dm_ 30.10.01, 17:13 Wyszedł pomysł zeby załozyc wątek z fajnymi napisami, zaczerpnmietymi z graffiti lub zasłyszanych gdzies tam. Piszta co znata poprostu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:15 A to znasz?: Czuję się odlotowo. Orzeł biały. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:19 ja pisalam Ci juz ze nie jestem w tym dobra:)))))0 jutro jak bede łazic po kielcach to zapisze wszystkie zapisane rzeczy na murach:)) Pamietam jeden napis, ktery gdzies niedaleko mojej chałupy widnieje: "nie lubie psów, za długo sie gotuja" Ale to chyba strasznie stare :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:21 A to znasz: Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie) Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:26 hi hi, ten mi się spodobał: Wolę brzuch od piwa niż garb od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:32 A to: Przyszłość twojej rodziny jest w twoich rękach (w toalecie męskiej) też fajne, he he. No może ktos cos dorzuci. Te z głowy i maili, ale już mi sie kończą :( Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:38 To jest stare, ale dobre (chyba): Tłumaczenia są jak kobiety, wierne nie są piękne, piękne nie są wierne. Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:39 Ludzie pomóżcie, bo mi się napisy kończą: Zatrudnię młode, ładne ekspedientki na mięso i wędliny. Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:45 Czytasz jeszcz DM? A ten znasz: Jestem wstawiony. Ząb. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:48 czytam czytam.....ale nei dorównam Ci w tej dziedzinie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:56 No to jeszcze jeden: Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli. (już prawie koniec - zostawię co ) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:58 poczekajmy, jutro swieze umysły, wyspane zasiada do kompa, niech pisza. Załoze sie ze maja mnostwo przeróznych ciekawych sformuowań:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 18:58 napisy widziane w Kielcach ZOSTANE KSIEDZEM JAK MOJ TATA napisy widziane w Krakowie RASIZM STOP - JUDE OK PUNKS AND SKINS UNITED AND WIN ( w tle lisc marihuany ) inne: PRZEPRASZAM - NIE MOGĘ ADWENT 5 PORĄ ROKU SĄD POD SĄD ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ SZEDŁ BEZROBOTNY I SPOTKAŁ GO ZAWÓD UKRADŁ FACET KRZESŁO I POSZEDŁ SIEDZIEĆ HONOR,ODWAGA,POŚWIĘCENIE - ZKS GRANAT SKARŻYSKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 19:57 dm_ fakt mik2 ma swietne pomysly mnie przychodzi jeden na mysl, gdzies to widzialam,ale sama nie wiem gdzie,mianowicie:"Boże zatrzymaj swiat-ja wysiadam" pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 12:59 Gość portalu: aussie napisał(a): > dm_ fakt mik2 ma swietne pomysly To ja specjalnie dla Was jeszcze kilka dorzucę, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:00 mik2 napisał(a): > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > dm_ fakt mik2 ma swietne pomysly > > To ja specjalnie dla Was jeszcze kilka dorzucę, oki? O pardąsik, zapomniałem napisać: Uzbrojoną działkę sprzedam. Saper. Odpowiedz Link Zgłoś
newer Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:18 widziałem kiedyś na jakiejś ścianie duży czarny napis o treści "DUŻY CZARNY NAPIS" :-) rozbroiło mnie... natomiast kilka lat temu na przystanku "13" na Domaszowskiej widniał ogromny napis: "KIEDY KURWA WRESZCIE PRZYJEDZIE TEN AUTOBUS ?!" - nic dodać, nic ująć :-) w akademiku przy 1000-lecia (chyba w "protonie"), też parę lat temu, widziałem napis flamastrem: "ziemia jest płaska. Kopernik" i nic by w tym nie było odkrywczego :-) bo hasło stare, ale pod spodem była odpowiedź: "a ty jesteś okrągły. Ziemia" :-) chyba z 10 lat temu (jeśli nie więcej) na Słonecznym ktoś bojowo nastawiony napisał: "GÓWNO IS SHIT !" a tak w ogóle, to pisanie sprajem po ścianach to wandalizm... Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:22 A mnie ten rozbawił (też specjalnie dla DM i Aussie :)): Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:42 Niestety to prawda: Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spraj. Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:49 Przysiegam, ten ostatni, bo w końcu dogonie Krisa:) Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: wątek z fajnymi napisami IP: 100.1.1.* 31.10.01, 13:55 Można??? Dzięki :-)) Ja widziałem taki: "Nie deptać chodników" i jeszcze jeden "Precz z preczem - precz z marsjanami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emper Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kiel.gazeta.pl 31.10.01, 15:22 a mnie kiedyś kiedyś pewien zmęczony życiem gość powiedział ; A biednemu to tylko ch..j stoi i broda rośnie ” Napis na przystanku autobusowym niedaleko Krakowa „ Bozia king ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: wątek z fajnymi napisami IP: 195.117.86.* 31.10.01, 15:39 "witamy w dzielnicy burżujów" na Ślichowicach II obok pętli autobusowej Odpowiedz Link Zgłoś
newer Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 15:50 Z budki trafo na Świętokrzyskim - stare, ale zabawne(?) lepiej z ch..ja zrobić skręta, niż z Wałęsy prezydenta wolę odgryźć sobie prącie, niż być w Nazi Froncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 21:21 SWIETNE MIK2!!!!!!!!!! dzieki:)))))) ...ale co to za ryba?????:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wątek z fajnymi napisami IP: 195.116.124.* 31.10.01, 22:55 Bardzo lubię psy, ale zbyt długo się gotują.! Kulfon na posła!!! Rambo pomóż policji. Barbie to KURWA - Sindie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.acn.waw.pl 31.10.01, 22:58 Pierdol Barbi aż sie zgarbi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 23:07 te 2 ostatnie to widziałam na jakiejś szkole podstawowej... no i oczywiscie: "NIE KRZYCZ NA MNII NIE JESTEŚ MOJA ŻONA..." - to widzialam w jakiejs knajpie, w toalecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 08:47 napis na murze więzienia: "ludzie róbcie podkop z tej strony. Bóg zapłać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.gazeta.pl 19.11.01, 08:40 "Zastanów się nim wysiądziesz" - napis na starym dworcu autobusowym w mieście Busko - Zdrój. "Wal śmiało samochut teściowy" - napis na brudnych tylnych drzwiach mercedesa busa (zachowano oryginalną pisownię). Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 04.11.01, 20:03 wiadzialam taki jeden napis "zycie zacina sie po 40" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 13:16 Przypomnial mi sie taki jeden bardzo obsceniczny: KURWY !!! - WY CHUJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Ulubionym zajęciem Polaków jest walka z przeważają IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Stalin też mówił o Europie bez granic IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Nie kradnij!! IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:32 Władza nie znosi konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Nie bierz życia na serio IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:33 I tak nie wyjdziesz z niego żywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Sikajac z wiatrem idziesz na łatwiznę IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisó Żadna praca nie hańbi IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:35 Ale każda męczy Odpowiedz Link Zgłoś
krek Re: wątek z fajnymi napisami 07.11.01, 12:08 inteligentny błysk siekiery - to ze świętokrzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: wątek z fajnymi napisami IP: 195.117.18.* 07.11.01, 12:36 Pamietacie taka wielka reklame Coca Coli na cala sciane bocznej budynku na rondzie IX wieków i Warszawskiej? Ktos pewnej ciemnej nocy dopisal pod spodem sprajem, wielkimi literami - OD TEJ CALEJ COCA-COLI LUDZIOM W GLOWACH SIE PIERDOLI. Jechalem wtedy autobusem na PS i myslalem ze fikne jak to zobaczylem. Po paru dniach napis zamalowano :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wątek z fajnymi napisami IP: 62.88.4.* 09.11.01, 14:23 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Pamietacie taka wielka reklame Coca Coli na cala sciane bocznej budynku na > rondzie IX wieków i Warszawskiej? Ktos pewnej ciemnej nocy dopisal pod spodem > sprajem, wielkimi literami - OD TEJ CALEJ COCA-COLI LUDZIOM W GLOWACH SIE > PIERDOLI. Jechalem wtedy autobusem na PS i myslalem ze fikne jak to zobaczylem. > > Po paru dniach napis zamalowano :-(((( pamiętam jak w Coca Coli była pleśń czy coś takiego jakas w każdym razie aferka jakich w polskich firmach pełno tylko się o nich nie mówi, wspaniali kielczanie obrzucali znaki i maszyny Coca-Coli czarna farbą. Tylko żaden baran nie zastanowił sie że nie będzie ich czyścił ten znienawidzony kapitalista z Ameryki tylko ich kolega często w nocy, pazurami będzie skrobał to czarne gówno, bo będzie się bał stracić pracę. To sa właśnie Kielce. Namalujcie tam portret Siejki,tylko na to was stać A co do napisów na murach: -waliłem całą noc -i co? -i nikt nie otworzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.gazeta.pl 19.11.01, 08:46 Gość portalu: m napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Pamietacie taka wielka reklame Coca Coli na cala sciane bocznej budynku na > > > rondzie IX wieków i Warszawskiej? Ktos pewnej ciemnej nocy dopisal pod spo > dem > > sprajem, wielkimi literami - OD TEJ CALEJ COCA-COLI LUDZIOM W GLOWACH SIE > > PIERDOLI. Jechalem wtedy autobusem na PS i myslalem ze fikne jak to zobacz > ylem. > > > > Po paru dniach napis zamalowano :-(((( > > pamiętam jak w Coca Coli była pleśń czy coś takiego jakas w każdym razie aferka > > jakich w polskich firmach pełno tylko się o nich nie mówi, wspaniali kielczanie > > obrzucali znaki i maszyny Coca-Coli czarna farbą. Tylko żaden baran nie > zastanowił sie że nie będzie ich czyścił ten znienawidzony kapitalista z Ameryk > i > tylko ich kolega często w nocy, pazurami będzie skrobał to czarne gówno, bo > będzie się bał stracić pracę. To sa właśnie Kielce. Namalujcie tam portret > Siejki,tylko na to was stać A co do napisów na murach: > > -waliłem całą noc > -i co? > -i nikt nie otworzył Człowieku, musisz się wyluzować.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 16:13 Wykończę was wszystkich - kryzys. Siała baba mak i dostała 10-lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 17:19 No widzę, że się rozkręcasz. PS. Jak tam kotek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 17:26 tak, chodze i szukam napisow;:)) Kot,zwany Smoczek Kex Persival Darcy, jest przesłodki i kochany :) Niedlugo zamieszcze jego zdjecia w necie i wszyscy obowiazkowo musza obejrzec:)) Odpowiedz Link Zgłoś
s.tan Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 21:09 Kobieta jest jak cyklon najpierw wilgotna i goraca a potem zabiera ci dom i samochod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 10:48 najlepszą kobieta jest nauczycielka PIERDOLI PRZEZ 45 MINUT STAWIA PAŁE CO 5 MINUT I MA TYLKO 2 OKRESY W ROKU Mam nadzieję że przez ten tekst balansujacy na granicy dobrego smaku i perwersji nie zostane dojechany przez Oddział Terenowy Radia Maryja , ZNP i naczelną nauczycielkę Kielc Bozię K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: wątek z fajnymi napisami IP: 194.181.239.* 19.11.01, 00:11 PAŁĄ NIE ZATRZYMASZ MYŚLI, MYŚLĄ NIE ZATRZYMASZ PAŁY. Coś w tym jest :))) Pozdrawiam z Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: wątek z fajnymi napisami IP: 212.160.156.* 22.11.01, 13:43 napis na przystanku autobusowym na ul. Warszawskiej, róg Wojewódzkiej: "Nie wystarczy buć chujem, żeby być politykiem. Trzeba jeszcze mieć garnitur". Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 22.11.01, 16:34 W życiu brakuje jednego - funkcji Undo Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ poszaleje jeszcze:) 22.11.01, 16:43 Press any key to continue, or any other to quit. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: poszaleje jeszcze:) IP: 195.116.124.* 22.11.01, 20:22 Przypomniał mi się przed chwilą jeden z napisów, który na początku stanu wojennego często gościł na akademikach przy 1000-lecia; NIE TAKI ARAB OGONIASTY JAKBY CHCIAŁY TEGO NIEWIASTY ! Odpowiedz Link Zgłoś