetecznika jak Michnik to nie ma. Pa
      • nutka57 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:50
        erte2 napisał:
        Bo to nowe ubeckie pomiotła, na wzór i podobieństwo Furera Kaczyńskiego. Małe, zazdrosne gnomy, które robiły karierki w stanie wojennym, kiedy Michnik siedział w więzieniu
        > Pospieszalski to taki ćwierćinteligentny niedokształcony "dziennikarz z awansu
        > społecznego" - trochę oszołom, trochę przygłup - w sumie niespecjalnie groźny g
        > itarzysta, który porzucił muzykę (zresztą ze szkodą dla słuchaczy, bo to akurat
        > robił dobrze) dla "uprawiania dziennikarstwa". Pewnie lepiej by mu szło uprawi
        > anie czegokolwiek innego, np. bobu czy pelargonii, bo do dziennikarstwa raczej
        > się nie nadaje.
        > Dużo gorsi od niego są różni Sakiewicze, Wildsteiny czy Ziemkiewicze - bo ich d
        > ziałalniść polega na świadomym kłamstwie i manipulacji. Ci ostatni najbardziej
        > kojarzą mi się ze schyłkowym PRL-em, kiedy to tzw. dziennikarze na każdym kroku
        > opluwali wszystkich inaczej myślących. W tym kontekście zastanawia mnie tylko
        > jedno - dlaczego dziś celem najbardziej zawziętych ataków Ziemkiewicza, Wildste
        > ina czy Rydzyka jest ten sam człowiek - Adam Michnik, którego wtedy z równą zac
        > iekłością atakowali Barański, Małczyński czy Urban ?
      • anto.n Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 18:09
        aby zmienic sobie poglady prosze znalezc na you tube video jak Monisia Olejnik, z Adasiem Michnikiem i "ulubiencem" publicznosci za Jaruzelskiego-mordercy Urbanem razem swietuja party! swiadome klamstwo i manipulacja to specjalnosc GWybiorczej! porownuje nie tylko artykuly ale i ich dobr codziennie te z GW z tymi z Rzeczpospolitej to widac czarno na bialym. Tak, juz wiem GW-Michnika jest dokladnie na przeciwnym biegunie do Rydzyka. obaj sa tak samo warci.
    • cezaryk Do tego kosmiczna kara za wypowiedzenie dojdzie... 03.03.11, 16:01
      Pan prezydent TVP przywróci, do umowy dopisze się kosmiczne kary za ew przedwczesne zerwanie umowy i szczekaczka ustawiona. A jak wiadomo szczekaczka potrafi się odwdzięczyć. W końcu wybory niedaleko.
      • koloratura1 Re: Do tego kosmiczna kara za wypowiedzenie dojdz 03.03.11, 16:20
        cezaryk napisał:

> do umowy dopisze się kosmiczne kary za ew przedwczesne
        > zerwanie umowy

Tylko kto i z czego je zapłaci?
    • allysum Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:12
      A ja mam to wszystko gdzieś. Nie oglądam tv. Program Pospieszalskiego, czy go jest, czy go nie ma, całkiem mi wisi, moi drodzy...
      Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem :)
    • ttr32 Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:16
      Na trym forum jesteśmy w mniejszości. Także cieszę się z powrotu Pospieszalskiego!:D
    • nojman0 Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 16:16
      I dobrze .Wkurzeni na TV ludzie wkurzą się jeszcze bardziej-oglądalność spadnie -wpływy z reklam też-bankructwo ------i na Madagaskar.No chyba,że o.Rydzyk pomoże.
      • koloratura1 Sprywatyzować badziewie! 03.03.11, 16:23
        nojman0 napisał:

> I dobrze .Wkurzeni na TV ludzie wkurzą się jeszcze bardziej-oglądalność spadnie
        > -wpływy z reklam też-bankructwo ------i na Madagaskar.No chyba,że o.Rydzyk pomoże.

Może kupi?
    • oszolom-z-radia-maryja łapy prcz od Pospiszalskiego! 03.03.11, 16:36
      • nutka57 Re: łapy prcz od Pospiszalskiego! 03.03.11, 16:52
        Postulat słuszny. Po co brudzić sobie ręce takim gooownem?
    • mer-llink Nie dam grosza na abonament - Pospieszalski wraca 03.03.11, 16:42
      Eksponoowanie takich kreatur jak p. Pospieszalski obraża dobry smak.
      A ja nie mam zamiaru płacić abonamentu, bo nie chce dawac moich pieniędzy na utrzymywanie person w stylu p. Orzeł, p. Pospieszalski....
      • anto.n Re: Nie dam grosza na abonament - Pospieszalski w 03.03.11, 18:13
        ogladanie Zakowskiego, Lisa, Olejnik i tym POdobnych oraz Rydzyka obraza moja inteligencje
    • nutka57 Ja też w "trybie nagłym"... 03.03.11, 16:47
      ...znowu przestasję płacić abonament. I niech mnie wszyscy PiSowcy w dooopę pocałują. Nie będe płacić na złodziei PiSowskich i obszczymurów w osobach Pospieszalskiego. A ten kretyński prezesik wyszedł na wyjątkowego "zanihilowanego" qtasika. No, to trzeba go realnie zanihilować przy urnach. Wyborczych, nie smoleńskich.
    • ubiquitousghost88 W trybie pospieszalskim? No to panika. 03.03.11, 16:53
      Przeraża ich perspektywa zwycięstwa.
      Musieliby jak Tusk zaiwaniać...
    • j_a_n_o Re: Pospieszalski wraca . A głupki płaca abonament 03.03.11, 17:01
      cyt. "jedyny program publicystyczny " . Otóż to. To jest program propagandowy a nie publicystyczny .
    • somekindofhope Pospieszalski wraca do TVP 03.03.11, 17:42
      Dla rozsądnych ludzi, którzy uważają, że TVP jest zbędna jako telewizja publiczna, pardon, jako tuba propagandowa opcji, która się tam każdorazowo instaluje, to dobra wiadomość.

Wchodzą bowiem na Woronicza z powrotem totalne niemoty, które szybciej niż ktokolwiek inny doprowadzą to ustrojstwo do upadłości. A nikt z decydentów się nie zgodzi, by dokładać na taką propagandową telewizję grosza. Nie ulituje się ani Minister Skarbu, ani Prezydent, ani KRRiT. A wybory pisowska zaraza i tak przegra.
    • dr54 Pisowski oszolom wraca 03.03.11, 17:43
      Ten program moze i jest konserwatywny , ale brak w nim obiektywizmu , Pospieszalski reprezentuje poglady Pisowskie i w wiekszosci takich gosci zaprasza . Widac w jego programach tylko racje jednej strony i to tej , ktora uwiklany w polityke redaktor prezentuje .
      Redaktorek pokazuje swoje poglady polityczne w Telewizji Publicznej za pieniadze abonamenta powinien byc zachowany obiektywizm i umiar . TVP jest w rekach Pisu a Pospieszalski uwaza sie za mentora i jedynego sprawiedliwego w Polsce .
    • anto.n Re: Pospieszalski wraca do TVP. Na razie? 03.03.11, 17:47
      brawo oszolomku, ja tez bardzo ciesze sie z powrotu Pospieszalskiego. Wreszcie jeden nie tyle konserwatywny co BEZSTRONNY program ktory mozna ogladac, bo te wszystkie Lisy, Zakowskie, Olejniki to cyngle na cudzym zoldzie! lacze wyrazy szacunku i pozdrawiam
    • zew_atlantyku No to przynajmniej cos PiS moze 03.03.11, 18:32
      bo juz myslalem, ze za chwile to nawet nie bedzie mu wolno oddychac.

Oczywiscie slysze juz ten rechot slusznych. A smiejcie sie.
      Jak to mowia, ten sie smieje, kto sie smieje ostatni.
      Zawsze sie sprawdza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka