wlekawa 12.03.11, 19:12 Jak przyjrzeć się skali zadań, to rozumiem, dlaczego Opatrzność zrządziła tak, że PO jest przy władzy i prezydentem jest Komorowski. Przeraża mnie myśl, co wyprawiałby Jarkacz z Lechem, gdyby to oni byli przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasylzly Arabska prezydencja Polski 12.03.11, 19:27 ja tak mysle, ze Panstwo zamawiaja orkiestre -nie pytajac gospodarza, czy mu sie ona podoba. A wiec nie robmy sobie zludzen - prezydencja Polski jest li tylko aktem kurtuazji, ale napewno nie bedzie jakims zauwazalnym okresem w europie. Wczorja przez Polska w Unii zamknieto drzwi - europanstwa chca byc miedzy soba i o sobie w tajemnicy decydowac. Co moze w takim razie zrobic Polska w prezydencji ? Mierzmy siel na zamaiary, lepij niech ci krajowi siedza cicho -czasy burzliwe, coraz bardziej nieprzyjazne, zimne i brutalne. Po co kto ma przytrzasac Pinokiowi nos drzwiami ? Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Tusk - ekspertem od Swiata Arabskiego... 13.03.11, 09:21 wasylzly napisał: > ja tak mysle, ze Panstwo zamawiaja orkiestre -nie pytajac gospodarza, czy mu s > ie ona podoba. A wiec nie robmy sobie zludzen - prezydencja Polski jest li tylk > o aktem kurtuazji, ale napewno nie bedzie jakims zauwazalnym okresem w europie. > Wczorja przez Polska w Unii zamknieto drzwi - europanstwa chca byc miedzy soba > i o sobie w tajemnicy decydowac. Co moze w takim razie zrobic Polska w prezyde > ncji ? > Mierzmy siel na zamaiary, lepij niech ci krajowi siedza cicho -czasy burzliwe, > coraz bardziej nieprzyjazne, zimne i brutalne. Po co kto ma przytrzasac Pinokio > wi nos drzwiami ? Polska, kraj w ktorym nie potrafi sie uporzadkowc przepisow dotyczacych bezpieczenstwa przelotow osob piastujacych najwazniejsze funkcje w Panstwie ? Kraj, w ktorym oglasza sie Jezusa Chrystusa - krolem Polski? Kraj, ktorego poslowie na sejm modla sie o deszcz ........przewodniczy tak wazna europejska instytucja...? A teraz dowiaduje sie, ze Niemcy, Wlosi , Hiszpanie i Francuzi wylansowali naszych politykow na ekspertow od Swiata Arabskiego... www.youtube.com/watch?v=fCBt21orGnE www.youtube.com/watch?v=HDWsUHAjTkw Odpowiedz Link Zgłoś
jolka7-p Re: Arabska prezydencja Polski 18.06.11, 14:20 nie wiem jak to będzie, ale z tego co patrzyłam na stronie culture.pl to sporo wydarzeń na ten czas się szykuje, festiwale, koncerty, myślmy optymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś