Dodaj do ulubionych

Tuska zupa z buta

22.03.11, 09:49
Wszystko ładnie pięknie, ale to tylko zbiór pobożnych życzeń bez pokrycia w rzeczywistości. Prezes nie pisze najważniejszego - jak chce to zrobić. I nie tłumaczy, czemu nie zrobił tego kiedy rządził. Pewnie dlatego, że wtedy zajmował się gonieniem opozycji.
----------------------
frogg.pl - przyjazna reklama: reklama social media + copywriting
Obserwuj wątek
    • drmuras Tuska zupa z buta 22.03.11, 09:55
      Dopóki w Polsce będa uprzywilejowane grupy społeczne nie ponoszące jednakowych kosztów pracy ( kler, rolnicy, mundurowi ) oraz nie będzie zmiejszenia regulacji biurokratycznych to o nowoczesności możemy pomażyć. Racja że trzeba postawić na rozwój nowoczesnych technologii , wszak orliki już mamy. Kaczyńskeimu zarzuca się wytworzenie specyficznej atmosfery nagonki w latach jego rządów, jednak kogo ta nagonka dotyczyła ? Przeciez nie zwykłych płacących podatki obywateli. Tym było lżej - otrzymali ulgę na dzieci ( chcociaż wszyscy poprzedni piali jak to ważna jest rodzina ) , obniżone zostały podatki.
    • sakral co z nienawiścią rasową ? 22.03.11, 09:57
      dlaczego przy panu Jarosławowi Kaczyńskiemu
      zebrały się środowiska antysemickie i rasistowskie?

czy to jest godne byłego premiera Polski ?

• gajane4 Tuska zupa z buta 22.03.11, 09:59
      Zastanawiam czy ten JarKacz w swoim jarkotaniu jest aż tak wewnętrznie zakłamany, czy uznaje wszystkich Polaków za kompletnych idiotów, którzy pod wpływem jego gebelsowskiej propagandy dadzą się załapać na jego wizję Polski i Świata.
    • cezaryk Dziś na-ćpany czy na-trzeźwo? 22.03.11, 09:59
      Jego Świetlistość na-ćpany, czy na-trzeżwo był łaskaw się dziś wypowiedzieć?

Mam takie niejasne przeczucie, że jutro ocknie się z widów i kategorycznie zapowie, iż nic takiego nie mówił, nie pisał i tak wogóle to 'zegarmistrz światła purpurowy'.
      • drmuras Świetlistość słońce Tusk jarał zioło zapomniałeś? 22.03.11, 10:10
        Przecież chwalił się jak to w młodości było.
        • maxik-g A ty co, Dziewica Orleańska, czy co? 22.03.11, 14:07
    • art.usa Jarka Kaczyńskiego prawda, niby gorzała z zdjętego gumiaka 22.03.11, 10:00
      Kto już czarodziejowi prawdy wieży.
      Już wkrótce na swych rocznych wiecach ryczał będzie prawdę,
      na poziomie bajek dziecinnych "Jasia i Małgosi".

PS. U pewnych ustaje nie tylko rozwój fizyczny czyli wzrost,
      ale i rozwój psychiczny na poziomie dziecka.
      • clumsy5 Re: Jarka Kaczyńskiego prawda, niby gorzała z zdj 22.03.11, 10:07
        Chyba najwazniejsze to to co napisal DRMURAS:
        Dopóki w Polsce będa uprzywilejowane grupy społeczne nie ponoszące jednakowych kosztów pracy ( kler, rolnicy, mundurowi ) oraz nie będzie zmiejszenia regulacji biurokratycznych to o nowoczesności możemy pomażyć. Racja że trzeba postawić na rozwój nowoczesnych technologii , wszak orliki już mamy. Kaczyńskeimu zarzuca się wytworzenie specyficznej atmosfery nagonki w latach jego rządów, jednak kogo ta nagonka dotyczyła ? Przeciez nie zwykłych płacących podatki obywateli. Tym było lżej - otrzymali ulgę na dzieci ( chcociaż wszyscy poprzedni piali jak to ważna jest rodzina ) , obniżone zostały podatki.

Wlasnie o to chodzi, by panstwo zadbalo o rowny start dla wszystkich przez rownanie w gore do sredniego poziomu, i pozostawilo swobode i mozliwosci kazdemu obywatelowi w dalszym rozwoju i bogaceniu sie w zaleznosci od wlasnego wyksztalcenia i predyspozycji a nie uprzywilejowanych ukladow i znajomosci
      • sarkji sarkji w paszczy lwa. 22.03.11, 10:47
        Wierzy od wiary.
        Ale z drugiej strony rozumiem.
        Pisane w afekcie.
        • art.usa Re: sarkji w paszczy lwa. 22.03.11, 10:55
          sarkji napisał:

> Wierzy od wiary.
          > Ale z drugiej strony rozumiem.
          > Pisane w afekcie.

Dokładnie tak było.

Robię często takie wyskoki,
          pewno będę jeszcze Prezydentem.
          • nerwus0 Re: sarkji w paszczy lwa. 22.03.11, 23:35
            Oby nie. Wystarczy.
    • a1953 Tuska zupa z buta 22.03.11, 10:04
      Pan kaczynski napisal wlasnie przepis na zupe z buta , bo niech mi wyjasni czemu nic z tego nie zrobil rzadzil 2 lata mial Prezydenta i bardzo duzy wzrost gospodarczy co jak ci co rozumieja mechanizmy gospodarcze nie bylo jego zasluga ale poprzednikow .My jako spoleczenstwo widzielismy tylko lekarzy w kajdanach wszechobecne CBA i to ze nas Europa nie chciala i sie z nas smiala.Zreszta mentalnosc PIS najlepiej widac bylo wczoraj w programie Lisa.Mam nadzieje ze juz rzadow PIS w swoim zyciu nie doswiadcze.
      • szary-polak Tę zupę gotował Kaczyńskiemu, sam Lepper... 22.03.11, 10:08
        Czuć ten odór ....
      • drmuras POdziwiajmy ładnie POdany szajs dalej 22.03.11, 10:22
        Gdzie Europa się z nas śmiała? Mieszkałem wtedy w Londynie i jakoś nikt się nie śmiał bo mają nasz kraj głęboko ... zawsze niezależnie kto rządzi. My jako społeczeństwo. Ciekawe sformułowanie. Może społeczeństwo gejowskie nie odczuło różnicy bo My jako rodzina odczuliśmy wzrost gotówki w portfelu , po raz pierwszy ktoś przyznał ulgę na dzieci !!!! Po raz pierszy spadła korupcja. PO tym przyszły rządy PO i szuflady pełne ustaw. Gdzie je masz ? Gdzie ? Gdzie 3x15 ? Teraz masz 3x5,5 zł a zaraz zapłacisz za prąd 30 % więcej to będzisz szczęśliwszy że Donald załatwił. Mieszkając w Uk płaciłem mniej za gaz niż w Polsce gdzie profesjonaliści w rodzaju Pawlaka złatwili nam najdroższy gaz w Europie. Brawo to są CUDA
        • szary-polak Re: POdziwiajmy "garnitur" zĘbów Kaczyńskiego... 22.03.11, 10:46
          po tym spektaklu,żadnej grochówki !
          fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg
          <<<<<<<<<<<<<<<<<
          www.youtube.com/watch?v=-pGPYdxhj9k
          • nerwus0 Re: POdziwiajmy "garnitur" zĘbów Kaczyńskiego... 23.03.11, 00:18
            szary-polak napisał:

> po tym spektaklu,żadnej grochówki !
            > fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg
            > <<<<<<<<<<<<<<<<
            > ;<
            > www.youtube.com/watch?v=-pGPYdxhj9k

Nie zębów, kochany, pieńków. Raczej to co z nich pozstało. Można by powiedzieć, zeżarł ząbki na polityce. W/g mnie raczej na nieznajomości podstawowej higienyi zwykłym lenistwie.
            Pasta do zębów to krem dla kotów a szczoteczka służy do wyczesywania Alika.
            A właśnie, czemu nie kupił Colgate tylko cukier?
        • a1953 Re: POdziwiajmy ładnie POdany szajs dalej 22.03.11, 12:00
          A mysle ze gdyby rzadzil PIs to bylibysmy zupelnie w innym miejscu szkoda ze nie zostales w tej Angli bo jak rozumiem ze wyjechałes wlasnie wtedy kiedy rzadzil PIS a wrociles za rzadow PO .A czy sie smiali z nas.. chyba nie umiesz czytac w obcych jezykach bo jezeli ta umiejetnosc bylaby ci znana to bys wiedzial co o nas pisza.
          • drmuras Re: POdziwiajmy ładnie POdany szajs dalej 22.03.11, 12:55
            Źle, nie rozumiesz. Płać dalej 1000 zł na ZUS i choja będziesz z tego miał na starość chociaż po nicku widzę że już najlepsze lata za tobą. Jak już cud dotknie i ciebie to zapraszam na szparagi na pola Saksonii. Zobaczysz ile jest warta twoja europejskość
            • buttercuo Re: POdziwiajmy ładnie POdany szajs dalej 22.03.11, 15:10
              Witam

Jesteś waćpan jak prezes - tupnie noga i Polska w górę poszybuje w rankingach, marsową zrobi minę i zadrżą kolana zdradzieckim zachodnim rządom.

I nikt Was (waćpana i prezesa) nie rozumie - a jak nie rozumie to w waćpanie krew się zagotuje i zaraz słoma wyjdzie z butów jak się do interlokutora odezwie ("Płać dalej 1000 zł na ZUS i choja będziesz z tego miał na starość chociaż po nicku widzę że już najlepsze lata za tobą").

Współczuje Pańskiej rodzinie i pozdrawiam.

• a1953 Re: POdziwiajmy ładnie POdany szajs dalej 22.03.11, 22:08
              Drmures! Nie muszę wyjezdzać na szparagi bo mam tutaj dobrze płatną pracę i nie muszę sie martwić o emeryturę .Po prostu jestem dobrze wykształconym człowiekiem i na emeryturę mam zamiar przejsc za kilka lat/10/.
    • spyderr Re: Tuska zupa z buta 22.03.11, 10:14
      Ciężko się nie zgodzić - "Warto by Polska była..." pisze prezes - no pewnie, że warto, ale tak to każdy sobie może pogadać.
      Na dodatek przytacza cały czas jak mantre dane wzrostu za ich kadencji - szkoda tylko, ze potem globalna gospodarka padła ze względu na kryzys :/

I panie prezesie, z tymi danymi o godzinach pracy to tez nie tak do konca prawda - stats.oecd.org/Index.aspx?DataSetCode=ANHRS - wegrzy i grecy tez pracuja wiecej od nas - a grekom to jakos nie pomoglo ;)

moroux2 napisał:

> Wszystko ładnie pięknie, ale to tylko zbiór pobożnych życzeń bez pokrycia w rze
      > czywistości. Prezes nie pisze najważniejszego - jak chce to zrobić. I nie tłuma
      > czy, czemu nie zrobił tego kiedy rządził. Pewnie dlatego, że wtedy zajmował się
      > gonieniem opozycji.
      > ----------------------
      > frogg.pl - przyjazna reklama: reklama social media + copywriting
    • jurber1 Tuska zupa z buta 22.03.11, 10:14
      Kaczyński jak zwykle: kłótnik i awanturnik ! To nie tylko jego choroba - on zmusza do chorowania swoich pis-iów; Henryka Krzywonos mówi o słowach poparcia PS-iów którzy się boją głośno mówić... To mi przypomina reakcję zarządu PIS na przywrócenie zawieszonego (za kłamstwo z "dziadkiem z Wehrmachtu) Kurskiego - niektórzy wtedy GWIZDALI ! Czyli oni wtedy mieli odwagę być uczciwi, honorowi i wrażliwi ...
    • antropoid To już nie Egipt mu się podoba, tylko Finlandia? 22.03.11, 10:16
      "Jarosław Kaczyński - Polsce potrzeba naukowej i edukacyjnej finlandyzacji, a nie politycznej finlandyzacji..."

W pierwszej kolejności to Polsce potrzebna jest izolatka dla Kaczyńskiego.

"Liczyłem na to, że dostaniemy gęstą, treściwą, wojskową grochówkę."

Tak, na pewno na to liczyłeś, podpierzynowy "znawco" wojskowej grochówki... Czekaj łgarzu, bo jeszcze ci kto uwierzy...

• ibnalqq Re: To już nie Egipt mu się podoba, tylko Finlan 22.03.11, 11:03
        Żal mi ciebie. Poza lżeniem nic nie potrafisz.
        • antropoid Re: To już nie Egipt mu się podoba, tylko Finlan 22.03.11, 11:35
          Widzisz jakąś nieścisłość w moim poście? Może łgarz to nieodpowiednie określenie?

Odpisywać gdzie możesz sobie schować ten swój żal nie będę, bo tyle chyba wiesz.
          Niewiele za to wiesz o lżeniu. Jak chcesz się dowiedzieć więcej, posłuchaj sobie np. PiS-owskich posłów, albo Rydzyka.
      • q-ku po grochówce prezesa dostaniemy gazów co najwyżej 22.03.11, 11:20
        niech on już idzie na emeryturę
      • nerwus0 Re: To już nie Egipt mu się podoba, tylko Finlan 23.03.11, 00:33
        antropoid napisał:

> "Liczyłem na to, że dostaniemy gęstą, treściwą, wojskową grochówkę."

Sorki, dziwnym trafem przeczytałem "teściową". Nie ten wzrok, nie te lata.
        Nie ten zięć.
    • antropoid Kaczyńskiego zupa z d.... 22.03.11, 10:19
    • pytajnik102 No temu panu trzeba polać! 22.03.11, 10:32
      Odkrył że lepiej być mądrym, pięknym i bogatym niż głupim, brzydkim i biednym. I zmieścił się w 10.000 słów. Nobel czeka.
    • 2_mirabelka40 Tuska zupa z buta 22.03.11, 10:37
      Ślicznie, tak jak wakacje pod palmami!
    • nutka57 Tuska zupa z buta 22.03.11, 10:40
      Bełkot.
      • szary-polak Grochówka, uzębienie i gazy J.Kaczyńskiego... 22.03.11, 10:44
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<,

www.youtube.com/watch?v=-pGPYdxhj9k
        • art.usa Re: Grochówka, uzębienie i gazy J.Kaczyńskiego. O Jezusie Nazareński. 22.03.11, 10:52
          szary-polak napisał:

Boże żebym nie widział bym nigdy nie uwierzył.
          Szok na życie.

Gdybym miał dzieci pokazywał bym na odstraszenie,
          i jako kare za jakieś wykroczenia.
          • sharn.1 art.usa , zakłamany fiucie.... 22.03.11, 11:12
            art.usa napisał:

> szary-polak napisał:
            >
            > Boże żebym nie widział bym nigdy nie uwierzył.
            > Szok na życie
            <<<<<<<<<<<<<<<<
            a GDZIE TO NAPISAŁ SZARY-POLAK ?
            • art.usa Re: art.usa , zakłamany fiucie. Zobacz fotkę szarego-polaka. 22.03.11, 17:11
              sharn.1 napisał:

> art.usa napisał:
              >
              > > szary-polak napisał:
              > >
              > > Boże żebym nie widział bym nigdy nie uwierzył.
              > > Szok na życie
              > <<<<<<<<<<<<<<<<
              > ;
              > a GDZIE TO NAPISAŁ SZARY-POLAK ?

Patrz jego filmik,
              dostaniesz szok.
    • bosman_plama Tuska zupa z buta 22.03.11, 10:50
      Dużo, słusznej niestety, krytyki zaniechań i niedbałości obecnego rządu, którym jednak Kaczyński przeciwstawia... dobre chęci swojego niegdysiejszego rządu. "Zapewniam, że mieliśmy to na uwadze" - deklaruje. Tyko co mi po tej uwadze (zakładając, że wierzę w deklaracje Kaczyńskiego), skoro nie szły za nią realne działania? Kaczyński poddał rząd, bo nie radził sobie z rządzeniem. Oblał egzamin na premiera, niby w imię czego miałbym dawać mu kolejną szansę? I to cały czas przy założeniu, że bym mu wierzył. A jakoś mu nie wierzę i nie ufam.
      • 2.pradziad Re: Tuska zupa z buta 22.03.11, 12:19
        Nareszcie jakiś rozsądny głos (bosmana-plamy) na forum ujadaczy, chamów i dyslektyków. Czarno-białe, prymitywne postrzeganie rzeczywistości, niechlujstwo myślowe i językowe - to jest, niestety, przypadłość większości forumowiczów. Pocieszam się tylko że anonimowa możliwość wypowiedzi wywołuje nadreprezentatywność nieudaczników i zawodowych frustratów. Do tego ta Wasza obrzydliwa, kibolska mentalność, wyłączająca wszelki rozsądek i umiarkowanie. Stado baranów. Wybaczcie, już nie wytrzymuję tego zalewu prostactwa, a bez internetu trudno dzisiaj żyć.
        • h-mol Re: Tuska zupa z buta 22.03.11, 15:00
          2.pradziad napisał:

> Nareszcie jakiś rozsądny głos (bosmana-plamy) na forum ujadaczy, chamów i dysle
          > ktyków. Czarno-białe, prymitywne postrzeganie rzeczywistości, niechlujstwo myśl
          > owe i językowe - to jest, niestety, przypadłość większości forumowiczów. Pocie
          > szam się tylko że anonimowa możliwość wypowiedzi wywołuje nadreprezentatywność
          > nieudaczników i zawodowych frustratów. Do tego ta Wasza obrzydliwa, kibolska me
          > ntalność, wyłączająca wszelki rozsądek i umiarkowanie. Stado baranów. Wybaczcie
          > , już nie wytrzymuję tego zalewu prostactwa, a bez internetu trudno dzisiaj żyć
          > .

Właśnie zachowałeś się jak skończony prostak!
    • davvidda Tuska zupa z buta 22.03.11, 11:06
      Czyli prezesowi wychodzi ze jestesmy po Koreańczykach drugim najbardziej pracowitym narodem świata! Oho! Grecy, Węgrzy i Czesi powinni się obrazić, bo według danych OECD pracują więcej od nas... No cóż, to dość typowe – prezes, kiedy się rozmarzy, traci kontakt z rzeczywistością...
    • kamyk_wj Panie prezesie, jestem dumny, że jestem Polakiem 22.03.11, 11:07
      Mieszkam za granicą i przy każdej okazji z ochotą mówię o moim pochodzeniu. Nie wstydzę się za polskich meneli pijących tanie piwko koło śmietnika. Jedynie wstydzę się, gdy ktoś mnie pyta, jakim cudem dowódcy wszystkich sił zbrojnych i prezes banku cntralnego znaleźli się na pokładzie jednego samolotu wraz z prezydentem. Ale to drobiazg.
      Chciałbym, aby rodacy żyli w dobrze zarządzanym zamożnym kraju. Chyba wszyscy by tego chcieli. Pozostaje otwartym pytanie: jak do tego dojść? Czy metodą jest zwiększanie w czasie największej prosperity długu publicznego, który będą spłacać nasze dzieci i wnuki (no, może nie nasze; pańskie nie będą)? Czy metodą jest zwalczanie korupcji przez podsłuchiwanie wszystkiego i wszystkich? Przedstawianie ludzi zamożnych jako wrogów publicznych?
      Cóż Pana rząd zrobił, aby w przewidywalnej przyszłości emeryci mogli wypoczywać za granicą pod palmami, jak Niemcy czy Belgowie? Chyba tylko emerytury dla uprzywilejowanych grup, kosztem ludzi pracujących. Co Pan zrobił dobrego dla edukacji, powierzając ministrowanie Giertychowi? Chyba tylko stopnie z religii na świadectwach. Co Pan zrobił dla szkolnictwa wyższego poza wskazywaniem "elit" i "wykształciuchów" jako wrogów zwykłych ludzi? Co Pan zrobił dla poczucia wspólnoty narodowej poza postawieniem wielu ludzi, w tym mnie, którego czasem jeszcze plecy bolą od pałki, na miejscu, gdzie kiedyś stało ZOMO?
      Panie prezesie, z Pana pobożnymi życzeniami to ja się nawet zgadzam. Zrobię jednak wszystko, co mogę i potrafię, aby Pan już nigdy w Polsce nie rządził. Niech Pan pisze książki. To przynajmniej nikomu nie zaszkodzi.
      • willie1950 Przybij piątkę, Kamyk. 22.03.11, 13:40
        Ja tak samo. Jedyna różnica, że się do polskości nie za często przyznaję. Siła przyzwyczajenia.
      • pn-ski Brawo, kamyk 23.03.11, 11:22
        < Panie prezesie, z Pana pobożnymi życzeniami to ja się nawet zgadzam. Zrobię jednak wszystko, co mogę i potrafię, aby Pan już nigdy w Polsce nie rządził.>

Nic dodać.
    • rafi13 Zupa z kaczki 22.03.11, 11:10
      Dziękujemy Ci nasz ty kaczy wodzu!

Jak zwykle czysta prawda z ust Jarosławy Czyste Dobro, Prawdziwego Polaka - Katolika, Nadziei Narodu!
    • q-ku tu zupa z buta a u prezesa sam but 22.03.11, 11:19
      niepotrzebne mi, obywatelowi, pieprzenie o butach, zupach i finlandyzacjach

(ponadto fińskie rozwiązania nie pasują do Polski bo ten kraik ma wielkość województwa warmińsko-mazurskiego)

prezes ma kompletnie pustą głowę w kwestiach gospodarki i cywilizacji a populistycznych powiedzonek mam już dość po obu stronach

"do ro boty jeb..ne nieroby" jak "śpiewa Kazik
      • lungompa Re: tu zupa z buta a u prezesa sam but 22.03.11, 11:48
        Bo do Polski to jakos nic nie pasuje.
        Najpierw miala byc druga Japonia, potem druga Irlandia, teraz jakas finlandyzacja a jak na razie wychodzi jakis kaczy dolek made rodem z Bangladesz..."
        Szkoda troche.
        • q-ku do Polski pasuje.. Polska 22.03.11, 13:07
          po co nam ciągłe porównywanie do kogoś? mamy własny kraj i trzeba się brać do roboty a nie mamić sloganami o drugich Finlandiach, Japoniach, Irlandiach

tamte kraje maja same kłopoty i przykład jest do bani
    • yacek67 Tuska zupa z buta 22.03.11, 11:28
      Typowy Kaczyński, szkoda poprostu czasu by czytać wypociny tego paranoika. Totalna negacja wszystkiego, insynuacje i niby to żarty fatalnej jakości no i za wszystkim nieokiełznana żądza władzy. A program? Jest a jakże "mój program jest taki by wszystkim było dobrze". Za co jak, to nieważne szczegóły.
    • he1ku Re: Tuska zupa z buta 22.03.11, 11:30
      Kaczyński nie szczędzisz słów krytyki dla koalicji.Czy słusznie ? Znajduje ciebie jako człowieka nieodpowiedzialnego za rzucane słowa.Szczęście masz - posiadasz immunitet ,za którym jak za tarczą możesz sie schować .Mając takowy nikt ci nie zrobi.Zachowujesz się jak dawniej w piaskownicy.To są moje zabawki.mamo oni przyszli na moje podwórko!Idzcie z stąd ! opozyja w jakiej sie znajdujesz zobowiązuje.opozycja powinna krytykować rządzących i pokazywać ich słabe strony,ale nie krytykować tylko po to by być obecnym w mediach, a w sumie nie ma się czym pochwalić.Taka opozcja jest bezpodmiotowa,bez wyrazu.To jest marnowanie pieniedzy podatników i nie widzę potrzeby powoływać takich posłów do parlamentu. Reasumując wywód stwierdzam; precz z takimi posłami.Pogonić podobnych Kaczyńskiemu,którzy pretensję wnoszą do rządzących,że nie zajmowali sie ustawami potrzebnymi dla kraju jak przez rok dyskutowana kto jest winny kolizji w Smoleńsku.Dyskutowano o odwołaniu kilku ministrów,choć z góry było wiadomo,że opozyja jest zaqsłaba by ten pomysł przeforsować. Urlopować Kaczora z powodu złej kondycji psychicznej, na jego miejsce wytypować kogoś młodego.Przyszłość tylko w młodych. Precz z dinozaurami.
    • hwalalepa Tuska zupa z buta 22.03.11, 11:38
      "Mój rząd nie zdążył tego projektu wdrożyć"
      ale za to to co wdrożył bardzo długo będziemy pamiętać

Piwnica pod Baranami - Chciałabym wstąpić do PISu

• juzefat0491 Panie Jarosławie!!!!! 22.03.11, 11:41
      Nie obchodzi mnie pana polityka ,zawsze pan lał wodę.Obchodzi mnie ,co jest z pana matką ,czy żyje ?.Tak pan strasznie ubolewał ,płakał ,mamusia ,mamusia ,teraz ani mru mru ,jak by wyparowała .Pana Matka jest /może była tylko to tajemnica/ bardzo porządną kobietą ,bardzo martwiłem sie o jej zdrowie .Chyba należy mi sie jakieś wyjaśnienie co pan z mamą zrobił.
    • insmy Tuska zupa z buta 22.03.11, 11:54
      Kaczyński jest bez szacunku dla Polski, siebie i innych. On tylko krytykuje i nic więcej. To po prostu, upierdliwy lawirant!
    • jestemtfurczy Tuska zupa z buta 22.03.11, 12:04
      jestemtfurczy.blogspot.com/2011/03/do-jarosawa-kaczynskiego-na-rocznice.html
      • szary-polak Kaczyński mówi o swoich butach...śmierdzących. 22.03.11, 12:06
        jak jego jama pełna zepsutych zębów...

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Buty_J._Kaczy%C5%84skiego___________________________

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka