Dodaj do ulubionych

wątek z fajnymi napisami

30.10.01, 17:13
Wyszedł pomysł zeby załozyc wątek z fajnymi napisami, zaczerpnmietymi z
graffiti lub zasłyszanych gdzies tam. Piszta co znata poprostu ;))
Obserwuj wątek
    • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:15
      A to znasz?:

Czuję się odlotowo. Orzeł biały.
      • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:19
        ja pisalam Ci juz ze nie jestem w tym dobra:)))))0 jutro jak bede łazic po
        kielcach to zapisze wszystkie zapisane rzeczy na murach:))
        Pamietam jeden napis, ktery gdzies niedaleko mojej chałupy widnieje:
        "nie lubie psów, za długo sie gotuja"
        Ale to chyba strasznie stare :((
        • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:21
          A to znasz:

Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie)
          • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:26
            hi hi, ten mi się spodobał:

Wolę brzuch od piwa niż garb od pracy.
            • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:26
              skad to masz?
              • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:32
                A to:
                Przyszłość twojej rodziny jest w twoich rękach (w toalecie męskiej)

też fajne, he he. No może ktos cos dorzuci. Te z głowy i maili, ale już mi sie kończą :(
                • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:38
                  To jest stare, ale dobre (chyba):

Tłumaczenia są jak kobiety, wierne nie są piękne, piękne nie są wierne.
                  • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:39
                    Ludzie pomóżcie, bo mi się napisy kończą:

Zatrudnię młode, ładne ekspedientki na mięso i wędliny.
                    • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:45
                      Czytasz jeszcz DM? A ten znasz:
                      Jestem wstawiony. Ząb.
                      • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:48
                        czytam czytam.....ale nei dorównam Ci w tej dziedzinie :))))))
                        • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:56
                          No to jeszcze jeden:

Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli.
                          (już prawie koniec - zostawię co )
                          • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 30.10.01, 17:58
                            poczekajmy, jutro swieze umysły, wyspane zasiada do kompa, niech pisza. Załoze
                            sie ze maja mnostwo przeróznych ciekawych sformuowań:)))
                            • Gość: Pietro Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 18:58
                              napisy widziane w Kielcach
                              ZOSTANE KSIEDZEM JAK MOJ TATA

napisy widziane w Krakowie
                              RASIZM STOP - JUDE OK
                              PUNKS AND SKINS UNITED AND WIN ( w tle lisc marihuany )

inne:
                              PRZEPRASZAM - NIE MOGĘ
                              ADWENT 5 PORĄ ROKU
                              SĄD POD SĄD
                              ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ
                              SZEDŁ BEZROBOTNY I SPOTKAŁ GO ZAWÓD
                              UKRADŁ FACET KRZESŁO I POSZEDŁ SIEDZIEĆ
                              HONOR,ODWAGA,POŚWIĘCENIE - ZKS GRANAT SKARŻYSKO
                            • Gość: aussie Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 19:57
                              dm_ fakt mik2 ma swietne pomysly
                              mnie przychodzi jeden na mysl, gdzies to widzialam,ale sama nie wiem
                              gdzie,mianowicie:"Boże zatrzymaj swiat-ja wysiadam"
                              pozdrowka
                              • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 12:59
                                Gość portalu: aussie napisał(a):

> dm_ fakt mik2 ma swietne pomysly

To ja specjalnie dla Was jeszcze kilka dorzucę, oki?

• mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:00
                                  mik2 napisał(a):

> Gość portalu: aussie napisał(a):
                                  >
                                  > > dm_ fakt mik2 ma swietne pomysly
                                  >
                                  > To ja specjalnie dla Was jeszcze kilka dorzucę, oki?
                                  O pardąsik, zapomniałem napisać:

Uzbrojoną działkę sprzedam. Saper.

• newer Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:18

widziałem kiedyś na jakiejś ścianie duży czarny napis o treści "DUŻY CZARNY
                                    NAPIS" :-) rozbroiło mnie...

natomiast kilka lat temu na przystanku "13" na Domaszowskiej widniał ogromny
                                    napis: "KIEDY KURWA WRESZCIE PRZYJEDZIE TEN AUTOBUS ?!" - nic dodać, nic ująć
                                    :-)

w akademiku przy 1000-lecia (chyba w "protonie"), też parę lat temu, widziałem
                                    napis flamastrem: "ziemia jest płaska. Kopernik" i nic by w tym nie było
                                    odkrywczego :-) bo hasło stare, ale pod spodem była odpowiedź: "a ty jesteś
                                    okrągły. Ziemia" :-)

chyba z 10 lat temu (jeśli nie więcej) na Słonecznym ktoś bojowo nastawiony
                                    napisał: "GÓWNO IS SHIT !"

a tak w ogóle, to pisanie sprajem po ścianach to wandalizm...
                                    • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:22
                                      A mnie ten rozbawił (też specjalnie dla DM i Aussie :)):
                                      Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru.
                                      • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:42
                                        Niestety to prawda:

Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spraj.
                                        • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 13:49
                                          Przysiegam, ten ostatni, bo w końcu dogonie Krisa:)
                                          Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie.
                                        • Gość: Nowy Re: wątek z fajnymi napisami IP: 100.1.1.* 31.10.01, 13:55
                                          Można???
                                          Dzięki :-))
                                          Ja widziałem taki: "Nie deptać chodników" i jeszcze jeden "Precz z preczem -
                                          precz z marsjanami"
                                          • Gość: emper Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kiel.gazeta.pl 31.10.01, 15:22
                                            a mnie kiedyś kiedyś pewien zmęczony życiem gość powiedział ; A biednemu to
                                            tylko ch..j stoi i broda rośnie ”
                                            Napis na przystanku autobusowym niedaleko Krakowa „ Bozia king '
                                            • Gość: kwak Re: wątek z fajnymi napisami IP: 195.117.86.* 31.10.01, 15:39
                                              "witamy w dzielnicy burżujów" na Ślichowicach II obok pętli autobusowej
                                              • newer Re: wątek z fajnymi napisami 31.10.01, 15:50

Z budki trafo na Świętokrzyskim - stare, ale zabawne(?)

lepiej z ch..ja zrobić skręta, niż z Wałęsy prezydenta

wolę odgryźć sobie prącie, niż być w Nazi Froncie
                                      • Gość: aussie Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 21:21
                                        SWIETNE MIK2!!!!!!!!!!
                                        dzieki:))))))
                                        ...ale co to za ryba?????:))))))))
                                        • Gość: jojo Re: wątek z fajnymi napisami IP: 195.116.124.* 31.10.01, 22:55
                                          Bardzo lubię psy, ale zbyt długo się gotują.!
                                          Kulfon na posła!!!
                                          Rambo pomóż policji.
                                          Barbie to KURWA - Sindie
                                          • Gość: maam Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.acn.waw.pl 31.10.01, 22:58
                                            Pierdol Barbi aż sie zgarbi
                                            • Gość: malutka Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 23:07
                                              te 2 ostatnie to widziałam na jakiejś szkole podstawowej...
                                              no i oczywiscie: "NIE KRZYCZ NA MNII NIE JESTEŚ MOJA ŻONA..." - to widzialam w
                                              jakiejs knajpie, w toalecie...
    • Gość: mtb Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 08:47
      napis na murze więzienia:
      "ludzie róbcie podkop z tej strony. Bóg zapłać"
      • Gość: msz Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.gazeta.pl 19.11.01, 08:40
        "Zastanów się nim wysiądziesz" - napis na starym dworcu autobusowym w mieście
        Busko - Zdrój.

"Wal śmiało samochut teściowy" - napis na brudnych tylnych drzwiach mercedesa
        busa (zachowano oryginalną pisownię).
    • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 04.11.01, 20:03
      wiadzialam taki jeden napis
      "zycie zacina sie po 40"
    • Gość: Pietro Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 13:16
      Przypomnial mi sie taki jeden bardzo obsceniczny:

KURWY !!! - WY CHUJE !!!
    • Gość: Krisó Ulubionym zajęciem Polaków jest walka z przeważają IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:28
    • Gość: Krisó Stalin też mówił o Europie bez granic IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:29
    • Gość: Krisó Komunizm - Tak! IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:31
      W Polsce - Nie!
    • Gość: Krisó Nie kradnij!! IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:32
      Władza nie znosi konkurencji
    • Gość: Krisó Nie bierz życia na serio IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:33
      I tak nie wyjdziesz z niego żywy
    • Gość: Krisó Sikajac z wiatrem idziesz na łatwiznę IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:34
    • Gość: Krisó Żadna praca nie hańbi IP: *.altkom.com.pl 05.11.01, 14:35
      Ale każda męczy
    • krek Re: wątek z fajnymi napisami 07.11.01, 12:08
      inteligentny błysk siekiery - to ze świętokrzyskiego
      • Gość: Hamster Re: wątek z fajnymi napisami IP: 195.117.18.* 07.11.01, 12:36
        Pamietacie taka wielka reklame Coca Coli na cala sciane bocznej budynku na
        rondzie IX wieków i Warszawskiej? Ktos pewnej ciemnej nocy dopisal pod spodem
        sprajem, wielkimi literami - OD TEJ CALEJ COCA-COLI LUDZIOM W GLOWACH SIE
        PIERDOLI. Jechalem wtedy autobusem na PS i myslalem ze fikne jak to zobaczylem.
        Po paru dniach napis zamalowano :-((((
        • Gość: m Re: wątek z fajnymi napisami IP: 62.88.4.* 09.11.01, 14:23
          Gość portalu: Hamster napisał(a):

> Pamietacie taka wielka reklame Coca Coli na cala sciane bocznej budynku na
          > rondzie IX wieków i Warszawskiej? Ktos pewnej ciemnej nocy dopisal pod spodem
          > sprajem, wielkimi literami - OD TEJ CALEJ COCA-COLI LUDZIOM W GLOWACH SIE
          > PIERDOLI. Jechalem wtedy autobusem na PS i myslalem ze fikne jak to zobaczylem.
          >
          > Po paru dniach napis zamalowano :-((((

pamiętam jak w Coca Coli była pleśń czy coś takiego jakas w każdym razie aferka
          jakich w polskich firmach pełno tylko się o nich nie mówi, wspaniali kielczanie
          obrzucali znaki i maszyny Coca-Coli czarna farbą. Tylko żaden baran nie
          zastanowił sie że nie będzie ich czyścił ten znienawidzony kapitalista z Ameryki
          tylko ich kolega często w nocy, pazurami będzie skrobał to czarne gówno, bo
          będzie się bał stracić pracę. To sa właśnie Kielce. Namalujcie tam portret
          Siejki,tylko na to was stać A co do napisów na murach:

-waliłem całą noc
          -i co?
          -i nikt nie otworzył

• Gość: msz Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.gazeta.pl 19.11.01, 08:46
            Gość portalu: m napisał(a):

> Gość portalu: Hamster napisał(a):
            >
            > > Pamietacie taka wielka reklame Coca Coli na cala sciane bocznej budynku na
            >
            > > rondzie IX wieków i Warszawskiej? Ktos pewnej ciemnej nocy dopisal pod spo
            > dem
            > > sprajem, wielkimi literami - OD TEJ CALEJ COCA-COLI LUDZIOM W GLOWACH SIE
            > > PIERDOLI. Jechalem wtedy autobusem na PS i myslalem ze fikne jak to zobacz
            > ylem.
            > >
            > > Po paru dniach napis zamalowano :-((((
            >
            > pamiętam jak w Coca Coli była pleśń czy coś takiego jakas w każdym razie aferka
            >
            > jakich w polskich firmach pełno tylko się o nich nie mówi, wspaniali kielczanie
            >
            > obrzucali znaki i maszyny Coca-Coli czarna farbą. Tylko żaden baran nie
            > zastanowił sie że nie będzie ich czyścił ten znienawidzony kapitalista z Ameryk
            > i
            > tylko ich kolega często w nocy, pazurami będzie skrobał to czarne gówno, bo
            > będzie się bał stracić pracę. To sa właśnie Kielce. Namalujcie tam portret
            > Siejki,tylko na to was stać A co do napisów na murach:
            >
            > -waliłem całą noc
            > -i co?
            > -i nikt nie otworzył

Człowieku, musisz się wyluzować.:-)))
    • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 16:13
      Wykończę was wszystkich - kryzys.
      Siała baba mak i dostała 10-lat.
      • mik2 Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 17:19
        No widzę, że się rozkręcasz.
        PS. Jak tam kotek :))
        • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 17:26
          tak, chodze i szukam napisow;:))
          Kot,zwany Smoczek Kex Persival Darcy, jest przesłodki i kochany :)
          Niedlugo zamieszcze jego zdjecia w necie i wszyscy obowiazkowo musza obejrzec:))
          • s.tan Re: wątek z fajnymi napisami 09.11.01, 21:09
            Kobieta jest jak cyklon
            najpierw wilgotna i goraca
            a potem zabiera ci dom i samochod
            • Gość: Pietro Re: wątek z fajnymi napisami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 10:48
              najlepszą kobieta jest nauczycielka

PIERDOLI PRZEZ 45 MINUT
              STAWIA PAŁE CO 5 MINUT
              I MA TYLKO 2 OKRESY W ROKU

Mam nadzieję że przez ten tekst balansujacy na granicy dobrego smaku i
              perwersji nie zostane dojechany przez Oddział Terenowy Radia Maryja , ZNP i
              naczelną nauczycielkę Kielc Bozię K.
              • Gość: mazur Re: wątek z fajnymi napisami IP: 194.181.239.* 19.11.01, 00:11
                PAŁĄ NIE ZATRZYMASZ MYŚLI, MYŚLĄ NIE ZATRZYMASZ PAŁY.
                Coś w tym jest :)))
                Pozdrawiam z Mazur
                • Gość: takitam Re: wątek z fajnymi napisami IP: 212.160.156.* 22.11.01, 13:43
                  napis na przystanku autobusowym na ul. Warszawskiej, róg Wojewódzkiej: "Nie
                  wystarczy buć chujem, żeby być politykiem. Trzeba jeszcze mieć garnitur".
    • dm_ Re: wątek z fajnymi napisami 22.11.01, 16:34
      W życiu brakuje jednego - funkcji Undo
    • dm_ poszaleje jeszcze:) 22.11.01, 16:43
      Press any key to continue, or any other to quit. :-D
      • Gość: jojo Re: poszaleje jeszcze:) IP: 195.116.124.* 22.11.01, 20:22
        Przypomniał mi się przed chwilą jeden z napisów, który na początku stanu
        wojennego często gościł na akademikach przy 1000-lecia;
        NIE TAKI ARAB OGONIASTY JAKBY CHCIAŁY TEGO NIEWIASTY !
    • maam Re: wątek z fajnymi napisami 08.03.02, 21:12
      :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka